Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ha akarsz valamit csinálni. fel kell textúráznod, de itt tdu terén nem igazán vágom, de ez idõ kérdése.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Hogy lenne már gáz! Ott a helyed fijú...<#nyes>

<#eljen><#taps><#eljen><#taps>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Törölt felhasználó
Én is beneveznék😊
SeanJRRussel
Megyek ha nem gáz,régen krúzoltam.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Kubica-párti vagyok.

Ma este 21:00 RUF-cruise:
--------------------------
-találkozó: északi golfpálya
-HC: nekem aztán teljesen mindegy
-cél: 1 szigetkör

Törölt felhasználó
Jaddz: Nem para, csak nem hamilton párti vagy?😄

Vajo, akkor szted se para ez a festés és egyébb mizéria?

Na visszatérve valaki tudja hogy hívják ezeket a fóliákat?
Zmod gyerek játék 😄
Legalábbis nekem az, és szerintem Kazainak(Ati) is.
Én 2 és fél éve zmodizok 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Felejtsd el, csak elkapott a hév Forma1 nézés közben. Sry.

Törölt felhasználó

Erre gondoltam, meg ilyen "fóliára" a festéshez. És ha jól tippelem, hogy egész kasznit át lehet alakítani, akkor csaknem ez a fajta festés "rárakás" fog nagy fejtörést okozni a játéknak. Azt se értem miért baj, ha én szeretem a különleges autókat (és itt nem a töbmilliós verdákra gondolok). Szeretem az egyéniséget és ha valami nem hasonlít a többire. Ha ki akarok tûnni, nem egy Mclarent fogok venni hanem egy egyszerû sportkocsit és az alakítom át. Vagy lásd a veil slideos Rx7et. Kicsit se hasonlít az eredetire. Szóval ha már itt járunk inkább akkor Street racing syndicate vagy Street legal, mert ezek kicsit beelõzték az nfs-t.
mulli86 nem szeretnék indiszkrét lenni, de neked kibaszott téves képzeteid vannak az egész moddolással meg minden szarral kapcsolatban, egyáltalán azt sem igazán értem miért merülsz bele ennyire, mikor még a játékot sem ismered, bár ez most mellékes, de megnyugtatásodért szeretném mondani NEM LEHET NAPLEMENTÉS KÉPET AZ AUTÓ MOTORHÁZTETEJÉRE MODDOLNI, nem igazán tudom mit vársz ettõl a játéktól, de sokkal inkább úgy tûnik valami NFS-t keresel.

WTF ? 😄

Beszarás milyen videókat csináltatok ! <#wow2> <#worship>

Törölt felhasználó
Valaki tudna tippet adni hogy keressek rá olyan képekre, amik arra valók, hogy moddoláskor ráfessek egy autóra??
Synit HUN
Csatlakozom. Nagyon nagy móka volt elkészíteni õket. Remélem más is kedvet kap még a videózáshoz.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

bertino
jóreggelt.

Synitka és én szeretnénk veletek megosztani õskövületben megrozsdásodott Összeállításainkat errõl a istenkirály online gameról.

Fogyasszátok egészséggel.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

#88079-es, #88080-as hsz-t törölnöm kellett. Finomabban légyszíves !

"Fehercsoki": Én nem tudok ilyen modról, az az autókon egy effekt, semmi más célra nem használható.

"attis95":

#88076 ---> A mentésedet ugyanoda másold vissza, ahonnan kiszedted. (Dokumentumok mappa)
#88077 ---> A régit úgy teheted/tehetnéd vissza, ha lementetted/volna, modolás elött.

Arany szabály ! Mielött modolsz, az eredeti fileokról csinálj biztonsági mentést !
Ilyen esetben a megoldás, valakitõl elkéred az eredeti fileokat. (Majd én elküldöm.)

ladics
nem elég ha fut?
fut a mindenütt Xp Vista 7-en.

istenem ilyen hülye kérdéseket..

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Win7-en jól fut a TDU??

attis95
ja es kiprobaltam az ejszaka modot...es nem tetszik raadasul akadtole a gepem :S pedig gepigenyme megfelelo..hogy tehetem visza a regit??

TDU nickname:lowlama

attis95
azt szeretnem megkerdezni h ha ujratelepitem a gamet a mentesemet hova tegyem vissza ?mert folytatnam a profilom

Fehercsoki
Nincs valami mod amitõl a lámpák fényesebbek lesznek?Mert világítanak de semmit sem világítanak meg,minden ugyanolyan marad körülöttük,ha nagyon közel megyek egy házhoz és rávilágítok akkor sem látszódik rajta semmi.

Ugyanaz, mint a #88062-es HSZ-om! ugyanugy töltsd le és másold be!

ladics
K-betü

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Szép képek, jó cruise lehetett, kár h privát.<#rinya>

kazai21
De szerintem az éjszakai mod nem ér sokat,mert semmi effekt nincs benne csak annyi,hogy sötét az ég..

Mi equipo favorito: Real Madrid

Fehercsoki
Értem,köszi,megpróbálom.

Falkon
Ilyenekért nem bannolnak. Ha beraksz egy autót akkor azt a másik ember nem látja. Az este módot is csak te látod.

A gyorsulás mérõt meg úgy tudod elõhozni , hogy megnyomod a NUM4-et asszem 3szor és ott NUM6.
Remélem érthetõ.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Fehercsoki
Azt a sebességmérõt hogy lehet elõhozni ami méri h milyen gyorsulok 100ra meg ilyenek?

Fehercsoki
Ha úgy multizok hogy bennt van ilyen este mod meg felülírtam pár kocsit azért kibannolhatnak multiba?Meg a blingbling modot is felraktam amivel minden kocsit át lehet festeni,meg még párat.

holecsko10
Hú de szép képek lettek. Hát nem el felejtettem fel rakni. Na mindjárt pótolom 😄

TDU,ETS2 Nick: holecsko

lybrahu
Thx a Jaguar krúzt skacok!<#integet2>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

Sziasztok! Bocs h zavarok, csak azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudok verdákat berakni a játékba? Letöltöttem Tdu centralrol párat, bemásoltam a fájlokat oda ahova a readme szerint kell és mikor kiválasztanám, kidob a game. Sok autoval probáltam, mindegyiknél ez van<#szomoru1> Tudnátok segíteni?

attis95
hallod bemasoltam es felulirtam az euro bnk mappaba es semmi valtozas
minyart linkelek kepet hogy mit ir ki...

Van egy bnk fájl amit be kell másolni ha modosítod a TDU-t. INNEN töltsd le a Segítség menüpontban. meg is tudod hova kell másolni és ... 😊

attis95
baszus...feltettem a nappal ejszaka modot felulirtam es bekepek a jatekba es kidob ... mi lehet a baj..

attis95
szevasztok lkesz ma valami kruz vagy isemi??/vagy siman jon vki kreszelni kicsit??

kösz...de nem volt warez verzió a gépemen!
fél éve megvan TDU eredetiben... és kb 4 hónapja lett XP újra rakva. azóta most raktam fel...! de meguntam.. rádobtam egy no cd cracket aztán szevasz...
majd csak lesz valami.

am egy kép:

Ne ilyen durván, nem szeretnék vitát a dologból !

Törölt felhasználó
FAQ

Ha itt nincs akkor nézd meg a többi esetben
Falkon
<#wow3><#gonosz3>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Jujjjj, ott van hogy eredeti a játéka... akkor nem kell crackelni xD meg ha varez lenne neki, akkor el kell küldeni az off topicba xD

Fehercsoki
Köszi szépen megnézem aztán majd írok!

#88050 Neked meg rossz a cracked vagy nincs cracked,itt keress 1t.

1. Open the Device Manager.
2. Double-click IDE ATA/ATAPI Controllers to display the list of controllers and channels.
3. Right-click the icon for the channel to which your CD/DVD drive is connected, select Properties, and then click the Advanced Settings tab.
4. In the Current Transfer Mode drop-down box, select "DMA if Available" if the current setting is "PIO Only." If the drop-down box already shows "DMA if Available" but the current transfer mode is PIO, then you must toggle the settings. That is:
* Change the selection from "DMA if available" to PIO only, and click OK.
* Then repeat the steps above to change the selection to DMA if available.

Ezt írja ki ha linkre kattolok... nem nagyon értem. :S webfordító meg értlemetlen..esetleg valaki??

Törölt felhasználó
Ha volt fent tört verzió akkor faq-ban olvasd el az ehez vonatkozó részt! Benne van!
hali..
Erre valaki tudna orvosságot???

Eredeti a játékom. az 1.6-os patch van feltéve csak!
de nem megy...
Segítsetek légyszi..
elõre is kössz.

Törölt felhasználó
Ja nem hülye vok, bocs. Csak simán felülírod az eredeti file-okat. Mondjuk nem próbáltam, szóval mesélhetnél hogy jobbak-e a hangok!
Törölt felhasználó
Link

Ez van amit én találtam vagy 2 hete. Ebben elvileg minden verda hangaj benne van, csak ez az hogy bele kéne másolgatni õket azthiszem.Minden esetreén nem próbáltam, de ha te kipróbálod írhatnál tapasztalatokat!