Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All hail the double x!
NEM vetted ki??? Vazzeg te nem is használod másra az opitaki meghajtót??? Kéne vmelyi keste gurulni már 1-et. Rég voltam megint.
Jah és Holecskónak üzenem, hogy a talikat ne 21-re tervezze mindig Szombatonként!!! Nekem versenyem van, aminek kb akkor van vége. Nem tudok rögtön futni TDU-ra.
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
All hail the double x!
nah meg van a játékom! ha most feltezsem akkor teljesen elõlrõl kell kezdejm az egészet? ha amentésemet beleteszem enged neten játszani?
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
És nem tudom mikor jön meg az új.....<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Holnap d.e valószínûleg itt a futár<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#hehe>#hehe><#beka2>#beka2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#hehe>#hehe>
xddd<#buck>#buck><#idiota>#idiota><#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1>
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Amúgy aki csinálta a Bugattit, annak nem lehetne írni egy levelet hogy a 6-os BMW-t is csinálja meg új autóként a játékba ??? <#vigyor3>#vigyor3>