Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is van egy Ádám bátyám. Agysebész.

Segítenék ha értenék a modding toolhoz...

<#wow2> Nekem is van egy ádám bátyám. Az is festõ ! <#hehe>

pxxl
nem, de nem lenne nagy szám 😄 talán még a festõ ádám bátyám is megcsinálná <#vigyor5><#bee1><#hehe>

All hail the double x!

Hoffi
erre valaki? légyszi nagyon fontos lenne:S

köszi elõre is

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Ezt ugye nem te rajzoltad Picasso ? <#hehe>

pxxl
<#idiota><#hehe>

All hail the double x!

w77d
az mindegy, nagyon jó helyen van ott XD

Az meg hogy került oda ?? <#wow2>

pxxl
az uccsón mit fotóboltoltál? <#finom>

All hail the double x!

Amúgy egyik cruiseon se ciennel voltam, csak minden cruisera jutott egy külföldi aki azzal van.

Jaja már több mint fél éve. 😊
Többnyire mielött feldobok ide egy képet, elötte PS -el javítom de az álltalában nem látszik meg rajtuk, max ha hasonlatként földobom az eredetit is, de azt minek...

Pl:

Kép javításra, és logók készítésére már nem volt megfelelõ a Paint. 😄
Mostanság van idõm, megnézem a neked átküldött képeimet, de ha gondolod te is megcsinálhatod õket. 😊

pxxl
jah vágom, de akkor is.

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
gondolom nem állította be modding toolsban az IK-t és a Camerat, és másik autó helyére tette be, mint, aminek a kamerapozíciója a helyén lenne.

http://goo.gl/gd6Zi5

pxxl
hát ez nagyon szar, hogy középen van a belsõ kamera <#wilting>

All hail the double x!

adamfesto
Látom photoshoppolgatsz...😊
Kitalálom melyik autóval voltál: õõõõõ....Cadillac?
Remélem a héten már nekem is lesz idõ gurulni kicsit.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

adamfesto
Képek, verdák profik!

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Regisztrálva

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Reggel vagy te a hosszúpuskán?Lát6alak tegnap ott?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Cruiseokban gazdag volt a 17 -ke !

Kezdésként egy speed cruise, EEK-RUS vezetésével. EEK most is megmutatta hogy jó cruise vezetõ. 😊

Itt Closer és társaival.

Összetalálkoztam hosszú idõ után Dominicq -val, aminek nagyon örültem.

Végül cruise Dominicq, és Coldmetal társaságában, a nap méltó befejezéseként.

3+1 cruise szerte a szigeten, és 2-3 szigetkör. Ezt a játékot nem lehet megunni, fõleg ha jó a társaság ! <#worship><#wave>

Hát átnéztem a Tool831 friss munkáit.Kegyetlenül ügyes <#worship> Mindjárt felraktam 8-10 modot

Szép képek <#eljen>.Végre látom vkinél a Veyront.Csinos a Paganid

marcihusi
Kis esti Cirkálás <#wave>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Törölt felhasználó
<#eljen><#wink>
Mostmár folytassátok az off topikban !

w77d
tegnap oltás elõtt még lófasz bajom sem volt, legalábbis nem tudtam róla hogy lenne valami...

Törölt felhasználó
Jaja én is halottam, de pont ök is mondták ezt az egész oltás dolgot is, szal nem az ujjamból szoptam ki. Meg am eddig is csak legyengültek haltak bele. Rákos volt AIDSos volt stb..
Törölt felhasználó
Ja egyrészt nem ér, másrészt folyton mutálódik, szal lehet beoltatod magad, 2 hét mulva meg egy alfajjal lebetegedsz ugyan ugy szal mint az elõbb is irtam, tök fölösleg. Vitamint kell nyomatni mint állat, meg sportolni, mert az erõsiti az immunrendszered.
// Azt azért érdemes tudni, hogyha már elkaptad szart sem ér az oltás. //Igazad van és utánna már csak vitaminokkal meg antibiotikumokkal tartanak életbe de a szövödmények között van az agyhártyagyulladás és érdemes mindenkinek beadatni mert a koporsó felett már mehet a rinya milyen laza meg keményvolt a kis gyermekünk.Beszéltem 1-2 egészségügyben dolgozó ismerösömmel és komolyszinten lezártak osztályokat és várják a járványt.

Törölt felhasználó
Betegen a legnagyobb hülyeség beoltatni magad, mert még a legyengített virus is legyõzi a szervezeted. Öergeknél mindig ez van és utána meg jön a drág gyógyszer, amit az oltással eggyüt ki is fizethetünk. Ez csak a gyógyszer gyárak "marketing" fogása
Már több mint egy hónapja kering bennem az antimalac, élek és virulok.
Azt azért érdemes tudni, hogyha már elkaptad szart sem ér az oltás.

Ha akarsz gyere, én egész nap fentvoltam. Elszórakozok a külföldi tdu spanokkal. Jó társaság, nem kell megijedni. 😊)

w77d
csakis az XXXD

Kaszás testmelegét érzed, mi más lehetne ? <#wink>

w77d
én tegnap oltattam be magam, ma meg hõemelkedésem volt egész nap... faszsetudja mi van..

Szerintem már fél Magyarország elkapta, sõt akik ide irkálnak azok is, meg én is, csak nem tudunk róla. 😄

Csak vicceltem <#nyes>.Beszurizom vmelyik nap ellene magam

laci 700
LOL! Akkor a szigetre se gyere nehogy ott is elterjedjen a H1N1! <#banplz>

SeanJRRussel
TDU-hoz nem tudom már annyit próbáltam de nem tetszik.De shift alatt nagyon COOOOL!!!!

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Hol laksz te? remélem messze a H1N1 el xD

Feljönnék de kis hõemelkedésem van.Meg lépek itthonról.Lkaptam sztem a h1n1-et <#nyes>.Ha elõbb nem is 7végén tól6nánk vmi nagyobb túrát.Belõtted a kormányt?

SeanJRRussel
RESPECT<#worship><#eljen><#smile><#integet2>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

SeanJRRussel
hé Stock fent vagyok,nem gurulunk egyet??

Tudom én hogy kit hívtam ám ki <#idiota><#wave>

Nemkell ehez sok lé max 10-15 ezer.Igazad van a suli fontosabb.<#eljen>( Am mindenki ennyire tele van lóvéval, hogy versenyek fõponzoraivá léptek elõ??? )Ki az a mindenki? <#wilting><#nemtudom> Nem vok én fõszponzor csak gáz hogy még 1 csomag szotyi sincs feldobva egy jó kis versenyért.Kivétel persze Adam <#worship><#taps>

Ha gondolod helyettesítelek a versenyen, és megvan a vinyód. 😄

Törölt felhasználó
Ezt majd még megbeszéljük😄 Csak a szakdogát is le kellene adni azt hiszem jövõhéten, meg zh-k szal most is tanulok, mint egy állat.. Am mindenki ennyire tele van lóvéval, hogy versenyek fõponzoraivá léptek elõ???😄
Kihívlak vasárnap délután a 195-ös versenyen.Ha megversz kapsztõlem egy 500 GB vinyót.Ha nemnyersz akkor gurultunk 1 jót.A lovak /Pagani,Aston Martin Vanquish S/

Hoffi
az eisenstadt felirat a jobb oldalon senkit se tévesszen meg soproni vagyok csak ez volt a program éltal felismert legközelebbi város😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Törölt felhasználó
OFF: Visszatérve a multkori vinyós mizériára, A töredezetség mentesítõ 3 NAP alatt összeszedte a gépet annyira, hogy most megy minden, de a progi is mutatta hogy a c-n annyi halott szektor van, hogy rossz nézni, a D rõl meg nem lehet eggyes fájlokat letörölni, mert nem létezik... Hát részleges meg idõleges megoldásnak, amíg lessz zsém uj vinyóra, addig meg fog felelni, de mit mondjak rohadt boldog vagyok...:S