107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Hoffi
    hát igen az underground 2 volt szerintem is a lehető legjobb nfs
    főleg a civic miatt:D
    Ja jó lenne a shift, ha mondjuk a segítségek kivétele után is irányítható lenne az autó és nem ugy viselkedne mintha hóban vagy jeges uton mennék. Arról nem is beszélve hogy míg én 60nal nem birok tiszta iven bevenni egy kanyart driftelés nélkül, addig a számítógép autói kb 120al simán kanyarodnak. Persze hogy eldurran az agyam 20 perc játék után... Meg amugy sztem a tuningolás is jobb volt az underground 2ben, valahogy azt a játékot sikerült eltalálniuk. Az autokat is egyedivé tutad tenni a festési rendszere miatt illetve mivel volt 40 fajta tuning alkatrész mindeggyik autóhoz ezért még az is pluszba rásegített az egyediségre.
  • setuh
    Felraktam megint a jatekot de nem akar csatlakozni a serverhez...nem megy most v nalam van a baj?
  • [HUN]FaTaL
    Az MW fizikája egy rakás szar volt. NFS5 óta nem jött a kornak megfelelő fizikájú NFS (a shift mondjuk egész jó).
  • carloelsa
    Ezzel a fizikával szerintem a McDonald kidses ajándékos menünek az ajándéka lesz... a kisgyereknek jó ez a fizika...
  • Hoffi
    hát ez kurva szar de komolyan..
    nemigaz hogy az NFS a Most wanted óta nem tud kiadni egy értelmes fizikájú játékot:S
  • AlieN911
    2:19 ig bírtam.. Ez egy rakás szar. Én azért akarok béta teszter lenni, mert kiv vagyok h. milyen lesz, már előre.. Bár már most tudom, ahogy eddig is tudtam, hogy egy szar lesz az egész. Underground után tiszta szar az egész sorozat...
    Na off vége.........
  • Roger6
    Mondjuk gondolom azóta dolgoztak már rajta, csak bízom benne, hogy nem marad ilyen. Nem mintha tervezném a játék beszerzését, de ilyennel nem rukkolhatnak elő manapság. Szóval sok sikert a fejlesztő csapatnak.
  • Fitti83
    Hát ez tényleg egy rakás sz..! Ennyi TDU után nem is lenne kedvem ehhez, mert klasszisokkal rosszabb, mint a TDU. Meg azért itt a falak határolnak, de TDU-ban azért érzed a szabadságot. Ott max a víz, ami megállít, de amúgy ott mész, ahol akarsz. Ez elég fontos tényező.
    Nah elkezdek félretenni havi 1000Ft-ot a TDU2-re és év végére már remélem nem sokat kell hozzátennem! xD
    Hát a videó alapján, a fiziksa visszament a carbon szintjére, ami legalább 3 éve volt:D És laggol a server mint álat:D Hogy fognak igy videókat csinálni a cruise-okról?? Am én még bizok benne, mert alapból szeretem az NFS-ek világát, de már nem tudom hányéve nem tudtam egy NFS-t se végigvinni ,mert meguntam a végére. Talán a Carbon volt az ucsó amit végig játszottam. Arról nem is beszélve hogy shift nekem annyira nem jött be, hogy kb 2 órát játszottam vele, mert kormányal kivettem a segítségeket és kb végigdrifteltem minden kanyart még ugy is hogy nem nyomtam a gázt... Szóval majd NEW meg adamfesto nyilatkoznak róla hogy milyen élőben:D
  • Roger6
    Már nem haragudjatok, de ha valójában ilyen lesz az NFS World, akkor lehúzhatjátok a WC-n. Ez eddig egy nagy rakás fos, a szokásos sínen haladó autókkal, ami 150-ről megáll 3 mp alatt, és ha egy kanyarban 300 alá mész, már tiszta égő. Remélem ez valami béta teszt alfa tesztje volt, mert nekem égne a pofám, ha ilyet adnék ki 2010-ben...
    Bocsi még egy kicsit had offoljak, de most kaptam a TCM site-tól, ami kiderült, hogy magyar, én meg angolul irogatok nekik.. Na mind1, biztos megértették mit akarok:D Szóval Írtam nekik, hogy mi az email címem, amivel regeltem, hogy lennék béta tester. Na erre jött egy válasz emil, hogy sajnos az első körről lecsúsztam, de már fel is irtak a következő lista elejére, mert nem én voltam az eggyetlen aki regelt hogy tesztelne. Szóval lessz további tesztelés és itt a honlapon minden le van hozzá írva!
    TCM
  • adamfesto
    Jáááccani.
    Na én is beregeltem, meg elküldtem a tcm nek valami emilt a regisztrált cimemmel, állítólag igy lehetettt valami extra lehetőséged hogy biztosan beválogassanak. Na majd meglepődnek hogy ez már mit akar ilyenkor:D
  • AlieN911
    Már én is reggeltem ott :) Megyünk bétázni :D Remélem :)
  • USAMEN POWER
    Szerintem mindent tesztelnek. Amúgy nem árt ha küldesz infót arról ha találsz pl. bugot. Ezt az nfs oldalán a profilodban megteheted. (2 gombra is lehet kattintani.)

Mellékesen a tdu 2 oldalán is lehet regelni. Én megteszem nemsokára, a tdu 2 beta miatt. :P
    akkor megyek én is regelni:D
  • adamfesto
    Február 8-án regelten rá, tegnap jött a levél.
    Ha minden a szokásos akkor több hullám is lehet, gondolom javítják a hiányosságokat és újra tesztelnek.
  • USAMEN POWER
    Én már olyan két hete regeltem...
  • adamfesto
    UsaMP, kérnek véleményezést szerinted vagy csak leveszik a szerveren eltöltött időben a nekik kellő infót? Vagy esetleg csak a szervert tesztelik?
  • AlieN911
    OFF

Én még "pending" be vagyok xDDD
    Igénylés után kb mikor kaptátok meg az e-mailt, hogy mehettek? (du reggeltem)

ON
    Hulye kocsogok vagytok!:D sztem am aki regelt, mindenki kapot tesztlehetőséget...
  • adamfesto
    #93943 nézz be a NfS World topikba, as'szem nekem is onnan volt az info. De ha lesz ilyen akkor berakom ide.
    #93947 Persze hogy nem fizetnek, nekem is jó hogy idő előtt belenézhetek.
    #93948 Ámen.
  • Stockbauer33 #93970
    Marcihusi ezt pedig neked :D.
  • adamfesto
    Ha minen igaz akkor pénteken 5-től mehetünk kb. hétfő délutánig.
  • Stockbauer33 #93968
    itt a teljes cikk de max egy ilyen autósjátékba gut ez mert a 478 000 euro picit sok viszont van lém a szigeten ott kéne 1-2 ilyen.Amúgy nagyon jól dohányoznak a mercik a tduba szal biztos ez is ottlenne.
  • Zsolesz089
    Köszi peti bácsi

• USAMEN POWER
    Nem vagy egyedül barátom !

Hétvégén cruiseolás lesz Sin Cityben, remélem összefutunk majd ! :D
  • SeanJRRussel
    Kegyetlen..... az árára is kíváncsi lennék de ez magasan luxus
  • carloelsa

#93961: Ez mi? Ugye nem az ágyam alatt bujkál a 800 pacijával?
  • Norby646
    Jah és thx a linket!
  • Norby646
    tt a pont :D :P.
  • Stockbauer33 #93961
    Nassolásnak 1 kis ilyen :D A tdu2be betol6nának ilyeneket és kellemes sebesség limittel nem az eus 250ig.A kép alatt a többi
  • Norby646
    Pm ment!
  • SeanJRRussel
    Mondjuk átszínezni a hudot meg esetleg a műszerfalon vmit javítani mert elég low a textúra vagy vmi fa vagy egyéb ilyen berakást csinálni minnt a 300c be.
  • Norby646
    Sztem elküldöm inkább holnap. Mert akkor még 1-2 kissebb textúra hibát meg ilyesmit kijavítok és úgy adom át. Amúgy külső nézetben el lehet vele furikázni de a beltér nem egy nagy szám a kormány meg a sofőr miatt... Amúgy meg nincsmit(pláne így...). Egyébként jó a logód ;).

Stock: Persze hogy gyönyörű... :D :) És ha már itt tartunk: igen... a pagani is rohadt szép :D

• Falkon
    Értem , sajnálom nagy kár érte!
    Majd talán a tdu2-ben lesz :)
    Küld el a mostanit + a kerekeket mert külsőre szép!
    Azért köszi hogy próbálkoztál.
  • Stockbauer33 #93956
    Na meg ez a csodaszép Pagani Zonda Cinque
  • Stockbauer33 #93955
    Az E500 tényleg gyönyörű mód
  • Norby646
    Falkon: A w124-es mercivel nem tok tovább haladni, elakadtam, kedvem is elment tőle, mostanság időm sincs rá, és akárhányszor nekiállok hogy majd most megcsinálom mindig csak felidegesít és nem jutok vele semmire. Szóval sztem ennek annyi, amit eléggé sajnálok mert sokat dolgoztam vele de úgy látszik túl nagy fába vágtam a fejszém. Az egész tiszta keszekusza... Az ajtókat fel kellett cserélnem hogy a jó irányba nyíljanak, a kormányt nem lehet beállítani, az üveg textúrája sz*r, a sofőr még mindig rossz helyen van a lámpák nem működnek és még sorolhatnám. Ha tudnám hogy kell konvertálni akk megcsinálnám de mivel nem tom ezért részemről ennyi. Ha kell akk átküldöm a jelenlegi verziót (sztem nincs sok értelme mert így elég élvezhetetlen. Enézést hogy ígyhagyom de már nem tok vele mit csinálni. Hátha majd egyszer valaki megcsinálja...