Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hihi ez nem mod 😄 PhotoShoppal csináltam 😄

ezt az esõ modot honnan tudom leszedni? 😄
És hova kell betenni? 😊
Amúgy üdv ismét újra mindenkinek,visszatértem 😊

P4 Intel 3,06 GHZ,1 GB RAM,256 MB DDR2 Ati Sapphire HD 2400(AGP),Sound Blaster Live

Jaa ok.

[HUN]FaTaL
Semmi furcsa nincs benne. Elbontotta a kapcsolatot a LAG miatt, ezért még azt se tudja a gépe milyen autóval voltál és hogy champion szinten vagy e már.

http://goo.gl/gd6Zi5

kazai21
Jah most nézem,hogy csak a HC ikon van kint..😮

Mi equipo favorito: Real Madrid

holecsko10
Az még hagyán, de még kitöltött koronám sincs. Elég fura jelenség.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

kazai21
Hole nem is megapackossal volt😄

wtf ? o.0

kazai21
Köszi jó volt😊

De azért 3-an is elvoltunk.<#vigyor3>

holecsko10
Ma esti Lambo találkozóról egy kép.

Sajna a végére szinte mindenki eltûnt addigra.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

közbe rájöttem hogy múltkor a carcolsal szenvedtem, visszaraktam eredetit azt most jó.. 😊

Hali!

Én 21:00-l 22:00-ig leszek fent a játékban. Remélem már egy magyar megtalál... 😄
Ezt mikor írja ki ? Házból kifele ?

remek.. 1 hete nem játszottam.. indítanám erre... :/

Erre ment ---> #89919

Sry ! <#hehe>

oks, viszem a dukámat.. 😊)

SeanJRRussel
Mi bajod van?

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Keleten kb a secret szigettel szembe van egy sárga kapus verseny ott.Gyerefel most megmutatjuk esteleg gurulhatunk rajta

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Valószinû a Marcihusi is jön a versenyre

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

ám hogy lesz a verseny, rendes sárga zászlós multyba ?
vagy simán "krúzolva" ?

Vörös a haja, valószínüleg festett.
Az utolsó mondatod meg annyira stabil, mint egy görbehátu öregasszony.

szintén 😄DD

A verseny után ugyis egymásnak ugranak ketten a 195-n az már biztos.De megyünk velük mi is mert tuti lessz balhé <#nyes>

SeanJRRussel
Miért nem mentek és döntitek el vége?????Ha kell megyek tanúnak 😄

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Nanana!! Elõször is vörös a haja, és a speckó rendszámtábládat ugysem mutatja. Ha mutatná akkor meg csak azt olvasnád végig: KIFLI

Túl sokat képzelsz magadról ribance. Ne reklámozd a picsádat, mert most 195 km-en keresztül hátul fogsz menni, és a Hawaii feliratot fogod olvasni a rendszámtáblámon picsariszálás helyett. Ez nem tesztvezetés lesz szõkenõknek, most nem leszek udvarias !

Sajnos nemtud jönni <#szomoru1>

A vesztes meg csinál webkamera elõtt 10 faroktámaszt.<#hehe>

Newnak esélye se nincs, levedlem magamról a kombinét, átdobom a szélvédõjére és kampó.

Ádi bácsi nem jön?!

Jaddz nyanya idejelenne eldöntenetek a New-al hogy ki a jobb.A tegnapéjjeli mega krúz a BlueAce-kel nemvolt gyenge.4 óra folyamatos csapatás.Nem gondoltam hogy ez a nõ(BlueAce) így bírja.Kegyetlen ügyes és 350-él úgytólja HC-ba hogy kellett utána kapaszkodni rendesen.A krúz végén mondta a New hogy kileszel végezve a 195-ös versenyen.Úgyhogy nyomás edzeni mert a klubverseny után prestige meccslessz ez köztetek.A klub verseny szombat este lesz az idõpontot még egyeztetjük.

Szerencsés napja lesz a gyereknek, ha egymás után kétszer is elkenheti mindenki száját...<#kuss>

ahaaa, ok.. 😄

SeanJRRussel
De csak ott hagyott minket,külföldi klubban van.

nem õ az alapító ? o.0

SeanJRRussel
Amúgy se versenyezhetnél mert nem vagy klubtag<#vigyor2>

Ha lesz hely, én mennék veled hátul. Most nem versenyzek, mert nem kell a kormány, de a gyõztessel szeretnék majd egy versenyt tolni ! <#vigyor2>

Am sejtem hogy ki fog gyõzni ! Üzenem hogy velem szembe neki Game Over ! <#eljen><#levele>

A kormány megjött ma.Tök új zsír momo.Eddig négyen írtak és csak 3an jönnének a versenyre.Sean,Szabi1991 és Jaddz8.A Sean megkért hogy 7 óra után (19.00) legyen a verseny.Jelentkezzetek nálam ha jönni szeretnétek mert csak ennyien indulnak eddig és akkor csak 1 futam lessz

De két oszlop van, de ha te mondod...

Fitti83
TDU-ban nem lehet másodlagos írányítást megadni. Legalábbis én úgy tudom. Vagy az egyiken vagy a másikon lehet.

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Helló!Valaki mondjam meg másodlagos irányítást hogy lehet állítani,mert a kormányomon pillangó váltó van és szeretném mind a két oldalra kéziféket rakni de nem engedi hiába nyom egyszer ezt egyszer az csak a 1. állítja.De miért valaki segítsen!!!

Fitti83
Amúgy ha online profilt csinálsz és mész sima versenyekre, akkor nem online ellenfelek vannak, csak ha online versenyre mész. És ezért a netetet nem is bántja, csak az elején feljelentkezik. Tehát nyugodtam mehet a letöltés, te mellette tudni fogsz játszani az online profillal. Viszont ha krúzolni akarsz a többiekkel, akkor le kell lõni a letöltést.

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

"offline is meg lehet csinálni 99%-osra a cuccot?" ---> Nem
"tehát az összes feladat/verseny elérhetõ offline profillal?" ---> Ami egy single playerhez hozzá tartozik, az elérhetõ offline. Vannak online feladatok, és versenyek is, azok természetesen nem.
"gondolom ha elõször csinálok egy offline profilt, utána bármikor kreálhatok online-t is nem?" ---> Igen
"vagy ha kitolom(amíg lehet) offline, és utána felmegyek vele, elõlrõl kell kezdenem?" ---> Offline profillal nem tudsz online menni. Ha majd idõvel online is akarsz menni, nyitsz egy online profilt, és elõlrõl kezded a játékot. (illetve elõlröl kell kezdened)

monzta
na erre voltam kiváncsi. offline is meg lehet csinálni 99%-osra a cuccot? nyilván jobb neten, de most engem nem ez izgat. :]
tehát az összes feladat/verseny elérhetõ offline profillal? gondolom ha elõször csinálok egy offline profilt, utána bármikor kreálhatok online-t is nem? amiben elérhetõk lesznek az autóim meg ilyesmi.. vagy ha kitolom(amíg lehet) offline, és utána felmegyek vele, elõlrõl kell kezdenem? új aútók etc..?

monzta
igen, ez lenne a célszerû, a gond csak ott van, hogy nem én töltök le állandóan.<#idiota>

"egy idõ után muszály felmenni a további versenyekért.." ---> Ez nagy hülyeség ! Mikor elkezded a játékot, vagy Online, vagy Offline profilt kell csinálni. Offline profilodat speciel nem is tudod online használni.

Ha 100 % -osra akarod kitolni, mindenképp kell hozzá az online profil.
Am onlineal is csak 99 % ig lehet kitolni, mert a klubok közti verseny nem elérhetõ egy bug miatt.
Mellékesen az offlineba hamar bele fogsz unni, nem érdemes úgy elkezdeni.
De adok egy tippet ! Mikor játszol a TDU -val, kapcsolj ki minden letöltést, és akkor nem lesz probléma. 😊 Én is töltök a netrõl 1000 L, de mikor játszok akk kikapcsolom.

monzta
ez oké, de azt hallottam, hogy offline nem érhetõ el a legtöbb verseny. hogy egy idõ után muszály felmenni a további versenyekért..

pxxl
ha késõbb akarsz onlány jáccani, akkor kell hogy onlány profilod legyen, amivel mindig be kell jelentkezni, de ettõlm ég mehtsz nem onlájn versenyeken, ahol csak npc-k vannak. de ha offline profilt csinálsz, akkor nem tudsz majd onlány menni.

All hail the double x!

monzta
szevasztok mesterek!

egy dilettáns kérdésem had' legyen.<#vigyor>
szóval megvenném a stufát, kedvem szottyant autókázni egyet, viszont nem tolnám(egy darabig) online, ugyanis nem csak én használom a netet, és a folyamatos letöltések mellett nem lenne élvezetes a dolog...
viszont azt hallottam, hogy egy idõ után már csak online versenyeken lehet indulni. ez baromság vagy tényleg rili? azt olvastam a fakkerban hogy a 100%-hoz miféle varázsigék/füvek/versenyek kellenek, engem csak az érdekel, hogy el lehet e érni az összes (vagy a létezõ legtöbb) versenyt/kihívást/vásárlást/megmégtökömtudjamit offline is, vagy mindenképp muszály felcaplatnom vele netre? <#whatever>