Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Hely:Északi golf pálya a ház elõtt!
Mikor:már most is lehet jönni!
P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)
Látom a tükör probléma megoldódott!
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
link ? :p

Jaja, mert a végén utolérsz, nem szeretem azt a kanyar-domb párost ami ott van a verseny végén...
Am szerintem itt az SG -rõl lenne még ellenfeled, csak nem mindegy hogy milyen versenyszámban, és hol. Pl. Ádámot a versenypályán max ha hibázik akk érem utól... Pályán nem vok otthon, de közúton terelek. 😊
Azért elég beteg, hogy egész verseny alatt 1.3km volt köztünk a legnagyobb távolság.
Feladtad a leckét, 200 km -en át terrorizáltál. <#hehe>#hehe>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Addig is bocsánat.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Mi equipo favorito: Real Madrid
TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun
köcce
mert így nem tudom
légyszi segitsetek!
milyen városrészen van?
vaGY 1 KÉPET KÜLDJETEK ÁT LÉGYSZI.
KÖCCE

mehetek én is 4-kor?
milyen verseny lesz amúgy?
vagy csak megyünk 1 karikát a szigeten?