Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudom xD
UI:Köszi gabeen 😞 kár hogy mész (oka a gazdasági válság?)
UI:Köszi gabeen 😞 kár hogy mész (oka a gazdasági válság?)
<#hehe>#hehe><#beka3>#beka3> grafikusok általában mint "idióták" <#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1> nézd csak meg festõ ádámunkat <#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
All hail the double x!
Áááá nem bántanék én egy friss apukát...
De most már ha kommentelsz elõttem lesz a kép és arra fogok gondolni "ez csak egy bozontos grafikus..." <#nevetes1>#nevetes1>
De most már ha kommentelsz elõttem lesz a kép és arra fogok gondolni "ez csak egy bozontos grafikus..." <#nevetes1>#nevetes1>
<#wow2>#wow2>mééééé?<#pardon1>#pardon1>
jaddz8: üssé ki nyugodtan persze <#idiota>#idiota><#crazya>#crazya>
jaddz8: üssé ki nyugodtan persze <#idiota>#idiota><#crazya>#crazya>
All hail the double x!
Én is kösz a gurulásokat.
Na tdu törölve,g25öt este viszik.
Befejeztem a Tdu-t.
Köszönöm mindenkinek aki valaha is gurult velem így 2év alatt<#worship>#worship><#wave>#wave> -fav
Befejeztem a Tdu-t.
Köszönöm mindenkinek aki valaha is gurult velem így 2év alatt<#worship>#worship><#wave>#wave> -fav
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Ma délelõtt két gyerek hallgatta a telefonján a Sláger Rádiót, gondolom felvételrõl, mivel ma már nincs Sláger meg Danubius és ilyen hallgatók által küldött SMS-eket olvastak fel.
Az egyik nagyjából így szólt: "Ti vagytok a legjobbak, bár a döntés végleges, remélem még valamikor valamilyen módon lesz alkalmam hallgatni titeket! Hajrá sláger, hajrá bumeráng, üdv: Grabowszky"
Grab ez te vagy?! <#smile>#smile>
Az egyik nagyjából így szólt: "Ti vagytok a legjobbak, bár a döntés végleges, remélem még valamikor valamilyen módon lesz alkalmam hallgatni titeket! Hajrá sláger, hajrá bumeráng, üdv: Grabowszky"
Grab ez te vagy?! <#smile>#smile>
Ez ABT-s felni?
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
ÚJ verda 😄

Hát, ha húgod adatlapja nem is túl érdekfeszítõ, legalább már tudom, hogy te hogy nézel ki, érdemes-e leállni veled kötekedni meg ilyenek. <#action>#action><#nevetes1>#nevetes1>
Nincs iwiwem inkább képet küldj.
Nekem is pm -et, és akkor nem problémázok azon, hogy míg nem voltam itthon szarrá offoltátok a topikot. 😄
Viszont tényleg jó lenne már befejezni ! <#ejnye1>#ejnye1>
Viszont tényleg jó lenne már befejezni ! <#ejnye1>#ejnye1>
aha.. szal küld csak tovább.. 😄DD
Most már kiváncsi lettem, please send me that brand new private message too. <#nevetes1>#nevetes1>
Má jó nem magyarosítottam és úgy jó lett
Törölt felhasználó
Még nekem is jár az ingyen pm😄 Én indítottam el a lavinát is😄
egyáltalán minek kell magyarítani?
am meg nemhinném hogy bezavarna neki.
am meg nemhinném hogy bezavarna neki.
All hail the double x!
akkor én még ingyen kaptam juppi xD
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Csõ megvettem a megapackos és így telepítem játék megapack és magyarosítás de kifagy a gém nem kell lemagyarosítani vagy mi a gond?rossz sorrendben telepítem?
énis😄
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Törölt felhasználó
Kiváncsivá tettél én is kérek egy PM-et😄
hát énis.. 😊 bár a buggykra kíváncsi vagyok 😄 Meg hogy hogy fogja ezt az egészet majd átadni a g25 😊 a terepet stb ...
Ha igen, akkor lesz ejnye-bejnye!
nagyon remélem, hogy nem hiába váratnak minket ennyi ideig...<#pardon1>#pardon1>
All hail the double x!
Törölt felhasználó
Nem irgyellek titeket, én egész jól megvagyok öcsémmel, bár hosszútávon mi se vagyunk valami összeférhetõk😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pffff, nyugi én sem beszélek a tesómmal több, mint fél éve
http://goo.gl/gd6Zi5
nem sg-zik, és hosszú 😊 meg nem ide való.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egyik ok az az hogy kijelentette, hogy nem tekint testvérének
All hail the double x!
Csak véletlenül ne tévedjen a topikba, mert jujúj lesz neked... <#hehe>#hehe>
Az komoly ! <#wow2>#wow2>