107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • adamfesto
    Már most félreteszek egy kis pénzt, így nem lesz olyan nagy kiadás ha megjelenik. :)
    #080 - A torony hasonlít a kalóz toronyra, de ebből elég sok van Ibizán.
    #083 - A grafika low?...hát szerintem nagyon szép lesz a mostanihoz képest, de az biztos hogy a NfS Worldot veri megjelenésben.
    #082 - 2 sziget elképzelhetetlen 1 játékban?
    #079 - és a szakadéknál lehetne mondani hogy még egy kicsit hátrébb, Usamen meg bejárná a hegyeket hogy gyalog is meglegyen a 20,000 km :)
  • SeanJRRussel
    Látom grafikán nem sokat újítottak elég low...
  • holecsko10
    Akkor most kettő TDU jön ki?

Egy Ohau sok extra változattal meg egy Ibiza-i?

Ha igen lehet hogy csak Ibiz-t választanám mert már unom Oahu szigetet már túlságosan ismerem és el alszok az utakon. Meg drága lenne 2 játék.
  • USAMEN POWER
    Volt már. :)
    Amúgy meg marad Oahu picit felturbózva, és lesz egy új sziget, Ibiza.

Legalábbis itt, és itt is ezt írják.
  • holecsko10
    Itt van egy kép a TDU 2-ről.

Igen csak Ibizán lesz a TDU2.
    Fent bal felső sarok Kalóz Őrtorony.
  • holecsko10
    jó lenne ha tényleg ki lehetne szállni és akár magunkat vagy csoport képet is készíthetnénk.
  • [HUN]FaTaL
    Nem, ez a TDU2: GTA Edition
  • Roger6
    Nem dehogy, ki lehet szállni a kocsiból, nem tudtad?
  • Gibor
    ÖÖööö photoshop volt eza két csávó? :D
  • akos
    Szép estét mindenkinek!!!
    Valaki tudja, hogy miért van az, hogy ha kormánnyal akarom játszani a játékot, marhára elkezd akadni. Ez a force feedback miatt van, és azt hol lehetne teljesen kikapcsolni???
  • CamelX
    Javítok gyors, Chrysler Crossfire, na :)
  • CamelX
    OFF: Láttam ma Győrben elsuhanni egy Chevrolet Crossfire-t :o eddig azt hittem csak concept autó szinten van, de egyből késztetést éreztem hogy hazaérve vezessek vele pár km-t itt TDU-ban :D
  • holecsko10
    Köszi a gurulást ADJ és Zsolesz.

De jó az a GT-r es Drift

A corvett vs gtr-es videón meg sztem nem nyomja neki annyira a gtr-es csávó messze nem csúszkál ugy akanyarban és a sebessége is lassabb volt... Meg nekem ne magyarázza be senki hogy az eggyik legjobb felfüggesztésű autó 4 kerék hajtással, rosszabul megy az ilyen pályán mint egy hátsókerekes amerikai autó. LEHETETLEN!:)
  • GhostR1der
    amúgy pedig régóta itt vagyok, én voltam a koenigsegg videóban aki 400al rongyolt :PPP
    és most visszatettem a játékot.
  • Stockbauer33 #94069
    1 kis hácé a nünrburgringen

aztán 1 ZR1nem tuttam hogy ilyen jó is lehet 1 amcsi verda.Igaz én kiütésesleszek tőlük de ez jólteljesitett

Kedves Opelos én azthittem hogy ezt csak úgy összemasziroztad Nemgondoltam hogy éles

The King Versus Godzilla :D
  • GhostR1der
    milyen addon motorok vannak a játékhoz?
  • Hoffi
    azt meglehet csinálni maciuk weather módjába hogy csak rendes nappal és éjszaka legyen?
    és köd pedig ne?
    ha igen írjátok le lécci
    köszönöm szépen előre is:)
  • adamfesto
    Azért az a 800 le sok mindent lepofozna a TdU-ban. :)
  • Norby646
    Hát jó lenne az a kis brabus-os coupe merga de már ott kezdődnek a problémák hogy az e500 coupe zmod fájla le van zárva és emiatt nem igazán tudom megpiszkálni (pedig a belterét kicsit akartam javítani de így nem megy...:S). Ott folytatódnak a gondok hogy én nem tudok modellezni, brabus-os merci coupe meg még nincsen amiről le tudnám szedni a tuning alkatrészeket. Az utolsó probléma pedig hogy én még1x nem kezdek bele ilyen "nagy" (legalábbis számomra) projektbe. Szal asszem megvárjuk amíg vki megcsinálja helyettem . Vagy az is jó ha a tdu2-be belerakják. :)
  • adamfesto
    #94048...Hát ez szép vas!
  • carloelsa
    Jaaa, hogy Grab vissza fog írni? Lé van szarva, engem most nagyon megbántott. Pedig eddig nem csalódtam benne, most igen... De majd szerintem a piercinges fejűt utol éri az élet...
  • USAMEN POWER
    Én részemről befejeztem itt, folytatom privátban.
    A hsz -ednek több mint valószínü hogy lesz következménye, de inkább privátba rendezzétek.

#94050-60 delete.
  • carloelsa
    Qrvára elegem van abból, hogy folyton az a kib***ott vita megy itt... Usamen régen el lett könyvelve sajnos ez van... van benne kis rajság. Grab te meg a bunkó civakodásodat abbahagyhatnád, mert nem csak én mondom ezt... van olyan is, akiről nem gondolnád, hogy kezdi unni azt, hogy a tréfás stílusod átmegy bunkó, túlzottan tréfás stílussá. Saját börömön tapasztaltam és a liga egyes emberei is... és én Tibit vagy már nem tudom kit, tudom, hogy miért ment el, most fájni fog: MIATTAD!
  • Stockbauer33 #94049
    Ebbü mennifog
  • Stockbauer33 #94048
    Csinál6nál egy ilyen modot mongyuk az SLR-re vagy vmelyik mergára.Max adunk neki fizikááát
  • Hoffi
    A gépvisszaállítás azért nem segít mert az a dokumentumok mappát nem változtatja
    és mivel a mentés a dokumentumoknál van ezért nem csinálja azt vissza
    tudtommal így van de ha nem javítsatok:)
  • Roger6
    " 3-4 napos mentésem, és az mentett meg. -4000 km a Saleenből,"- te napi 1.000 km-et teszel bele a Saleen-ba? Az napi 4-5 óra játék. Persze non HC-ban. És ha tényleg ennyit teszel bele, hogy-hogy csak 20.000 van benne?
  • USAMEN POWER
    Nem lehet azzal se. Én is kezdtem új játékot véletlenül 1-2 hónapja, amikor a profilom kódját meg akartam változtatni. Első dolgom az volt hogy a gépet vissza állítottam, de semmi...
    Viszont én szoktam biztonsági mentést csinálni, így volt is egy 3-4 napos mentésem, és az mentett meg. -4000 km a Saleenből, ennyivel megúsztam. Jobb mint egy új játék kezdése...
  • [HUN]FaTaL
  • MSZATESZ
    ha lenne valakinek kedve gurulni kicsit akkor én még egy olyan 10-15 percig az északi golfpályánál leszek hc-ban
  • Laaccoo
    De nem csak ennél a bmwnél fagy le hanem a többinél is mi lehet? bocs a sok hszér
  • [HUN]FaTaL
    Mert a magic bnk mapot nem raktad be.
  • bike6
    a játékba gondoltam a rendszámot:P honnan tudom letölteni ha igy jobb
  • Laaccoo
    Az szerintetek mér van hogy beteszek egy BMW-t és ezt irja ki:
  • Laaccoo
    Köszi mindenkinek egyenlőre még nemtudok online jáccani mer elindítom és kiirja hogy kapcsolódás a testdrive szerverhez és lefagy. most azon agyalok,hogy mitől fagyhat le.
  • carloelsa
    Gép visszaállítással tudod visszatenni...
  • Stockbauer33 #94036
    Ja hüle fejemmel csináltam én is egyszer.

De akkor hogy áltasz át hcba vagy hcból vissza alapba? Mert ha nem dob le a szerver, akor én csak kilépni tudok...
  • USAMEN POWER
    Cseszheted. Felülírta a mentésed a játék, így már azt nem tudod visszaállítani, max ha csináltál biztonsági mentést, a save fileokról...