Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mától másként nézek a Jadzra.Végre megbizonyosodtam hogy nem egy tompa nõvel gurulok <#ejnye1><#nyes>.Sõt amiket írt azért nagyott nõtt a szemembe <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Van pár jó képe, habár én amondó vagyok, ha lehet, akkor egy képen jelenítsük meg a lényeget. <#wink>

Kegyetlen jók a képek <#eljen>.Nekem az Edonis-n van a Veyron.A spoiler up jobban teccene de így is szépek

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Engem ilyen szinten nem zavarnak a verdák. Ami nem tetszik, azzal nem megyek, nem veszek egy olyat se. Koeniget is utálom, a fél sziget azzal jár, mégse zavar. 😄

Nem lehetünk egyformák...<#vigyor4>
Lecseréltem még pár autót, de többségben mind olyanokat amikkel amúgy nem szoktam menni, de ha mások mennek vele akkor ne azt a szart lássam. Ilyen az MC12 például, valami hihetetlenmód hergelõen balfaszul néz ki. Gyûlölöm. <#violent><#nevetes1>

Jaahogy... Én meg belõsben játszom, és csak a km óra mûködésképtelensége zavar. Külsõben viszont megy a km óra, és az a "digitális fos" nagyon bejön.

Háth a digitális km órára tényleg jó lenne valami mod... Esetleg hogy mûködjön. <#vigyor3>

Belsõnézettel meg úgysem közlekedek, úgyhogy nem hat meg hova van elcsúszva a kameranézet...<#idiota><#wink>

Tetszenek a Cien statjai, viszont nagyon idegesít az a digitális fos, ezért cseréltem le. Nekem így jobban teccik 😛

Veyron a Cien helyett ??? <#idiota>
Inkább valamelyik Koenig helyére raktad volna be... <#levele>

Nagyképü cienes kispajtásaimmal eláljuk az utat.

clk merci vagy f430 vagy valmilyen g osztályos is jó
Kösz a gurulást fiuk.Végre a régi brigáddal hasítottunk.

hali nincs kedve valakinek Hc ben feljönni egyet gurulni
BenceHunmomo vagyok
ójjajj lehet XD

adamfesto
Mivé? Transformers3? 😊

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

FAQ ember ! Ennyire lustának lenni, már arc kell !

A kis Audim átváltozik :S

AlieN911
Nekem 3 routerem van. egyik bemegy a másikba, az meg a 3.ba és a 3.bol meg a gépek meg a laptopokra küldöm át a netet floppy segítségével... xD

Honda - The Power of Dreams

Törölt felhasználó
Én is csak van utána egy router is<#nevetes1>
SeanJRRussel
JAh én modemrõl nyomom vazze.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

pxxl
én mrá régóta nem tudom milyen az élet router nélkül <#nyes>

All hail the double x!

Törölt felhasználó
Van itt olyan aki nem routerrõl nyomja a netet???😄
pxxl
ez...jah EZ beszót. <#szomoru1><#idiota> látod én megmondtam amit megmondtam 😄

All hail the double x!

pxxl
<#idiota><#nyes> dehogy szót be. <#alien>

All hail the double x!

CopyKing92
elég hát😄<#gonosz1>

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

adamfesto
Akkoo ütök! Belépõnek elég karaj nem?

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Ha 1-2-t oldalt visszaolvasol, párszor elõkerül a neved. Am csak hülyülés.

adamfesto
Ez most beszólt? <#merges2>

adamfesto
Ma oltattam magam (H1N1), és ma letudtam a munkahetemet is. Holnap ültessétek a gumifákat, jövök!

<#wave> <#hehe>

adamfesto
Mivanmivanmivan?

1-2 napja kérdezte a closer hogy merre vagy, miért nem gurulsz te is.
Csak annyit mondtam neki hogy elkaptad a h1n1 -et, és halálodon vagy. Más nem jutott eszembe. <#szomoru2>

adamfesto
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, én meg vettem egy LG KP 500-ast 10000-ért és még a TDU-nak sem kell búcsút mondanom.

Bocsánat nagyon pénteki filingem van ma.Holnap még suli meg droid nap mindenkinek.Akkor szombat 14.00 és addig 1000 felülés 400 fekvõ meg 20 miatyánk <#nyes>.Talán így sikerül gyõznöd.Edzé ám rendesen a versenyre na meg vmi mokány verdával gyere.Választ6sz bármit.Én azzal az ótvar Bugatti 57 L jövök <#nevetes1><#papakacsint>

Felkötheted a gatyád barátom <#nyes>.A 195 km-es versenyen megyünk holnap délután 14.00 kor.Várlak ifjú padavan aztán ángárd <#mf2>.Nyerd meg amiben +1eztünk és én tartom a szavam <#eljen>.A többit privát üzenetbe küld

Stockenbauer bocs h leléptem de nem találtalak sehol. Hülye ez a játék😄 neharagudj. Majd holnap lenyomjuk a versenyt. Köszönöm am a lehetõséget😛

Gaben17
Real life<#vigyor2>

Spirit of Perfomance Koenigsegg

de lowpoli az a moci, mien gém ez ? :/

egy röhögõ fejecske akart lenni, bocsi XD

Törölt felhasználó
<#conf>
Gaben17
Ezek közül 2 dolog nincs,a telefonom meghalt...akkor már iphone,a g25öt meg már nem nagyon használtam,utóbbi idõkben nem is nagyon játszottam,csak nagyritkán.
Inkább élvezem másképp az életem<#mf2>
Nem szorultam meg anyagilag,csak kapóra jött h egy nem használt dolgot elpasszoltam.

<#kuss>

Törölt felhasználó
Ezen besírtam..😄S_:SAD:_ASD:😄S😄D:😄

Gaben mennyiért ment el a G25? Én am sose fogom eladni, nem azért vettem 60 ért vagy 50ért, hogy utána megszabaduljak tõle pár év múlva mert éppen megszorultmam kicsit. Ezzel még legalább 5 évig nagyon jókat fogok játszani. Ráadásul csucskategória marad sztem még legalább ugyaneddig, mert a G27se jobb semmivel😊
Azthittem elõször hogy a rejtélyeskedésnek valami komolyabb elhatározás az oka, majd jött a #90406-os hsz, és felröhögtem. Sry ! <#buck>

Grat ! <#kuss> <#hehe> <#eljen>

Hát igen azért? 😞 Nézd meg az összehasonlítást!

[HUN]FaTaL
Azért a hulladékért eladtad a G25öt? LOL😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Gaben17
Nem,szimplán iphone-t veszek.