Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
pár elmaradt kép.

Fennakadtam, Hole jött és "kimentett" <#idiota>

Audi & Mercedes - indulás

Végre sikerült mindkettõnknek kiugratni az óceánba 😊

Mai rögtönzött Maserati MC 12 vonulás vége

LoL befûtõtt? Fázik biztos <#idiota><#crazya>

All hail the double x!

adamfesto
Ok, thx az infot, megdöntöm gyorsan...a FORDdal.
Szóval az ugrató tetszik...😊

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

pxxl
gyre fennt vok még

All hail the double x!

adamfesto
Na teleport a szigetre.... 😊 Pixxel, kereslek.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

pxxl
valaki egy lájtos száguldásra? <#whatever><#crazya>

All hail the double x!

Lsõre /4'21"58/ Másodikra /4'10"45/.Szétdurrantotta a sérom a sok sûn.Minden második autó sûn <#boxer><#violent>.A 7-ik kapuelötti ugrató meg atomhalál.Ott útontartani a lovat hááááááááát!?Amúgy a merdzsommal mentem(CLK GTR...A kat)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Amikor nincs a layerben senki, vagy ha küldetést csinálsz, nem a szerverrõl jönnek a játékadatok. Ha már min. 1 emberrel össze vagy kötve akkor már számít a net sebesség. ! Szerintem !

pxxl
internet sebessége? korrekt?

All hail the double x!

Törölt felhasználó
Akorragd ujra. Azt mondtad hgy ez egyszercsak elõjött. Akkor rakd ujra és hátha jó lesz.
Értem én. A videóbeállításokat is állítgattam minden lehetséges formában, de a forgalom lagg ugyanúgy maradt. Általában maxra van húzva és minden be van kapcsolva és szépen folyamatosan fut, akadás nélkül. Egyedül a forgalom sz*pat, de az nagyon... Ha az számít valamit, GeForce 9800 GT videokari van a gépben.

Hát ha a forgalom nálad single player-ben laggol, akkor talán a videóbeállításokat nézegesd át. Amikor elkezdesz versenyeket, szálítós küldetéseket, satöbbit csinálni, akkor ugyanis "félrerak" a szerveren, tehát felvagy rá jelentkezve, de nem kell szinkronizálja a forgalmadat egyik más playerrel sem. Olyan mintha spectator módban lennél, vagy nemtom hogy magyarázzal. Nem frissíti valósidejûleg a forgalmat a szerver szerint. Remélem érted.

<#sir><#sir><#shakehead><#sir>

Hali
Valaki pls írjon már valami ötletet, hogy mit lehetne csinálni a laggoló forgalommal! Egyszerûen kinyírja a játékélményt!😞 És nem utolsó sorban qrvára idegesítõ, hogy egy nyomorult autót sem tudok "perfect" szinten elszállítani, mert nekimegyek egy csomó láthatatlan autónak!

Bázeg szilárd meggyõzõdésem volt, hogy Magnumnak 288-as GTO-ja van. <#buck> Ez geciégõ, én ezen a sorozaton nõttem fel!! <#vigyor3> Mindenképpen mennék, de úgy néz ki péntek este koncert van. Még meglátom mit-hogy.

pxxl
... You wanna get high? <#idiota><#nyes>

All hail the double x!

Don't forget to bring a towel !

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

Rage47
én meg rage vok
Oksa<#kacsint>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

pxxl

All hail the double x!

szevasztok.

uj névvel száguldozok. akit érdekel. hun
sajna ujra kellett kezdenem a jatekot
gagyenkov majd figyelek mikor jáccol. thc pás

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

hungary27
csaknem vesz hangot:S
visszaolvastam és találtam 😄
De csak kettõt 😛 De sebaj,az is elég 😄

P4 Intel 3,06 GHZ,1 GB RAM,256 MB DDR2 Ati Sapphire HD 2400(AGP),Sound Blaster Live

Oksa! Valamikor késõ délutánra tervezem! Azért nem tudom még pontosan mert megyek a családdal az oldtimer bemutatóra és nem tudom, hogy mikor érek be ide a boltba <#kacsint>De kb:20.00

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

mennék :-)

off:

No valahogy így kéne<#nyes>És itt!

Szevasztok!! Örömmel jelenthetem be, hogy Október 23.án tudnék tartani egy "MAGNUM" túrát 😄 (kaptam kimaradást a családtól 😛 ) Ha valakit érdekel akkor úgy tervezem, hogy találkozunk annál a szalonnál ahol a 308 GTS-t lehet kapni és onnan elkocsikázunk Robin Masters birtokára 😊 Majd elindulunk a gyémántfejhez! Természetesen csak piros kocsikkal és Hawaii mintás ingben 😛 Az idõpontot még pontosítom!

hungary27
thx:😊
adamfesto
DRIVE-INben van egy versenyem TANTALUS MADNESS néven, mostantól 3 napig.
Ha valaki megcsinálja akkor tolja már be ide az idejét legyen szíves. Persze a vas típusát is amivel megcsinálta. THX

adamfesto
Na megyek vissza az új Fordiminátorommal lezúzni pár arcot...<#nyes>

<#hehe><#hehe><#hehe><#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

adamfesto
<#action>

Neked raktam fel mind a kettõt.Privátba irtam miért léptemle.Sry de ez SoS volt 😄

adamfesto
Köszi a vasat (vasakat?). Elõször azt írta hogy nincs elég pénzem, utána meg 2 ford állt a garázsomban...hogy van ez? 2-öt tettél fel?
Mentem vele a versenypályán, mmmm, nagyon szereti a rázóköveket, elég pontosan lehet vezetni. Mégegyszer THX!

adamfesto
Köszöntelek Kinetic, ha kicsit visszanézel akkor találsz közös képet. 😊

ez jó kis krúz volt.Amúgy üdv. közöttetek 😊

P4 Intel 3,06 GHZ,1 GB RAM,256 MB DDR2 Ati Sapphire HD 2400(AGP),Sound Blaster Live

adamfesto
Hát most értem haza... Valaki van még kormánynál?

[HUN]FaTaL
Lol, szerintem borzalmas, egybõl észrevettem, amikor én is kipróbáltam 😄

Azóta sima AA.

http://goo.gl/gd6Zi5

pxxl
nem is tûnt fel míg nem mondtad... <#szomoru1><#idiota><#vigyor>

All hail the double x!

Norby646
Hi! Pár kép az elmúlt napokból:
Alien911-el

Dutyimadár meg én 😊

És végül a mai nap eredménye és az egyik új favourite...

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

[HUN]FaTaL
Látom adaptív AA-t használsz. Nem idegesít ez a kék faszság a HUDnál meg a GPSnél?😄

http://goo.gl/gd6Zi5

<#ejnye1>

Én itt vok.Nemkell a chrom ford senkinek?21.20-ig várok.A New talált egy jó hosszú krúz utvonalat azt beagyaljuk a hétvégi krúzhoz.Ránk kereshettek a mappon ha nemtudtok idöre idejönni

pxxl
*szerk: Sony Vegas Movie Studio Platinum 9.0a*

All hail the double x!

pxxl
hi!

felv: fraps 2.9.6 build 7637
szerk: Vegas Movie Studio Platinum 9.0a
tömörítés: VirtualDubMod 1.5.10
codec: xvid (1-es tömörítési szinttel)

All hail the double x!

hungary27
hello mivel veszed fel a videoid?mert én xfirevel szoktam de nem ad hangot sem jó minõségû képet<#szomoru1>
nekemis egyet pls...

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

pxxl
yep <#wink>

All hail the double x!

21.00-kor keleti parton a Dodge szalonnál.Ádi neked félreteszek 3at <#eljen>

GX25
Akkor külön lemezen nem is lehet megvenni a Megapack-ot igaz?
Csak neten keresztül?

Rage47
nekem is! bár fogalmam sincs hogy tudom átvenni, pár napja van meg a game😄