Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tdu Toyota
valaki belinkelné nekem a festõs modot? (ami az , hogy amit nem lehet festeni kocsit azt feloldja majd)És még azt a patchet ami nem hivatalos asszem 1.68 vagy 1.67?(új civilek,szalonok,stb.) elõre is köszi

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

popzu
Még nyárról 1-2kép!😊 A másikmeg a motoris jobban dõl sztem,de lehet hülyeséget mondok ha állitod a sensitivyt az optionsba mint kormánynál!Sztem jobban dõl.

Szerintem qrwa jó a motor irányítása ! 😊

Persze életszerûbb,csak fura,hogy nagy sebességnél nem tudok cikázni a kocsik között,mert nem dõl be annyira a moci.Bár lehet,hogy életben is így van,nem ültem még "nagymotoron". 😊
SeanJRRussel
Nem tom nekem ilyen problémám nincsen.Ha jobbra nyomok jobbra megy,ha meg balra akkor balra.Hozzá kell szokni és ennyi.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Nem, csak nekem nem tetszik. Egy GTA-típusú játékhoz ez kell, hiszen gyorsan ide-oda kell száguldozni, de hát az autók is...életszerûbb, hogy nem úgy fordul a kormány, hogy egybõl a legnagyöbb szögben nem?

Szóval szerinted a hiba nem az én készülékemben van? 😊
Részemrõl örülök neki, hogy nem olyan közvetlen (és orbitálisan irreális) mint a GTA-ban.

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni tõletek,hogy nektek is nehézkes a motorok irányítása?Nekem olyan,mintha a gomb lenyomása után késne egy kicsit és csak utána kanyarodna :s
Nem olyan közvetlen (és élvezetes),mint pl a GTA-ban.
Eddig kormányt használtam és most a motorozáshoz raktam vissza billentyûzetre,de akármit állítgatok,nem érzek jelentõs változást.
Kértél néhány saját véleményt, nos:
-nagyjából 60/40% arányban közlekedek NonHC/HC-ben, ez számomra legalábbis leginkább a társaságtól függ.
-szeretem a nonHC cruisokat, ha száguldozni akarok és kiereszteni a gõzt akkor így nyomom, ahogy Ádám is említette a fék használata nem szükségszerû hozzá
-ha csúsztatgatni akarom a cuccot akkor átpakolom HC-ba és szép "sztájlosan" megyek, valóban elõre kell gondolkodni minden kanyarnál, és gyakorolni kell sokat a szép ereményért, illetve, hogy HC-val normálisan tudj a közlekedésben részt venni, ez az ami még nekem sem megy
-a gravitáció, na igen, azt hiszem egyetérthetünk ez egyikõnknek sem igazán tetszik
-mivel billentyûzettel játszok ezért Sport/Driving Assist között szoktam variálgatni, ez attól függ milyen az adott jármû viselkedése, mondjuk egy Viper-hez használom az assistot, mert úgy is eléggé csúszik, de egy F430, vagy a Lamborghini-k elég stabilak és rájuk fér egy kis túlkormányzottság.

Szép napot.<#integet2>

adamfesto
Széééééép!!!

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

adamfesto
!!! AZ ELÕZÕ HSZ-EM NEM HC VITAINDÍTÓ VOLT, CSAK EGY VÉLEMÉNY !!!

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

adamfesto
A "cruise" az kocsikázás, hogy gyors madness vagy kresz (lassabb néhány szabály betartásával) az már alkalomfüggõ.
Van HC cruise is amikor ildomos mindenkinek HC-ban menni - ha már kicsúszik az elsõ, akkor csússzon ki mindenki... 😊
Egyébként jó a HC, jóval elõbbre kell gondolkodni pl kanyaroknál, nekem csak a gravitáció nem stimmel (több száz méteres ugrások) de amúgy megtanít használni a féket is.
Hypersport meg megintcsak jó beállítás, nem kell mindenhez assist, ha nem billentyûvel játszol akkor az a korrekt.

Bocsi korán van mág <#zavart1>

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun

Hali all
Nézegettem a réebbi képeket amiket készítettem és rábukkantam egy X-aktára
"Az igazság odaát van"<
IMG>IMG>http://www.abload.de/img/20090724125432dwo5.jpg[/img]

csá.
ma este nem megyünk 1 kört?
csak úgy lazán.
én 7:30-kor ott leszek az audi kereskedés elött!
jönne velem valaki?
üdv

és nem fájdult meg a popsid azon a kemény ülésen??

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Az a kislány a zöld rakétán én vagyok...<#miaz><#nevetes1><#action><#puszis>

Motoros Cruise

Még1x köszi mindenkinek, Sean te meg lemaradtál a második 195 km -es versenyrõl, de majd kerítek alkalmat egy új versenyre. 😄DD

Ha kiprobálod és nemjönbe.Vagy sok fát meg házatfogtál.Ha szeretsz száguldozni akkor gyerevelünk <#taps>.De hogy ezt még meg is filmesítik az überbrutál <#nyes>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

HeadHunter86
Még egy utolsó kérdés. Én most Hypersport segítséggel játszom kormánnyal. A kérdésem hogy a HC ennél mennyivel durvább? Még nem mertem kipróbálni 😊

holecsko10
Köszi zsolesz, lybrahun, tattix

TDU,ETS2 Nick: holecsko

HeadHunter86
Ezeket a modolásokat (gumi, feliratok) hogyan csináltad, én is szeretnék ilyet. 😊
Mikor anno kijött a játék sokat játszottam vele, törttel. A héten megvettük eredetiben, két lakótársammal egyetemben. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy van tapasztalatom kocsikázás terén, csak a multi nem tiszta még.
A crouse-olás pontosan mit jelent nálatok? Valahol találkoztok és go. Vagy esetleg valami nagyobb versenyen indultok. A kocsikázás a lényeg vagy a verseny? Ha a kocsikázás, akkor hogy közlekedtek? Pár saját véleményt pls.

Mi hol gyorsan hol kényelmesen szoktunk nyomatni, 200-300 km-t. Mikor milyen kedvünk van.
Már elértem a Champion szintet, hurráá! 😊

A BMW - ém

<#zavart1>

lybrahu
Mozgalmas este volt<#taps>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

Többet nem lessz motor vs merdzso <#mf1>.Azért thx még1x ezt is

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

adamfesto
b+b+b+ ennyit esni srácok... szinte végig vízszintben voltam 😞

Esti séta Gyuracellel

Thx
Rendezünk még egy ilyen 195km-es versenyt.Aki jönne keresen ránk.Csak magyarok lesznek.Még várunk 8-10 percet és indulunk

<#eljen><#taps><#worship><#worship> Kemény voltál jóóseggüüü <#beka2>

Jaja a McLarenes gyökérarcot ne is számítsuk. 😄D Én lettem a második ! xD
Ezt a 195 km es futamot meg kell ismételni ! Meg a Cruiseon amikor a kikötõ felé mentünk, az se volt semmi...

Tegyük is hozzá gyorsan, hogy ez a jaddz gyerek nyerte a versenyt. <#hehe>

Nemsemmi Cruise volt srácok !!! 😄D Motoros Cruise után, az egy körös szigetkõr race meg odabaszott... Elneveztem TT Racenek, mert amit a Man Islandon rendeznek, ahhoz nagyon hasonlított. Csak a McLarenes buzi nem kellett volna...

Jaddz, SeanJRRussel, Stockbauer, Megvadulthangya, Toyota(hun) köszönöm a részvételt !

Képek hamarosan !

Srácok köszi ezt a motorozást, nagyon ultimate volt!!!<#eljen><#puszi>

SeanJRRussel
Részemrõl is<#eljen><#worship>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Törölt felhasználó
Ezzel sose fogok megbarátkozni, hogy "csak klub tagoknak".<#hehe><#szomoru1>
holecsko10
Getaway in Ohau Cruise

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Köszi fiuk <#eljen>.Óóóóóóriási volt <#worship>

adamfesto
Khm...én jönnék.
Audio tt?
10 kör vagy 1?
Találkozó hol lenne?

hali
irjatok hogy ki jönne velem légyszi
üdv
Karipapa

beenged a server nem dob ki!
fél 10-tõl mehetnénk 10 karikát multiban.
Nekem van 1 audio tt és ennyi
menjünk 1 kört a szigeten.na?ki jön velem?
1 ember kérem jöjjön😊
légyszi
irjatok.
köcce

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Úgy érted kár, h nincs bal kormányos?! 😊
Amúgy meg WTF?? Ezt nem igazán értem.
önsúly: 1300kg
összsúly: 1350kg
Ennyire ázsiaiaknak van tervezve?
De azért a 600 literes csomagtartó is odaficcen!<#vigyor><#wow2><#hehe>

tiz percet kések kb!7:10 kor a vw kereskedés elött

mindegy 7 kor talizzunk valahol hátha menni fog!
én most vettem meg a játékot tehát alap audim van(TT)
és hol legyen a tali?
mond meg te!
gamespy-al ugye?az a multis

Hát necceslessz mert szarakodik megint a szerver.Dobálja ki az emberkéket meg szakadt mindenki <#gun><#violent><#boxer>

csá!7 kor indoljunk 1 meneten.mit szoltok hozzá?honnét induljunk?
én 7 kor bent leszek.😊
üdv

xD

SeanJRRussel
Azért a GTT nem egyenlõ a GTR-rel.Amúgy nekem annyi bajom van velük hogy drágák még használtan is és nincs jobb kormányos.

Én megyek 6-tól 9-ig három zúzós szigetkört.1 kör kb 50 perc 1 ora csak bird szusszal <#wow1>.Ha most képbe vagy irdmeg honnan induljunk és Hácé off