Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
--------------------------
-találkozó: északi golfpálya
-HC: nekem aztán teljesen mindegy
-cél: 1 szigetkör
Vajo, akkor szted se para ez a festés és egyébb mizéria?
Na visszatérve valaki tudja hogy hívják ezeket a fóliákat?
Legalábbis nekem az, és szerintem Kazainak(Ati) is.
Én 2 és fél éve zmodizok 😄
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Erre gondoltam, meg ilyen "fóliára" a festéshez. És ha jól tippelem, hogy egész kasznit át lehet alakítani, akkor csaknem ez a fajta festés "rárakás" fog nagy fejtörést okozni a játéknak. Azt se értem miért baj, ha én szeretem a különleges autókat (és itt nem a töbmilliós verdákra gondolok). Szeretem az egyéniséget és ha valami nem hasonlít a többire. Ha ki akarok tûnni, nem egy Mclarent fogok venni hanem egy egyszerû sportkocsit és az alakítom át. Vagy lásd a veil slideos Rx7et. Kicsit se hasonlít az eredetire. Szóval ha már itt járunk inkább akkor Street racing syndicate vagy Street legal, mert ezek kicsit beelõzték az nfs-t.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Synitka és én szeretnénk veletek megosztani õskövületben megrozsdásodott Összeállításainkat errõl a istenkirály online gameról.
Fogyasszátok egészséggel.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"attis95":
#88076 ---> A mentésedet ugyanoda másold vissza, ahonnan kiszedted. (Dokumentumok mappa)
#88077 ---> A régit úgy teheted/tehetnéd vissza, ha lementetted/volna, modolás elött.
Arany szabály ! Mielött modolsz, az eredeti fileokról csinálj biztonsági mentést !
Ilyen esetben a megoldás, valakitõl elkéred az eredeti fileokat. (Majd én elküldöm.)
fut a mindenütt Xp Vista 7-en.
istenem ilyen hülye kérdéseket..
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
TDU nickname:lowlama
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Mi equipo favorito: Real Madrid
A gyorsulás mérõt meg úgy tudod elõhozni , hogy megnyomod a NUM4-et asszem 3szor és ott NUM6.
Remélem érthetõ.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

TDU,ETS2 Nick: holecsko

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
minyart linkelek kepet hogy mit ir ki...
fél éve megvan TDU eredetiben... és kb 4 hónapja lett XP újra rakva. azóta most raktam fel...! de meguntam.. rádobtam egy no cd cracket aztán szevasz...
majd csak lesz valami.
am egy kép:

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
#88050 Neked meg rossz a cracked vagy nincs cracked,itt keress 1t.
2. Double-click IDE ATA/ATAPI Controllers to display the list of controllers and channels.
3. Right-click the icon for the channel to which your CD/DVD drive is connected, select Properties, and then click the Advanced Settings tab.
4. In the Current Transfer Mode drop-down box, select "DMA if Available" if the current setting is "PIO Only." If the drop-down box already shows "DMA if Available" but the current transfer mode is PIO, then you must toggle the settings. That is:
* Change the selection from "DMA if available" to PIO only, and click OK.
* Then repeat the steps above to change the selection to DMA if available.
Ezt írja ki ha linkre kattolok... nem nagyon értem. :S webfordító meg értlemetlen..esetleg valaki??
Erre valaki tudna orvosságot???
Eredeti a játékom. az 1.6-os patch van feltéve csak!
de nem megy...
Segítsetek légyszi..
elõre is kössz.
Ez van amit én találtam vagy 2 hete. Ebben elvileg minden verda hangaj benne van, csak ez az hogy bele kéne másolgatni õket azthiszem.Minden esetreén nem próbáltam, de ha te kipróbálod írhatnál tapasztalatokat!