107666
-
Zsolesz089 #93746 Fasza volt new rem még összefutunk
A HC - hez pedig kitartás menni fog az és mint mondtam utánna csak HC be leszel
No de a képek
-
USAMEN POWER #93745 Googlebe keress rá, biztos fogsz találni egyet amit leszedhetsz. :) -
#93744 húúh akkor ha megveszem tudsz adni linket?:) -
USAMEN POWER #93743 Az alap játékot igen, a megapackot meg elég ha letöltöd valahonnan mert már ingyenes. (az az nem kér már serial kódot) -
#93742 Akkor meg kell venni a megapackot meg a sima gamet is?
Mint pl.
ezt meg
ezt is meg kell venni? -
USAMEN POWER #93741 Én úgy tudom hogy már nem lehet kapni, de remélem hogy nem mondtam hülyeséget... -
USAMEN POWER #93740 El vagyok tájolva, előbb a winter módot linkeltem...
A tropical módot még nem adta ki az opelos, jelenleg még csak neki elérhető. :(
#93732: Topik érdekében.
#93736, 38: Javítottam, delete. -
akos #93739 Helló mindenkinek!!!
Régebben láttam, és most sajnos nem találom, még TDU Centralon sem. Egy olyan módról lenne szó, ami egy kicsit szebbé teszi a Kawasaki Ninja ZX12-R műszerfalát. Valaki nem tudja, hogy hol lelhetem meg??? -
#93737 Szerintem nem szarozok. Veszek egy GOLD-ot ha lesz pénzem :P. -
#93735 Ezt a modot honnan lehet letölteni?(googlen nem találtam meg) -
#93734 Sziasztok!
Régi-új vagyok a témában. Anno még az elején megvettem a game digitális verzióját, amit az interneten kellene aktiválni. Az a baj, hogy a sokadik aktivációs kódomat is elhasználtam, és a régi ember, akitől kértem újat, nem tud adni (valamiért nem válaszol, névszerint Matlab, vagy valami ilyesmi :)). Az a kérdésem, hogy kitől lehet most igényelni új kódot?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv.:
Zoli
UI.: Régi gyűjteményem, de ez már úgysem elérhető. Minden szériaszámnál új career :( -
bazso29 #93733 Reggeli videózgatásnak:
+ 2 kedvenc kép:
-
#93732 Jól van, a te döntésed. Akkor off vége, ennyi. Én be fogom tartani. -
USAMEN POWER #93731 Na ez az. -
Zsolesz089 #93730 Ez konkrétan nem neked szólt mert NEM CSAK RAJTAD MÚLIK!!!!!
De nekem mind1 jóéjt -
USAMEN POWER #93729 Ja meg offolni... ott az off topik, az utóbbi 2-3 nap tartalma igazán elférhetett volna ott. Nem is tudom miért van feltűntetve a bannerben. De teszek róla hogy ezentúl használva legyen ! #93721-26 delete. -
#93728 Valakinek van eladó G25 kormánya? -
Zsolesz089 #93727 Üdv mindenkinek egy pár papír a mai napról
(Mellesleg lassan nyithatnátok egy külön topikot egymást b***ogatni mert mocskosul rontja a forum hangulatát) -
USAMEN POWER #93720 Mellesleg itt a vége a többnapos offnak !! Grabo most ellentmondok neked, sajnálom, de minden olyan hsz, ami nem a tdu -ról szól megy a levesbe. Aki spontán autókról akar dumálni, az ne itt tegye. Annak is meg van a saját fóruma. És hogy miért döntöttem így ? Megnéztem, hogy mi volt itt pár éve. Reklamáció privátba jöjjön ! -
USAMEN POWER #93719 Korrekt válasz ! -
#93718 Mi van már itt megint????A faszé kell mindig agyalni meg játszani a fazsa gyereket???????Hihetetlen h nem telik úgy el nap h ne legyen itt vaalami balfaszkodás....
New neked meg lekéne már állnod nem beleugatni olyanba amihez semmi közöd nincsen...Linkelt két autót és akkor mi van???Nem neked szóült hanem nekem meg még 1-2 embernek.Nem mindenki amerika meg Musclecar buzi,demokrácia van hagy ossza meg mindenki amit akar nem rögtön kötekedni kell meg szívózni... -
carloelsa #93717 Engem is mindig kioktat... (full hülyeséggel) -
USAMEN POWER #93716 Oké szvsz. -
jaddz8 #93714 Mielőtt okosítasz, van különbség "azt hittem, hogy..." és "szerintem..." között. -
USAMEN POWER #93713 Jahogy a két professzor.. Itt a helyetek ! -
USAMEN POWER #93712 Látom faszán észrevetted az ellentétet a két hsz -em között.
Legalább akkora mint ami a #93701 és a #93706 között van. Félrevezetésnek jó volt, linkelgetni meg fölösleges, úgy is csak nyáladzik rá mindenki..
Amúgy meg nagyon agresszív kislány vagy mostanság, #93709 bölcs döntés ! -
carloelsa #93711 -
Stockbauer33 #93710 Na erről beszéltem tegnap Tomikám.Megteis .Milyen fúrcsa az élet hogy ma megis nyílvánúl -
jaddz8 #93709 Mielőtt felhúznád magad és meginvitálnál egy szigerkŐrre eldönteni ki a faszagyerek, részemről vége az offolásnak. -
jaddz8 #93708 Hogy idézzek az egyik közkedvelt TV-műsorból "besz.optad a saját f.szod kiskomám" a #93704-as hozzászólásodat így kezdted: "Most nem mindegy?" - de persze mindenki látja, hogy a lényeg, hogy beleköss a betonba is. Erre most azt mondod nekem a #93707-es megnyilvánulásodban, hogy "Szerintem qrwára nem mindegy." - Kissé skizofrén dolognak érzem, ezt a cáfoljuk meg saját magunkat játékot. -
USAMEN POWER #93707 Írtad az álltalam törölt hsz -ben (#93701) "azthittem hogy drágább" Én meg válaszoltam, és megint válaszolok ---> Szerintem qrwára nem mindegy. Mellesleg nem gyökérkédés, de felfoghatod annak is, nagyon nem izgat. -
jaddz8 #93706 Most nem mindegy szerinted mennyiért megfizethető? Látom ma is megy a gyökérkedés, már vártam. -
USAMEN POWER #93705 Keresgélj a guglin, és a torrent oldalakon. Én se látok bele a packok tartalmába, nem tudom melyik jó, melyik nem. -
USAMEN POWER #93704 Most nem mindegy ? Azthitted hogy drágább. Ok. Gondolom ez a 17 milka egy kocsira már megfizethető. -.- -
HUNLAND #93703 Egy jó packot tudnál linkelni? -
jaddz8 #93702 Nyugalom, ura vagyok a helyzetnek! Szóval:
Nissan GT-R 1. / Nissan GT-R 2. -
Stockbauer33 #93700 Feco az a hivatalos comos oldal ha ott felvan tüntetve a versenynaptárba // 19 September - Hungary - Balatonring // akkor lesz.Nagy blama lenne ha még 1 évet elkéne a béna magyarokmiatt halsztani.Gyönyörü a GT-R-ed -
carloelsa #93699 Ümmm a monitoron van Fényesség állító gombocska, vagy a monitor menüjében van, merem ajánlani! (Amúgy köcikécske)
De a kedvedért kivilágosítottam, ha túl fehér, akkor meg a Fényességet ne fel, hanem le vedd xD És a Kép -
#93698 Ezen nagyon sok minden látszik, azé' szép! Világosiccsá rajta-e. -
carloelsa #93697
Nah de valami idetartozót is! (jégi képecke :P)