Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
Már nem vitatkozni akarok de végig elötted voltam azz 1 dolog,hogy te kanyarba dirftelni akartál de nem érdekelt semmit mindenkin keresztül mentél és elõszõr elötted voltam és így mondtad egybõl:
atika a k* anyud,minek jösz belém?
Utána minden kanyarba "majd nem"nekem jöttél csak úgy mert te driftelni akarsz.
Ez furcsa rgtc csomószór nekem jött és röhögtünk egy nagyot rajta..
Ez egy játék,nem maradtál le semmirõl.
Mi equipo favorito: Real Madrid
egy volt a gond, az hogy atika nem tud vezetni és engem használt féknek meg stb... :]
amugy kösz g.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
A másik hogy 14:30kor indulok egy kis túrára, 77km lesz kb 1órás.
Nagyából a kreszt betartva, bármilyen kategóriával lehet jönni, lassan bármivel lehet menni :D
útvonalterv
Na remélem azért valaki csatlakozik hozzám, szép tájon fogunk menni, ezért se lesz sietõs :D
Virtual SimRacing
Látom mára nem rendez senki krúz,ezért gondoltam,hogy rendezek egy "G" kategóriásat.
Sebesség: Autópályán: 140-160 km/h. Városba: 60-70 km/h.
Mi equipo favorito: Real Madrid
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Mindenkinek köszi mindent :D
Virtual SimRacing
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
kisvuk_ aláírásomban ott van :]
Ma tettem fel a játékot és egy versenyt szerettem volna újrakezdeni, de nem találtam retry lehetõséget a menüben amikor megnyomtam az ESC-et.
A quit-re teljesen kilép a játékból, nem csak a fõmenübe. Elég érdekesen oldották meg. Mentett állásokkal sem találkoztam benne.
Csak én nem találtam a verseny újrapróbálása lehetõséget vagy tényleg nincs? Elég furcsa, hogy ha elrontom és szeretném újrapróbálni akkor azt csak a teljes program bezárásával, megnyitásával és az aktuális játék folytatásával tudom elérni.
Köszi elõre is!
Üdv!
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
ott a szoba:D
sly.hu
<<TDU wazze>> pw: sgforum

Köszönöm a mai autózást

du.
est
kösz
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

:):):)
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Kár pedig most jó lett volna kicsit szemezgetni az újdonságokból. =(
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //