Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Toyo

Bocsi, pont a te autód lett modolva :D

TDUnick: ArtMooney(HUN)

kazai21
Tényleg te elmentél:S

Mi equipo favorito: Real Madrid

tsarffi
képeket vkifeltölti?

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

én az anyázós résznél léptem le..

kazai21
pff én használtalak féknek már bocs:S
Már nem vitatkozni akarok de végig elötted voltam azz 1 dolog,hogy te kanyarba dirftelni akartál de nem érdekelt semmit mindenkin keresztül mentél és elõszõr elötted voltam és így mondtad egybõl:
atika a k* anyud,minek jösz belém?
Utána minden kanyarba "majd nem"nekem jöttél csak úgy mert te driftelni akarsz.
Ez furcsa rgtc csomószór nekem jött és röhögtünk egy nagyot rajta..
Ez egy játék,nem maradtál le semmirõl.

ladics
Jó volt a túrás krúz :]örültem rgtc-nek meg toyo-nak rég láttam õket.

egy volt a gond, az hogy atika nem tud vezetni és engem használt féknek meg stb... :]

amugy kösz g.

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Mindenképpen jövök! <#eljen><#wink>

Sehol senki?

http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |

adamfesto
Jó az ötlet, kis keretet hagyhatnál máskor a mapnak hogy jobban be lehessen határolni. :)

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

ladics
ezt megkukkolom. legyen helyem!:D

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

kazai21
Elnézek :D

tetszik az útvonal, sztem elnézek a kis dukáttimmal rá.. :)

tsarffi
Sztem én elmeek veled hanembaj:D

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

gviski
Szerintem én megyek :-)

A másik hogy 14:30kor indulok egy kis túrára, 77km lesz kb 1órás.
Nagyából a kreszt betartva, bármilyen kategóriával lehet jönni, lassan bármivel lehet menni :D

útvonalterv

Na remélem azért valaki csatlakozik hozzám, szép tájon fogunk menni, ezért se lesz sietõs :D

Virtual SimRacing

én ennek még nem, de ilyeneknek már igen :D

Gaben17
Ennek az autónak már a belsejét is tapasztaltam:)

Spirit of Perfomance Koenigsegg

kazai21
Sziasztok!
Látom mára nem rendez senki krúz,ezért gondoltam,hogy rendezek egy "G" kategóriásat.

Sebesség: Autópályán: 140-160 km/h. Városba: 60-70 km/h.

Robez84
<#eljen>

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

off, de sztem ez még belefér.. ha nem akkor sry és töröld.. :)

Na így éjjszakára én is feltévedtem a szigetre... Gurultam ezzel-azzal, ezekkel-azokkal, a végén egy fasza telt layeres cruise külföldiekkel, és Stockbauer társaságában. Utóbbiról majd tolok föl videót, de szerencsétlenségemben a fraps csak egy ideig vette föl a hangot, és ezért nagyon mérges vagyok mert alá kell akk rakjak valami zenét, holott qrwára nem ez volt a cél...

gviski
Hát ma jó sokat gurultam és találtam egy jó kis túra útvonalat is, majd lemérem hány KM... :D

Mindenkinek köszi mindent :D

Virtual SimRacing

DJ RX7

:3

akinek aláírásban ott van azt összeírtam:) akiknek nincs azok küldjék el , valamint akik az utóbbi idõben nem postoltak.

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

ladics
Jó volt ez az oldshool krúúúz köszi Storm fitti, dozoo, grab néha:D lybra jhonny KÖSZI!! jaézi majd nyúlájf nak is ^^>

ladics
hopp észre se vettem fail:D mind1 router resi volt már más. :]

kisvuk_ aláírásomban ott van :]

talán hiba volt elárulni néhány rosszmájú óvodásnak az IP címed <#eplus2>

a P betût kell megnyomni játék közben

szia, valamelyik verseny csak 1x csinálható, mentés pedig automatikus

garferi
Üdv néktek!

Ma tettem fel a játékot és egy versenyt szerettem volna újrakezdeni, de nem találtam retry lehetõséget a menüben amikor megnyomtam az ESC-et.
A quit-re teljesen kilép a játékból, nem csak a fõmenübe. Elég érdekesen oldották meg. Mentett állásokkal sem találkoztam benne.

Csak én nem találtam a verseny újrapróbálása lehetõséget vagy tényleg nincs? Elég furcsa, hogy ha elrontom és szeretném újrapróbálni akkor azt csak a teljes program bezárásával, megnyitásával és az aktuális játék folytatásával tudom elérni.

Köszi elõre is!

Üdv!

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

ha végre kitalálnád hogy meik szeró és mi a jelszó.. lehet egyszerûbb lenne.. :D

aki még nem küldte el a nickjét sg/tdu, az kérem tegye meg pü ben

ladics
Tom hogy sikerült 100hsz-ben bocs:D

ott a szoba:D

ladics
TS-t adok aki akar jönni kocsikázni^^ gyüjjön fel,

sly.hu

<<TDU wazze>> pw: sgforum

ladics
hol a hiba? xd

ladics
valami álomszuszéknak van kedve feljönni???? szabi dozoo vagy valaki?.

<#wow2>

Az õszinteség beszél TS en is xD <#pias><#pias><#pias>

Sziasztok!

Köszönöm a mai autózást G-Bor nak! :-)

szia Mindenki!

du.

est

kösz
Waz már páran összegyültünk a találkahelyen... :O

NEMÁÁÁR <#rinya><#rinya> valaki vállalja, hogy vezeti plz! <#puszis>

Norby646
<#pias><#hehe>

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

lol :DD

Roger6
Mai PEACE krúz lefújva, kajak részeg vagyok

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Norby646
Számomra végetért a gyorsulási verseny amit dutyi szervezett. Kezdõdött azzal hogy kb félmilliószor csatlakoztam dutyiékra aztán folyton kapcsolat hibásak lettek, aztén egyszercsak a játék kidobott az óceán közepére utána vissza és lecseerélte a kocsim. Ez így folytatódott aztán jött egy kocsicsere (A katra) miután megint mindenki kapcsolathibás lett. Ezek után elöntötte a sz*r az agyam úgyhogy inkább leléptem hogy ne foglaljam a helyet a layerban. Elindultam erre elkezdte a játék a chatba kiírni hogy 3,2,1,go a nevemmel miközben én nem írtam semmit és mindenki hülyének nézett. Nekem jó nagy szívás volt ez a kb 3/4-1 óra. Sikerült újjabb hibákkal megismerkednem a játékban.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Robez84
Köszönöm szépen!
:):):)

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

laca133
G-BOR -ral várjuk a többieket.

És ami még tegnapról maradt.

HUNMemphis
Oh b@meg a TDU Central ismét behalt...
Kár pedig most jó lett volna kicsit szemezgetni az újdonságokból. =(

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //