Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

TDU,ETS2 Nick: holecsko
Itt van egy újabb videó a táramból holecsko és szerény személyemmel 😊
TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun
azé köszi😄
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
és pár órája még tdu-ztam XP-n
de azért köszi a választ
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
na mostmár sikerüét addig eljutnom hogy felismerje a cd-t viszont mostmeg ezzel a hibaüzenettel áll elõ ha inditani akarom:S
szerintetek?😄
na ma egy kicsit felhuztam magam az XP szarságain ugyhogy felraktam a windows 7-est eleinte kurvára tetszett minden jó volt mig megnem próbáltam elindítani a játékot!na akkor CD be tdu indit várok várok 10 perc mulva jön a kis ablak hogy rossz lemez van behelyezve rakjam be az eredetit:S és a CD-t abszolút nem veszi be mert nemis tudom megnyitni se:S
ha valaki találkozott ilyen problémával lécci segítsen😞
Elõre is nagyon köszi

P4 Intel 3,06 GHZ,1 GB RAM,256 MB DDR2 Ati Sapphire HD 2400(AGP),Sound Blaster Live
Meg még használtam Game Cam -ot is valamikor, az is nyers avi -t csinál.
De szerintem az összes ilyen videófelvevõ program.
:) Semmi okosság :P
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
P4 Intel 3,06 GHZ,1 GB RAM,256 MB DDR2 Ati Sapphire HD 2400(AGP),Sound Blaster Live
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Kép:
Aztán jött a clk 55 amg hátsó lámpája amit már régóta meg szerettem volna csinálni: (az újabbik clk hátsó lámpájára cseréltem)
Hát ez még nem tökéletes de dolgozom rajta... 😊.
All hail the double x!
bmw modok tudhoz a tdu centralról
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
Munkatársam a Test Drive Unlimited-el szeretne Online játszani.Megvette a játékot,feltelepitette.-serial-okat is rendben elfogadta (Nekem ezzel volt baj - kaptam újat,és jó lett) Szóval elvileg minden oké-de mégsem csatlakozik a játék.A CD projekt az alábbit javasolta:
Kérem ellenõrizze a belinkelt programmal ezeket a portokat hogy nyitva vannak e.
UDP 8880->8889
UDP 8890
UDP 27000->30000
TCP 6667
TCP 27000->30000
Na itt vagyunk elakadva!Aki tud segitsen légyszi!
Pedig átnéztem alaposan :S
Elnézést az OFF-ért. Csak leírtam én is akkor már a véleményem.
Ádámfestõ: Nagyon tetszik, ahogy a TDU felirat elmerül a homokban!!! Grat! Szép munka!
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
Mindegy, további offolást befejeztem, elnézést, ha valakit megbántottam, se Fatal-al se veled nincs problémám, választ kerestem semmi egyéb. Ha szeretnéd töröld visszamenõleg nyugodtan. Szép napot.
Ez jó még hogy le nyúltam. Te mutattad be nekem hogy kell meg csinálni sony vegasban.<#vigyor3>#vigyor3>
Innentõl kezdve, hogy a másik véleményébõl mi jön le neked, a saját dolgod, én nem erõltettem semmit, kész, pont.
Mások vagyunk, nekem pl. az egyik fõ szempont egy op rendszernél hogy legyen szép. Elõzõ Xp -m kb. úgy nézett ki mint egy Vista, a Vistamizertõl kezdve, még egy rakás programnak köszönhetõen. Viszont bekaptam egyszer egy kemény vírust, amin csak a Win reinstall segített, de kedvem már nincs az Xp -met összeszedni az elõzõ állapotába, egyszerûbbnek látom ha fölteszem a Win 7 -et, és még sokat se eszik, (volt) feltuningolt Xp -m hez képest.
A legfõbb szempont, meg hogy a kezelhetõsége legyen könnyû, de sok funkcióval rendelkezzen, ne küldjön minden szarságra hibaüzenetet. Win 7 ben ezt is megtaláltam.
Számomra kielégítõ a Win 7, és a következõ jópár évben azt fogom használni.
Részemrõl ennyi.
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
#88921: a gyors epic fail reakciódból szûrtem
És ezért használnkak 8 éves OS-t az emberek...
Mellesleg mintha nem lenne ez is egy milliószor felvetett kérdés, az emberek 80%-a simán ráválaszolja, hogy neki az XP és kész.
Érdemes feltenni a Win 7 -et, Xp -nél mérföldekkel jobb.