Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt van, de ezt pixxel olyan egy hónapja már linkelte.

Nemjösszfel Jaddz8?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Ez fasza lenne. ! Ha van kedved, akk csinálj nekem egy autót. 😊

Az Alfa gt belsejét kellene kicsit elõrébb tolni, csak nekem zmodeler hibát ír a textúráknál.

Fehercsoki
#88036 erre valaki?

Tervez valaki mára valami cruise-szerûséget? Rég volt már...

"Bezzeg 2 napja kb 2 oldal ment offal azt nem töröltétek !" ---> Offnak is több fajtája van. Valamelyik egy szálon még fûzõdik a játékhoz, esetleg az ide folyamatosan írkáló közösséghez, van amelyiknek semmi köze ehez a topikhoz.

Másrészt törlésre csak én vagyok itt jogosult, további problémáidat PM -ben közöld !

"Jó hogy ilyen segítõkészek vagytok!" ---> Ez nem a mobilok drivereivel, és azok hibáival foglalkozó topik, rossz helyen jársz !

Realdanee
Bezzeg 2 napja kb 2 oldal ment offal azt nem töröltétek ! OMG! NOCOMMMENT!

TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx

Realdanee
Köszönöm a törlést skacok 😊 Jó hogy ilyen segítõkészek vagytok! .

TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx

Fehercsoki
Nem tudtok valami modot hozzá ami minden kocsihoz(vagy sokhoz) új valósághû hangokat ad?Találtam a TDU Sound Pack 3t de azt már nem lehet letölteni sehonnan:S

kazai21
Hát tudod nem tudom😞
Hát nem azt mondom,hogy elcseszed csak elfelejted.

Mi equipo favorito: Real Madrid

Õ lenne egy kérdésem Feltettem a TDU-t Kieggel együtt kértem uj Cd kulcsot és nem jóó... nem értem ki ír valamit...azt írja ki amikor nincs server..
Valaki tudna nekem segíteni?
holecsko10
Akkor nem értem mit cseszek el Exportálásnál be linkeltem mindet és csak 0 kb-t lesz lehet azért mert az elején a szoftvert választatom és nem a hardvert vagy a bootmixet?

TDU,ETS2 Nick: holecsko

ucnlm
Jaddz, az elõbb két barátom próbálkozott, sorry a TDU etikett teljes felrúgásáért részükrõl 😊 Dúl bennük a versenyszellem, mindez párosul azzal, hogy nem igazán szoktak autós gémekkel játszani 😊

TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)

Ez meg a Default Bike:

kazai21
Ezek nem lényegesek a be importálásnál.

BTW nekem se tetszik, szerintem otromba.

Nekem nagyon tetszik, valamelyik autó helyett betenném a gamebe, csak ennek nincs belsõ tere, nem látsz ki, stb...

Elég szembetûnõ, hogy az A6-os Audiból lett átfirkálva, még a csomagtartón is rajta hagyták a krómcsíkot róla, az elsõ lámpákat meg a formát szerintem mindenki látja...

holecsko10
Pontosan ezért kellene meg módolni a lambot mert ha át váltom H váltóra akkor a mûszer falnál matat a hapi és úgy vált ezért kéne bele szerkeszteni egy H váltót a lamboba.

Törölt felhasználó
Na már ezt is tudom. Érdekesen néz ki, bár nekem nem jön be😊
Törölt felhasználó
Hát én nem tudom, mikor beraktam a clk helyére a M3-ast akkor ugye pillangós volt. De miután modding toolsba átraktam h váltóra meg 6 sebeséégesre, autómatikusan lenyult váltáskor. Sõt, még a kocsiba lévõ sebválto is le fel mászkál attól függõen hanyadikban vagyok!
Ha nincs megapackod, akkor a megapackos jármûvel közlekedõket, ilyen autóval látod. Ezzel az autóval akkor tudsz menni, ha valamelyik más autó helyére beteszed.

holecsko10
Egyébként csak ezt szeretném bele módolni a Lamborghini-be hogy H váltó legyen és ha H váltó van benne akkor már át tudom alakítani hogy váltáskor ne pöckölje a pillangót hanem a mindig nyúljon le.

Törölt felhasználó
Mi az a default car??😊 Amúgy amit most linkeltem, azt norby mutatta és az elvileg regelt, mert megy vele az importálás!
Norbyval nem sikerült a Default Car -t átalakítani, na meg akkor regisztrált Z modeller se volt... Szóval aki nagyon Pro modolásban, az csinálna belsõ teret a Default Carnak ???

Törölt felhasználó
Amúgy megértem a moddert hogy levési, csak annyi a bibi, hogy attól függetlenül még most se tudom, hogy ki csinálta, szal semmire nem megy ezzel a levédéssel az én szemszögembõl. De attól mondjuk hagyhatna néhány dolgot külön meg. Mondjuk motor háztetõ vagy valami. De majd kitanulom és nem lesznek ilyen problémáim😊
holecsko10
Betöltéskor ezek vannak azokat is be kell pipálni?

Törölt felhasználó
Itt van regelt 2.2.1 es z modeler. norby linkelte be és én ezzel nyomom. Bár sztem nincs sok külömség köztük. Zmodeler 2.2.1 from russian page
kazai21
Igen,szerintem azt a Save Thumbnail-t kell.

holecsko10
Akkor itt?

kazai21
Nem itt😊
Ha nem exportálásnál lehet rosszul állítottál be valamit😄

Biztos, hogy lehet. 😊

Valaki meg tudja mondani, hogyan lehet egyszerre több pontot mozgatni zmodelerben?

holecsko10
Aha de mit kell pipálni és mit nem ezt itt a kérdés. ott oldalt? mert ha az ott minden be van pipálva

holecsko10
Szerinted lehet olyat csinálni hogy a Skyline nem bal kormányos legyen hanem jobb?

kazai21
Akkor vmit nem pipálsz ki vagy be néha ha elfelejtek vmit nekem is 0 kb-ot rak ki.

Sajnos levédik, de a 300C-t és egy imprezát már meg tudtam nyitni. Gondolom mást is meg lehet még, szóval próbálkozni kell. Innen szedtem a zmodelert. Amit linkeltem oldalt este, abban nem igazán értem ezt a "merge" dolgot. Azt csináltam amit írt (illetve próbáltam), de nagyon nem jött össze az export. Ma reggel meg csináltam egy full króm 300C-t sárga plexi felnikkel 😄

holecsko10
Van 2.1.1-es a gépemen csak majd a kimentésnél kel valamit türközni hogy ne legyen 0 kb-t.

kazai21
Jó a 2.1.1-es is ha gondolod átküldöm.

holecsko10
Sajna levédik. De ki szeretné, hogy a saját munkáját el lopják, és úgy adja ki mintha ha más készítette volna.

bazso29: majd mond már el hol tudtál be szerezni zmodeler 2.2.1 es verziót mert én regisztráltat sehonnan nem tudok be szerezni. Vagy jó a zmodeler 2.1.1-es is?

Törölt felhasználó
Na jó a modderek az autóikat levédik, hogy véletlenül se leheessen tovább alakítani? Vagy csak én vagyok balf***???
Törölt felhasználó
Na sikerült beröffenteni a zmoddelert. Annyi a bajom, hogy a moddolt fileokat nem haggya megnyitni:S Azt irja, this file is locked. Most azokkal mit lehet kezdeni???
Törölt felhasználó
Gecc most jövök körrõl. Eljutottam csempionzig és megnéztem ezt a hírös HC módot. Hát finoman szólva is brutál. Itt már szinte minden autóval olyanokat lehet driftelni mint állat. Bár mondjuk azon röhögtem, hogy mikor nagyon túl esik a segge az autónak, akkor igen csak hajlamos lefulladni. Néztem is rendesen😄

Ádám te festõ😊 Majd ha holnap mész fel, akkor dumáljunk már meg egy talihelyet hogy felvegyelek ismerõsnek a klub miatt is meg egyébként is! 😊
adamfesto
Szép kerek voltam, mi?
Azért 10,000-nél is tortázunk egyet.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Na még 12000 hsz, és lehet ünnepelni... <#wink>

adamfesto
Derek, állat volt a mai madness dimbolás... 😊
Pár mûvészi pics:

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

adamfesto
Elõbb volt...

Van Server most?
ladics
Egy pár kép,néhai gurulásaimról...

és még van 1 csomó csak nincs kedvem feldobni:]

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.