Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A helyesírásról már ne beszéljünk mert mindenkibe bele lehet kötni valahol.
Õ nem a jobbra balra nyílat nem simeri de ez teljesen mindegy. Ha vmit nem tud abba nem kell feltétlen belekötni.
A regényed 3. részére: Hogy mi a faszt mondjál arra? Semmit ne mondjál arra vagy ha mégis akkor azt neki mond privátüzenetben! Privát = magán. Ha magán üzenetet küld akkor az annyit jelent hogy nem másoknak akarja mondani hanem neked.Ezen mit nem lehet érteni. De te inkább kiírod hogy szórakoztasd ezzel azt a pár embert aki ezen nevetni tud. Én biztos hogy nem röhögnék ezen mert nekem a legjobb barátom és a barátokért kiáll az ember és nem röhög rajtuk. Legalábbis szerintem.
Egyébként: #89831.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram
Am annyit az egész community dologról, hogy én már csak egyedül szoktam csapatni, mert az utóbbi idõben csak szar krúzaim voltak (úgy júni-júli óta), régi arcok közül már csak Fittiéket látom néha, de sosem tudok rájuk ugrani, mert tele a layer. Na, az egésznek csak annyi volt a lényege, hogy azért igenis változott a színvonal, negatív irányba; a Pepsi twist-es idõkben normálisabb volt az idejáró társaság is. Lassan már ott tartok, hogy topik -fav, mert nincs kedvem gyakran 100 hsz-en keresztüli offot, meg hülyeséget átpörgetni. 😞
Ja, ne haragudj, most aztán kurva paraszt leszek, idéznem kell tõled kicsit: "hogy kell használni az isolate-t meg hasonlók" asztaizét, aszta hasonlók szót elmagyaráznád bõvebben, hogy mégis mit értesz alatta? Kajak nem vágom, mi a faszt bonyolítjátok a dolgot. Unokaöcsém (8 éves) leül a gép, aztán nyomja sorban a versenyeket, és krúzol is. Csak hát be kellett ugye szólnia valakinek, mert én rohadék, meg mertem említeni, hogy rollizénemtommianeve nem tud egy mondatot sem helyesen leírni. És még én vagyok a bunkó. Hm. Epic fail. Na mindegy. Túlegyszerûsítem a dolgokat? Vagy csak elfogadom, hogy minden úgy mûködik, ahogy? Gondolkodj te is, és már nem is leszek ennyire ellenszenves neked. Köszönszépenviszonhallásra!
"viccet csinál belõle akkor az bunkóság" így jártam. De most ember! Mi a faszt mondjak erre, aki nem ismeri a balra nyilat? Vagy jobbra, ezen most ne vesszünk össze. Mi ebben a titok? Hm? Sõt, kockának nevez ezért. Hát mi van má? Itt is gondolkozz egy percet. Köszönszépenviszonhallásra!
Dutyi: "Tudod, ha egy számot lenyomsz a shift gombbal együtt, akkor egy speciális karaktert kapsz! Íjjjj bassza meg, ez ilyet is tud?" - ennek mi a jó fasz köze van a játékhoz? Legalább ész érvekkel próbálnál hatni rám, de nem teszed. Pedig hidd el, meghallgatlak. (akarsz beszélni róla?<#hehe>#hehe>) Te legalább tudsz írni (bár nem mindig értelmeset ugye), ezért gondolom, hogy megfontolandó lenne, amit írsz. De még mindig nem magyaráztad el ezt a szárnyas baromfis alávevõs dolgot, pedig nagyon kiváncsi vagyok a magyarázatodra, komolyan. <#dumcsi>#dumcsi> Nem flame-elek többet, de ez a válasz nagyon érdekel. És ne az isolate-el gyere, ok? Köszönömszépenviszonhallásra!
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Ez a"szárnyai alá vett"ez nagyon állat!Akkor biztos tollas a háta!<#idiota>#idiota>
TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
VÁT?All hail the double x!
Akkó gyüjjön az idézet-e: "Ahhoz hogy te profi kocka vagy és tudod melyik szám milyen speciális betût jelöl a billentyûzeten, csak gratulálni tudok, de ezt megint nem kérdeztem" - hubazmeg! Szóval az, hogy tudom hogy néz ki a balra nyíl, már kocka vagyok? Akurv@picsába! Ez kibebaszott nagy szöveg! Dögöljek meg, beküldöm a Showder-be. Hihetetlen...
Csak ez a kis apróság amit helyesírásnak és Magyar beszédnek hívnak - szóval csak ez nem megy, de ez nagyon nem.
Kár érte, biztos értékes ember. 😊
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Grab "májsztróra" + egy szavazat! "õ viszi a pálmát" 😄
Szóval akkor eddig 1 szavazat Roger beszólásaira<#hehe>#hehe>
asszem neked kell a pia, mert így sokkal jobb az irományod. na majd a legközelebbi guruláskor is tessék inni 😄
All hail the double x!
Na te is várgyá-e, ez most úgy ütött, mint a tegnapi pálesz: "segített a játék használatában" - WTFFFFFFF?????? Mi a jó büdös francot kellett a játék használatában segíteni? Most komolyan! Amikor kezdtem, nem volt kormányom. Jobbra nyíl = jobbra megy a verda, balra nyíl = balra megy (most a többit nem írom le, remélem ezzel azért érzékeltettem a rendkívül bonyolult, és áttekinthetetlen irányítási rendszert). Térkép, hüle pontok világítanak, oda viszem a csotrogányt. Most magyarázd meg nekem azonnal, melyiket nem értetted. Köszönszépenviszonhallásra! Ja.
"Az az egy biztos, hogy neki köszönhetek egy csomó dolgot, például, amikor legelõször játszottam sok magyar szart a fejemre" - gyááááááaááá! Na ez a legértelmesebb, ami eszembe jutott eme frappáns irományod szószerkezeti összetételérõl (ezt honnan a francból vettem?). Neki köszönhetsz csomó dolgot. Aha. Értem. Elmondta, hogy kell berakni egyesbe a gépet? Vagy mi? Szartak a fejedre a magyarok? Hát az az igazság, hogy én sem gondoltam volna, hogy van olyan ember, akinek fejtörést okoz ez a játék. Ezt is magyarázd el azonnal. Köszönszépenviszonhallásra!
"míg õ a "szárnyai alá vett" és segített a játék használatában" - uhh.... Ne haragudj... várjál, majdnem sírok a röhögéstõl... <#eplus2>#eplus2> szóval. Na izé-e (és még így is értelmesebbet írtam, mint roll30izé barátunk, ez a kemény, nem a faláb). <#hehe>#hehe> Az irományom tükrében (tudod, a játék böszme nehézségeire utalva) kérem kaccsojja ki!<#zavart1>#zavart1>. Kész. Köszönszépenviszonhallásra!
"Van az a mondás, hogy jobban jártál volna ha csendben maradsz." - amikor a hóhért akasztják, az megvan? (roll30: nézd meg gógölben) Remélem kened-vágod-fogod-érzékeled-érted-kapázod-karcolod a témát. Ha nem, majd leírom neked bõvebben, egy szavadba kerül (meg a végén egy írásjelbe). Köszönszépenviszonhallásra!
Dutyi! Ennyire érdekellek hogy folyton figyelsz? Mikortól figyeled a topicot? Mert tudod lettek hszk törölve! rollt nem is ismerem/ismertem és egyszer csak mindenkit lefikázva bejön és Grab megmondta az igazat! Fáj az igazság vagy te is ilyen vagy? És tudod tisztában vagyok vele hogy ki a fõnök! Usamen "újélet" nevû ember! És azt hiszem nem én voltam kurvára sértõ ezzel a roll gyerekkel hanem más! Neki nem mersz szólni? mert én 14 vagyok õ meg 24? te meg nem tom mennyi?
én nem persze <#law>#law><#rolleyes>#rolleyes>
All hail the double x!
U.i.: Már régóta figyellek dozoo, és már attól ideges leszek, ha csak meglátom az avatarodat. Az a legnagyobb gond, hogy azt hiszed magadról te vagy itt a fõnök, közben k**vára de nem. Van az a mondás, hogy jobban jártál volna ha csendben maradsz. Szerintem fogadd meg! <<<Bocsánat, de már nem bírtam magamban tartani!
<#ijedt>#ijedt>#89754
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Nagggyon jóóóóóó!!!! Basszátok meg, hogy ki elé nem kerül pc meg internet? Roll30-nak ki adhatott?
Grabowszki, meghatározása Master!
Innentõl ROLL30AbandonHo-nak szól:
ui - gyk: master = mester
gyk = gyengébbek kedvéért
ui = utóirat
Naggyon jó vagy sráááác, írj még könyörgöm!
All hail the double x!
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.