Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Szal a megoldás sztem (ha már te vagy a boss): tessék szervezni egy vigasz-cruise-t azokkal akikkel szeretnél gurulni egyet ( én önként jelentkezem!! <#integet2>#integet2> )
Teeee kis G25-ös csíííteeeer! Megállj csak! Nemsokára nekem is lesz olyanom és akkor már én is csíííteeer leszek! <#taps>#taps>
Úgyhogy mielébb fussunk össze azon a szigeten! Okéthanxbye! <#integet2>#integet2>
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --

Na majd vmikor összefutunk. Byby mindenkinek!
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Jó lesz. 😊 Szerintem elég az interiort piszkálni.
Pár kép javítottam rajta de nem tudom hogy ilyenkor elég a Murc_Cpe_I.bnk módolni vagy kell a Murc_Cpe.bnk.-t is módolni.

Pixxel: Semmi különös nem történt...

jaddz8: Háth olyan nincs, engem inkább az zavar, hogy mikor képet csinálok a chat megjelenik... Így vagy megkérem a társaságot hogy mikozben képet csinálok ne írkáljon, vagy Photoshoppal javítok. Elõzõt jobban szeretem, de valaki mindig belefirkál... -.-
mulli86: Milyen üzenõfalra gondolsz ? ... én személyszerint nem vágom.
( és ismét egy jóindulatú észrevétel: asszem a Punjabi az inkább Panjabi lesz! Bocsi,hogy mindig hasogatom a szõrszálat!! <#nyes>#nyes> )
Ám lényeg a lényeg, remek cruise volt és remek video készült róla!!<#taps>#taps>
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun
Jaddz: ami ilyen ajándék autó, ha megcsinálsz valamit, mint az alfának az az ocsmány hányása, azt csak 1szer lehet megvenni?
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Másodszor, a RUF szalont a sziget keleti partjának lentrõl kezdve nagyjából a kétharmadánál találod, ha jól amlékszem. Vagy a körül.
Megjavult a TDU-m. tudok online játszani!
2 kérdésem lenne.
1: Hol tudok venni RUF-ot?
2: Van e pénz kód hogy meg tudjam venni. Most telepítettem újra a gémet, meg minden. és nincsen semmim!
De a pénzkód nem is lényeges. Hol van RUF kereskedés??
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
EA-nal van a Porsche asszem, de a BMW tuti azért nincs a játékban :]
De betudod moddolni ,mielött nekikezdel bnk-filet leszeded kicseréled utána azt csinálsz amit akarsz.
ennyi szoszi!
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Ruf, másnéven Porsche, az nem egy mod autó, nem kell berakni sehova, hanem egy kiegészítõ autó, amit meg tudsz venni ha van eredeti Megapackod !
Mi a magapack, hol lehet megvenni, stb... ? Infók !
Továbbá #88107 -es hsztõl takarítást viszek véghez, mert nevetséges ez az egész !
Itt egy kép.
Kár hogy nem volt ott senki csak én.
Amúgy jó képek ! Tényleg a karácsonyfa hiányzik már. 😄
Sok új TDU player nem képes ezt megtenni !

#88103: Remélem addig megjavul a játékom, és linkelnétek nekem egy RUF-ot? 😄 köszi.
De ha a játékban megnyitod a mapot, ott is látod, könnyen észrevehetõ.