Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
Ez egy verseny, mindenki maximum sebességgel megy, nem várjuk be egymást, ha valaki borul, stb stb...
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
Fõleg a tartalmas vasárnapi ebédek után, azt hiszem ma két kávét kell igyak... XD
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Milyen kormányod van?
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --

Köszöntem az esti Krúzt! Jó volt! CSak a sok dohányos... FUJ!! xD

TDU Project Paradise nick: ToMeE
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
TDU Project Paradise nick: ToMeE
Egy BMW nekem is kell !
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
ki van benne?
irjatok
Ma este 1 cruise?mit szoltok hozzá?
Én mennék szivesen!
irjatok
üdv:
Karipapa