Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem a telepítöje magától felrakta így nem néztem mire cseréli le de van uninstall lehetõség is benne
szerintem nem nyit új szalont a meglévõbe helyezi be + a traden is megjelenik mint márka és a caterham megnevezését is modósítja
térkép
A fileok közt ilyeneket találtam. (Pontosabban ott hogy Patch)
57S_pro_Fin_01.bnk
57S_pro_Fin_02.bnk
Default_Bike.bnk
Default_Bike_I.bnk
Default_Bike_audio.bnk
Ezek azért érdekesek, mert amikor egy autót kicserélek, ilyen bnk fileokat kell kicserélni.
Telepítés meg gondolom a mod fõkönyvtára, és BUGATTI_ATLANTIC ?
itt
ha valaki tudja hogy minek a helyére teszi be mint default car akkor talán lehet rá tenni vmit de meg kell probálni
És a rendelést hol kell feladni, melyik autós boltban ?
default carnak látják mások
új slotba rakja nem másik "márkás" autó helyére
rendelésre jön csak 6000000.- az ára
logot mutatja a térképen
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Meg lehet valahogy oldani azt, hogy ne kelljen a játék minden egyes elindítása elõtt berakni a DVD-t?
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Ez nem volt nehéz, igaz Alexease szedte ki a hangokat az nfsbõl nekem, de a többit majd megoldom.
A régebbi nfsekhez sajna nem tudok progit amivel ki lehetne operálni belõle a hangokat.
http://goo.gl/gd6Zi5
Esetleg Undercoverhez nincs ilyen program ami exportálja a hangokat mert akkor a CLS Mercedeszhez is elkészíthetnéd, nyugodtan 😊
Bátyámmal a közös kocsink, elkészítettem TDU-ba.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
jöhet a többi verdához is :p
Nagy meló ez a hangkonvertálgatás?
Letöltés
http://goo.gl/gd6Zi5
kicsi séta volt
Utána kicsi gurulás még
KÖSZI
inyencség lesz az R34 <#wave>#wave>

ezt akartam:

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Elindultam az autópálya alatt aztán a alagút tetején kötöttem ki.
Megpróbáltam kikerülni mivel nem tudtam felmenni a pályára a betonkorlát miatt.
És a végállomás. (hdr-t bekapcsoltam mert kivételesen láttam is vmit a feketeség helyett)
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
"Ffhossss" <#idiota>#idiota><#mf1>#mf1>
am nem annyira rossz, egy fokkal jobb, mintha sz_r lenne, de mégsem. szval elmegy falun parasztnak, itt is megfelel.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
All hail the double x!
Securom ™ megállapította, hogy nincs lemez a helyi fizikai meghajtó. Kérjük, kövesse ezeket a lépéseket, hogy segítsen megoldani a problémát:
Ha megtalálod a lemezt a Windows Intézõben ™, lehetne egy szoftver konfliktus.
Az egyik lehetséges oka lehet, egy CD / DVD-író szoftver (pl. Sonic DLA, Stomp RecordNow Max ™😉, amely használja a DLA (betûjelet hozzáférés) technológia. Tudod megbénít DLA következõ lépéseket:
Kattintson a Windows ™ 'Start' és válassza a "Run"
Type 'cmd'-hoz kap a parancssort, és megüt Belép / OK
Type 'DLA letiltani e: "ha" e: "a meghajtó kibocsátható levél
Ha a probléma továbbra is fennáll, vagy a kiegészítõ segítségre van szüksége, kérjük, küldjön egy Securom ™ elemzés fájl [email protected] (lásd Támogatási információ szakaszt, hogyan kell elkészíteni, és elküldeni az elemzõ fájl).
Ezel kéne valamit csinálni a fele angol és így nem értem!
<#szomoru1>#szomoru1>