Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
JAJÓVAN, AKKÓ MINDEN RENDBEN.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Misi az ezredes
Megszokás

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Roger6
Nevano, egy apró kérdés: miért írsz mindig vastag betûvel? Miért nem tudsz normálisan, ahogyan mások? Nem baszogatás, csak kérdés.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Misi az ezredes
a-a, Max meló, mert suli csak szept. elsején kezdõdik azaz holnap. :)

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Nekem is ez :(

pxxl
nómális userek ilyenkor dolgoznak, vagy már suliban vannak <#ejnye1><#idiota><#hehe>

All hail the double x!

ladics
oksa:] jó munkát ^^>

pixxi fenn vagyok meg aki akar join csá!

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Roger6
Jaja, sajnos meló van. Talán este leszek de ez sem biztos.

ladics
Nem gyüttök fel gurulni vagy te dolgozol grab?

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

ladics
<#idiota><#idiota><#idiota>

holepowa

pxxl
LOOOL mekkora FAIL <#idiota><#worship><#hehe><#nevetes1>

All hail the double x!

Roger6
Bannolt Hole, mi ezzel a gond? <#hehe><#hehe><#eplus2>

ladics
http://hole.atw.hu/

Access denied. wtf?:D

ladics
Az Gáz Ha Csak Ai - Kal Találkozol, A Szerint Nem Vagy Online..

mindent sikerült regisztrálni? és bejelölted , hogy gamespy-os legyen az accountod? online verseny narancssárga igen, de nem sûrün tolják, na sok sikert hozzá és üdv, itt.
<és igen ez egy olyan hely ami nem iskola és úgy írok ahogy akarok nem teszek nagybatüt minden mondta elé mert nincs kedvem, talán azt is megveted aki nem használ ékezetet? lazuljá már el, faszé kell merevkedni... áh kár fecsérelni rá a szót.>

ladics
Semmise kötelezõ, Mr.Magyartanáhobbimadár :]
Csak vágod 10/9-en átsiklanak a banneron mert azt hiszik dísznek van, és idegesítõ már...

learn2live

ladics
<#idiota>

drot
Ne haragudj, de ezen nagyon nagyot nevettem! <#idiota>

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Akkor olvastam amikor már töltöttem fel.
Roger6
Amit adtam cím, az nem volt jó? Csak azért, mert az Imagehack-rõl nem lehet hotlinkelni a képét. Bár aki akarja, az úgyis bemásolja a linkedet a keresõbe. <#zavart1>

Na, most nagyobbak lesznek, bocs hogy kétszer elrontottam: http://img197.imageshack.us/gal.php?g=20090830222704.jpg
Feltöltöttem: http://img76.imageshack.us/gal.php?g=20090830222704.jpg
Ezt elrontottam...
Roger6
FAIL! - Elõször töltsd fel egy ingyenes tárhelyre a képet (pl.http://iaro.3dmax.hu/), és onnan linkeld.

Sziasztok! Köszönöm a tegnap esti gurulást én is.
Képek:

SeanJRRussel
Mercedes SLK55

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

SeanJRRussel
Meg az egyik merci is 7 sebességes és asszem a cien is.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Igazság szerint teljesen megértem azokat, akik azzal kezdik, hogy leírják ide, megvették a TDU-t megapack kiadásban, regeltek ide, feltették oda, csináltak egy accountot amoda, minden klappol de mégsem engedi fel õket a játék, én is pont így láttam és mivel azt gondoltam ez valamilyen magyarázatra szorul, illetve, hogy ez egyéni probléma és csak nálam jelentkezik, (nyilván elõször mindenki azt hiszi amig nem kattint a GYIK-re) én is ide írtam a kommentemet egy hónappal ezelõtt, hogy ez meg ez van, úgyanígy megkaptam, hova kell kattintani, de azért menjek el a picsába, hogy én vagyok a 200.000-edik tag aki ugyanezt kérdezi. Az a link nincs épp feltûnõ helyen/színben/formában, eszembe sem jutott volna (és mint látjuk még sokaknak), hogy ott keressem. Ez nem azért van, mert mi, az ide tévedõk 99%-a szellemileg visszamaradottak volnánk, egyszerûen nem olvastuk a topikot azelõtt, honnan is tudhatnánk...én SG-t sem olvastam elõtte, elég idegesítõ volt kibírni a 24 órát amíg egyáltalán kommentelhettem az új regisztrációval, hogy feltehessem a kérdésem.

Szóval, hogy most én jocking-ot védem? Többek között, igen, meg a többi "újoncot", mert ha Ladics, nekem nehezedre esik leírni, hogy mit hol talál ezzel kapcsolatban, nem kötelezõ válaszolni neki, majd valaki más kultúráltabb hangnemben megteszi, nem kell te ezen külön felhúzd magad.
Meg tudom érteni, hogy zavaró 100x elmondani ugyanazt, de azért ez nem a problémájukkal idetévedõk hibája.

Elnézést a Wall of Text-ért, de le kellett már írja valaki.

Ne legyél megsértõdve, senki se szereti 100x elmondani ugyanazt, és a Gold Kiadás Infók se dísznek van kirakva !

Köszi, közben sikerült megcsinálni, reméljük a legjobbakat!:)
Ha már itt tartunk: az online versenyek azok gondolom a narancssárga ikonok a térképen. Ráléptem az egyikre, de nem indult verseny, mintha nem lett volna bent senki. Vagy most csak éjszakai pangás van? Az úton se telálkoztam senkivel, csak AI kocsikkal.

Na, látom itt is vannak ilyen hipermód kultúrált egyének... Köszönöm hogy megmutattad és minõsítetted magad elõttem.
Én se voltam bunkó, neked sem kell annak lenned.

(De ha már itt tartunk: nem montam, mit TEGYÉ, de pl. játék hölyött mögtanyúhatnád a magyar hejjesirás szabályait!)

Nem ért valaki a scriptekhez ? Már odáig eljutottam, hogy a TDU Centralt linkelni tudom a banner alá, de sehogy se tudom a Gold infók mellé tenni.
Ha valaki tud infóval, vagy oldallal szolgálni, ahol szájbarágósan elmagyaráznak mindent, írjon privátot !

ladics
Usamen Valahol igaza van a gyereknek aki ma írt neked ide 1 levelet:]

de én nem szolok bele,,,

dozoo ne vedd már komolyan, te mondtad ma hogy jó a logom:D nem?:D

izé:másnaposság powa

te meg ha értelmifogyatékos vagy és nem tudsz elolvasni 1 kurva kis négyzetet amiben levan írva hogy mi a szart tegyé akkor nem való neked a játék tologasd csak warezba és éld ki magad ...

Szerintem nincs olyan kis betükkel kiírva, de hogy valaki ennyire vak legyen... <#falbav>

Mondom, kattints a -ra a banner alatt, minden le van írva.

Megcsináltam, így is ugyanazt írja, hogy nem tud csatlakozni a szerverre.

A topic üdvözlõképe alatt kattints a -ra.

pxxl
elõször regelj gamespy-ra, és utána azzal az acc-al csinálj egy profilt tdu-ban

All hail the double x!

Lexus-nál az LS460.

Hali mindenki!
Beúkítottam egy original Test Drive Unlimited-et, az LVs verziót, ami tartalmazza a megapackot is. Felraktam, feltettem a patchet és a megapackot.
Viszont elõjött egy kis gond. Amikor indítom a cuccost, csinálnék egy game spy accountot, akkor azt írja, kód név és minden egyéb megadása után, hogy nem tud csatlakozni a game spy szerverhez. Internettel semmi gond nincs, tûzfal nincs belõve. Mi a gond? Mit csinálok rosszul?:S

pxxl

All hail the double x!

pxxl
nah így jobban néz ki...<#ravasz1>

All hail the double x!

És hol találhatóak tdu 2 rõl képek? :D

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

DJ RX7
Thx mind kettõtöknek.

:3

pxxl
thx a gurulást <#vigyor2>

All hail the double x!

Chrysler ME Four-Twelve, és az egyik Lexus

Gaben17
SLK.

Spirit of Perfomance Koenigsegg

DJ RX7
melyik autó 7 sebességes a játékban?

Roger6
Én pedig reménykedem, hogy egy teljesen új koncepció lesz. Bár az eddig megjelent képek alapján úgy gondolom, hogy teljesen ezt a motort fogja használni, mint az elsõ része...

kit érdekel? csomó embernek nincs is név rajta..

DJ RX7
Szerintem a TDU 2 csak kiegészítõ lesz. Kell hozzá majd az alapjáték és aztán telepítjük rá a 2-t.