Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SeanJRRussel
Jónak jó,csak normálisan bekéne állítani a játékhoz.Tököltem már vele pár órát de nem az igazi még.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Te aztán tudsz festeni 😊 +TISZTELETET kaptál 😄

UI: Nem leszek mostanában nagy valószínûséggel, mert 2 anyajegyet szedtek le rólam egyiket bal másikat a jobb hátam oldaláról :S

pxxl
már tuti elpasszolta és azzal együtt megvan a lé a g27re <#eplus2><#hehe>

All hail the double x!

adamfesto
Tényleg, jó?

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Na mi van sean, jó a kormány ? 😄

SeanJRRussel
JAh,csak a festék volt 50e + amunka díj megint annyi😄

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Nekem egy Shelby Gt500 -as bicikli kéne, egy kobrával az elején. 😄

kazai21
Én Párizsban bent a Szalonba Mercedes-Benz biciklit láttam,239 euróért...

Mi equipo favorito: Real Madrid

adamfesto
FERRARI fanoknak, méghogy csak egy bicóra telt Tomi barátomnak, 😊

Jaaaa, és a piros szín....az eredeti Ferrari F1 festék.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

adamfesto
Jöhetnek a motorok, rendes fényezõmûhelyben nyomom.
TDU témák elõnyben...😊

Törölt felhasználó
<#guluszem1><#worship>
csá! Nagyon komoly lett ez a ház! Mindent vállalsz festeni?? Mert lenne egy-két moci amire kéne pingálni tavasszal! Mitszolsz?
[HUN]FaTaL
Kikeresed az emailt amiben a kódot elküldték, a telepítõt meg elküldöm.

http://goo.gl/gd6Zi5

adamfesto
THX 3X 😊

1. Megkeresed az elveszett Carpackot, esetleg a kódját.
2. Leszeded a warez verziót, és szerzel hozzá kódot.
3. Leszeded a warez verziót, de nem játszol carpackos autókkal.
4. Megveszed újra.

w77d
Srácok, anno valahol megvettem a car pack-et, de most nem találom hogy hol, a géprõl meg le lett törölve. Mi a faszt tegyek most? Vegyem meg mégegyszer??

Király vagy ! <#eljen><#wink>

Ombre most még nagyobbra nõttél a szemembe <#eljen><#worship>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

pxxl
<#worship><#worship>korrekt gép

All hail the double x!

adamfesto
Most komolyan azt hiszed hogy problémát okozna? 😊
Kértek már tõlem rozsdás Star Wars házat is, holovetítõvel meg kilógó kábelekkel...hát megcsináltam.
Gyenge idegzetûek ne nézzék meg!

lybrahu
Már épp ideje lenne barétom! <#wave> <#taps>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

SeanJRRussel
Részleteket<#taps>

pxxl
és ha nekem csiszolt alumínium, és "csíkos" akkor azt is megfested? 😄

All hail the double x!

adamfesto
Az elsõ "Color Roads Race Tour" versenysorozat fõnyereménye valószínû egy PC ház festés lesz, kb. 80-100 e. ft értékben. Azért gondoltam, mert nem mindenkinek van autója, hogy a motorháztetejét összerondítsam + nem mindenki akarja lefestetni a kocsiját.
PC-je mindenkinek van.
A hûtõmágnesek kicsit késnek, ezért elnézést kérek, de természetesen nem felejtettem el.
Písz

somdav95
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Apple Ipod touch eladó, ha valakit érdekelne, a részleteket elmondom pm-ben 😊 És elnézést az off-ért..

Roger6
Király volt, amint meglesz újra a HC, többet tudunk krúzolni végre, összeáll a régi banda! Köszönet!<#integet2><#worship>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

orszagtom
Grabowszki új autója, és új profilja! Jó kis krúz volt kettesben, de toltuk mint állat! Köszöntem Uram! 😊

TDU Project Paradise nick: ToMeE

Jaja szerintem is. "Take it, or leave it"

vmit nagyon keversz...

Tök mind1, a téma nem ide tartozik. Nem érdekel hogy Bentley vagy Lada, a baleseteknek nem itt a helyük, fõleg hogy egy ember meghalt. További gondjaidat pm -ben közöld !

[HUN]FaTaL
Intel4500M gyengébb mint a 9800pro.

http://goo.gl/gd6Zi5

AlieN911
Amelyiket akarod, hogy lecserélje? 😊

Honda - The Power of Dreams

a Seat leon melyik autót cseréli le?

P4 Intel 3,06 GHZ,1 GB RAM,256 MB DDR2 Ati Sapphire HD 2400(AGP),Sound Blaster Live

Törölt felhasználó
Maximum😊, de akkor meg fogd, meg ahogy akarod, ha elindul<#idiota>
igazából arra gondoltam hogy volt ladás baleset is és nem azt linkeltem.. de mind1.. 😄

pxxl
dehogy. jójaz driftre is 😛 pláne ha fel van vizezve esetleg havas az út <#eplus2>

All hail the double x!

Törölt felhasználó
Hát jó is a lada, de azért drifthez már nadon kevés...
Törölt felhasználó
Írték páran hogy nekik win 7 alatt futi. Beszélgess már el velük pm-ben, hogy nekik milyen win 7ük van mik vanak fent,stb. És akkor nem kell minket se kockának nézni...
Kexmesterhun
nemár, hogy ennyi droid közül egy sem tud segíteni 😞

pxxl
mibajod a ladákkal 😄 szaros mai papírautók megnézném hol lesznek annyi idõsen mint a ladák most. drift masín, ralli masín stb 😄 jó kis gépek azok 😛 fõleg a vfts

All hail the double x!

Kösz fiuk a krúzt ma is megyünk?

attól még ide is tartozik sztem.. elvégre nem sz/ros ladák..

Csak összekaparunk vmit a közös 5letekbõl.A Jadz is biztos elõrukkol vmi jó ötlettel és a többiek is rak6nak hozzá.Nemkötelezõ klubonbelül csak van 1-2 mber aki megkérdõjelezi a versenyzõk tiszta(vagy csaló)versenyzését.Én mentem most a momo versenyen és nemcsalt senki.A PH-n elég tisztán kivesézte a csalásal kapcsolatba egy fúrcsagondolkodású mber(egyigazifaszopógyökér)hogy is lehet csalni egy versenyen.Nemvéletlenül õ irta azt amit <#ejnye1>.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Ez a dolog még nincs teljesen kiforrva. 😊
Stock elindított valamit az ötletével, persze ha minél többen beszálnának a dologba, az lenne az igazi. (Klubbod keretein belül egyelöre !)

adamfesto
1.-
Jó, de egy ilyen nyereményhez szerintem egy többfordulós verseny kell.
Símán lehetne egy egy hónapon át tartó, mondjuk 4-5 fordulós verseny ahol reálisabb kép jön a pilótákról. És itt nem Sean kvalitását kérdõjelezem meg.
2.-
Viszont a New ötletével sem értek teljesen egyet, ha pénzben játszanánk akkor legyen minden versenynek nevezési díja és az összesített nyertes kapja meg.

Akkor holnap ha hazaérek még küldök, mert már nincs idõm rá... Holnap meló.

#90084: Gaben G25 -re szeretné rászerelni. 😊
#90083: Akinek pénze van... <#nemtudom>

adamfesto
Tudom, tudom. Kicsit csúszik a kép de nem felejtem el. Sajnos a legközelebbi szabadnapom vasárnap lesz.
Csak benézek néha hogy mindenki megvan-e.

Na végre hogy elõkerültél 😄 Agyalok egy új versenyen amin már remélem te is ott leszel.

De jó hogy elõkerültél ! 😄 Tartozol nekem egy képpel, és még szeretnék 1-2 -t küldeni. 😄