Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
UI: Nem leszek mostanában nagy valószínûséggel, mert 2 anyajegyet szedtek le rólam egyiket bal másikat a jobb hátam oldaláról :S
All hail the double x!
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Mi equipo favorito: Real Madrid
Jaaaa, és a piros szín....az eredeti Ferrari F1 festék.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
TDU témák elõnyben...😊
2. Leszeded a warez verziót, és szerzel hozzá kódot.
3. Leszeded a warez verziót, de nem játszol carpackos autókkal.
4. Megveszed újra.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Kértek már tõlem rozsdás Star Wars házat is, holovetítõvel meg kilógó kábelekkel...hát megcsináltam.
Gyenge idegzetûek ne nézzék meg!
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
PC-je mindenkinek van.
A hûtõmágnesek kicsit késnek, ezért elnézést kérek, de természetesen nem felejtettem el.
Písz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

TDU Project Paradise nick: ToMeE
P4 Intel 3,06 GHZ,1 GB RAM,256 MB DDR2 Ati Sapphire HD 2400(AGP),Sound Blaster Live
All hail the double x!
All hail the double x!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Stock elindított valamit az ötletével, persze ha minél többen beszálnának a dologba, az lenne az igazi. (Klubbod keretein belül egyelöre !)
Jó, de egy ilyen nyereményhez szerintem egy többfordulós verseny kell.
Símán lehetne egy egy hónapon át tartó, mondjuk 4-5 fordulós verseny ahol reálisabb kép jön a pilótákról. És itt nem Sean kvalitását kérdõjelezem meg.
2.-
Viszont a New ötletével sem értek teljesen egyet, ha pénzben játszanánk akkor legyen minden versenynek nevezési díja és az összesített nyertes kapja meg.
#90083: Akinek pénze van... <#nemtudom>#nemtudom>
Csak benézek néha hogy mindenki megvan-e.