Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Ezt a rakalpos százas szöges integrált áramkört még nem hallotttam😄ASD:SAD: Ennyivel is gazdagodott a tudástáram<#eljen>
Köhi!😄
pxxl
<#hehe><#eljen>

All hail the double x!

Roger6
Newlife, a közösség érdekében nyugodtan törölheted ezt a hsz-t, csak a saját lelki békém miatt írom.

Várjá-várgyá bazmeg, kurva másnapos vagyok, és már fél órája akarok írni neked egy hasonló színvonalú választ, de a röhögéstõl eddig nem tudtam lenyomni egy billentyût sem. Meg hát azért a te színvonaladra érkezni sem egyszerû dolog, pedig a tegnap elfogyasztott sörök mennyisége után azt hittem, hogy nálam egyszerûbb ember nincs jelenleg a világon.DE VAN!!!<#hehe> (Igen pajti, te vagy az)

"Én már akkor játszóttam amikor ti azt se Tuttátok mi az a TDU-.-" nem, ezt nem én írtam, csak idéztem. Játszóttam - örülök, hogy megtaláltad végre a kibebaszott írásjeleket, már csak alkalmazni kéne õket helyesen. Nagyon szívesen megmutatom neked, PM-ben nyomom az elérhetõségem. Ja, PM... Kicsit magasra tettem a mércét nálad ezzel. Szóval privát üzenet... Ja, te így sem érte. Hagyjuk.

"Amíóta ólcsobb lett a jáátéék sok Noob jönn játszanii-.-" jáátéék bazmeg? jáátéék? Aztabüdöskurv@életbe! Te annyira egyszerû vagy, mint egy raklap. Nem, az hozzád képest egy integrált áramkör, mert van benne 100-as szög. Ja, a legeslegszebb amit írtál: Noob jönn játszanii" Ó Istenem! Miért? Miért versz engem ilyen parasztokkal?<#hehe>

Nadehogy komolyan is szóljak a témához.Idejössz, leparasztozol mindenkit (nehogy azt merd írni, hogy te ilyet nem mondtál, ez szarkazmos - húbazmeg, ezt most nem magyarázom el mit jelent, a gógöl a bárátod), nem érzed hogy te vagy a paraszt? Pedig kéne... És az a legdurvább, hogy te érzed magad megsértve.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

adamfesto
Naaaa,neeeee. Hogyan lehet csalni?

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Tattix
Írtam a versenyrõl a PH-ba,de nem bíznak a résztvevõkben mert szerintük lehet csalni!Habár ez Stormline véleménye!Szerintem azért kiszûrhetõ a csaló!

Duma, és vita vegyesen...
Az utóbbira meg remélem hogy holnap nem kerül sor, mert melózok, és nincs idõm a topikkal foglalkozni estig.

Törölt felhasználó
valaki összefoglalná ez elmult 50 HSZT?? 😄
1995-1994 esek vagyunk xD

Dozoo, és Atikah titeket meg arra kérnélek, hogy ne vegyétek fel a harcot azzal aki beugat, mert csak olaj a tûzre. 😊

Végeztem egy kis takarítást:

Ezek törölve ---> #89758, #89759, #89760, #89761, #89763, #89770

A vitának meg itt a vége, ROLL30AbandonHo te meg innentõl kussolsz !!

Ennyi munka meg inkább akkor legyen, mikor itthon vagyok ! <#falbav>

Fr3nky21
Én arra emlékszem amikor te kezdtél elõszõr ide irogatni, akkoris ilyen tudatlan (ember szerû) lény voltál.<#nyes><#idiota>

Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.

SeanJRRussel
Stock kerestelek d enem láttalak fent...Balance-al vagyok,ha gondolod gyere.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Hoffi
<#wilting><#idiota>

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

pxxl
nemhogy örülnél neki hogy rájött egy alapvetõ hibára, amivel mindeki küzd <#wow3><#idiota><#hehe>

All hail the double x!

<#buck>

Tattix
Ez farok!<#mf2>

pxxl
csak vicc <#wave>

All hail the double x!

<#nyes><#integet2>

Falkon
Ügyes vagy.
Az okosok így csinálják : bemegy a boltba kifizet 2000 forintot és örül a fejének , hogy nem kell googlezni.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Warez! Kéretlen felhívás, 2 éve megjelent játék, tudjuk még az origisek is, hogy ez szokott a baj lenni, te nem vagy jól...

Fõnök légyszíves töröld innen ezt a szart. Kösz.

Tattix
Jó oké!Semmi gáz!Én kicsit sem sértõdtem meg nem is volt minn csak a véleményem mondtam.Részemrõl ok a díjazásos race majd tolmácsolom!Remélem összejön és fasza lesz!

kazai21
Nem vagyok nyalizós,engem szeretnek a szüleim...

Én tanulok nem szeretnék Kukás lenni!!

Mi equipo favorito: Real Madrid

Nyalizós? Max a pináknak nyalizom, mert te szo*sz, de mind1 😊 Tudod én egy kedves, kitartó és türelmes társaságban veszek részt, nem mint te a cigány helyesírással és beszéddel. Amúgy most te hogyan kerülsz ide? Ha azt mondtad már kezdetek óta tudod hogyan kell játszani a TDU-val és te elõbb tudtad mi az, akkor minek kérdezel? Amúgy te lány vagy? A csajok írnak X-el, meg több magánhangzóval... O.o itt egy buzi VigyáZat! <#unalmas><#banplz>

Tattix
Jaaa!
<#idiota>

Ottvagy a szeren neszerénykedj <#eljen>.Remélem nemvetted komolyan a csipkelõdésünket.Ez az egész remélem új utakra tereli a lefagyott fórumozokat mindkét oldalon és ismét közös nagy krúzok lesznek a téli szaridöben.A legmélyebb tiszteletem a PH-ok felé.Tudom jól hogy ott sok a jóképességû persze nálunk is akad sok kimagaslóteljesítményû ügyes fiú.1-2 hónapja gurultam a Tibiajaxal és a Megvadultal éjszaka.A Tibi mutatott 1-2 nagyon jó kis eldugott helyet és amiket irt közben az megfogott mennyire tûzbejött hogy felidézte a veletek eltöltött régi szépidõket a dokkoknál a fogocskákat a kontinereknél stb.Biztos vok benne hogy nagyonsokan a régiek közül felcsatolnák a kormányokat ha kicsit jobban pörögne mindkét topik akár krúzokkal vagy versenyekkel.Nem vérremegy a verseny max vmi dijjért de van ebbe a játékba még annyi hogy kellemesen eltöltsük közössen az idõt.Én sokat megyek este a newlife-al és aki pörög éjszaka az tudja hogy a komoly spontán krúzok europa krémjével hajnali 1-2kor indulnak.Kegyetlen kemény brigáddal 2-3 szigetkör atomhajtásba.De veletek szivesebben mennénk ha félretenné mindenki a sérelmeit vagy kicsinyes faszságait és bepörgetnénk mindenkit a játékra.A Grabowszki féle megakrúz nagyon jól sikerült és ismételni kellene 1000 L.Tehát megkérlek próbálj vmit hatni a ph-okra hogy versenyezünk.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Tattix
Honnét tudod hogy Blahh-blahh?Nem eleget röptettünk együtt?<#fogmosas>

kazai21
Igen eltaláltad 15 éves vagyok,de helyesírásból 5-ös.

Mi equipo favorito: Real Madrid

Ülj le fiam! A fogalmazásod -14 pontos lett! 1-es!

pxxl
<#nyes><#hehe>

All hail the double x!

pxxl
nah nah...erõs kijelentés ez. vannak itt béta teszterek is ha jól tudom 😊

All hail the double x!

Azta szégyentt Ti mindiig bele szóltók mindenbe-.-
Én már akkor játszóttam amikor ti azt se Tuttátok mi az a TDU-.-
Istenem ien hülye emberek is léteznek-.- Amíóta ólcsobb lett a jáátéék sok Noob jönn játszanii-.-
Tattix
De tucc!tucc-tucc...!<#nyes>Ja így van ahogy mondod!Annyit hogy az én teljesítményem hullámzó mert hol hardba nyomom hol nem és nehéz néha átállni!(na meg van mikor fáradt is vagyok)

Hoffi
egérnek a balgombját lenyomva tartod és forgatod az egeret😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

bocsi tudom lámaságot kérdezek de hogy lehet mozgatni a külsõ kamerát??
Roger6
Húbazmeg, veled már párszor összezörrentem az írni nem tudásod miatt. Ha azt akarod, hogy segítsünk, normálisan írj. Szedd össze a gondolataidat, használj írásjeleket, meg a Shift-et is nyomd le néha. Viszonhallásra!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Sean ma 18.00tól fent leszek 21.00-ig.De holnap 18.00-tól péntek reggelig tól6juk ha gondolod

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Pfff magyar vagy? 😄 Nah írd le értelmesen, ne úgy beszélj mint egy gondolatolvasó haveroddal! 😄

A za baj h nem naon akarom hogy ugy mindenki lássa pl csak azaz aember aki fel vesz szal nah érted
[HUN]FaTaL
Valamit elcsesztél mert simán mûködik. C:\Users\felhasználónév\Documents\Test Drive Unlimited\ ide kell tenni a save game mappát meg a profilelist fájlt. c:\ProgramData\Test Drive Unlimited\ ide meg a két cd kulcsot tartalmazó txt-t.

http://goo.gl/gd6Zi5

adamfesto
Itt mindenki tud segíteni, csak írd meg a problémádat. pls

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Sziasztok valaki segítség Pls
Akii Tudna nekem segíteni Vegyen Fel Msn pls😊
[email protected]
Nagyoon Fontooosss!!!!!!
Fitti83
Nem otthon vagyok, sajnos munkában. De úgy rémlik, mintha nemugyanaz volt az elérési útja. De már rég Win7 van, tehát nem 100%. De legegyszerûbb, ha telepítés után csinálsz egy offline profilt és azt ahol létrehozza, oda másolod az online-t.
A pénz moddolás meg sztem nem lehet gond. Azzal még nem dob ki.

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Pénz moddolás? Ejnye bejnye...

csontiz
Lehet h az zavarta meg hogy volt egykis pénz moddolás?

pxxl
nekem simán vitte a win7 az elõzõ mentésemet mikor kipróbáltam. <#fejvakaras>

All hail the double x!

csontiz
Nekem ugyanoda tette a könyvtárat! dokumentumok és azon belül egy tdu mappát csinált ahol van a savegame! neked hova tette?

Fitti83
Jó helyre másoltad a mentést? Nekem Rögtön mûködött Win7 install után. Csak másképp van a könyvtár, ahova tenni kell.

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Háth erre jó lenne valami megoldás, mert lassan új vga-m lesz, és a win 7 et is muszáj lesz utána felraknom... Nincs kedvem szo.ni.

csontiz
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni!Felraktam a win7 -et és azóta nem fut online a játék a régi mentéseimmel, nem akar a szerverre kapcsolódni! Goldos megapackom van,a kapott jelszót is beírom meg mindent felrakok és nem frankó mégsem! nem akarom ujrakezdeni<#rinya><#rinya><#rinya>