Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
#88922: Szerintem van vele probléma de hagyjuk. 😄
Amivel kompatibilitási hibák vannak Vistán még mindig, azzal lesznek is, ha basznak rá a fejlesztõk. De mindenre van alternatíva, mondjuk nem használok noname, meg 15 éves programokat, ami ne mûködne rajtuk.
http://goo.gl/gd6Zi5
#88917: Mégis melyik mondatból sikerült ezt kiszedned? Csak nem értem hogy új gépen miért használnak 8 éves OS-t az emberek.
nekemis gf 9800gt van és 1gb-s!!
nem láttam még 9800gt-t 512-ben 😄 csak 9600gt-t ,de lehet tévedek
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Szeretnék csinálni egy autólistát adatokkal + tuningadatokkal.
Ez is felrakható lenne talán Pumuklihoz.
Ha mást nem, felrakjuk Pumukli webgarázsába a letöltésekbe.
Stock, megismered a convertible Fordod?

Nekem egy videókártya kivételével 5 éves konfigom van, vajpuhán elfut rajta. A processzorra gondoltam még esetleg kevés lehet hozzá, de a tiéd biztos nem.
Pentium4 3Ghz, 3x512MB DDR1, HD4670 ha ezen viszi akkor nem a konfigoddal van baj. Viszont mint kiderült nem is a neteddel. Marad a játék, vagy menj el szemészhez. <#vigyor>#vigyor>
Alaplap: ASUS P5QC
CPU: Intel Core 2 Duo E7500 2,93GHz
RAM: 2GB Kingston DDR3-1333
VGA: GeForce 9800GT 512MB GDDR3 PCI-E
Lekapcsoltam a gépet az internetrõl és indítottam egy offline profilt. A gép nem volt neten, a forgalom ennek ellenére mégis laggolt. Újratelepítettem a játékot, de a hiba megmaradt. Motmár teljesen tanácstalan vagyok...<#sir>#sir>
All hail the double x!
All hail the double x!
New, Ádám: Köszi!
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
Egyébként most találtam hogy lp640 ben is van H-Shifter. Úgy látszik sikerült egy elég valósághûen elkészíteni a belsõ lp640 módot 😄
itt egy videó róla.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Create
Csinálj egy versenyt !
Menj el valamelyik Dinnerbe !
Töltsd fel a versenyed.
A letöltött honosításnál nézd meg hogy melyik nylvi fájlt magyarosítja, lehet hogy nem az angolt, és azért nemlett magyar. De azon se lepõdnék meg ha fake lenne, és nem lenne hozzá magyar nyelv. Végülis minek?
Ja ez off?
Törcsi Hawaii-i 😊
Azt szeretném kérdezni hogy honnan tudok letölteni a játékhoz magyarositást?? Letöltöttem a magyarositások.hu-ról, de telepités után is angol marad a játék. Valakinek van valami ötlete?? Ha igen légyszives irjatok! Elõre is köszönöm!