Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos az Olasz válogatottat kellett etetnem, de legalább meglett az eredménye. 6:1-re elpicsáztuk õket. 😊 Mondjuk azért nem fõzök ilyen szarul.
Momóhoz jó szórakozást kívánok.
Szponzor Stockbauer33-nak meg köszi a felajánlást, igazán jó fej vagy.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Kategória: Bármi ami max 300 km/h-órát tud.(D. kat.)
P4 Intel 3,06 GHZ,1 GB RAM,256 MB DDR2 Ati Sapphire HD 2400(AGP),Sound Blaster Live
kidob még a menübe hogy frissitsem a gémet amikor frissitve van...
megoldás valaki?
Köszi
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
mióta feltettem a win 7-et baszik felengedni a szerverre! gamespy accomba sikerül belépnem a kóddal, tehát netre részben tudok menni, de aztán visszadob h csekkoljam a net beállításokat. routerem van, minden TDU port nyitva van (már csak azért is mert xp-n még TDU-ztam)
a win 7 tûzfalat kilõve se mûködik és a win 7 tûzfalat aktívan hagyva pedig a tdu-t átengedve se járok eredménnyel. a megapackal nem ment, kipróbáltam simán az alapot (cdkey.txt törléssel), az se jó. tippek? köszi a segítséget!
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
És egy mûvészi fotó az új verdáról, véleményezd Ádám :
köszi mindenkinek 😊
"- Operációs rendszer : Windows 2000 / XP / Vista
- Processzor : Intel P4 2,4Ghz vagy AMD Athlon 2800+
- Memória : 512 MB - 1 GB ajánlott
- Videókártya : ATI Radeon 9800 256MB VRAM vagy Nvidia 6600 GT 256 MB VRAM. Ajánlott olyan videókártya amely vertex/pixel shaders 2.x vagy újabbal rendelkezik"
gépem:
intel duarcore T4200 (2x2ghz)
Intel 4500M vidkari
2 giga ram
640x480 minimum graff 10 fps.. wtf ? :S
BMW E36 M3 Coupe
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Miért ne foglalna le ezernyi portot, érdekes nekem mûködik. Szerinted minden szoftver 1 porton kommunikál?😄
http://goo.gl/gd6Zi5
btw én egyetlen portot nem nyitottam se tûzfalon, se routeren, mégis megy a tdu már a sokadik xp/pista/win7 alatt is... <#nemtudom>#nemtudom>
Jaddz8 hozzászólása letisztultabban:
Fatal szívem a TDU-s portnyitogatásra gondoltam, amit a fórumon reklámoznak, kint van, hogy nyiss meg TCP-n és UDP-n is 2-3000 portot, mert akkor fasza lesz. Természetesen senkinek nem mûködik, mert semmi sem foglal le ezernyi portot, ezt csak kitalálta valami idióta, azért gondolom, hogy valami idióta és nem az Atarisok/GameSpyosok, mert csak tudják konkrétabban, hogy mely portokat használja a játékuk. De akkor kiemelem mégegyszer, hogy még Te is értsd, bármennyire is viccesnek találod A TDU-ÉRT TELJESEN FELESLEGES ezt a procedúrát eljátszani.
A vitát meg be lehet fejezni ! Most le kell lépnem, ne akarjátok a topik bezárását !
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Éjszaka folyamán még volt egy nagy cruise Closer és társaival, képre viszont nem volt sok idõm mert most a gurulásé volt a fõszerep. 😊
#90061: Ezt nem hiszem hogy hardwer hiba okozhatja. Ha mégis, Jaddz helyett kinyomom webkamera elött a 10 faroktámaszt. 😄
ha valakinek megvan vagy tudja hol találom meg az pls segitsen !
Köszi
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
lol 😄 hát ezen jót derültem
Ezekszerint a szerverek mögött ülõ egyéneknek semmi nem mûködik, mert a szerver oldali tûzfalakon lévõ portnyitogatás teljesen haszontalan. <#nyes>#nyes>
Várom a véleményeteket!<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
P4 Intel 3,06 GHZ,1 GB RAM,256 MB DDR2 Ati Sapphire HD 2400(AGP),Sound Blaster Live
Természetesen saját kép.