Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fennakadtam, Hole jött és "kimentett" <#idiota>#idiota>
Audi & Mercedes - indulás
Végre sikerült mindkettõnknek kiugratni az óceánba 😊
Mai rögtönzött Maserati MC 12 vonulás vége
LoL befûtõtt? Fázik biztos <#idiota>#idiota><#crazya>#crazya>

All hail the double x!
Szóval az ugrató tetszik...😊
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Valaki pls írjon már valami ötletet, hogy mit lehetne csinálni a laggoló forgalommal! Egyszerûen kinyírja a játékélményt!😞 És nem utolsó sorban qrvára idegesítõ, hogy egy nyomorult autót sem tudok "perfect" szinten elszállítani, mert nekimegyek egy csomó láthatatlan autónak!
TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
uj névvel száguldozok. akit érdekel. hun
sajna ujra kellett kezdenem a jatekot
gagyenkov majd figyelek mikor jáccol. thc pás
TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p
De csak kettõt 😛 De sebaj,az is elég 😄
P4 Intel 3,06 GHZ,1 GB RAM,256 MB DDR2 Ati Sapphire HD 2400(AGP),Sound Blaster Live
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
off:
No valahogy így kéne<#nyes>#nyes>
És itt! \"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
Ha valaki megcsinálja akkor tolja már be ide az idejét legyen szíves. Persze a vas típusát is amivel megcsinálta. THX
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Mentem vele a versenypályán, mmmm, nagyon szereti a rázóköveket, elég pontosan lehet vezetni. Mégegyszer THX!
P4 Intel 3,06 GHZ,1 GB RAM,256 MB DDR2 Ati Sapphire HD 2400(AGP),Sound Blaster Live
Azóta sima AA.
http://goo.gl/gd6Zi5
All hail the double x!
Alien911-el
Dutyimadár meg én 😊
És végül a mai nap eredménye és az egyik új favourite...

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
http://goo.gl/gd6Zi5
felv: fraps 2.9.6 build 7637
szerk: Vegas Movie Studio Platinum 9.0a
tömörítés: VirtualDubMod 1.5.10
codec: xvid (1-es tömörítési szinttel)
All hail the double x!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*