Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
<#nezze>#nezze>
Felraktam a win 7-et , de a tdu-ba nincs hang.
Akinek már fent van az kérem segítsen.
És nem tudom mit csináljak.
Elõre is köszönöm.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
#90564: Menj fel esténként a szigetre, 6-tól 11-ig találod fent általában a legtöbb magyart. Ha valakit már ismersz, jó kiindulópont, de mégjobb, ha elmész egy itt meghirdetett, ámbár mostanában nemtúlsûrûn elõforduló krúzra, és bejelölsz pár embert ismerõsnek, én legalábbis azokat szoktam akikkel úgy érzem, hogy szeretek játszani.
Szeretnék csatlakozni egy jó közösséghez!!!
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Régebben toltam, de egy jó ideje nem követem. Az utak szögletességére lettt már orvosság?
köszi.
www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
#90548: Az a baj hogy a faq-t viszont nem olvastad ! Pedig a klubalapítás is benne van.
Enjoy!<#vigyor>#vigyor>
All hail the double x!

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
És bárki szervezhet krúzt?
Persze nem agyatlanul össze vissza szervezgelõdni!!
MSZATESZHUN
nehezebb:keresel embereket lényeg hogy legyen a nevébe hogy hun
Ha akarod gyere fel 12:10-re a kráterhez és felveszelek havernak.
az utolsó képben volt PS is vagyis mindegyiken, mert kellett a TDU logo, de az utolsó képen nem volt ajtaja, így tettem bele (nem ám volt ajtaja) csak az a hüle felnit cseréltem le igazira, mert amugy egy nyomorék szürke lapos eredetire hasonlító felni van rajta, ezért megyek belsõ nézetben, hogy ne lássam azt a 4 kukafedelet amit rászereltek xD
Imádom a focust fõleg ezt a 2. szériát.
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

LINK
All hail the double x!
aki veszi az adást annak 16:10 Keleten a car paint-nál tali.
de anetes része nem megy,az jött be elõször és szarakszik nem találszervert meg beadta a dtu honlapját! Innen mit kell letölteni? amugy van megapackom is....
All hail the double x!