Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A megapack nélkül már most is csatlakozik, nem kellett portokat variálni.
Nem véletlenül írták, hogy amíg megjön a TDU-tok, addig olvasgassátok át a FAQ-t. Tartalmazza ugyanis, azt a lényeges információt, ami szükségeltetik a kapcsolódáshoz, ugyanis ezeket a LV-Gold kiadásokat "fake" aktivációs kulccsal adták ki. Bõvebben errõl ITT illetve ha további kérdések, problémák merülnek fel, elõször nézzétek át. Ez mindenki érdeke!<#wink>#wink>
Remélem segítette. Üdvözlet szintén Veszprémbõl!
Ma Reggel megjött mindhárom TDU. Gond van. Router mögött vagyunk mind a hárman, és nem csatlakozik a TDU szerverhez.
Megnéztük melyik portokat kell kinyitni, viszont így sem enged fel. A másik gond, hogy a router nem engedi 3 gépen ugyanazt a portot kinyitni. Típusa: TP-Link TL-R460
Ha valaki tud valami okosat pls mondja. Kösz. Mert nem ezért vettük meg eredetibe mind hárman hogy ne tudjunk online játszani.
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Belsõtér
És amit ki ír:

TDU,ETS2 Nick: holecsko
(idõmérõn vettem fel telóval)
Thx
Írigyelllek!<#rinya>#rinya><#banplz>#banplz>
mc12be lett volna jó beülni.. 😊
de azért így se volt rossz..
(én vagyok zõd a polóba)
nem akarok offolni,ezért nem szúrok képet.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Mellékesen nem rég sikerült hazaérnem, és a közeljövõben is rengeteg ilyen lesz sajnos. 😞
Ez egy jó társaság, nyugalom és rend van, le a kalappal elöttetek ! <#worship>#worship>
Remélem mindig ilyen lesz a topik a jövõben is !
Stockbauer meg linkelt nekem a TDU Centralról. Jó látni ott a nevem, fasza kis videó is készült egy amerikai álltal. 😊
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
alfaaaaaaaaa<3
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Gyere majd este szórakozni. 8 körül.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Mercedes Vs. BMW 😛 (Opelos és jómagam)
És végül a szokásos feszültséglevezetõ.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
(szürke skyline az övé, enyém a zöldes 😄)

vagy az fekete volt? <#fejvakaras>#fejvakaras>
All hail the double x!
Nekem sztem 21körül jó. De ha úgí yvan tudok elõbb/késõbb jönni.
Okthxbye XDDDDDDDDD
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27