Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Vegyél értelmes tápot.

http://goo.gl/gd6Zi5

Egy áramszünet miatt tul képpen ? Kezdjek félni az áramszünetektõl ?

[HUN]FaTaL
Igen, elfogyott a tartalékterület. Mentsél valahova aztán vinyó qka.:/

Kreeder44
Sziasztok... Megutált a játékom, h nem játszottam majd fél éve vele :D most vettem új kormányt. Ki akartam próbálni mert a régivel élvezhetettlen volt. Most elindítom és csak a hangokat hallom,és teljesen fekete a képernyõm.... Valakinek volt már hasonló gondja? újratelepítettem de továbbra is ezt csinálja. Ha tud valaki segíteni annak megköszönném. Szép estét mindenkinek sziasztok.

Törölt felhasználó
Én lassan megyek el:D De azért vegyél fel, majd max valamikor összefutunk;)
Fr3nky21
Este ha hazaértem felveszlek msnre, és átküldöm.

Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettõs állampolgár vagyok.

Törölt felhasználó
Hülye kérdés de, a nem áthelyezhetõ szektor azt jelenti hogy az kuka és amiatt jön a kékhalál????:S
adamfesto
Hát photoshopban tudnék dolgozni de sajnos idén én is el vagyok havazva.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Sziasztok tdufanok!
Rég jártam erre, és sajnos azóta semmit se fejlõdött a winter mod. Úgy tûnik idén már nem is fogok tudni dolgozni rajta, pedig egyre többen várják már tdu-central-on is. Jó lenne karácsonyra egy beta verziót megosztani. Esetleg lenne valaki aki segítene befejezni? A munka nem nehéz csak sok idõ kell és türelem. Ha elég elszánt vagy és képes vagy 24-5-6-7-8-9.. órát gépészkedni rajta akkor írj privátot. Fontos, hogy legyen photoshopod.

Törölt felhasználó
Jaja én is:S
Én 500 gigás WD-m 17 rongy volt, de jobban féltem a zenéktõl elkezdve a filmekig ami rajta van...

Törölt felhasználó
Pffff, fasza...

Frenky leszedtem de csak egy vacek trial verziót, szal majd átküldhetnéd pmben;) Azárt remélem ennyire nem para és meg lehet valahogy máshogy is oldani. Bár manapság egy 500gigás vinyó se nagy pénz...
[HUN]FaTaL
15% hely ahhoz kell hogy a nagy fájlokat is tudja defragolni.

A defrag semmilyen bad sector hibát nem szûr ki, maximum a teljes formázás. De azt a vinyót muszáj leszel menteni és kicserélni.

Fr3nky21
Ashampo Magicial Defrag, azthiszem ez a neve a proginak, elég hatékony háttérben futó program. Ha nem használod a gépet autómatikusan elkezdi a töredezettség mentesítést, de ha megmozgatod az egeret, abbahagyja. Nem húzza le a géped teljesítményét, és elég gyors. Nekem bevált. Ha nem találod, majd átküldöm.

Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettõs állampolgár vagyok.

Nem tudok mit mondani, majd valaki, aki nagyon vágja ezt a témát megmondja mi lehet a probléma.

#90236: <#eljen>

Klubbot keresek,valaki bevesz? :)

P4 Intel 3,06 GHZ,1 GB RAM,256 MB DDR2 Ati Sapphire HD 2400(AGP),Sound Blaster Live

Törölt felhasználó
676 napos a sentinel szerint és kb a konfigom is akörnyéki szal kevesebb mint 2 éves. Éjjel nappal megy, és sztem eddig összesen 2hetet volt kikapcsolav áram szünetek vagy nyaralások miatt. Illetve azt hiszem maxtor. Persze ez nem 100% de én minig azokat veszegettem.
CopyKing92
jovan tudom is én meik kezem melyik?

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Hány éves vinyód van, és milyen márka ?

Törölt felhasználó
Mondom igazából fingom sincs, mert megy a gép meg minden, de ha elindítom a micro torrentet, akkor néhány torrent kivörösödik, és amint elindul a feltöltés már jön is a kék halál. Ja meg még onnan veszem, hogy töltöttem linkin parot, és a fájlai sérültek, mert még törölni se tudom a vinyóról. De am fingom nincs mi baja<#confused>
Nem lehet hogy a tápot vágta haza vagy a RAM-ot? Olykor kék halál be tud köszönni!

Egy áramszünet úgy tudom hogy nem vág haza egy vinyót. Vagy rosszul tudom ? Legalábbis a wd-mnek idáig egy áramszünet se ártott...
Majd fatal biztos tud neked segíteni.

Törölt felhasználó
Off:

Bocs, hogy ide írom, de szarnak máshol válaszolni. Na szóval, van egy olyan problémám, hogy kifagyott a gép egy áram szünet miatt. Sztem sikerült kinullázni néhány szektort, mert ha torrent elindul és fel akar tölteni egy torrentet, na jó nem eggyet, hanem legalább 5-öt, akkor egybõl kék halál beugrik. így aztán most se torrent se semmi extra. na most próbáltam töredezetség mentesítõt, de mivel legalább 40 giga hely kéne hozzá, ami jelenleg nem lehetséges(15%), ezért kénen nekem egy "törezedetség mentesítõ" aminek nem szükséges 15% szabad hely. Fent van Hard disc sentinel, de az meg szarik hibajelntést jelenteni. Szóval tuti szektorhibás lett ez a fos, de a hibát csak a töredezetség mentesíõ tudná kizárni. Más hibát nem lát se a scandisc se ez a HD sentinel. Ha valinek lenne valami jó tippe, amivel fel tudnám javítani a HDD-t, azt megköszönném. Ja még annyi, hogy Xp egy 20 gigás megosztáson van és a D meghajtón van a szektor hiba, mert ott vannak a torrentes megosztások. Szóval xp, meg a dolgok azért mennek, de amint elkezdi használni a hibás szektorokat jön a kék halál. Ennyi köszi!
holecsko10
Nem tetszik, akkor ne nézd.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Szerintem egy fényképész. :DD

Am jobb alul. xD

az nem jobb alul van? :)

Hole: azt a "papír" emberkét ne a pincébe toldd le, há szegény olyan alacsonyan van :) és télleg õ olyan szegény, hogy még az árnyékát is el kellett adnia?

CopyKing92
mi az a kis papír emberke ott bal alul?

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Örülök ! <#wink> Nem fog lenézni senki, ha olvasgatod a FAQ -t. :)

Megoldottam a problémát.
Sziasztok!

Újratettem a játékot, de valami probléma van. Amikor belépek a játékba, nem kért a CD kulcsot, és nem tud csatlakoni a szerverre, tehát nem tudok online menni. Szerintetek mi a baj?
Stockbauer társaságában

Hun Martin is beszál a gurulásba, csak háth pont a végén...

Végül pár bárányfelhõ

The End

holecsko10
GT500 Tali képek.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Jó megérzés !

pxxl
kössz a mai, ugyan számomra rövid gurulást...jóvóót <#wave>

All hail the double x!

Törölt felhasználó
Szerintem száljunk le a témáról, mert mingyárt jön new és megint lebasz minket hogy mit offulunk<#hehe>
Fehercsoki
Ez tényleg nem,de a puruttyás agyvelõ és az a láb(maggotleg néven lehet rákeresni googlen) az igen:)

Ez nem durva... csak a Róka elment melegedni a motorhoz túrbó módon én meg megmutattam :D

Falkon
Megvan már , azért köszi.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Fehercsoki
Én is kaptam máskor,mert egy olyan képet linkeltem aminek egy ember lábának nagy része már kukacokból állt,durva dolgokat nem szabad linkelni=/

C vagy D meghajtó (nem tudom hol a Windowsod) --> Felhasználók (users) --> neved --> Dokumentumok (dokuments) --> Test Drive Unlimited és innen ha jól tudom tudod tovább :)

Falkon
Sziasztok!
Felraktam a Windows 7-et.
De nem tudom a cd key-es mappát hova kell másolni.
Valaki segítsen.
Elõre is köszönöm.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Ha így linkelted mint én és oda írtad, hogy OFF, meg volt valami köze a témához, akkor egyáltalán nem értem miért kaptál büntetõpontot.

Törölt felhasználó
Hát szerintem a giffed jobban ütött:D Ez azárt kajálás közben is elviselhetõ. Bár new biztos nem így nyilatkozna<#nevetes1>
CopyKing92
ez nekem laza ezért kaptam 4 büntetõ pnotot multkor mert puruttyárol linkeltem agyvelõt XDD meg ilyen hullákat xd egy ilyen gif volt ahol a roncsot szedik szét és a faszi feje meg a gerincvelöje ki esik a roncsok közül XD

hát akkor én nem leszek majd talán legközelebb

Leharcolom brazilt a cod6-ba de éjfélután leszünk.Addigra eltünnek az idióta oroszok is végre.Gyere fel majd és kocogunk pár szigetkört

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

bocs stock de csak most látom az üzit most hol vagytok?

Jah tudom. Már mindegy holnap megveszem a játékot...<#vigyor>
Már kb 2 órája fent vunk a Newlife-al.Keress ránk északon.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Valaki nem jön fel???Nem hiszem el hogy szombat este nincs egy magyar se a szerveren