Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettõs állampolgár vagyok.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Rég jártam erre, és sajnos azóta semmit se fejlõdött a winter mod. Úgy tûnik idén már nem is fogok tudni dolgozni rajta, pedig egyre többen várják már tdu-central-on is. Jó lenne karácsonyra egy beta verziót megosztani. Esetleg lenne valaki aki segítene befejezni? A munka nem nehéz csak sok idõ kell és türelem. Ha elég elszánt vagy és képes vagy 24-5-6-7-8-9.. órát gépészkedni rajta akkor írj privátot. Fontos, hogy legyen photoshopod.
Frenky leszedtem de csak egy vacek trial verziót, szal majd átküldhetnéd pmben;) Azárt remélem ennyire nem para és meg lehet valahogy máshogy is oldani. Bár manapság egy 500gigás vinyó se nagy pénz...
A defrag semmilyen bad sector hibát nem szûr ki, maximum a teljes formázás. De azt a vinyót muszáj leszel menteni és kicserélni.
http://goo.gl/gd6Zi5
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettõs állampolgár vagyok.
#90236: <#eljen>#eljen>
P4 Intel 3,06 GHZ,1 GB RAM,256 MB DDR2 Ati Sapphire HD 2400(AGP),Sound Blaster Live
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Majd fatal biztos tud neked segíteni.
Bocs, hogy ide írom, de szarnak máshol válaszolni. Na szóval, van egy olyan problémám, hogy kifagyott a gép egy áram szünet miatt. Sztem sikerült kinullázni néhány szektort, mert ha torrent elindul és fel akar tölteni egy torrentet, na jó nem eggyet, hanem legalább 5-öt, akkor egybõl kék halál beugrik. így aztán most se torrent se semmi extra. na most próbáltam töredezetség mentesítõt, de mivel legalább 40 giga hely kéne hozzá, ami jelenleg nem lehetséges(15%), ezért kénen nekem egy "törezedetség mentesítõ" aminek nem szükséges 15% szabad hely. Fent van Hard disc sentinel, de az meg szarik hibajelntést jelenteni. Szóval tuti szektorhibás lett ez a fos, de a hibát csak a töredezetség mentesíõ tudná kizárni. Más hibát nem lát se a scandisc se ez a HD sentinel. Ha valinek lenne valami jó tippe, amivel fel tudnám javítani a HDD-t, azt megköszönném. Ja még annyi, hogy Xp egy 20 gigás megosztáson van és a D meghajtón van a szektor hiba, mert ott vannak a torrentes megosztások. Szóval xp, meg a dolgok azért mennek, de amint elkezdi használni a hibás szektorokat jön a kék halál. Ennyi köszi!
Hole: azt a "papír" emberkét ne a pincébe toldd le, há szegény olyan alacsonyan van :) és télleg õ olyan szegény, hogy még az árnyékát is el kellett adnia?
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Újratettem a játékot, de valami probléma van. Amikor belépek a játékba, nem kért a CD kulcsot, és nem tud csatlakoni a szerverre, tehát nem tudok online menni. Szerintetek mi a baj?

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Felraktam a Windows 7-et.
De nem tudom a cd key-es mappát hova kell másolni.
Valaki segítsen.
Elõre is köszönöm.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.