Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Örülök, hogy mûxik. Remélem majd látjuk egymást Hawaii-on.

HeadHunter86
Köszi. Közben mi is megtaláltuk. írtam is nekik mail-t, telefonon is beszéltem velük, hamarosan küldik a jó kulcsokat.
A megapack nélkül már most is csatlakozik, nem kellett portokat variálni.

Szabi, Gaben, kösz a képeket/videókat, irigyellek titeket.

Szép jó reggelt!

Nem véletlenül írták, hogy amíg megjön a TDU-tok, addig olvasgassátok át a FAQ-t. Tartalmazza ugyanis, azt a lényeges információt, ami szükségeltetik a kapcsolódáshoz, ugyanis ezeket a LV-Gold kiadásokat "fake" aktivációs kulccsal adták ki. Bõvebben errõl ITT illetve ha további kérdések, problémák merülnek fel, elõször nézzétek át. Ez mindenki érdeke!<#wink>

Remélem segítette. Üdvözlet szintén Veszprémbõl!

HeadHunter86
Hali!

Ma Reggel megjött mindhárom TDU. Gond van. Router mögött vagyunk mind a hárman, és nem csatlakozik a TDU szerverhez.
Megnéztük melyik portokat kell kinyitni, viszont így sem enged fel. A másik gond, hogy a router nem engedi 3 gépen ugyanazt a portot kinyitni. Típusa: TP-Link TL-R460
Ha valaki tud valami okosat pls mondja. Kösz. Mert nem ezért vettük meg eredetibe mind hárman hogy ne tudjunk online játszani.

Törölt felhasználó
Basszus nem találok 2 verdát amit el kéne vinni valahova. Pedig rá akarok csapni a mustang gt-re!
Gaben17
Errõl is van természetesen képem,nálam ez így néz ki😊KATT

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Törölt felhasználó
Ha elmagyarázod mit mentsek ki rajta, akkor megpróbálhatom, mert most itt van elõttem a megnyitott belsõ tér csak nem tudom mit akarsz rajta menteni!
holecsko10
Így néz ki csak ki kéne menteni.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Szabi és Gaben, már csorog a nyálam, hogy milyen verdák közelébe fértek hozzá. Nem akarom elárasztani a szobát, majd holnap folytassátok. <#smile>

holecsko10
Hali aki ki tudja menteni a lambo belsõt úgy hogy jól néz ki az kérem segítsen itt van a kész csak ki kéne menteni nálam mindig panaszkodik.

Belsõtér

És amit ki ír:

TDU,ETS2 Nick: holecsko

látszik hogy nem láttad a pilótákat.. :-)

(idõmérõn vettem fel telóval)

Gaben17
Tessék itt vagyok

esti kicsi séta

Thx
Törölt felhasználó
Sztem be se fértél volna a kocsiba!<#hehe><#eplus2>
Törölt felhasználó
Hogy a nyakadnyúljon meg hogy ilyen ótókba be tudsz ülni!<#zavart1>
Írigyelllek!<#rinya><#banplz>
útsó off mára, sry.. :p

mc12be lett volna jó beülni.. 😊
de azért így se volt rossz..

(én vagyok zõd a polóba)

Nem offolsz, tedd ki a képeket pls, szerintem mindenkit érdekelne. Vagy legalább egy link formájában! HA MÉGIS OFF, ÉN KÉRTEM, VÁLLALOM A FELELÕSSÉGET!!!

bevizzoli125
Tutti_Maci_HUN_ és én gurultunk este egy kicsit.

TDUnick: bevizzoliHUN

Gaben17
Ilyen van DB9-essel is<#crazya> 😄DD
nem akarok offolni,ezért nem szúrok képet.

ferráris pólóban.. pff.. ringen is leszóltak a ford gt-sek.. :p

Gaben17
Ültem már pár dologban...de igen,egészen pontosan õ az katt

Nathan66
egy fájl<#alien>

Met
Kerestem Chargert és Imprezat, az utóbbinál akkor fagy ki a játék amikor bemegyek az audi szalonba, a chargernél rögtön az elején ledob a szerverrõl. Mi a megoldás?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

McLarenF1? keveslem azt a 390-et!<#vigyor>

😊 Köszi.

Mellékesen nem rég sikerült hazaérnem, és a közeljövõben is rengeteg ilyen lesz sajnos. 😞
Ez egy jó társaság, nyugalom és rend van, le a kalappal elöttetek ! <#worship>
Remélem mindig ilyen lesz a topik a jövõben is !

Stockbauer meg linkelt nekem a TDU Centralról. Jó látni ott a nevem, fasza kis videó is készült egy amerikai álltal. 😊

Törölt felhasználó
Az oké csak a kamerával szokot baj lenni.
Engem ma maximum gyõrben😊 Mütyi annak az autonak a helyére rakod be amelyikre akarod, nem kötelezõ arra amire írják, csak abban elvileg minden nézet stimmel, de ha mclaren f1 re nevezed a 2 es golf mod-odat akkor 2 es golf kasztnival fogsz 390 et menni 😊

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

Törölt felhasználó
Nem mondod komolyan hogy ebben ülték??? Ez új GT-R???
ladics
köszi tesó :] <3

alfaaaaaaaaa<3

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

attis95
valaki jon velem meg vajoval gurulni egy kicsit??

TDU nickname:lowlama

AAAAAZ! De már van egy FORD GT-m 😄 most vertem bele a 400 adik KM-t.
Gyere majd este szórakozni. 8 körül.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Mi ez TEEEEE??? (jó ám) Majd mutatok én képet 😊 az új kis szkájlányomról xD

<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1> Nem vagyok klubtag, így ha vársz megyek, ha nem vársz akkor is megyek xD <#miaz> (nemám) Kell VIDEO! valaki csináljon ám! Mert lesz összecsomagolás! (jah, csííííííírke) <#hehe>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Met
Charger, egyértelmû (csak a felsõ képeket néztem meg<#zavart1>)

bmw ? merci ? vagy dodge ?

értem én, mint kép úgy a jó.. csak az elõzõ hszre reagálva írtam.. 😄

Met
ilyen autó kell nekem is, mondjad csak gyorsan, hogy honnan és hogy 😄

Gaben17
A mûszerekre fókuszált a gépem sajnos.

Norby646
Hi! Pár kép az elmúlt napokból:

Mercedes Vs. BMW 😛 (Opelos és jómagam)

És végül a szokásos feszültséglevezetõ.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Atikah-val mentünk egy kört 😄
(szürke skyline az övé, enyém a zöldes 😄)

pxxl
<#hehe><#eplus2>

All hail the double x!

túl sok a mosõn blur.. 😊

Ja ez az a Life nevû game nem? Tényleg jó a grafikája!! <#crazya>

Gaben17
Remélem szép lesz a TDU 2 ha már ennyi ideig fejlesztik😊 Én már csináltam képet,hogy hogyan képzelem el😊 Katt

pxxl
tehm! ma reggel láthattalak kerepesen olyan 9:20-30 körül? mert egy pont ugyanilyen bömbi ment el, de a rendszámát nem láttam. <#miaz>
vagy az fekete volt? <#fejvakaras>

All hail the double x!

Fitti83
Oké! Én benne vagyok. De holnap estére szervezzük meg. Várom az idõpontokat nektek mikor jó. Jah és Grabowszki, TomeE, ti is ott legyetek ám!!!! Jó lenne már gurulni az alap tagokkal.
Nekem sztem 21körül jó. De ha úgí yvan tudok elõbb/késõbb jönni.
Okthxbye XDDDDDDDDD

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Törölt felhasználó
Sztem fasza lett! Minden esetre nem lenne rossz oda írni, hogy melyik autót cseréli le, illetve pont emiatt egy olyan keresõt is készíteni, hogy meg lehessen nézni, hogy ha mondjuk az audi tt-t akarom lecserélni, akkor melyik autók vannak hozzá. Ez utobbi jó kis újjítás lenne, mert én pld elég sokat kerestem bizonyos autóra modot és vagy taliztam vagynem:S