Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD
All hail the double x!

Kocsikázgattam és belebotlottam Franky87 HUN ba.
Itt egy pár kép a benzinégetésrõl:
Köszi Franky87 HUN tipp topp gurulás volt.
TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun
Usa már csinált télleg világvégét xD
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)
Tessék
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Nagyon remélem nem baj, ha esetleg 22-kor lenne este a kocsikázás, nem pedig 21-00-kor. Tehát egy órát csúsznánk.
A talihely: délkeleti lamboszalon!
Szerintem jó videó már csak a hang minõség miatt is.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Plakátot csináljam?
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

All hail the double x!
Bár igazából nekem az suhant át az agyamon, hogy vajon mit érezhetett a lakókocsi vezetõje amikor bevágott elé a csóka?<#vigyor3>#vigyor3>
Görcsberándult gyomor verejtékezés és egy B@zdmeg! xD
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Lesz majd egy lakókocsi elõzés 1:50-nél addig azért nézzétek legalább meg mert necces lesz! xD
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Én szervezek egyet szívesen.
Mondjuk egy Lamborghini kruz: idõpont 21-00-kor tali a Lamborghini szalonnál.
Nem állat módjára közlekedünk, hanem max 250km/h-ig toljuk neki.
akár bejárhatjuk az egész szigetet is.
Remélem összejön a kruz!
24 képkocka -> Jasc Animation Shop 3
<#idiota>#idiota>
All hail the double x!
Potoshop animáció?
<#violent>#violent>PIXXEL. 😊
All hail the double x!
Persze csak ha kell valakinek......