107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Stockbauer33 #93534
    Annak a kék Enzos majomnak kivolt véve a Traffic amikor ránkugrottál biztosláttad mitcsináltak a civilek azért voltunk isolate-be de valóban ritkittya a tahókat
  • AnginaP
    Szia!

Külön vettem a megapackot egy német oldalról. Régebben semmi baj nem volt vele, most viszont szeretnék megint pörögni egyet, de nem akarja elfogadni a kulcsot... :(
  • USAMEN POWER
    Jó találmány az az isolate.
  • [HUN]FaTaL
    Egybe vettél megapackos verziót? Írni kell a forgalmazónak, hogy cseréljék ki a megapack kulcsod, mert hibás, ami a dobozban van.
  • AnginaP
    Sziasztok!
    Megvan eredetiben TDU és megapack is, de mikor belépnék online, TDU visszadobja h invalid cd key... Valami ötlet?
  • USAMEN POWER
    Vált az magától olyan másfél, két óránként.
  • Stockbauer33 #93528
    Sry Ádi csak próbálgatok vmit.Jövök vissza mingyá
  • Mathiasse
    sziasztok!
    azt szeretném megkérdezni hogy letöltöttem ezt a weather modot de csak a ködös müködik vagy is az van amikor belépek a játékba.
    hogy lehet ezeket váltogatni?(pl. estére) köszi.
  • Stockbauer33 #93526
    Mehetünk 1-2 kört Ferán ha gondolod
  • Stockbauer33 #93525
    Hát biztos olyan Dezsős a séróm .De nem is gond mert látom hogy az emberek segicségére mit írnak itt páran.Nyomgya az agyukat a sok ész
  • SeanJRRussel
    Ez a dezső honnan jött művészúr??
  • HUNLAND
    Akadt egy kis problémám!Az miért van hogy pl: a Lexus szalonban nem jelennek meg az autok,fordul rá a kamera kint az ára de auotó sehol!Valaki megoldástz rá?Köszönöm!
  • eeloz
    hello sziasztok . setleg nem tud vki olyan oldalt ahonnan rendelhetö a játék? nagyon megköszönném
  • adamfesto
    tudom Dezső :)
  • Stockbauer33 #93520
    Nemnekedment Ádi
  • Stockbauer33 #93519
    Fecokám délután karcolnám a betont a szigeten a kis szivemcsücske GTR-el.Ha lehet
  • Szabi1991
  • HUNLAND
    A meglévő profilt át lehet nevezni?
  • XF 105
    Én is remélem,még nem futottunk össze!A TDU nick-em:LCR-983
  • Roger6
    Ennek örülök, remélem azért normális magyarokkal is fogsz gurulni.
  • XF 105
    Üdv mindenkinek!Elővettem a játékot rég nem játszottam vele,tök normális külföldiekkel gurultunk,újra a "rabja"lettem a game-nek!!!!
  • Roger6
    Jaddz8 for president! (most már lesz elég fps-em fraps-hoz)
  • Hoffi
    valahogy nem lehet offline módban kikapcsolni a rendőröket?:D
    amugy köszi jaddz az FPS növelő trükköt nekem is jött egy pár plusz FPS és nagyon jó lett :)
  • adamfesto
    Ma megint körülnéztem tescoban, auchanban, mediamarktban de sehol nem találok TDU-t. Azért próbálkozok tovább.
  • USAMEN POWER
    Oké főnök ! :DDD
  • jaddz8
    Neked biztos nem 20fps-ed van, amennyire emlékszem még Frapsolni is remekül tudtál, örülj neki és ne reagálj mindenre, eddig nem voltál ilyen ne most kezdd el.
  • carloelsa
    Tudom, én is írtam, csak töröltette xD (vagy ő) én is tudom, hogy hazudott a kis féreg... nah OFF vígeee vázze!
  • Roger6
    Hagyjál a HOPTO-val. Csak felidegesítem magam. Amit Plett művelt, hogy letagadott mindent a Megane Ligával kapcsolatban, meg hazudozott... Ezek után a gerinctelen féreg és Plett neve közé egyenlőségjelet teszek. Mert ennyi, nem több.
  • carloelsa
    Ma fent voltam Győrben, integettem is mindenfele, hátha észreveszed (igaz, te nem is láttál képen xD [max HOPTO-n] )
  • Roger6
    Egyébként tényleg több fps lett jaddz8 ötlete alapján. Vannak olyanok, akiknek nincs 30, azoknak teljesen jó, vannak olyanok, akiknek megfelel 30, és vannak olyanok, akik szeretik (mint én) ha folyik a kép, és kell 50 fps. Embere válogatja. Én megértem, ha visszavesznek a grafból.
  • USAMEN POWER
    "mert tele vagy pénzzel." --> Háth ez jó volt ! :DDDD
  • carloelsa
    Szerintem csak hülyéskedett -.-
    Gyerekek, szombat este van! Tessék menni szocializálódni, jól bebaszni és levezetni a feszkót. Esetleg ha valakinek ennyi nem elég lehet kötözködni és verekedni is!Én is ezt teszem majd, ja meg csütörtökön is ezt csináltam:D
  • jaddz8
    Nem igazán értem neked is mi a péló problémád van mostanában, nekem sikerült 20-25fps pluszt kicsikarni a játékból az alaphelyzethez képest, ami nem mindegy, hogy 8-as layerben 15-20, avagy 35-45fps-em van játék közben. De örülök, hogy neked nincs ilyen problémád, mert tele vagy pénzzel.
  • carloelsa
    Maradj a menüben, ne menj a "continue game" re és kész, garantált FPS pluszba és semmit sem kell bajlódni :P
  • USAMEN POWER
    Mondok jobbat, ki kell szedni mindent hogy csak egy kék háttér, út, és egy röhögő nap maradjon. Garantált 100+ fps növekedés !
  • jaddz8
    Újabb FPS-növelő tipp, a mostani azok számára akiket nem zavar ha hiányzik a fű és a bokrok is. Természetesen a talaj zöld marad, ez csak a talajból dimenzionálisan is fűként és bokorként növő objektumokra van hatással. Tehát kiVÁGod (Crtl+X) a \Euro\Bnk\FX mappában található FX.ini fájlt, mondjuk átteszed a Dokumentumok mappába, ott átnevezed FX(eredeti)-re, vagy amire akarod. Megnyitod jegyzettömbbel például, és megkeresed a következő sorokat, átírod, hogy így nézzenek ki:

HEIGHTGRASS = 0.0
    WIDTHRATIOGRASS = 0.0
    SIZEDELTAGRASS = 0.0

HEIGHTBUSHES = 0.0
    WIDTHRATIOBUSHES = 0.0
    SIZEDELTABUSHES = 0.0

Aztán MENTÉS MÁSKÉNT ott átállítod minden fájl-ra és elmented FX.ini néven, majd berakod a \Euro\Bnk\FX könyvtárba, mintha csak az eredeti lenne. Azért van erre a másolgatásra szükség, egyrészt hogy meglegyen az eredeti, másrészt mert az eredeti írásvédett és hiába próbálod átszerkeszteni nem fogja engedni, hogy elmentsd. Nálam 7-10 fps növekedést eredményezett.
    Ez sem sikerült.... De aki esetleg tudna és akar is segíteni ebben, annak itt van txt-be bemásoltam a hibaüzenetet. Kicsit hosszú lett volna ha csak ugy bemásolom ide.:D Hibaüzenetes txt
  • Fehercsoki
    Indítsd újra a géped.
    Letöltöttem, fel is raktam a 3.5 öt. Elvileg ez a legfrissebb. Mégis pöcsöl...