Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lenne egy elég hülye kérdésem😄
a modding toollal cseszkelõdök de egyszerûen nem tudom megcsinálni amikor menteni akarok mindig ez fogad:
Elõre is köszönöm
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
All hail the double x!
Majd a következõn meg próbálok le szerzõdni egy jó sör gyárral vagy egy por gyárral.<#bee1>#bee1>
TDU,ETS2 Nick: holecsko
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
régi pihenõ Derek & tsai
est ADJ-vel
[/img]

Hajnaltájt hívtak a klubtársak vmi verseny/cruise féleségre, de nem tudtam menni, mert a látásom már nincs a toppon...
#90294: Router nem okozhat ilyet ? 2 napja mintha megint szarakodna...
http://goo.gl/gd6Zi5
Kinetic: Szólj be a fõnöknek párszor, biztos szivesen kidob😄
P4 Intel 3,06 GHZ,1 GB RAM,256 MB DDR2 Ati Sapphire HD 2400(AGP),Sound Blaster Live
All hail the double x!
Am már felvettem.
Ja meg lóerõ, meg zene címen berakom ide is ezt a fantasztikus zenét, amit sikerül szakdoga írás közben 3. órája halgatnom😄😄😄AS:SD
Mi a link neve?
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
P4 Intel 3,06 GHZ,1 GB RAM,256 MB DDR2 Ati Sapphire HD 2400(AGP),Sound Blaster Live
más. most hogy 16:9-ben jáccok, tök fura, hogy végre van visszapillantóm 😄 igaz hogy olyna sötét hogy alig látom benne a mögöttem lévõt 😄 de legalább van <#idiota>#idiota>
All hail the double x!
#90266: "Mostmár legyen vége ennek a témának" --> Rád is vonatkozik !
#90250:
nem hinném, hogy ez mentés. ha hibás a mentésed, nem is indul el, ha valamiért banoltak, nem tudsz felmászni onlány, szval valóban vagy vga, vagy valami más. lehet nem bírja valamiért a monitorod a felbontást? vagy valami elmászott ott nagyon <#fejvakaras>#fejvakaras>
All hail the double x!
Régi mentéseddel próbáltál újra játszani, vagy új játékot kezdtél ?
Ha új játékot kezdesz, és akkor is szar lesz a game, akkor örülhetsz, mert nem a mentéseddel van a probléma.
Viszont nem vagyok benne biztos hogy ilyet a mentés okozhat, elõfordulhat hogy videókártya terén van a problem.
All hail the double x!
Sry jaddz, veled kezdem.

Viccvótám, jöhetnek a képek...
Tápom asszem nekem is chieftec, de!
De beszéltem a villanyszerelõmmel mikor felújíttattam a lakásomat és azt mondta hogy nem a túlfesz.elosztó a megoldás.
Azt mondta hogy a gép biztonsága 3 részbõl áll, ebbõl egy az elosztó.
Még berakott pl. az automatához-biztosítékhoz egy 10,000ft-os túlfeszültség védõt ami nélkül semmit nem ér az egész.
Ha villámlásnál vagy áramszünetnél nincs gondod, az csak a tápodnak köszönhetõ.
Szal megnyugodtam. Végülis csapott le már villám a környéken úgy hogy elment az áram, a gépembe még nem sült ki semmi, a winyonak sincs baja.
Részemrõl viszont ennyi az off, a végén le leszek baszva... xD
Majd kárpotollak titeket Cienes képekkel, mert van egy raklap megint. 😄
http://goo.gl/gd6Zi5