107666
-
#94033 Autóbontóban forgalomból kivont autók vannak, tehát rendszám nélküliek. Egyes, mehetsz fiam! -
#94032 Hello!
Ha véletlenül új játékot indítottam,a profilomba azt hogyan tudom visszaállítani? tehát az uj játék indítása előttre kéne. próbáltam hogy ujrarakom,de nem jött be -
carloelsa #94031 Üjyé le te! Ott van... -
#94030 Bontóba rendszám? Jóvan, üjjé le, egyes... -
carloelsa #94029 De az lopás... :D én inkább a bontót ajánlom... -
#94028 Egy Trabiról mondjuk, arról könnyen lejön. -
bike6 #94027 Sziaszzok!Magyar rendszámot honnan tudom leszedni? köszi -
carloelsa #94026 Jah, hát az nekem nincs... -
#94025 De számoltam, csak nem úgy jön ki...:) -
#94024 Akinek van pénz lóvéra... -
USAMEN POWER #94023 Mindenki ezt a levelet kapja, akit a betara engednek.. :D Csak te nem számoltad át az időt. Nagy hiba ! :) -
#94022 OFF
.
Én ezt a levelet kaptam, már csak az időpontok miatt is:
NFSWorld levél -
USAMEN POWER #94021 Pár elmaradt képem:
hopet89HUN, Toyotahun, és p8t3l társaságában
Hilter, Pixxel, és Balancee társaságában
Pár külföldivel
Újabb verdám lépte át a 20 ezret... Jelenleg 26 ezer körül van benne.
Veszélyesek a civilek ! Tegnap az egyik idáig hajított...
-
carloelsa #94020 Én nem nézném, én csinálnám... :D -
#94019 Jaja, mondtam, hogy online discokat is berakhatnának, és ha mondjuk felmész este és ténylegesen is buli van az egyik discoba vagy többe, akkor tolathatnának webcamos ingyen videót a TDU2-ő felhasználóknak.:D Lehet hogy sokszor ülnék bent a discoban és nézném milyen a buli:D:D -
carloelsa #94018 Jah, hát ezen térkép alapján nem lehet rossz =) -
#94017 Ha még nem volt akkor nézzétek.
TDU 2 Ibizán?
Itt egy videó.
Szerintem ha itt fog játszódni nagyon jó lesz. -
#94016 :P Gondoltam XD -
#94015 jó, mégsem adom el rájöttem amennyiért elmenne annyiért marad -
#94014 eladó eredeti TDU + carpack. árat megbeszéljük, nem kér kenyeret, szóval szarért- hugyért nem adom oda
érdeklődni pmben -
#94013 Failed to connect.check your network status.
nekem egyaltalan nem csatlakozik... -
carloelsa #94012 -
USAMEN POWER #94011 -
carloelsa #94010 -
USAMEN POWER #94009 Na mielőtt mégnagyobb túlzásokba esnénk, itt az off vége fuss el véle ! :D -
shumika #94008 Igaz de a grafika is elég jóó!
Vin PaPa mindent megcsinál anélkül hogy egy kicsit is megizzadna! :D -
#94007 Paazzeeg:D Nem gondoltam volna hogy ilyen is van:D:D
Ez a wheelmen meg elég hajmeresztő nem?? Tehát hogy menet közben 120nál ki az eggyik kocsiból és ugy be a msikba..:D Nem is Vin Diesel lenne benen a főhős ha nem igy kéne játszani:D:D -
shumika #94006 Wheelman nagyon jó játék! Csak ajánlani tudom! -
USAMEN POWER #94005 Nekem nagyon bejött a Carbon, hangulatilag qrwa jó. Ha a World is lesz legalább olyan jó, ráadásul online, akkor én elleszek vele.
Valaki játszott már a Wheelmannel ? Na elöbb tessék kitolni azt, és utána leszarozni ezt ! :D Hangulatilag szerintem qrwa jó game ez is, csak a driving picit érdekes. :D
A World Betaban meg a laggoló szerver, a beta miatt van valószínüleg. -
#94004 10minutesmail.com :) -
#94003 Na ezért kell külön e-mail cím az ilyen szaroknak. -
#94002 A Sharp turn Mod 3.1-et ne mtudnád priviben elküldeni vagy felrakni a megauploadra? Csak mert szar regelős honalpon találtam csak meg és nincs kedvem még egy helyre emiatt is beregelni.. Már annyi spamem meg hírlevelem lessz hogy ne mfogom győzni törölgetni öket... -
Stockbauer33 #94001 Nagyon 1et értünk -
#94000 Na még fent van a gépen, szal meg is nézem ezeket a modokat akkor. Hátha igy már leszs kedvem játszani vele:D -
CamelX #93999 Én is nemrég raktam fel újra és csak MÁSNAP csatlakozott a szerverhez rendesen :D:D előtte tényleg csak 5 percekre. Lehet mondjuk hogy 1 gép újraindítás is elég -
#93998 Szia!
Néha sajnos engem sem enged fel a szerver a túlterheltsége miatt. Ilyenkor várok fél órát, és újrapróbálom.
Mit ír ki pontosan, miért nem csatlakozik? -
CamelX #93997 Real Mod 2.0b + Sharp turn Mod 3.1
Ezek nélkül mind 100%ig igaz amiket állítasz a fizikájáról, ezekkel csak 25%-ig igaz :D szóval nem tökéletes, de ezekkel a modokkal már majdnem. Egyedül az AI-ra nem tudtak normális modot alkotni. -
#93996 vki egy gyors valaszt legyszi -
#93995 Már korábban is írtam: hivatalosan este 6kor kezdődik, és hétfőn reggel 9kor zárul az első hullám. -
carloelsa #93994 A kék kis civicem...