Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szép vas <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Mire nem képes egy PhotoShop meg egy PhotoMatix pro 😄

adamfesto
Új verda, de a HDR-ed ultrabrutálmegarambó!!!

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

adamfesto
Hívd a TraBarnát...😊

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Ez is egy új verda
<#nezze>

Falkon
Jó estét mindenkinek!

Felraktam a win 7-et , de a tdu-ba nincs hang.
Akinek már fent van az kérem segítsen.
És nem tudom mit csináljak.
Elõre is köszönöm.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Üdv, nem, nincs rá orvosság. Tudtommal.
#90564: Menj fel esténként a szigetre, 6-tól 11-ig találod fent általában a legtöbb magyart. Ha valakit már ismersz, jó kiindulópont, de mégjobb, ha elmész egy itt meghirdetett, ámbár mostanában nemtúlsûrûn elõforduló krúzra, és bejelölsz pár embert ismerõsnek, én legalábbis azokat szoktam akikkel úgy érzem, hogy szeretek játszani.

16gaborm
Valamilyen magyar Cluba van szabad hely?
Szeretnék csatlakozni egy jó közösséghez!!!

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

Sziasztok!

Régebben toltam, de egy jó ideje nem követem. Az utak szögletességére lettt már orvosság?

köszi.

www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos

marcihusi
Kis esti gurulás!

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Valóban ! A #90519-et töröltem, kösz az észrevételt !

#90548: Az a baj hogy a faq-t viszont nem olvastad ! Pedig a klubalapítás is benne van.

somdav95
thx =)

laci 700
Ha nem kell nagy felbontás állítsd be hogy fele akkora felbontásban rögzítsen ("Movies" fül > "Half-size" legyen bejelölve) és tedd feljebb az FPS-t. (ugyanitt jobbra középen pl 30-ra)

Enjoy!<#vigyor>

pxxl
nemtom. állítsd be hogy 40 fps-el vegyen <#idiota>

All hail the double x!

somdav95
mi a megoldás erre?😄

pxxl
azért mert nyers avit ment, plusz be van állítva, hogy pl 25fps-el vegyn, akkor leveszi a játékot is 25 fps-re. tök normális. a hiba nem az ön készülékedben van. 😊

All hail the double x!

somdav95
Off: vki tudna vmi tippet arra h miért akad minden mikor fraps-sal videót szeretnék felvenni?

pxxl
általában mindig.<#crazya>

All hail the double x!

Jó kedvben vagy <#hehe>

16gaborm
<#nyes><#nyes><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

pxxl
vagy máshova <#idiota><#fejvakaras><#nyes>

All hail the double x!

Fitti83
Amúgy elõször csinálj meg pár versenyt, mert addig nem fogsz senkit látni. Majd ki fogja írni, hogy mehetsz multi-ba.

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

16gaborm
Olvastam hogy lehet Klubot alapítani,az hol lehez mi a menete?
És bárki szervezhet krúzt?
Persze nem agyatlanul össze vissza szervezgelõdni!!

Háth mindegy az a tiedbe ott van hogy festõ akkor már angol nem lehetsz..

Ja és normál módban vagyok
Hali skacok, ha lenne kedve valakinek gurulni egy kicsit, akkor az jöjjön az északi gofpálya körül leszek,
MSZATESZHUN
adamfesto
22:00 után fent leszek, de nincs a nevemben a Hun ahogy New barátom mondotta.

Hát én meg 5-kor megyek el úgyhogy nekem meg az nem jó

16gaborm
Hali köszönöm az ajánlatott de pont most készülõdök megyek el itthonról!Nem tudom este fent lesztek-e majd értekezünk róla!! Sztem 20:00-tól fent leszek majd dobok egy pm-et aztán összefuthatnánk!!!<#worship><#integet2>

Keress embereket (már ha vannak fenn)Egyszerû ha eljössz egy krúzra felveszel 7.
nehezebb:keresel embereket lényeg hogy legyen a nevébe hogy hun
Ha akarod gyere fel 12:10-re a kráterhez és felveszelek havernak.

16gaborm
Feltettem a játékot+patch a szerverre is tudtam csatlakozni ház+kocsi megvéve elsõ verseny teljesítve!! Mikor fogok honfitársaimmal találkozni a szigeten?Vagy ez a rész hogy mûködik??

90520-as? :S az nem Fitti bácsi HSZ-a?

#90497 & #90520: Delete

#90525: "amugy van megapackom is...." ---> Gondolom LV kiadásos tdu-d van. Elolvastad a faq-t, kértél már új megapack cd kulcsot ? <#ejnye1>

feltettem beléptem a játékba kérte a nick nevem be irtam neki,e mailt, jelszót utánna cd -kodot kért, beirtam neki--->oké, nem enged fel megnem csinál semmit csak irja h nem tud csatlakozni meg ilyen buziságok! mit csináljak? Már a tököm tele van vele oszt még nem is játszottam!
jaja 😄 nekünk régebbi focus van kombi 2002-es ghia tdci 😄
az utolsó képben volt PS is vagyis mindegyiken, mert kellett a TDU logo, de az utolsó képen nem volt ajtaja, így tettem bele (nem ám volt ajtaja) csak az a hüle felnit cseréltem le igazira, mert amugy egy nyomorék szürke lapos eredetire hasonlító felni van rajta, ezért megyek belsõ nézetben, hogy ne lássam azt a 4 kukafedelet amit rászereltek xD

Neki sem jo... És öcsémnél is ez a hiba, hogy az a kódamit õ kapott a gold packjához, azzal nm engedi fel netre.

Te,mi lenne ha haverod használná a te kódodat?...

Újabb problémám van. Eddig tökéletesn mûködött a game, mert haverom eredeti kódjával használtam, most viszont õ is akart játszani így beírtam az enyémhez járó kódot és nem enged fel netre, ha visszateszem a haveromét akkor megy...Gold packom van és a megapackhoz van új kódom, lehet hogy a simához is kell újat kérni?

pxxl
fõleg az ST-t <#hehe>

All hail the double x!

r4f1
ez nagyon jól néz ki😊
Imádom a focust fõleg ezt a 2. szériát.

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

Új verda <#nezze>

pxxl
olvassad a FAQ-t mert jön a topig csösz, és megujjaz 😊
LINK

All hail the double x!

Helló!látom nincs nagy tolongás a vördön.Valaki jöjjön fel légyszi, mert lefestettem pirosra a ferrárit aztán így is összeakarom törni.
aki veszi az adást annak 16:10 Keleten a car paint-nál tali.

kell ilyen gamespy szart is csinálni???
feltettem
de anetes része nem megy,az jött be elõször és szarakszik nem találszervert meg beadta a dtu honlapját! Innen mit kell letölteni? amugy van megapackom is....
értem! kösszi! nah megprobálom, majd látom mi lesz belõlle!😄
pxxl
persze nem baj, lehet offline meg online profilod egyszerre, azt nem tudom, hogy ugyanaz a név mehet-e, de szoktak a név mögé rakni hun, stb tagot, ha már magyar vagy felismerjenek 😊

All hail the double x!

de akkor az nem fontos hogy ugyan az legyen a profilnévmint az online?? Mert akkor csak vágok bele egy 100%-os mentést csinálok egy uj online profilt és kész?