Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köhi!😄
Várjá-várgyá bazmeg, kurva másnapos vagyok, és már fél órája akarok írni neked egy hasonló színvonalú választ, de a röhögéstõl eddig nem tudtam lenyomni egy billentyût sem. Meg hát azért a te színvonaladra érkezni sem egyszerû dolog, pedig a tegnap elfogyasztott sörök mennyisége után azt hittem, hogy nálam egyszerûbb ember nincs jelenleg a világon.DE VAN!!!<#hehe>#hehe> (Igen pajti, te vagy az)
"Én már akkor játszóttam amikor ti azt se Tuttátok mi az a TDU-.-" nem, ezt nem én írtam, csak idéztem. Játszóttam - örülök, hogy megtaláltad végre a kibebaszott írásjeleket, már csak alkalmazni kéne õket helyesen. Nagyon szívesen megmutatom neked, PM-ben nyomom az elérhetõségem. Ja, PM... Kicsit magasra tettem a mércét nálad ezzel. Szóval privát üzenet... Ja, te így sem érte. Hagyjuk.
"Amíóta ólcsobb lett a jáátéék sok Noob jönn játszanii-.-" jáátéék bazmeg? jáátéék? Aztabüdöskurv@életbe! Te annyira egyszerû vagy, mint egy raklap. Nem, az hozzád képest egy integrált áramkör, mert van benne 100-as szög. Ja, a legeslegszebb amit írtál: Noob jönn játszanii" Ó Istenem! Miért? Miért versz engem ilyen parasztokkal?<#hehe>#hehe>
Nadehogy komolyan is szóljak a témához.Idejössz, leparasztozol mindenkit (nehogy azt merd írni, hogy te ilyet nem mondtál, ez szarkazmos - húbazmeg, ezt most nem magyarázom el mit jelent, a gógöl a bárátod), nem érzed hogy te vagy a paraszt? Pedig kéne... És az a legdurvább, hogy te érzed magad megsértve.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Az utóbbira meg remélem hogy holnap nem kerül sor, mert melózok, és nincs idõm a topikkal foglalkozni estig.
Ezek törölve ---> #89758, #89759, #89760, #89761, #89763, #89770
A vitának meg itt a vége, ROLL30AbandonHo te meg innentõl kussolsz !!
Ennyi munka meg inkább akkor legyen, mikor itthon vagyok ! <#falbav>#falbav>
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
All hail the double x!
Az okosok így csinálják : bemegy a boltba kifizet 2000 forintot és örül a fejének , hogy nem kell googlezni.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Én tanulok nem szeretnék Kukás lenni!!
Mi equipo favorito: Real Madrid
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
All hail the double x!
Én már akkor játszóttam amikor ti azt se Tuttátok mi az a TDU-.-
Istenem ien hülye emberek is léteznek-.- Amíóta ólcsobb lett a jáátéék sok Noob jönn játszanii-.-
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
http://goo.gl/gd6Zi5
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Akii Tudna nekem segíteni Vegyen Fel Msn pls😊
[email protected]
Nagyoon Fontooosss!!!!!!
A pénz moddolás meg sztem nem lehet gond. Azzal még nem dob ki.
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
All hail the double x!
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
<#nyes>#nyes><#hehe>#hehe>