Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Ebbõl indultam ki, követtem az utasításait, új zmodeler, új djey's tools..
Ennek egy egyszerûbb változatát csináltam. Options\settings\texturesben megadtam a common_car.bnk kicsomagolt fájljainak a helyét, az autó textúráinak a helyét. Importáltam az autót, eltüntettem mindent, csak a body_hr maradt. Szerkesztgettem, majd a body_hr properties részében, mesh\polygons\materials-ban ahogy õ is írja a paint-et apply-ztam. Ezután pedig mehet is az export. Modding toolsban pedig úgy kell berakni, hogy megmaradjon az eredeti méret.
Holnap ahogy lesz idõm leírom részletesen is, de úgy tûnik mára nekem off van. 😞
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
A videó nem a TDU 2-rõl szól, hanem az elsõ részrõl szól.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Apám a Hörmannál dolgozott, (garázskapukat szállított az országban) és évekig hozta haza a jobbnál jobb csomagolófákat, vasakat, ráadásul a család többi tagja autószereléssel foglalkozik, szal egy ülés beszerzése semmibe se telt volna.
Akinek meg nincs ilyen lehetõsége, elmegy egy méh telepre, azt szvsz, még úgy is megoldható a dolog...
Persze láttam olyat is hogy az egész vázat 3 hidraulika csõ tartotta, szal a váz a virtuális autó mozgására reagált, na az már bonyolultabb. 😊
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
All hail the double x!
belevágni? Meg kérdés hogy mennyibõl lehet kihozni ilyeneket (pedál, váltó). Valaki csinált már ilyet?
Sry az off-ért.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
valaki tud nekem ebbõl csinálni 1 rendszám táblát? megköszönném..
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Coprende?
Mi equipo favorito: Real Madrid
Mi az a bookmark?😊
A Logitech MOMO Racing meg röhejesen olcsó még az EX-tõl is pontosabban 3000 Ft-al olcsóbb
TDU,ETS2 Nick: holecsko
http://www.argep.hu/product_402616.html
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
😛

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
A másik designja kicsit kiforratlan még, de alapvetõen szép.
Kedvcsináló:Festményeim
A németek sokkot kaptak - Itt az új orosz csodafegyver !
A Frankfurti Autószalonban bemutatták Igor Krasznov tervezõ és az egykori autóversenyzõ, Nyikolaj Fomenko által alapított EMM mûhely által tervezett Marussia B2-t, a korábban bemutatott B1 koncepció továbbfejlesztett változatát.
3,5 literes V6-os 420 lóerõs Cosworth motor hajtja
<#worship>#worship><#szeret>#szeret> sztem állat 😄
All hail the double x!
TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx