Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
All hail the double x!
pixxi fenn vagyok meg aki akar join csá!
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
holepowa
All hail the double x!
Access denied. wtf?:D
mindent sikerült regisztrálni? és bejelölted , hogy gamespy-os legyen az accountod?
<és igen ez egy olyan hely ami nem iskola és úgy írok ahogy akarok nem teszek nagybatüt minden mondta elé mert nincs kedvem, talán azt is megveted aki nem használ ékezetet? lazuljá már el, faszé kell merevkedni... áh kár fecsérelni rá a szót.>és igen ez egy olyan hely ami nem iskola és úgy írok ahogy akarok nem teszek nagybatüt minden mondta elé mert nincs kedvem, talán azt is megveted aki nem használ ékezetet? lazuljá már el, faszé kell merevkedni... áh kár fecsérelni rá a szót.>
Csak vágod 10/9-en átsiklanak a banneron mert azt hiszik dísznek van, és idegesítõ már...
learn2live
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Képek:
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Szóval, hogy most én jocking-ot védem? Többek között, igen, meg a többi "újoncot", mert ha Ladics, nekem nehezedre esik leírni, hogy mit hol talál ezzel kapcsolatban, nem kötelezõ válaszolni neki, majd valaki más kultúráltabb hangnemben megteszi, nem kell te ezen külön felhúzd magad.
Meg tudom érteni, hogy zavaró 100x elmondani ugyanazt, de azért ez nem a problémájukkal idetévedõk hibája.
Elnézést a Wall of Text-ért, de le kellett már írja valaki.
Ha már itt tartunk: az online versenyek azok gondolom a narancssárga ikonok a térképen. Ráléptem az egyikre, de nem indult verseny, mintha nem lett volna bent senki. Vagy most csak éjszakai pangás van? Az úton se telálkoztam senkivel, csak AI kocsikkal.
Én se voltam bunkó, neked sem kell annak lenned.
(De ha már itt tartunk: nem montam, mit TEGYÉ, de pl. játék hölyött mögtanyúhatnád a magyar hejjesirás szabályait!
Ha valaki tud infóval, vagy oldallal szolgálni, ahol szájbarágósan elmagyaráznak mindent, írjon privátot !
de én nem szolok bele,,,
dozoo ne vedd már komolyan, te mondtad ma hogy jó a logom:D nem?:D
izé:másnaposság powa
te meg ha értelmifogyatékos vagy és nem tudsz elolvasni 1 kurva kis négyzetet amiben levan írva hogy mi a szart tegyé akkor nem való neked a játék tologasd csak warezba és éld ki magad ...
All hail the double x!
Beúkítottam egy original Test Drive Unlimited-et, az LVs verziót, ami tartalmazza a megapackot is. Felraktam, feltettem a patchet és a megapackot.
Viszont elõjött egy kis gond. Amikor indítom a cuccost, csinálnék egy game spy accountot, akkor azt írja, kód név és minden egyéb megadása után, hogy nem tud csatlakozni a game spy szerverhez. Internettel semmi gond nincs, tûzfal nincs belõve. Mi a gond? Mit csinálok rosszul?:S
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
:3