Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csá fiuk!
nem csinálunk ma 1 kis futamot vagy összeröffenést?
irjatok
üdv

AlieN911
A kocííím 😄

Ricsi234
sziasztok!valaki jön egyet autókázni??bármivel lehet!északi golf pálya!lehet már most jönni!van egy eladó ház ott leszek!

pxxl
radial.cdb-t törli. vagy a tartalmát mittomén.

úgy tudom az 1.4-es verziótól autómatikusan megtalálja xp meg vista alatt is <#fejvakaras>

All hail the double x!

HeadHunter86
Valaki válaszolhatna hogy hogyan kell használni a Radialeng-et, hova tegyem, mit töröl stb.

pxxl
jajam tied sincs jól megcsinálva 😄 az enyám csak úgy látszik, de eltûnik az. a tied meg másszínû <#beka3> majd akarok nemsokára másik logot addig marad ez 😄

All hail the double x!

Norby646
Végre valaki megcsinálta az slk cabrio verzióját amit próbáltam megcsinálni (csak nem tudtam exportálni), erre törölték.

Amúgy lehet állítani úgy egy autó kamera állását úgy hogy nem egy másik kamerájára cserélni az eredetit hanem egy egyedire? Sajnos pl a range rover vogue-hez nem találtam megfelelõ belsõ kamerát, mint ahogy a g500-as mercinek sem meg még egy pár autónak.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

adamfesto
Auuu, észrevetted...😊

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

az enyémet meg hogy ie-t használsz és így ffben a te lógod széle sincs összedolgozva 😄D

adamfesto
Holecsko meg ezzel a Lengyel rendszámmal...

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

pxxl
<#hehe>

ﺎﻉﻼﻼוֹףּ

All hail the double x!

adamfesto
De azért ha már szóbajöttél, sérti a grafikus lelkemet hogy a nicked széle nincs összedolgozva szépen...csak egy kis szuri 😊

adamfesto
Pixx3l, akkor így írnám, na.

adamfesto
ÁÁÁÁ, az a baj hogy amikor írtam, nekem is megfordult a fejemben...<#zavart1>

pxxl
elolvastam 5x hogy hogy jövök én a mondatodba, de aztán leesett <#idiota><#hehe> hát húzós héten vagyok lassan túl. az agyam már KO <#wow3>

All hail the double x!

adamfesto
3D és a programozás nem megy, de ha pixel vagy vectorgrafikában tudok segíteni akkor szívesen megteszem.

Szólásszabadság van, még szép hogy jah. 😄

holecsko10
Egyébként aki ki akarja próbálni le szedheti az oldalamról.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Fehercsoki
Köszi.

holecsko10
Zmodeler2.2.1

Fehercsoki
Milyen programmal csinálod a modelleket/textúrákat?

Fehercsoki
Szerintem az ilyen sound packokat nem éri meg betenni,mert ha beteszel külön 1 autót sokkal jobb hangja van,viszont akkor érdemes ha alap autó hangokat akarod lecserélni.(am elfelejtettem leírni hogy megéri-e,nem direkt nem írtam le)

Bannolva? Áhh "<#guluszem1>Új Élet<#guluszem1>" kezdõdött azóta hogy Life a hg.<#eplus2>

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

visszavonták ? XD

Valóban ? <#smile>

szép lett <#worship>

lol.. hg bannolva.. xD

Aranyszívem eszedbe juthatna ám, hogy akinek nem játékra kell egy laptop, az feleslegesen nem is akar megfizetni olyan alkatrészeket, amik nem szüségesek számára. Mondjuk nekem netezésre kell, de azért ha utazok ida-oda megnéznék egy filmet, 4GB memória meg kétmagos laptop-proci bõven teszi a dolgát, a temérdek fájlomhoz gyorsan hozzáférek. Nem tudom mi a bajod ezzel a laptoppal, de ha másképp gondolnád akkor csak mondom, hogy az emberek 95%-a nem játékhoz vesz laptopot. Aki játékra akar laptopot veni az meg számol a költségekkel, van pénze hisz onnan jön a szilárd elhatározás, és bizony kiperkálja az árát egy erre való laptopnak, mert a vonaton akar Crysist nyomatni.

holecsko10
A következõ van amit eddig készítettem tönkre ment de gyorsan neki álltam és újra elkészítettem.

2 db gonddal küszködök.
1. Lamborghini jel kijavítása.
2. Belsõ térben a visszapillantó tükör sötét.
Ebben szeretném kérni azoknak a segítségét aki ugyan ilyen problémával küszködött, de sikerült ki javítani.

Itt van egy kép az új belsõtérrõl.

Jaja ki lehet fogni, de aki tud otthon játszani, az inkább asztali PC -t vegyen, mert olcsóbbak az alkatrészek, mint egy laptophoz.
Részemrõl ez a téma zárva.

HeadHunter86
A barbiautó 😄 AC 289

HeadHunter86
Mai autókázás lakótársakkal. Én voltam a Barbiautóval 😄 Legjobb G-s autó 😄

pxxl
lehet. nálam E már régóta <#idiota>

All hail the double x!

Törölt felhasználó
Mondjuk erre a gépre is ráférne egy nagyobb proci meg egy jobb videókari, ha már ekkora hdd meg memória van benne. Na ezt csak példának hoztam, hogy többség nincs túl jól összerakva
Törölt felhasználó
Én is erre gondoltam, hogy normális áron nem kapsz erõmûvet laptopba, de tény hogy ki lehet fogni jó konfigokat. De ha belenézel egy laptop hírdetésbe akkor én még egy 300ezres gépbe is találok olyan dolgot amit simán feljebb húznék mert nem illik bele abba konfigba.
Törölt felhasználó
Hát persze vannak olyan alapdolgok, amiket átírsz moddolás címen, de az tulajdonképpen megvan a játékban is. Ilyen pld,a H váltó, a pillangó váltó, a színek, a hasmagasság és stb. De ha mondjuk egy moddolt háztetõt raksz az autódra akkor azt nem fogják látni mert az nincs benne a játékba.
Törölt felhasználó
Én is ezt irtam nem?😄😄😄 Ha nem ez jött le akkor bocsi,de erre gondotam.
135 ezer forintos HP lapitopi 😄

Ha valami moddolt, akkor azt jelenti változott a dolog.. De mi változik és hol? Milyen adatot ír felül a modding tools mikor átalakítok egy szekvenciális váltót H-ra? Illetve részben tudom cáfolni az állításod, mert ha pl. leültetek egy autót azt más is látja. Vagy ha pl. egy Enzo hasmagasságát megemelem 1 méterrel(!), akkor azt online más is látni fogja, még távolról is. Ugyanígy a váltót, múltkor észrevették, hogy a CLK-val kézikuplungolok (nálam impreza). Tehát tök mindegy milyen adatok vannak a szerveren, az én adataim között valami változott és azt küldöm a szerver felé, amit más pedig letölt, vagy fogad tõlem. (Közben amíg írtam asszem megtaláltam a választ is, szerintem a db_us.bnk tárolhatja ezt.)

Most ezen kupaktanácsolni, hogy látszódjanak másnál is a modok annyit ér mint sózni a szart. Elsõ helyen azt szeretném ha normális szerverük lenne, aztán jöhet a layer slotok bõvítése és így tovább.

Egyik haverom a Red Alert 3-at tolta full graffon laptopon...
Csakhát olyan laptop, amin játszani is lehet, nem éppen 100 tól kezdõdik. 200-300e rugó fölött minimum kell perkálni, egy játékra is alkalmas laptopért !

A szerver, az egy olyan tényezõ, amin keresztül a játékosok csatlakozni tudnak egymáshoz. Minden játékosnak, a saját gépérõl töltõdnek be a játékadatok.

Habár nem minden esetben, mert pl. a San Andreasban látod a modolt pályákat, mert az valószínüleg a szerveren van. Ami meg csak a másik gépén azt nem látod, pl. a másik modautóját.

Habár a modautókal kapcsolatban nem lenne rosz ha a modautót külön autóként kezelné a játék, és miközben a player játszik addig az autó adatai meglennének osztva a szerveren, így más is láthatná. Ehez meg nagyobb szerverkapacitás kell, ami pénzt igényel. Ez van...

Hát EBBEN nincs igazad!Elmondom neked, hogy uncsitesom laptopon játszik 35-s FPS el és nem akadozik! 😊

Törölt felhasználó
De a serveren az eredeti fájlok vannak. Ha ez is úgy mûködne hogy választható serverekre mennénk fel, akkor tuti lennének olyan szerverek is ,hogy ilyen olyan moddolt autók vannak benne és akkor ha neked is az a mod van fent, akkor te is tudod azokat az autókat használni és azokat is látod. Ilyen pld a Battlefiel 2 gyártott AIX mod. Szóval a lényeg hogy a te modjaid sose lesznek láthatóak más számára és te se fogod mások modját látni😉
Törölt felhasználó
Szín tiszta eggyütérzésbõl írtam, nem volt semmi hátsó szándékom😊
Törölt felhasználó
Nem a kösz a lényeg, hanem hogy már vagy 3 napja napi 2 hszben kérdezem meg hogy mi van azokkal az audió hangokkal, amiket a kocsikhoz kerestél, és már akkor is kértem, hogy ha megnézted, akor ird le hogy jobb e vagy felesleges letölteni. Persze ha nem nézted meg akkor elég csak annyit mondani, hogy nem néztem meg, de akkor legalább nem zaklatlak😉
adamfesto
montam...

<#wilting>

Fehercsoki
Köszönöm,tényleg mûködik a 4es gombbal.

Deszar. 😄 Kár érte. Szóval szerverre nem tölti fel, tdu fájljait hiába írom át, akkor vajon hova menti a modot..? Egyre jobb a kérdésem. 😊