107666
-
#93913 Sürgősen be kell szereznem egy TDU-t. Bele kell jönnöm, mire jön a TDU2 :P.
Egy aránylag noob kérdés: Ha veszek egy használt TDU-t (újat már nem lehet kapni, csak DD-s verziót, de azt még egyszer nem), akkor annak a serialja jó lesz az én Gamespy accomhoz, vagy a kettő abszolút nem zavarja egymást?
Vajon a TDU2-ből nem lesz open beta? :P -
#93912 Hát ezt is megéltük... Csak fusson majd a gépemen... Meg jöjjön már ki :D. -
#93911 "Windows PC coming Fall 2010" - tehát 2010 ősz. -
nyomjadnekkiii #93910 Lehet már kapni??? -
#93909 Bejelentve:)
-
Szabi1991 #93908 testdriveunlimited2.com :o -
nyomjadnekkiii #93907 boccs -
USAMEN POWER #93906 Milyen nevet ? Hova ? Én tudtommal el kell indítani a programot, majd a játékot és ennyi.
Amúgy próbáld már meg egy hsz -be összefoglalni a mondanivalódat, nem msn en vagy ! -
Stockbauer33 #93905 Ment a privát -
nyomjadnekkiii #93904 de am kell vmire kattintani ebbe mikor beirod a nevedet? -
nyomjadnekkiii #93903 már nincs több versenyem... mind kész,de nincs meg minden ház és azért kéne a lé! -
USAMEN POWER #93902 Elindítod a programot, belépsz a játékba és mikor ott vagy free ride módban akkor.
Inkább csinálj versenyeket, elbaszod a játékélményt de majd úgyis rájössz. (vagy nem) -
nyomjadnekkiii #93901 nah most jo, felenged a 2-esre kattintottam de a lovét nem adja be!! mikor ekll nyomni f8-at? -
USAMEN POWER #93900 Ennyi. -
nyomjadnekkiii #93899 nah most meg nem enged fel netre! beirtam a nevem a legalsóra rákattintottama 4 esre
és nem enged fel -
nyomjadnekkiii #93898 beirtam ebbe a vmibe a nevemet elinditottam a játékot, de mikor nyomjak f8-at? ha betöltött a játékba? főmenünél vagy mikor? mert igy nem csinált semmit!!!! vagy még előtte vmire kattintani kell? -
Stockbauer33 #93897 Én is csak 78%ig vittem de ezt a soklét sohase költöm el viszont amikor bebüntettem 20 nagy vityillót meg az összes vasat mocit akkor teccet hogy nemkell orákat napokat heteket agyalnom a lémiatt.Igazadvan a vége az online krúz -
#93896 Besz@arok neten akarnék jáccani de nem jó, azt irjka ki h kapcsolódás a testdrive szervervez és lefagy az egész -
#93895 Én is használtam :D Csak azt hittem, hogy vissza lehet fordítani :D Hát nem.. szal maradt.. Bár tök8, mert már 91% nál csináltam meg:D Onnan meg már nem csináltam semmit, csak online krúz xD -
Stockbauer33 #93894 Nebáncsá csak segiteni akartam viszont szar a link illetve nemezt akart de megirtam már neki privátba.Atért azt nemértettem soha hogy mennyi sok homályökör csücsül ezen a modszeren és sajnálja mástol ezt a kis segicséget -
#93893 Felülírom? .bnk filet betettem ahova kellett és nem kellett semit se felülirni -
-
Stockbauer33 #93891 Szeddle ezt inditsd el aztán a játékot és nyomj F8-at és ott az 1milliárd hétszáz millio . Ja és off.De nagyon -
#93890 Hehe, de jó lenne ha menne ez a köcsög TDUPE:D -
jaddz8 #93889 Cáfolnám. Megnyitod a TDUPE-t, betöltöd az Aston DB4-et, beirod árnak hogy 100 meg a rarity-t átállítod 1-re (tehát mindig lesz a szalonban) aztán veszel 1-2 üres házat, egy csomó ilyen Astont, felrakot az összeset trade-re 2.5milláért, woala, van 100milkód. Én legalábbis így csináltam. -
carloelsa #93888 Off, on, Off, on...
Sziaaaaa Gabowskiiiiiiiiiiiiiiiiii! Asszem igen xDDD De lé van szarva =) Idiot Crazy hunter mans xD Egyértelműen mellettetek állok ki xDD Majd a visszapillantó tükrödről a rászáradt port vakerold le, aztán majd csillogok benne :D
Off, on, Off, on... -
Száguldozócsiga #93887 Üdvözletem. Pár hónapja megvettem a játékot és normálisan futott (neten is), aztán hely hiány miatt le kellett törölnöm később újra raktam, de nem tudok vele játszani, állandóan azt írja ki, hogy: a tdu servert nem találja, nem tud kapcsolódni, próbálja meg később..."mit lehet ilyenkor tenni?? -
#93886 Pénzt ugy tudsz szerezni ha versenyzel... A kocsit meg ugy teszed be hogy felülirod egy régi autodat. Ergó ha mercire tettél bmw-t akkor a merciszalonba kell keresned a BMWdet. Árát megint csak nem tudod megváltoztatni... -
#93885 Hello!Ha beteszek a játékba egy autot azt hol tudom megvenni?és az árát hogyan tom megváltoztatni? kösz(vagy esetleg hogyan lehet pénzt szerezni olvasgattam visszafele de én nem láttam,kereső se hozott semit)KÖSZ -
USAMEN POWER #93884 Jó a zene mi a címe ? -
#93883 OFF
Nehogy feltegyem az rFactort.. Szépen néz ki :)
ON
Lesz ma valami gurulás féle? -
#93882 OFF (bocs)
Dozoo! Téged is bannoltak a pöcs HOPTO-sok? Zsír, ezek szerint kiálltál mellettünk. Plett meg egy utolsó féreg. Ja, és indul a Megane Liga, már az új mod-al, nagyon baba lett, nézd meg.
Megane Trophy 2009 (áhh, szerelmes vagyok ebbe a kocsiba, komolyan mondom)
OFF vége, elnézést mégegyszer! -
nyomjadnekkiii #93881 11 fele vmi gurulás?
-
USAMEN POWER #93880 Neked meg a #93873 -at nem bohóckodásból írtam. -
USAMEN POWER #93879 Talán vissza kéne olvasni, nem is sokat. #93824, #93823 -
#93878 google a barátod,aki keres talál.... -
ali1992 #93877 Megapackos magic map?Olyat hol találhatok? -
nyomjadnekkiii #93876 értem, kösszi szépen, bár éppen az angollal hadilábon állok, demajd megoldom vmi webfordítóval! De tényleg köszönöm!!! -
carloelsa #93875 Szia tódneki! Lehet ültetni, csak tudnod kell angolul mi mit jelent =) a TDU Modding Tools-al is lehet =) -
USAMEN POWER #93874 Ja címként szolgál. Tied, és a jaddzé is jó. ;)