Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont nem korrekt hogy nincs tájékoztatás a leállás okáról.
Szerintem ez a <#violent>#violent> GameSpy dolga lenne, ha már egyszer a kiadóktól jövõ pénzeket elfogadják.
Azért talán a TDU2 komolyabb szervert érdemelne...
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
remelem maskor folytatjuk!
HSZ Link
Biztos vagyok benne, minden, amit a rendszeres játékos észre a szervere elég sokat. Ha Ön, mint én és te próbált rendszeresen pont azon a napon, akkor valószínûleg azt vette észre, hogy tény, hogy a szerverek offline bizonyos idõpontokban, és végül egy bizonyos idõszakon belül.
Én személy szerint úgy érzem, hogy ez nagy lehetõség, hogy köze van a közelgõ TDU2. Nem mintha sokat tudunk The Game, vagy hogyan mûködik, de a mi conspiricy olyan, mint ez. Atari \ Eden úgy döntött, hogy az eredeti TDU-szerverekrõl The Game, de kompatibilitási vizsgálatok és ezért lezárja a szervereket néhány órát naponta. Szerencsére úgy tûnik, hogy a szerverek visszatér online állapotba, és újra teljes sebességgel.
Mindazonáltal a gondolat, hogy az Atari \ Eden voltak TDU2 vizsgálat még mindig a fejünkben. Az összeg a képek és a "bizonyíték" látunk olyan helyeken, mint a TDU-közép, nem tudunk segíteni csoda. Elegem van néhány furcsa tapasztalat, mint ami velem történt néhány héttel ezelõtt. Én épp most jött ki a házamból a TDU, és leszorítják az úton, amikor a szerver üres volt, kb 2 perc múlva egy személy neve "BetaTDU" megjelent, azt találta, hogy ez nem igaz a nyilvánvaló oka a nevére. Szóval elmentem a személy, és vett egy pillantást. Õ volt egy piros bicikli, ha jól emlékszem, és úgy nézett ki mint a "TDU Rider". Aztán jött egy üzenet mondás, hogy a TDU szerver nem lenne hozzáférhetõ.
Bárki más volt az élmény, mint ez, vagy bármilyen egyéb gondolat?
Ez meg talán a TDU 2 megjelenés !
thx
Nem tudom mennyi idõs, vagy nem is érdekel. Viszont azt tudom, hogy úgy nem fogod tudni rendbe rakni ezt a helyet, ha minden második hozzászólást törölsz. Valamindek a vezetése nem az önálló királyoskodásról szól. Elõször is sehol nem láttam leírva, hogy mik a szabályaid...
Másodszor úgy viselkedsz, mint egy 10 éves aki kapott egy kis hatalmat.
Nem látom a tudatosságot a munkádban. Szerintem a jó kezdõ lépés nem az, hogy leírod, hogy mindenki visszamehet a felmenõjébe akinek a hsz-e neked nem tetszik és törölni fogod azokat. Abban egyet értek, hogy a vitákat meg kell akadályozni de nem így. Elsõ lépésként talán tisztázd a sazbályaidat, írd le, hogy mit nem tûrsz el és mit igen, hogy mit szeretnél elérni és, hogy milyen intézkedéseket teszel ennek érdekében.
Másodszor mindig jelezd, hogy ha valakinek a hosszászólását törölted és nevezd meg a tetted okát. Harmadszor pedig jegyezd fel, hogy ki mennyiszer vétett. És amikor beszámolsz arról, hogy valakinek törölted a hozzászólását akkor mond meg, hogy ez hányadik volt. Vezess be egy egységes rendszert és a szerint cselekedj ezt persze tedd közzé, hogy mindenki tudja mit szabad meg mit nem.
Mégegyszer mondom, hogy remélem ezt a hozzászólást nem fogod törölni ha igen akkor mindenképp juttsd el a moderátoroknak. Remélem sikerül rendbe raknod ezt a helyet. Amit most írtam az nem ellened irányul, csak segíteni akartam. Tudod sok tapasztalatom van ilyen és ehhez hasonló feladatok ellátásában.
Sok sikert!
Üdv.

Nemtom észrevettétek e de ott nem kormányváltó van :D

ha nincs ordítozás me sajog a fejem :S
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Aktuális még ez a felvetés? Mindenképpen jönnék! <#vigyor4>#vigyor4>
parancsolj
remélem innen már menni fog :]
Download Bnk1.map for TDU version 1.66A with carpack<--carpackkal
Download Bnk1.map for TDU version 1.66A without carpack <-- anélküli..
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Segítség menüpontban megtalálod ami neked kell !
Köszi!
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
bnk1.map cseréld le ami van tdu centralon, ha carpack fennvan akkor olyannal. ha nem értelemszerüen másikkal..
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
olvashatatlan:%
Részemrõl jobb így, mert a felület letisztult, viszont véleményeket kérek, mert ha sokan ellenkeznek visszaméretezem 300x690 -re !
annyit kell tenned hogy non hc-be teszed:D

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94
képek:
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
persze neked azt is lehet hogy tedd ki stereo keverõbe és úgy vedd fel csak zene meg egyéb ne fusson alatta ami hangot kreál.
de ha te is megtudod tenni hajrá.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Majd jött hun-peti.
Kocsicsere.
És végül a versenypályán kötöttünk ki.
Thx peti jó volt a kis krúz :).
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
:3
Itt vannak a képeim amit én gyártogattam :)
Kis pihenõ a Hole utcán

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun
De nem is tudom,hogy miért nem tettem fel:DxD
#86304:Egy ilyen jó kis krúz mikor lesz legközelebb?:)
Mi equipo favorito: Real Madrid
amúgy csak halkan jegyzem meg, hogy annyi bénázást mint ami a newlife féle layerben volt rég láttam... <#wow3>#wow3> kb egyenesen nem tudtak menni, nem figyeltek a másikra, folyton esés kelés volt. mi van veletek? <#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras>
All hail the double x!

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --