107666
-
#93696 Most miért? nem is olyan drága:R34 GT-R -
#93695 Biztosan forgalomban van még, tegnap is láttam az autópályán 230-al tépni, úgyhogy tényleg gáz, hogy nem retusáltam ki a rendszámot. -
carloelsa #93694 O.o a rendszám te! Ha már ennyire mutogatjátok én is mutatok egyet Kép -
#93693 Hogyne, én mindenképpen. Ezzel jönnék:
(lehet törölni a hsz-em)
-
carloelsa #93692 =) -
USAMEN POWER #93691 Álmodj királylány ! -
#93690 Oh. van itt valaki aki még a földön jár -
#93689 Aha akkor inkább ilyennel jövök:D
-
#93688 Ha ti ilynekkel jösztök, akkor én is beszerzek eggy ilyet valahonnan:D
Am GTR van már miskolcon is. Fehér -
#93687 Most miért? Lephotoztam, aztán photoshop hogy gyönyörű legyen, ami alapból az, de így... xD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy sajna nem az enyééém.. Nekem még nincs semmi, most tervezek egy Civic vételét.. -
#93686 De nem úgy van h a ring nem épeül???Javítsatok már ki ha tévedek....
Alien ha te azzal jössz akkor én spórolok egy ilyenre -
#93685 Túl szép a kép baállítása ahoz, hogy ez a tied legyen:D:D
Az nem kályhacső vazzeg, az a külvilágbul veszi ki az zoxigéndus levegüt és pumpálja bele a kompromittálást a moturba! -
carloelsa #93684 Az a kályhacső mit keres benne? xD -
Bandy77 #93683 Helló!Köszi a választ! -
Stockbauer33 #93682 Tomi ha előbb nem is de a balatonringi Motogp versenyre felkúszok oda.Szal akkor összefut6nánk. -
#93681 Hol a kép??? :@ Akkor így.. -
#93680 Én ezzel mennék, ha megfelel.. -
jaddz8 #93679 Szívesen, többek közt ezért van a fórum. -
akos #93678 Köszi a segítséget!!! :) -
#93677 FAQ!!!!!!! Bazegg!
Na jó nem, nemhiszem hogy benne van:D Ha bemész az ÖSSZES autókereskedésbe, akkor betolhatod a pofikád motorkereskedésbe is és akkor tudsz majd venni magadnak mocit -
Bandy77 #93676 Sziasztok!Nem rég raktam föl a játékot és nagyon tetszik!Valaki tudna segiteni abban hogy motorral hogy lehet menni,mert nekem csak autókat ad a játék.Válaszotokat elöre is köszi!Üdv Mindenkinek! -
#93675 Én 67...kb:D -
carloelsa #93674 Há mán ném fug! Itt áz á bázi biszbász mi az gyűző??? ... jah távász! -
#93673 Honnan? Én pont miskolci vagyok:D Mehetnénk bükkös krúzra ha esik véletlenül hav:D -
carloelsa #93672 18 km..... nekem..... :D -
#93671 Hu bazzeg az még fain-abb lenne neked. 600km! -
#93670 Szard le Miskolc mellől vagyok nekem a balaton kb 300km...ha nem több -
#93669 Igen, én vagyok az arijapós:D
Jhonny: haverjaid megtanulhatnának rendesen veretni ha már videóra veszik, nagyon nem ment a csúszkálás még hóba se...
Egy drift krúzra én is beneveznék a hegyekbe:D Persze ezt is elbasztuk, mert havas úton legalább normálisan el lehet csúszkálni..:D Bükkbe pedig milyen jó kanyarról-kanyarra menni! -
CamelX #93668 Próbáld ki PS3 emulátorral. Itt SG-n van jó kis topicja is :D -
Stockbauer33 #93667 Na ilyenbe én is bennelennék.Szivesen találkoznék én is 1-2 emberkével 1méteren bellül -
#93666 A drift mehet, Én részt veszek egy Toyota Hyace-vel :D -
#93665 Elhiszed ha ezt folytatod szép lassan(úgy 3567 év múlva) bant kapsz?:D -
#93664 Hát ez az amire én nem tudok elmenni. :( Nekem siófok 197 km, tehát durván oda-vissza 400 km, és még ha el is mennék még akkor is ott cruise-olni durván 6070 km-t. Hát ez húzós lenne. Nemhogy TDU-ban, élőben még durvább lenne. :( -
carloelsa #93663 A malacka nem megy verekedni xD De honnan tudod, hogy van malacom? (MyVIP?) És ezt a verekedős, tengerimalacos szöveget honnan vetted?
-A Mitshubishi Lancer EVO IX alkalmas driftre ugye? :D
-Igen.
-Akkor megyek a barátunk Ladájávál, amiben van 150 ló. -
jaddz8 #93662 Hát mondjuk driftelni nem alkalmas se a Punto se a Corsa, de a Balaton-körre részemről foglalok egy helyet! -
#93661 Mennénk krúzolni...Megyünk egy Balaton kört???? Áhh inkább mennyünk driftelni a hegyekbe.... -
jaddz8 #93660 Ja mielőtt bárki azt hinné nem valami szaros LAN partiról beszélek... -
jaddz8 #93659 Kéne nyomatni valami TDU-találkozót a nyáron, sztem nagyon fun lenne. Még Dozoo is jöhetne h szemtől szemben megküzdjek a tengerimalacával. -
#93658 Nekünk lehet h 1.2 Corsa lesz -
#93657 Hát én az új civicet még nem vezettem, de ültem benne, megmondom őszintén, nekem nem tettszik. Ebben igazad van tényleg nincs benzines 2.2-es civicben de a honda csinált 2.2-es benzinest. Gondolom ismerős lessz az autó. már egyszer mutatam a 3 hondás szomszédomról videót. Hát ittvannak a fojtatások.
A 3 Honda szerelmesei
És a rendszám :D