Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#nemtudom>#nemtudom>milyen rinyálás???
Mert szerintem teljesen normálisan megkértem hogy valaki küldje át nekem, nem írtam 2 percenként hsz-t mint VérPistikéék....
Na mind1, még egyszer THX!
Virtual SimRacing
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
PÜ-be megadom a MSN címemet...
Virtual SimRacing
Két autót keresnék én TDU-hoz: Lexus IS-F, Pagani ZondaR. Az elõbbirõl videót is láttam, szóval az biztosan van, az utóbbirõl nem tudok semmit, csak reménykedem.😊
A TDU Central nagyon haldoklósat játszik, más normális oldalt meg nem találtam.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Mellékesen a + oldalaknak ki lesz bõvítve a banner, mert nem valami jó ez a csík a banner fölött...
Ezzel kapcsolatban még mindig az a kérdés, hogy milyen oldalt érdemes a TDU Central helyett a bannerba rakni (köztudott hogy a TDU central, egy megszünõben lévõ oldal) ?
Az utolsó 20 hszben, volt két fölös Hole hsz, azokat töröltem.
Maxx (Kis Vuk) neked meg köszönöm a munkádat ! 😊
uff.
Mert lehet akkor vagy rossz a bnk amit cseréltél vagy nincs fent megfelelõ bnk1.map ennek is kettõ fajtája van az egyik pakos hoz jó a másik meg nem pakos hoz jó
Bocsi nem neked akartam írni Kis Vuk
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Az van, hogy ha bemegyek a Mercedes kereskedésbe kifagy a játék :S
Eredeti seriallal játszok, de mivel a DVD-m elveszett, így Image-elem.
Kérdésem mi lehet a baj, nem jó az Image fájl, vagy a Windows7 nem szereti a TDU-t...
Valamint be akartam tenni egy merci helyett BMW-t, de azóta visszamásoltam az eredeti 3 fájlt amit felülírtam...
Elõre is thx a segítséget
Virtual SimRacing

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
No de elvileg ma este gurulunk egy csudijót! <#taps>#taps>
ADJ hibája <#hehe>#hehe> õ ajánlotta a Max Effect játékot, az meg megfogott éjfélig...
All hail the double x!
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Savegame...
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Prodigy...nagyon gáááz!
Ádám Enzoját betolni?....ULTRA GÁZ!!!
<#falbav>#falbav>
jól sikerült ez a Porsche mod

[/img]
hármasban
és végül
thx
Én még nem is vettem észre hogy ilyen fák is lennének. xD
Szép Medzsó amúgy! 😉
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Aztán összefutottam new-al, stock-al, sean-al, closer-el, pirskin-el és gaben-el ha véletlen valakit kihagytam akkor sry.
Köszi a krúzt. 😊
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb