Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És hova kell betenni? 😊
Amúgy üdv ismét újra mindenkinek,visszatértem 😊
P4 Intel 3,06 GHZ,1 GB RAM,256 MB DDR2 Ati Sapphire HD 2400(AGP),Sound Blaster Live
http://goo.gl/gd6Zi5

Sajna a végére szinte mindenki eltûnt addigra.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Én 21:00-l 22:00-ig leszek fent a játékban. Remélem már egy magyar megtalál... 😄
Sry ! <#hehe>#hehe>
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
vagy simán "krúzolva" ?
Az utolsó mondatod meg annyira stabil, mint egy görbehátu öregasszony.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Am sejtem hogy ki fog gyõzni ! Üzenem hogy velem szembe neki Game Over ! <#eljen>#eljen><#levele>#levele>
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
"tehát az összes feladat/verseny elérhetõ offline profillal?" ---> Ami egy single playerhez hozzá tartozik, az elérhetõ offline. Vannak online feladatok, és versenyek is, azok természetesen nem.
"gondolom ha elõször csinálok egy offline profilt, utána bármikor kreálhatok online-t is nem?" ---> Igen
"vagy ha kitolom(amíg lehet) offline, és utána felmegyek vele, elõlrõl kell kezdenem?" ---> Offline profillal nem tudsz online menni. Ha majd idõvel online is akarsz menni, nyitsz egy online profilt, és elõlrõl kezded a játékot. (illetve elõlröl kell kezdened)
tehát az összes feladat/verseny elérhetõ offline profillal? gondolom ha elõször csinálok egy offline profilt, utána bármikor kreálhatok online-t is nem? amiben elérhetõk lesznek az autóim meg ilyesmi.. vagy ha kitolom(amíg lehet) offline, és utána felmegyek vele, elõlrõl kell kezdenem? új aútók etc..?
Am onlineal is csak 99 % ig lehet kitolni, mert a klubok közti verseny nem elérhetõ egy bug miatt.
Mellékesen az offlineba hamar bele fogsz unni, nem érdemes úgy elkezdeni.
De adok egy tippet ! Mikor játszol a TDU -val, kapcsolj ki minden letöltést, és akkor nem lesz probléma. 😊 Én is töltök a netrõl 1000 L, de mikor játszok akk kikapcsolom.
All hail the double x!
egy dilettáns kérdésem had' legyen.<#vigyor>#vigyor>
szóval megvenném a stufát, kedvem szottyant autókázni egyet, viszont nem tolnám(egy darabig) online, ugyanis nem csak én használom a netet, és a folyamatos letöltések mellett nem lenne élvezetes a dolog...
viszont azt hallottam, hogy egy idõ után már csak online versenyeken lehet indulni. ez baromság vagy tényleg rili? azt olvastam a fakkerban hogy a 100%-hoz miféle varázsigék/füvek/versenyek kellenek, engem csak az érdekel, hogy el lehet e érni az összes (vagy a létezõ legtöbb) versenyt/kihívást/vásárlást/megmégtökömtudjamit offline is, vagy mindenképp muszály felcaplatnom vele netre? <#whatever>#whatever>