107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • carloelsa
    Brümm brümm Holecskoval :D

• Norby646
    Nem emlékszem de sztem lehet holecsko volt... De mond mit kéne rajta megcsinálni? Hátha tudok segíteni...
  • SeanJRRussel
    Norby nem te moddoltál clk dtm merci belsejét annó? vagy tudnál nekem változtatni rajta vagy iylesmi?
  • Norby646
    Hali! Lőttem pár képet az új szerzeményről:
    (egy kis photoshop után...)

(simák:)

Majd teshóóval gurultunk:

És végül egy kép a számomra legszebb tdu-s járgányról :D

• SeanJRRussel
    Jól mondod pajtás...
    Vki szervezhetne mára vmi nyugdíjas kresz krúzt :D
  • jaddz8
    Ha már így mindenki beszámolt a vágyálmairól, nekem a dzsindzsás, esőerdős, meg magaslati cuccok kellenek a TDU2-be. Meg az időjárás. Meg az autók. Meg hogy ne basszák el a fizikáját. Meg hogy menjen a gépen. Meg hogy itt legyen az asztalon de azonnal. Szerintem.

Csak épp a faszom se akar buggy-val nyomulni.
  • jaddz8
    Nem hiszem, hogy fizetnének neked érte... Arra valók a regisztrálható bétateszterek, hogy ne házon belül oldják meg. Költségminimalizálás. Ezért adtak ki a Win7-ből is letölthető párhapigműködő alfa/béta/nemtommilyen példányt, hogy a feedbackből foltozgassanak. Meglepődnék hacsak egy játékot is küldenének neked a kiadásból.
  • pxxl
    felőlem, am is -fav még mindig :D
  • Száguldozócsiga
    Üdvözletem mindenkinek! Pár hónapja megvettem a tdu-t és normálisan ment, aztán le kellett törölnöm hely hiány miatt, újra telepítettem, de nem enged fel net-re (azt írja ki, hogy" nem találja a tdu servert, nem tud kapcsolódni, próbáljam meg később) mit lehet ilyenkor tenni?? Valaki segítsen.. Előre is thx...
  • carloelsa
    Lol ez mekkora bug volt?!!
    Jajj értem:D Na legközelebb halassz ilyen béta tesztről szólhatnál ide is:D Nekünk is jól jönne néhány ingyen példány:D
  • adamfesto
    Semmi komoly, csak próbálom kimagyarázni hogy miért játszom a farmos stuffokkal.
  • adamfesto
    Valahol olvastam hogy keresnek béta tesztelőket. Regisztráltam, most meg írtak hogy minden ok. Fizetésről még nem beszéltünk de jó lesz egy példány a game-ből ha megjelenik. :)
  • AlieN911
    Hehe :DD

Nekem a benya + index kell. a többi csak ráadás :)
  • Falkon
    Na végre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Egy nagyon fasza hír!
    Örülök , mint Dozoo a csítnek :DDDDD
  • carloelsa
    Jah xD Egy hosszabb versenyen ki kell állni xD mint a boxba egy normális versenypályán xD csak most egy átlagos kútba, ahol nem mindegy, hogy milyen gyorsan fizetsz :D... nekem az tetszene még benne, ha van üzemanyag fogyasztás, akkor a kutak között legyen árbeli különbség :D és akár kinézetileg is :D
  • adamfesto
    A TDU2-ben nekem már az is nagyon bejön, hogy fogy az üzemanyag. Gondolom egy hosszú távú versenyen nem mindegy hogy mennyire takarékosan, vagy hogy milyen fogyasztású autóval megyünk...vagy éppen megkockáztatjuk hogy üres tankkal elérünk-e a következő kútig.
    Igen tudom hogy vannak otthon kicsik is, sejtettem hogy nem te játszol velük, de hogy ezt miért kellett így mellre szívni...
  • rototti
    Nagyobb lesz a terület az tény, de a tdu nagyságát meg sem közelíti sztem, de lehet nincs igazam. Úgy tudtam, hogy kb a carbon és az mw helyszínén illetve plussz egyéb területeken fog zajlani.

A tdu 2 meg 1értelműen tarolni fog, nem kérdés, csak jöjjön már!!!

Az is igaz, hogy csak ezt tudják ellenfélnek állítani, én csak abban nem vagyok biztos, hogy ezt valóban annak szánják... Főleg, hogy korábban elsősorban ázsiai piacra szánták a World-öt. A több éves tdu-nak így is alig van valamirevaló ellenfele ha a bejárható területet és a multit nézzük.
  • adamfesto
    Tényleg ne haragudj, de van egy 6 éves lányom...
    Juhúú! Mass Effect 2!!!:D:D MEg néhány hülye gyerekjáték:P
  • adamfesto
    Csak hogy ne maradjatok le semmiről:
    http://iaro.3dmax.hu/kep/NFSW.jpg
    http://iaro.3dmax.hu/kep/NFSW_2.jpg
  • Stockbauer33 #93931
    Tudom és igazad van de csak ezt az 1 játékot tudják ellenfélnek állitani de a Dozookának van igaza.Sztem is tarolni fog a 2.A bejárható területről Worldonlineba azért vitatkoznék de ebbe a HG van a spiccen. erre gondoltam
  • Jaka923
    Sziasztok!
    Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de meg tudnátok mondani, hogy hogyan tudok belépni a multiba? A játék eredeti, GameSpy account létrehozva, be is jelentkezik, de multiplayer opciót nem találok...
    Aha és hol lehett jelentkezni? Én ilyenekről sose tudok... Na mind1. Am ha a TDU-t és a NFT-t kevernénk plussz egy kis street legal, akkor én sztem egész nap a kocsikat bütykölném, aztán este kivinném, széthajtanám, napközben meg megint csináálgatnám öket:D Mindig más beállítás, hogy megy gyorsabban, stb. Sztem igen csak odafagyasztaná a népet az online játékhoz:D
  • Roger6
    Persze, nem kell a duma! Bant neki!
  • adamfesto
    Csak jelentkeztem, ma meg itt a levél...most telepítem.
    Az a baj, hogy nem ment valamiért a fraps, amúgy teletolnám a topikot OFF videókkal.
    Mondtam a családnak hogy péntektől hétfőig megszűntem. :)
  • rototti
    Nem hinném, hogy a TDU konkurense lenne, teljesen más game lesz. Nem lesz akkora bejárható világ, és nem is arra fogják tervezni, hogy krúzolgass csak... Inkább az mw és a carbon keveréke egy kis online mókával. Ettől függetlenül jó lesz!! :)
    Remélem majd összefutunk! (egyébként este 6kor kezdődik itteni idő szerint)
    Erre én is kiváncsi lennék%:) Meg hogy sikerült ezt kiválasztani?
  • Stockbauer33 #93924
    Irgyá nekem róla hogy milyen /privátba/ mer érdekel nagyon .Meg frapsal ba..lel kb 400 gigát a videókra .Ez jólessz Worldonline vs Tdu2.
  • carloelsa
    Szerintem a TDU2 nyomába aligha fog érni :D
  • adamfesto
    OFF
    Kiválasztottak a Need for Speed World bétatesztre!!!!
    Elméletileg hasonló a TDU2-höz, annak a konkurense.
    Péntek reggel 9-től mehetek fel a szerverre hétfő reggel 8-ig.
    De várom már.
  • Stockbauer33 #93921
    Danke
  • pxxl
    belassult a netem? :D direkt végigörgettem h van-e már hír itt, de hát van. mind1 :D
  • pxxl
    remélem én is :)
  • [HUN]FaTaL
    Már idén ősszel jön? :O

Úgy legyen

Ez is megvásárlásra fog kerülni, de nem a premier áron az biztos. Majd 8 ezerért :D
  • carloelsa
    Mintha ez a hozzászólás már lett volna! "dezsávű" érzésem van :)
  • pxxl
    VÉÉÉÉÉÉÉÉÉGRE!!!!!
    Hivatalosan bejelentették a tdu2-t

Hehe még ibizzán fog játszódni??:D Majd megoldhatnák hogy mikor online gurulunk és beállunk egy dizsihez, akkor mondjuk az élő buliból lássunk élő felvétleket. Kajak nem is játszanék hanem online partyface lennék...
  • jaddz8
    Amen. Need new computer.