Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adamfesto
Írtam az étlapot meg a menüajánlatokat mint a Gordon a pokol konyhájában, de mostmár itt vagyok és gurulok...remélem még fent vagytok a szigeten.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Törölt felhasználó
Aha köszi! Az maffiás tutoriált nem láttad? Ide linkeltem be nem rég. Csak nekem nem indul a progi:S Ez a bajom. Meg a zmoddeler-en van fent egy alfa gt tutoriál. Ha végre elindulna az a szar és a fájlokat is lehetne benne importálni (mert nekem ezt se akarta), akkor ebbõl a sok segítségbõl, még uj ótót is csinálhatnák lassan...
ladics
köszi holee a táblát <3

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Még nem tudom pontosan hogyan mûködik, de leírom mit csináltam.
Ebbõl indultam ki, követtem az utasításait, új zmodeler, új djey's tools..
Ennek egy egyszerûbb változatát csináltam. Options\settings\texturesben megadtam a common_car.bnk kicsomagolt fájljainak a helyét, az autó textúráinak a helyét. Importáltam az autót, eltüntettem mindent, csak a body_hr maradt. Szerkesztgettem, majd a body_hr properties részében, mesh\polygons\materials-ban ahogy õ is írja a paint-et apply-ztam. Ezután pedig mehet is az export. Modding toolsban pedig úgy kell berakni, hogy megmaradjon az eredeti méret.
Holnap ahogy lesz idõm leírom részletesen is, de úgy tûnik mára nekem off van. 😞

Törölt felhasználó
Elmesélhetnéd, hogy hogy sikerült és mi alapján kezdted el csinálni a dolgokat benne, hátha nekem is sikerülne megint beröffenteni😊
Sikerült a Zmodelert mûködésre bírnom, úgyhogy beindult a Snoop Dogg DUB projekt. 😊

SeanJRRussel
Egy a baj hogy a grafika meg se közelíti ezt a szintet.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

pxxl
ez a team eljöhetne hozzám is szerelni egyet <#hehe>

All hail the double x!

holecsko10

TDU,ETS2 Nick: holecsko

holecsko10
Ha minden igaz ez volt az elsõ hivatalos videó a Test Drive Unlimited-rõl kár, hogy hiányzik belõle ez meg az, de nagyon jó a videó.

http://www.youtube.com/v/0u9YP2EIvyQ[/falsh]
A videó nem a TDU 2-rõl szól, hanem az elsõ részrõl szól.

kazai21
Csak úgy unalmamban😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

Az egészhez kell egy G25, egy ülés, egy vagy több monitor, és ami összetartja az egészet egy váz. Akinek otthon van egy mûhelye, némi tudása hogy összerakja az egészet, ólcsón, sõt fillérekért meglehet oldani egy ilyet, max a G25 tenne ki jelentõsebb összeget.

Apám a Hörmannál dolgozott, (garázskapukat szállított az országban) és évekig hozta haza a jobbnál jobb csomagolófákat, vasakat, ráadásul a család többi tagja autószereléssel foglalkozik, szal egy ülés beszerzése semmibe se telt volna.

Akinek meg nincs ilyen lehetõsége, elmegy egy méh telepre, azt szvsz, még úgy is megoldható a dolog...

Persze láttam olyat is hogy az egész vázat 3 hidraulika csõ tartotta, szal a váz a virtuális autó mozgására reagált, na az már bonyolultabb. 😊

Norby646
Igazad van. Sry akkor írok oda.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

pxxl
itt a helyed <#wink>

All hail the double x!

Norby646
Hali! Szerintetek érdemes ilyesmibe
belevágni? Meg kérdés hogy mennyibõl lehet kihozni ilyeneket (pedál, váltó). Valaki csinált már ilyet?
Sry az off-ért.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Törölt felhasználó
JAja köszi!
ladics

valaki tud nekem ebbõl csinálni 1 rendszám táblát? megköszönném..

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

pxxl
pause menü de mind1 <#wave>

All hail the double x!

kazai21
Bookmarkot amikor a mapon nézed ott van felül,hogy bookmark onnatól tudni fogod.
Coprende?

Mi equipo favorito: Real Madrid

Törölt felhasználó
KE? (Spanyolul: MI?)<#idiota>
Mi az a bookmark?😊
Törölt felhasználó
Hát én 2 éve 50-ért vettem, sztem 2 év alatt ekkora áresés a számítástechnikában nem is olyan gáz. Sõt inkább még jó is! Kiváncsi lennék a 2 éves konfigom most mennyibe kerülne, de biztos nem 40%ot esett az ára azóta😊
Jaja ázsiai piacokra többet adnak el, az tény.

Csinálj egy bookmarkot a pályán, onnantól gond nélkül bemehetsz akármikor, bármilyen verdával.

pxxl
van ám, nem álltak le az oroszok. csak idáig nem nagyon jut el.

All hail the double x!

Ideje volt kinõni a Ladából... 😄 Habár ahogy googlen néztem Ladából is van egy pár fasza, pl. Lada C, meg az új Lada Samara

holecsko10
Hidd el.
A Logitech MOMO Racing meg röhejesen olcsó még az EX-tõl is pontosabban 3000 Ft-al olcsóbb

pxxl
ezért mondtam tegnap hogy max 20at adok gabennek a g25ért 😊

All hail the double x!

Norby646
Hát ezt komolyan nem hiszem el 😄
http://www.argep.hu/product_402616.html

adamfesto
😊

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

gviski
Szépen néz ki :-)

Virtual SimRacing

jah és kihagytad a vízhûtõt, a klímahûtõt, a klímahûtõventillátort és csomó mûanyag takarót/terelõt 😄

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

Ádám...kabbe <#gun>

😛

pxxl
<#hehe><#idiota>

All hail the double x!

adamfesto
<#buck>

adamfesto
Csak hogy jól érezd magad és a bosszú íze is meglegyen, múlt héten egy hatalmas vadnyulat fõztem meg a kollégáimnak a fényezõbe...mustárosan, zsemlegombóccal. <#hehe>

hát most ez a buzi nyúl mintegy 150ezerbe került úgyhogy most festésre nincs keret 😄 de majd visszatérünk rá 😊

adamfesto
A Cosworth motort gyenge választásnak tartom, viszont ha standot béreltek a Frankfurti szalonon, akkor az komoly szándékot mutat. Szerintem az audi V10-ese (R8 motorja) jobb megoldás lett volna.
A másik designja kicsit kiforratlan még, de alapvetõen szép.

adamfesto
Mikor festhetem?
Kedvcsináló:Festményeim

Törölt felhasználó
Faxa. Mondjuk, ha én sportkocsit terveznék, biztos hogy tervezõ mérnököket és Bajnok autóversenyzõket raknék össze azért hogy megcsinálják az ótót. Mégis csak ez a 2 ember az aki csinálja és ki is használja az ilyen autókat😄
pxxl

A németek sokkot kaptak - Itt az új orosz csodafegyver !

A Frankfurti Autószalonban bemutatták Igor Krasznov tervezõ és az egykori autóversenyzõ, Nyikolaj Fomenko által alapított EMM mûhely által tervezett Marussia B2-t, a korábban bemutatott B1 koncepció továbbfejlesztett változatát.

3,5 literes V6-os 420 lóerõs Cosworth motor hajtja

<#worship><#szeret> sztem állat 😄

All hail the double x!

Realdanee
Köszike. 😉

TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx

Törölt felhasználó
Az elõzõ ide ment😉
Törölt felhasználó
Tdu mod 1.11 el meg lehet csinálni tudtommal.Itt Van!
Elkezdtem letölteni a neten található összes kocsit, modot, stb, nem megy olyangyorsan, mert leirással mindennel együtt szeretném, meg várom a leveleket, amiben engedélyezik hogy máshol is fent legyenek, de dolgozom a faq modding részén

Realdanee
Opelos: Tudsz nekem valami linked dobni arról a progiról amit tegnap este a game ben mondtál? Amivel beállítottad a kocsi hasmagasságát.

TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx

Shimán ágy nélkül már nem is jó 😄 De végre felkerült a helyére, már csak finomítások vannak, de a nyúlal történt találkozásnak már nyoma sincs, szépen haladok vele, még ködlámpák betétele, meg 1-2 müanyag elem felrakása jön:

Törölt felhasználó
Na sikerült a virágokon beugratni a pályára,😄 saleenal próbálgattam a driftet, hát elég erõs, de esküszöm könnyebben lehet ott csapatni mint kint a úton, jobban betapad az autó meg ilyenek, majd ha meglesz a champion szint, kiváncsi leszek a többi autó mit fog produkálni. 😊
Használd egészséggel. Illetve étkezz egészséggel.<#vigyor>

Én pedig köszi Holecsko-nak az infóért. Hála neki sikerült beállítanom olyan dolgokat amik már rég zavartak. Pl. a Challenger magassága:

pxxl
hát jah. többet ér ha porosodva áll, mint amennyit kapnál érte 😊

All hail the double x!