Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hoffi
hello
lenne egy elég hülye kérdésem😄
a modding toollal cseszkelõdök de egyszerûen nem tudom megcsinálni amikor menteni akarok mindig ez fogad:

Elõre is köszönöm

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Fehercsoki
Így magyarul beírva nem találtam meg googlen hogy mi ez a hiba,nem írnád le légyszi?

pxxl
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vannak ám összetett szavak is mint például fõszponzor, megpróbálok, leszerzõdni, sörgyár, borgyár 😛 😄
am az nem borgyár, hanem borászat 😄

All hail the double x!

holecsko10
ú bakker ezt el írtam bocsi bor

TDU,ETS2 Nick: holecsko

holecsko10
Az egyik fõ szponzorunk a találkozón <#vigyor3>
Majd a következõn meg próbálok le szerzõdni egy jó sör gyárral vagy egy por gyárral.<#bee1>

Roger6
Akkor idézem magam ismét, hátha: "Az összes krúzodon ott a kóla logó" - érted. <#vigyor3>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

adamfesto
Coca-Cola régi Corvette-el, stílusos.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Roger6
Te Hole! Mi ez a nagy kóla imádat? Az összes krúzodon ott a kóla logó. Pedig bor nélkül meg nem iszom, még whiskey-vel sem... <#vigyor5>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

[/img]

régi pihenõ Derek & tsai

est ADJ-vel

[/img]

DeaWalker társaságában

Hajnaltájt hívtak a klubtársak vmi verseny/cruise féleségre, de nem tudtam menni, mert a látásom már nincs a toppon...

#90294: Router nem okozhat ilyet ? 2 napja mintha megint szarakodna...

[HUN]FaTaL
Szokott ilyen lenni, ha laggol a server vagy te. Fordítva is szokott lenni. Szerinte 8an vagyunk a layerben én meg látok 2 embert magamon kívül. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Érdekes buggal találtam most szembe magam. A gps azt mutatta, hogy 2 -en vagyunk a layerben, miközben volt még kb. 6 player körülöttem. Na most ez hogy is van ? <#idiota>

Törölt felhasználó
Rossz volt a marketinged😄😄😄

Kinetic: Szólj be a fõnöknek párszor, biztos szivesen kidob😄
hogy lehet kilépni egy klubból amúgy? 😄

P4 Intel 3,06 GHZ,1 GB RAM,256 MB DDR2 Ati Sapphire HD 2400(AGP),Sound Blaster Live

holecsko10

LoL, én is nyitottam pár hónapja, senki nem lépett be, így töröltem is a fa.zba. 😄

pxxl
CSAK teljes verziós zmodellerrel lehet tdu-s autokat buherálni. amit letöltesz az nem teljes...am meg olvass utána, nem itt fogják részletezni. sejtem h mi bajod van, miért nem megy, de hosszú lenne leírni...

All hail the double x!

Törölt felhasználó
Ja meg reklám😛 <#banplz>
Am már felvettem.

Ja meg lóerõ, meg zene címen berakom ide is ezt a fantasztikus zenét, amit sikerül szakdoga írás közben 3. órája halgatnom😄😄😄AS:SD
Mi a link neve?
Törölt felhasználó
😄😄
Johnny 19
Hali!!! Myvip/ Test Drive Unlimited Klub, lépjetek be.

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

Fehercsoki
De én zmodeler2.com-ról szedtem le,és az nem indul el.

Törölt felhasználó
Ha jól tapasztaltam a 2.2.2 még nincs feltörve, vagy ha fel is van, akkor nem rendesen...
Fehercsoki
Nektek mûködik a Zmodeler 2.2.2?(nekem azt írja ki h valami konfiguráció helytelen és nem indul el)Csak 2.2.1-t tom használni=/

Fehercsoki
Igen mostmár sikerült,köszi.

RS
Nem csak *z3d fájlt lehet importálni.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Fehercsoki
Hogy tudok Zmodelerrel(2.2.1) TDUs autókat megnyitni?Nem találok .z3d kiterjesztésû filet a bnk fileon belül=/

Törölt felhasználó
Én se vagyok klubban, nem nagy mínusz, ha nem vesznek be, hát nem😊
holecsko10
Béta Gallardo Coupe

Kreeder44
Köszi a válaszokat.... bannolni tuti nem bannoltak mert neten nem is játszottam igazán szerintem egyszer sem... VGA-m HD ATI 4850 a monitrorom meg egy 22" os BENQ... eddig jól ment minden... letöröltem mindent a profilom is... és úgy tettem fel a gamet.. de nem jutottam elõrébb... frissítettem a drivert is a videókarinak de az se jelentett semmit... van valahol a könyvtárban ini.file ahol meg tudom nézni milyen felbontásban indítja a játékot... mert lehet tesóm belebabrált amikor nem voltam itthon...

pxxl
<#hehe><#hehe>

All hail the double x!

adamfesto
😊 Hátpeeeersze, lesznek értékes nyeremények a klubon belül....

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

okés,köszi a gyors választ 😊

P4 Intel 3,06 GHZ,1 GB RAM,256 MB DDR2 Ati Sapphire HD 2400(AGP),Sound Blaster Live

Adamfesto ott a fõgóré. Õt kérdezd. 😊

Stock,beléphetek a klubbotokba? 😊

pxxl
azt meg illene a biztosítékoknak felfogni, illetve elvezetni villámhárítóval, de off vége. inkább a táp mint az egész gép. ez így van. nah ennyi 😊

más. most hogy 16:9-ben jáccok, tök fura, hogy végre van visszapillantóm 😄 igaz hogy olyna sötét hogy alig látom benne a mögöttem lévõt 😄 de legalább van <#idiota>

All hail the double x!

Ebben én nem lennék biztos. Ha közvetlenül a házatokba basz bele a villám, és sorra égnek ki a konektorok, akkor ott már más a szitu. Olyan esetben ha jó a tápod akkor az sül ki, és nem az egész géped.

#90266: "Mostmár legyen vége ennek a témának" --> Rád is vonatkozik !

pxxl
leredukálni...nagyon 7fõ van 😊

#90250:

nem hinném, hogy ez mentés. ha hibás a mentésed, nem is indul el, ha valamiért banoltak, nem tudsz felmászni onlány, szval valóban vagy vga, vagy valami más. lehet nem bírja valamiért a monitorod a felbontást? vagy valami elmászott ott nagyon <#fejvakaras>

All hail the double x!

Érdekes probléma.

Régi mentéseddel próbáltál újra játszani, vagy új játékot kezdtél ?
Ha új játékot kezdesz, és akkor is szar lesz a game, akkor örülhetsz, mert nem a mentéseddel van a probléma.

Viszont nem vagyok benne biztos hogy ilyet a mentés okozhat, elõfordulhat hogy videókártya terén van a problem.

pxxl
kibszott jó tápnak kellene lennie, hogy a villámlást is bírja 😄 az inkább az áramszolgáltató dolga lederukálni a villám erejét még mielött a hálózatba érne. amikor vibrál egyet a villanykörte pl, na akkor végezte el a dolgát a "kis" szerkentyû. a táp meg egy kis túláramot képes csak felfogni, nem ilyen villámlásos hülyeséget.

All hail the double x!

Mostmár legyen vége ennek a témának, nem kell túlzásba vinni ! #90263 -as hsz a záróvonal ! További offot törölni fogom.

Sry jaddz, veled kezdem.

Már jönnek is ! <#hehe>

Jó 8 !

adamfesto
Már annyi Cient láttunk hogy inkámb offolj. <#hehe>
Viccvótám, jöhetnek a képek...

adamfesto
ReOff:
Tápom asszem nekem is chieftec, de!
De beszéltem a villanyszerelõmmel mikor felújíttattam a lakásomat és azt mondta hogy nem a túlfesz.elosztó a megoldás.
Azt mondta hogy a gép biztonsága 3 részbõl áll, ebbõl egy az elosztó.
Még berakott pl. az automatához-biztosítékhoz egy 10,000ft-os túlfeszültség védõt ami nélkül semmit nem ér az egész.
Ha villámlásnál vagy áramszünetnél nincs gondod, az csak a tápodnak köszönhetõ.

adamfesto
Amint valaki tudja a választ, biztos lehetsz benne hogy válaszolni fog.

[HUN]FaTaL
Chieftec táp az jó féle.

[/off]

Nekem Chieftec tápom van, azok meg úgy tudom hogy jók.
Szal megnyugodtam. Végülis csapott le már villám a környéken úgy hogy elment az áram, a gépembe még nem sült ki semmi, a winyonak sincs baja.

Részemrõl viszont ennyi az off, a végén le leszek baszva... xD
Majd kárpotollak titeket Cienes képekkel, mert van egy raklap megint. 😄

[HUN]FaTaL
Nekem ATC hosszabbítóm van, normális FSP belsõs gigabyte táppal. A tápon kívül más nem fog eldurranni az tuti. 😊 No meg leadja ugye ami rá van írva..

Kreeder44
halihóó! az én problémámra is reagálna valaki ^^ 😊 kicsit lejjebb elõre is köszi 😄

Túlfeszvédõs hosszabbító tényleg sokat számít, egyszer megveszed 2000 pénzért aztán jó lesz életed végéig. Nekem valami noname "Suntech" márkájú tápom van, ami elvileg még kevés is a gépnek, meg Hitachi merevlemez, szal nem valami luxuscikkek, 5 év alatt jópárszor leverte már a villanyt a vihar, volt, hogy egymás után 4x is kikapcsolta a gépet 5-10 perc szünetekkel (aztán már nem kapcsoltam vissza mer minek) és még minden tökéletesen bírja. Vagy hand of god, vagy a kétezer forintos hosszabbító.

[HUN]FaTaL
Meg esetleg túlfeszvédõs hosszabítót.