Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All hail the double x!
2 hétre eltiltalak a fotóbolttól <#hehe>#hehe>
gyerek meg sír sír...és? dolgozok majd anyu elintézi 😄 este jövök én mikor hazaértem 😊
All hail the double x!
KösziSzépen még 1x Skacok😊
Köszi mindenkinek a gurulást!
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
TDU Project Paradise nick: ToMeE
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
All hail the double x!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU Project Paradise nick: ToMeE
mi ez a piros pöttyös marhaság? ember! <#wilting>#wilting><#bdead>#bdead>
All hail the double x!
Nem voltam mostanában sokat a szigeten, de Blue Ace, Closer, stb... társasága hírtelen jól esett ! <#vigyor2>#vigyor2>
Coldmetal, és Dominicq kellett volna még, és talán akkor lett volna teljes a brigád, de így se volt rossz.
Derek meg a szokásos alacsony színvonalat produkálta, párszor ki is baszott, de háth mit is várhatnánk tõle... Az tény hogy õ nem való egy ilyen kaliberü cruisera, részemrõl meg a klubtársaim a privát kis közösségemet alkotják akikkel szeretek gurulni, és nem birok elviselni köztük egy számomra nem kívánatos személyt ! Persze nem mondhatom meg hogy ki kivel guruljon, de háth ez van...
Képek majd lesznek.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Bárki jöhet lehet Hc-s az illetõ vagy non Hc-s, ha non Hc-s akkor azok hátul menjenek a rövidebb féktáv miatt.
Köszönöm.
Sziget kõrlesez.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Fitti,Gaben,Dozoo,Tome,Kriszta,RoLL30
Ha valakit kihagytam szóljon😄xD
"pepsitwistet vissza még mindig..." ---> 😄D Hiába lenne más a HG, az itt lévõ fórumozók nem fognak megváltozni. 😊
Lezárt vitát meg nagy hiba bolygatni !
Adamfestõ
SeanJRRussel
akyyy
Bluewave-hun
Chucky94HUN
Derek985
DJKonya
Entex Hun
Hun Peti850
JaddzHun
Marcihusi
rgtc
shotgun Hu
HRC Szabi
A versenyrõl holnap irok ill remélem a klubvezetö csinál vmi plakátot
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Grab:én melledted állok hisz igazad volt valahol[ nekem tetszet jót röhögtem]
Norby és dutyika meg a rolika: nõjetek fel :] csicsakok _:]
lehet az én kommentemet is szétszedni kritizálni várom :]
pepsitwistet vissza még mindig...
I <3 Balhé ^^
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Ami ma volt, teljes egésszében az én hibám, mert az én felelõségem a topik medrében tartása. A munka viszont fontosabb !
Próbáltam laza lenni, mert úgy tudtam hogy akik ide irkálnak, agyilag felnõtt, értelmes emberek. Tévedtem. De hangsúlyozom, hogy még 1 balhé, és jópár napra csönd lesz itt, vagy minden olyan nap, mikor nincs idõm a topikra reggeli zárás, esti nyitás lesz.
Törölgetés helyett majd az érdemi hszek lenyomják a szart.
Honda - The Power of Dreams
Ehhez tartsátok magatokat !
További jó társalgást !
Ha valaki nem ismeri a játékot mi a faszért nem olvassa el a hozzáadott manualt? Azért van...
http://goo.gl/gd6Zi5
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Mosóban:
Egy kis huzatás szélárnyék nélkül:
Ezt csak úgy:
Oahu-n kitartóak a sünök:
Slr meg a golf:
Egy közeli:

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb