Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gurul6unk pár kört de nemlátlak sehol.Itt várlak a golfpályánál

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Ricsi234
Sziasztok!Valaki jön pár körre??Most is lehet jönni!
Hely:Északi golf pálya a ház elõtt!
Mikor:már most is lehet jönni!

Heloztok.. lenne a haveromnak egy kis gondja a TDU-val.. pontosabban az hogy vett egy LV-s TDU amighez adnak egy megapackot is... nah hát ez nem mûködik multiban!... pedig kért már ujj CD kulcsot a megapackhoz és aktiválta.. de igy se lett semmi.. -.-' kérlek segitsetek! Thx
szia! F.A.Q.-ban le van irva h mit kell még hozzá letöltened, azt letöltöd be másolod és futni fog! nekem is ez volt a problémám amugy! mûködni fog csak olvasd el hogyan kell! jó játékot!
PepsiMax
Sziasztok.Az miért van hogy betettem a Holecsko oldalán lévõ R8-ast és kilépett a gamma mikor bementem a Noble kereskedésbe?

P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)

holecsko10
Ja csak macerás volt mindent kezdhetem elölrõl.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

lybrahu
Szép munka Hókuszpók! <#nyes> <#worship>
Látom a tükör probléma megoldódott!

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

Ez se rossz !

Holecsko, vagy aki ért hozzá, ezt csinálja meg nekem rendszám táblának pls. 😊

adamfesto
OFF -mi a farokért jelez nekem ma trójait az SG?- OFF

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

adamfesto
Valahogy országúton nem jön össze, legalább 10X eltaknyolok a szigetkörön. És a vége 8-10 km lemaradás. 😞

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

adamfesto
Ja igen, versenypályán várom a kihívókat 😊))

holecsko10
Mindegyik fent van az oldalamon.

kazai21
<#eljen><#eljen>

Mi equipo favorito: Real Madrid

lol, most vettem csak észre, az új HC logót is küldheted, thx :p

jó lett, grat 😊

link ? :p

holecsko10
Elkészült a végleges LP 640-es belsõtér

Bocsi rozsul linkeltem

Értem én, pinavirág. 😛 <#hehe>

Én most erre a versenyre gondoltam cicamica. A versenypályán párszor lesúrolnám a seggem...

A nagy fotózásból ennyi jött össze: Adamfesto társaságában

Jaja, mert a végén utolérsz, nem szeretem azt a kanyar-domb párost ami ott van a verseny végén...
Am szerintem itt az SG -rõl lenne még ellenfeled, csak nem mindegy hogy milyen versenyszámban, és hol. Pl. Ádámot a versenypályán max ha hibázik akk érem utól... Pályán nem vok otthon, de közúton terelek. 😊

Mindenesetre nagyon köszi mindenkinek a versenyt, csak rajtad kívül nemigazán van ellenfél...<#vigyor3>
Azért elég beteg, hogy egész verseny alatt 1.3km volt köztünk a legnagyobb távolság.

Valóban, 2-2, de azért tegyük hozzá amikor én vesztettem akkor épphogy (mindig beértem a 10 másodperces visszaszámolás alatt), de amikor te kikaptál akkor nagyon kikaptál.<#action>

Törölt felhasználó
Fasza volt a verseny, mindkettõ. Igaz hogy labdába se tudok rugni, de hát azért láttam a fejlõdést magamon😄 Kb 2 percet javítottam, úgy hogy a saleen állandóan keresztbe ment. Már hülyét kaptam tõle. Nem mertem a gázra lépni. Na dehát ez van. Lessz ez még így se😄
Na Jaddz 2-2 idáig az állás. 😄D
Feladtad a leckét, 200 km -en át terrorizáltál. <#hehe>

Köszi fiúk 😄 <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Gyere megint most indul a következõ

Most indul egy második verseny, ha akarsz gyere. 😊 5 en vagyunk egyelõre.

holecsko10
Sziasztok a Zmodeler videó help-et ne használjátok, mert nem jó. Nemsokára készítek ujjat.
Addig is bocsánat.

Norby646
Hali! Te milyen progival csinálod a videókat? Én eddig a movie maker-el csináltam de az most folyton lefagy :S. Sry az off-ért.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

kazai21
Perszeee ilyenkor jön elõ a vírus írtó és dob le az asztalra pffff:S

kazai21
Nem tudom mi van egy folytába tölt a versenyre😞

Motoros Cruisera gyertek még ! Már hatan vagyunk !

Hali all, de fõleg a Getaway esek. Megszületett a ford cruise videója parancsoljatok:

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun

Fehercsoki
F.A.Q.-ban is van néhány térkép,azokon is meg tudod keresni.

adamfesto
Nyugodj meg jóseggûû. 😊

Necsináldezt ombre <#vigyor1>.Birom én a gyürödést de ez most fájt nagyon.Teligázas ágyugolyó futam max a végén van cigi szünet.Meg ha becsuszik vkinek közbe a csoki meg a jaffa akkor tanga csere.Ez nem a délutáni csira kocsikázás babetta tempoba

adamfesto
Bocs de Te még nem tudod...photoshopban szoktam moddingolni, ez csak grafika, de köszi a bizalmat...😊

Mérföld per órát meg a beállításoknál tudod átállítani...ki gondolta volna. Nem találod? Hát ahhoz már balf.sznak kell lenni. Már megbocvsáss karipapa de olyan hülye és nyilvánvaló kérdéseket teszel fel, hogy az valami hihetetlen. Én általában türelmesen válaszolgatok és segítek ebben-abban, de te kurvára kiborítasz.

Bmeg...délkeleten!!!!!!!! Hol a csöcsömbe lenne? Megnyitod a térképet és megkeresed. Ha nincs felfedezve akkor meg legyen már benned annyi találékonyság, hogy beírod google képkeresõbe "TDU map" kirob neked párszáz térképet párszáz méretben, és megnézed rajta. OMFG de rohadt kényelmesek vagytok...

somdav95
délkeleti városrészen 😊

irjátok meg légyszi hogy hol van a délkeleti lamborgini szalon.
köcce

Adamfestõ! azta Hayabusát nem tod átküldeni nekem vhogy?
Melyik az a délkeleti lamborgini szalon?
mert így nem tudom
légyszi segitsetek!
milyen városrészen van?
vaGY 1 KÉPET KÜLDJETEK ÁT LÉGYSZI.
KÖCCE

lybrahu
Akkor legyen Stradale is :

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

adamfesto
Ha este ismételtek akkor ott leszek, de sajna 4 kor még családi összejövetel miatt nem tudok gurulni. 😞

a mérföld /órát hol lehet km/órára átálittani?

adamfesto
Lehet hogy már linkeltem...

szevasztok!
mehetek én is 4-kor?
milyen verseny lesz amúgy?
vagy csak megyünk 1 karikát a szigeten?

http://forum.tdu-central.com/showthread.php?t=13581
itt már megnéztem és én nem találtam! de asszem van egy orosz oldal is de annaka nevét nem tudom! Neten láttam h van aki tettbele hayabusát és gsx-r-t is meg cbr rr-t de még sehol nem találtam!😞 Azért köszönöma segitséget, majd böngészek tovább! Amugy autokkal tele vok!(m3,m5,r8,m6,integra,750li,meg ilyenek) 😄