Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
nem zavar egyáltalán. akit zavar az ilyen, vagy nem csinálj szívesen az ne vállaljon gyereket. <#szomoru2>

All hail the double x!

Ohh akkor gondolom mindig várod az estét xD

pxxl
ne de neonozzááá már egy murcit az isten áldjon meg<#ticking><#wow2>
2 hétre eltiltalak a fotóbolttól <#hehe>

gyerek meg sír sír...és? dolgozok majd anyu elintézi 😄 este jövök én mikor hazaértem 😊

All hail the double x!

Pixxel menjél gyereket rendezni, hallom innen is hogy sírdogál, bekakszizott! <#hehe> Amúgy azok a piros pöttyök SZAROK lettek! az amúgy ledes "neon". Mint ezen a képen is ami SzerKeszTett. amúgy Feri bácsinak is ilyen van a szuzukiján xD csak a képszerkesztésben ilyen téren nem vagyok jó :S a fényeket nem tudom korrigálni... (béna vagyok xD )

Ja Jóó féle volt😄
KösziSzépen még 1x Skacok😊
pxxl

All hail the double x!

Idióta képeket lehetõleg mellõzd !

#89860 -as ladicsnak írt hsz, nem csak neki szólt, hanem minden olyannak, akinek eszébe jut még a vitát, vagy a nem ide való eszmecserét folytatni !

Fitti83
Itt vannak a képek:

Köszi mindenkinek a gurulást!

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

pxxl
a-a "dolgozunk" <#nyes>

All hail the double x!

orszagtom
mert mi dolgozunk? reggeltõl estig... FUJJ!!! <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

TDU Project Paradise nick: ToMeE

Roger6
<#eplus2><#hehe><#eljen><#vigyor3> jól beszélsz barátom! <#wave>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Fitti83
Szerintem mi vagyunk itt a nagy kockák! XDD<#eplus2>Csak nem ebben a játékban...

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Törölt felhasználó
Pixxel alias Cube<#nyes>
pxxl
azon gondolkoztam, hogy meg kell-e magyarázni az ascii kód jelentését <#nemtudom>

All hail the double x!

Roger6
Te rohadék hiperkocka, teeeeeee! <#hehe> (vicc volt, mielõtt jönne a flame valakitõl)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

orszagtom
valahogy régen nem volt ennyi szemetelés ebben a topicban.... <#zavart2><#shakehead><#rinya>

Roger6
<#hehe>

pxxl
OM dozoo bazzeg!!!

mi ez a piros pöttyös marhaság? ember! <#wilting><#bdead>

All hail the double x!

Fitti83
Jó képek! <#eljen>Majd én is felteszem, de csak délután. Sikerült kicsit elaludnom és 30perc-el késõbb nyitottam ki a boltot. XD Kicsit sokáig kockultam!<#vigyor>

orszagtom
waze mik azok a piros pöttyök? nagyon csúúúnya....

Gaben17
Nikon D3000

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Na hallod megint sikerült a sûrûvel összehozni egy cruiset. 😊
Nem voltam mostanában sokat a szigeten, de Blue Ace, Closer, stb... társasága hírtelen jól esett ! <#vigyor2>
Coldmetal, és Dominicq kellett volna még, és talán akkor lett volna teljes a brigád, de így se volt rossz.
Derek meg a szokásos alacsony színvonalat produkálta, párszor ki is baszott, de háth mit is várhatnánk tõle... Az tény hogy õ nem való egy ilyen kaliberü cruisera, részemrõl meg a klubtársaim a privát kis közösségemet alkotják akikkel szeretek gurulni, és nem birok elviselni köztük egy számomra nem kívánatos személyt ! Persze nem mondhatom meg hogy ki kivel guruljon, de háth ez van...

Képek majd lesznek.

<#eljen><#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

holecsko10

Bárki jöhet lehet Hc-s az illetõ vagy non Hc-s, ha non Hc-s akkor azok hátul menjenek a rövidebb féktáv miatt.

Köszönöm.

Sziget kõrlesez.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Gaben! milyen fénytképezõd van????? Jók a képek!
Roger6
Nalátod, tudsz te így is szépen írni.<#eljen>

Ez jó xD eszembe jutott egy találós: 30 munkás volt kinn hidat építeni a tengerpartnál... a végén számolás volt, hogy mindenki ott volt-e... a Fõnök elkezdte számolni...1,2,3,4,...29 és hol a 30-dik? mindenki töprengett, hogy mi lehet a gond, hol van egy ember...? az egyik kitalálta hogy a fejüket dugják a homokba és ahány mélyedés lesz annyian vannak ott és most megvolt a 30 gödör... ezt hogy?

Köszii Skacok ezt a gurulást😄
Fitti,Gaben,Dozoo,Tome,Kriszta,RoLL30
Ha valakit kihagytam szóljon😄xD
Híjaaa ezt ismerem, láttam én is, egy jó nagy üres térben, ahol az autókat tárolják (garázsban) csak egy problemó van, nem a mi garázsunkban mert ezzel a nagy picsával be se férne a garázsunkba xD még a 2002es ford focusunk sem fér be pedig GHIA! és TDCI-s!

orszagtom
Köszi

Gaben17
Tessék Dozoo,pár képem,lehet tevoltál😄DD
:katt
katt2
katt3

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Nem kell mostmár a provokáció, a vita lezárult. A kritizációt meg fölöslegesen várod mivel meg fogom akadályozni.

"pepsitwistet vissza még mindig..." ---> 😄D Hiába lenne más a HG, az itt lévõ fórumozók nem fognak megváltozni. 😊

Lezárt vitát meg nagy hiba bolygatni !

Megkérek minden State of Hawaii klubtagot privátba írjon nekem hogy résztszeretne venni a hétvégi versenyen a momo kormányért.

Adamfestõ
SeanJRRussel
akyyy
Bluewave-hun
Chucky94HUN
Derek985
DJKonya
Entex Hun
Hun Peti850
JaddzHun
Marcihusi
rgtc
shotgun Hu
HRC Szabi

A versenyrõl holnap irok ill remélem a klubvezetö csinál vmi plakátot

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

ladics
Usamen: ne ovizzá töröld a homokvárat az udvarodban...
Grab:én melledted állok hisz igazad volt valahol[ nekem tetszet jót röhögtem]
Norby és dutyika meg a rolika: nõjetek fel :] csicsakok _:]

lehet az én kommentemet is szétszedni kritizálni várom :]
pepsitwistet vissza még mindig...

I <3 Balhé ^^

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Köszi Sean <#eljen>.Bomba formába vagy sztem elvered a Jadz-ot is <#nyes> a versenyen

Csak nálam zuhog mindig az esõ? <#falbav>

Mostmár tök fölösleges törölgetni... Többség már tudja mi volt itt, elejétõl kellett volna rendet rakni, de háth nem volt rá alkalmam.
Ami ma volt, teljes egésszében az én hibám, mert az én felelõségem a topik medrében tartása. A munka viszont fontosabb !
Próbáltam laza lenni, mert úgy tudtam hogy akik ide irkálnak, agyilag felnõtt, értelmes emberek. Tévedtem. De hangsúlyozom, hogy még 1 balhé, és jópár napra csönd lesz itt, vagy minden olyan nap, mikor nincs idõm a topikra reggeli zárás, esti nyitás lesz.

Törölgetés helyett majd az érdemi hszek lenyomják a szart.

Roger6
Csöcs Usamen! Tényleg bocs, hogy szétkúrtam a topicot, töröld csak az összes hsz-t, de a hülyeség mellett nem fogok soha szó nélkül elmenni. Na jóccakát, takariccsá!<#eljen>

Oké 😛

AlieN911
19:10kor AUDI szalon? Én F40el leszek, aztán majd megduma h. mi legyen

Honda - The Power of Dreams

Én én én? 😄 Lambo? Porsche? Bhááármi?

AlieN911
Valaki ráér mostanság? Nyomhatnánk egy kicsit. fél9ig ráérek

Honda - The Power of Dreams

#89786 -os hszemben direkt felhívtam a figyelmet tegnap, hogy estig melózok, és ne vitázzatok mert nincs idõm a topikot rendben tartani ! Hazajövök, és mit látok ? Hogy tele van szarva az egész topik, mindenki mindenkivel balhézik. Hetekig normális volt a tdu fórum, ez most tényleg muszáj volt... Norby, Duty, Grabo pont rólatok nem gondoltam volna hogy szétbasszátok a rendet. Köszönöm szépen ! Még egyszer erre kell hazajöjjek, bezáratom a topikot jópár napra hogy kicsit elgondolkozzatok magatokon. Ha ez kell, megkapjátok ! De adok egy tippet ! Az ilyen jellegû társalgásokat, az off topikban is le lehet bonyolítani !
Ehhez tartsátok magatokat !

További jó társalgást !

[HUN]FaTaL
A gombokhoz és az isolatehez szeretnék hozzáfûzni valamit:

Ha valaki nem ismeri a játékot mi a faszért nem olvassa el a hozzáadott manualt? Azért van...

http://goo.gl/gd6Zi5

A HG talált vhol jó Ford hangot.1-2 óra múlva itt lesz akkor kérd el tõle.Vagy a TDU centralon van egy CS4/Audi RS4 Clubsport by RH V4/ mod az RS4-re abban bitang jó a hang

Jók a képek! Amúgy nem tud valaki ford hangot konvertálni? FATAL-nak egész jó lett az rs4 es
Az SLR-e fúj6nál vmi Mansory fehér-feketét vagy a Mansory arany fényezést mert így olyan fekete paca szerû.Nem?A sün a versenypályán megy utánad?

jofer
Na, ezt most miért csinálta? <#confused>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Norby646
Na itt van pár kép az elmúlt napokról hogy visszakanyarodjunk a témához:

Mosóban:

Egy kis huzatás szélárnyék nélkül:

Ezt csak úgy:

Oahu-n kitartóak a sünök:

Slr meg a golf:

Egy közeli:

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb