Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Win 7 -hez nem kell erõmû, én gyengébb gépekre is ajánlanám, fõleg hogy a játékok jobban futnak rajta. Ha meg Vista és Xp között kéne választanom, akkor inkább Xp, a Win 7 meg viszi a pálmát.

Köszi fiuk.<#eljen> Jó volt újra látni Sean.Azthittem jobban elkalapálsz <#nyes>De ahogy írták elég erõszakos voltál.Még1x THX

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

[HUN]FaTaL
Minden mûködik 7en nagyrészt, ami Vistan. 95-98%.

#88922: Szerintem van vele probléma de hagyjuk. 😄

Amivel kompatibilitási hibák vannak Vistán még mindig, azzal lesznek is, ha basznak rá a fejlesztõk. De mindenre van alternatíva, mondjuk nem használok noname, meg 15 éves programokat, ami ne mûködne rajtuk.

http://goo.gl/gd6Zi5

somdav95
vistán már nincs. 7esre én még azért várok...

Törölt felhasználó
Én is xpzek. sztem sincs vele probléma. inkább okulok az elõzõ évtizedekbõl és várok addig amíg kijön oprendszerbõl is egy normális rilíz😄 Ezt csak azért mondom, mert pld mikor még 98-al nyomtam, akkor addig nem váltotam míg a progik nagyrésze át nem váltot xp-re és míg ki nem jött olyan ami nem "degenerált". És ahogy kommenteket olvasok, azért sokszor vannak még kompatitbilitási hibák a pistán és a hetesen is. Amúgy is erõsebb gép kell az uj OPk-hez, szal nálam még az xp a nyerõ
[HUN]FaTaL
Van 512es is, sõt a referencia is 512es, szerencsére.

#88917: Mégis melyik mondatból sikerült ezt kiszedned? Csak nem értem hogy új gépen miért használnak 8 éves OS-t az emberek.

a GeForce 9800 GDDR3 az 1GB-os!!!
nekemis gf 9800gt van és 1gb-s!!
nem láttam még 9800gt-t 512-ben 😄 csak 9600gt-t ,de lehet tévedek

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

tdu Toyota
ugyan ilyengépem van és megy full garfikán akkadás mentesen átlag 62fps-el városba 60 városon kivûl max 100

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

fasza kép lett 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Szóval ebbõl következett, hogy én lúzer vagyok mert XP-t használok. Nem értelek, de ne folytasd kérlek.

Gaben17
nekem is 9800-van,egy pillanatra sem gondolkozik (win7)+g25

Spirit of Perfomance Koenigsegg

adamfesto
Nekem meg akkor is problémám van a forgalommal ha nem laggol.<#kuss>

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

[HUN]FaTaL
Érdekes nekem sincs forgalom problémám, csak, amikor szar a szerver.

pxxl
talán hûtsed akrko rendesen 😄 lol még a végén elszáll

All hail the double x!

9800 GT -men kiváncsi vagyok hogy fut majd a game. Meg most fogok venni egy 19 colos monitort. Több mint két évig faszán mûködött a jelenlegi gépem, sõt még most is, de már az új játékokra azt mondhatom, hogy ippeghogy fullon elindul, vagy az élsimítást lejjebb kell hogy vegyem...

Nekem max akkor akad be egy pillanatra, ha belecsöppenek hírtelen egy 8 as layerbe. Amúgy nem, max idõnként mikor a vga felmelegszik.

Nekem fordított tapasztalatom van Vistával kapcsolatban, most én is baszakodhatnék itt epic fail-el mint egy hiéna?! És kurvára nem akad be a játék ha szembe jön valaki. És a forgalommal sincs problémám, neten sem, 1-2 kései szinkronizációt kivéve, amirõl úgy tudom mindenkinek fennálló hiba akár HP-n akár Vistán akár 28 magos gépen játszik.

Minden ötletre vevõ vagyok, ha valaki elszántságot érez és alkot feltesszük és megosszuk a néppel 😊

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

[HUN]FaTaL
Nekem már win7 van, de elõtte Vista volt. XP <#levele>

Nekem is Vista Business 64 bit van és semmi gondom nincs a játékkal.

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

pxxl
rosszabb nem lesz sztem max nehezebb irányítani kicsit.

All hail the double x!

adamfesto
THX

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Verinájsz mûvészúr <#eljen><#taps>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

adamfesto
Kérdés: melyik az a gép ami roszabb lesz a tuningtól?
Szeretnék csinálni egy autólistát adatokkal + tuningadatokkal.
Ez is felrakható lenne talán Pumuklihoz.

adamfesto
Lehet hogy csinálok ebbõl egy sorozatot, letölthetõ háttérképnek.
Ha mást nem, felrakjuk Pumukli webgarázsába a letöltésekbe.

adamfesto
Egy kis Photoshop, lehet így is TDU-t fotózni...😊
Stock, megismered a convertible Fordod?

[HUN]FaTaL
😄D Epic FAIL, Vistan normálisabban fut a TDU mint XP-n. Többek között nem akad be mikor jön egy másik játékos szembõl.

XP SP3 van fent...

Illetve ha Vistán játszol gyorsan cseréld le a picsába. Nem az ember barátja.

Akkor nincs több ötletem.
Nekem egy videókártya kivételével 5 éves konfigom van, vajpuhán elfut rajta. A processzorra gondoltam még esetleg kevés lehet hozzá, de a tiéd biztos nem.

Pentium4 3Ghz, 3x512MB DDR1, HD4670 ha ezen viszi akkor nem a konfigoddal van baj. Viszont mint kiderült nem is a neteddel. Marad a játék, vagy menj el szemészhez. <#vigyor>

Ok. Tehát a konfig:
Alaplap: ASUS P5QC
CPU: Intel Core 2 Duo E7500 2,93GHz
RAM: 2GB Kingston DDR3-1333
VGA: GeForce 9800GT 512MB GDDR3 PCI-E

dezsõnéni írj nekem ide egy konfigot légyszíves. elsõsorban nem a videókártyád érdekel, mert a forgalmat, a fákat, a fûszálakat és a többi lóf.szt nem az számolja. de minden elemet írj bele légyszíves.

Törölt felhasználó
Úgy ragd újra, hogy a mentéseket eldugod és a registrybõl is kipucolsz mindent egy remover progival. Lehet hogy valami a registryben is bent van ami zavarja a forgalmat. Sosem lehet tudni. Ha így raksz mostmár teljesen frissült progit, akkor jónak kell lennie. Ha mégsem, akkor télleg nincs már tippem mitõl "betegedett" meg.
Újabb fejleményeim vannak a forgalom laggolásával kapcsolatban...
Lekapcsoltam a gépet az internetrõl és indítottam egy offline profilt. A gép nem volt neten, a forgalom ennek ellenére mégis laggolt. Újratelepítettem a játékot, de a hiba megmaradt. Motmár teljesen tanácstalan vagyok...<#sir>

[HUN]FaTaL
Majd átkonvertálom a székely IGO hangot. 😄😄😄

pxxl
az mókás lenne 😄 itten fordujjá jobbra komám, 50 méter után jobbra. Hinnye mán hát rossz az irány.

All hail the double x!

adamfesto
Your wellcome.

adamfesto
De tájjelleget nem kell belevinni, ugye?...Komám 😊

pxxl
nyelvi tartalmat magyarítunk, kinézetet magyarosítunk (gulyás leves, suba, csikós, huszár...)

All hail the double x!

Törölt felhasználó
Én csak szimplán nem találtam meg, ehez még nem kell magyarosítás...

New, Ádám: Köszi!
adamfesto
Mielõtt felteszed, le kell tesztelned, úgy hogy a piros lámpa (jobbra lent) zöldre váltson. Ez a 88882 HSZ-hez kiegészítés...

Õ Lehet, hogy pont ezért kell a magyarosítás<#rolleyes><#kacsint>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

holecsko10
Hát nem gondoltam volna hogy ilyen alacsony a Viper na de ez van.

Egyébként most találtam hogy lp640 ben is van H-Shifter. Úgy látszik sikerült egy elég valósághûen elkészíteni a belsõ lp640 módot 😄

itt egy videó róla.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Amúgy ez a FAQ -ban is benne van...

Pause Create Csinálj egy versenyt ! Menj el valamelyik Dinnerbe ! Töltsd fel a versenyed.

Törölt felhasználó
Ilyen "kiirást" hogy tudsz csinálni??? Nekem is kéne 3at elvileg az eggyik pont eléréséhez, de én csak versenyezni tudok ezeken.
Törölt felhasználó
Nem akarok gorombának tûnni, de ahoz a 10 szóhoz, hogy race, start, faster then, quit, options, finish, trade, buy, sell, na jó meg 1 kicsivel több,de akkor is minek ehez magyar nyelv?

A letöltött honosításnál nézd meg hogy melyik nylvi fájlt magyarosítja, lehet hogy nem az angolt, és azért nemlett magyar. De azon se lepõdnék meg ha fake lenne, és nem lenne hozzá magyar nyelv. Végülis minek?
adamfesto
Tantalus Madnessen kb 3:50 (ZX-10) az idõm, de még javítani valóm bõven van. Egy Kawás srác 3:38 at gurult rajta. Még 2 napig tudtok menni rajta!

adamfesto
Törcsi nagyon keményen be szokott veretni...
Ja ez off?
Törcsi Hawaii-i 😊

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy honnan tudok letölteni a játékhoz magyarositást?? Letöltöttem a magyarositások.hu-ról, de telepités után is angol marad a játék. Valakinek van valami ötlete?? Ha igen légyszives irjatok! Elõre is köszönöm!