107666
-
USAMEN POWER #94124 Szervezel ? -
nyomjadnekkiii #94123 szevasztok !!! Ma lessz valamikor gurulás??? -
#94122 -
#94121 Én meg gépészmérnökként -
#94120 Én meg webgrafikusként és airbrush festőként: ÁMEN -
USAMEN POWER #94119 Holnap nekem nem 100, max este. -
#94118 Thx! Ha még a hibái ellenére is ezt tod mondani akk örülök... :) -
#94117 Nem rossz! :)
-
#94116 Elhiszem hogy van akinél tökéletesen fut, sőt! valszeg a többségnél hibátlanul fut, de azért vannak kivételek és jó lenne erre vmi megoldás.
Amúgy milyen a merci? :) -
#94115 Nálam tökéletes!
64 bites. -
#94114 2 haverom is van akinek nem megy a win7 alatt a tdu, úgyértve hogy nem csatlakozik fel a szerverre. Ezzel csak azt akarom mondani hogy annyira még sem fut tökéletesen (legalábbis a csatlakozást illetően), mivel már itt is láttam, volt aki írta hogy ilyen problémája van... Erre amúgy valaki nem tud vmi megoldást? -
Stockbauer33 #94113 Na és nefelejcsük el hogy zuhogni is fog.Nagyon.Azért a min-max gépigényre kiváncsileszek.Ha tornádó lessz akkor milyen lessz a fizika?Efujja a hácésokat? .Esőbe hogy lessz hácé?Vajon földutakon is lessz hácé? -
jaddz8 #94112 GECCCC!!!!!
-
USAMEN POWER #94111 Lehet hogy a pihenőket így fogják majd hívni, dinner helyett ? :D -
Szabi1991 #94110 hmmm.. nem lehet véletlen o.0 -
#94109 Hát felőlem mehetünk :D. Mármint amikor mind2-en ráérünk. Talán holnap... Igaz átmek egyik spanomhoz de utána esetleg ha neked is jó... -
carloelsa #94108 Mert a WIN7-ed kaki, vagy más a gond, nagy valószínűséggel WIN7 problemo. Nekem 64 bites valamilyen WIN 7 em van, tökéletes rajta minden... :) -
#94107 WIN7 alatt tökéletesen fut, annyi kivetnivalóm lenne h WIN7 alatt a Megapack ha fel telepíted akkor valamiért szaggatni kezd. Indokolatlanul. :/ -
carloelsa #94106 12-re :DD Fullosra :D Persze, csak Adam nem értette vagy én ném tom... :S -
#94105 Ez nyilvánvaló, én nem is otthoni használatra mondtam, nincs itthon egy nyomdám! -
USAMEN POWER #94104 Működik a játék Win 7 alatt, itt többen is úgy játszanak. Én részemről nem tudom a probléma okát, nekem Xp -m van. -
USAMEN POWER #94103 Én állt. jpg -ben mentem ki a képeimet, és a minőségszabályzót kimentésnél mindig maxon kell hagyni, vagy 12 -re kell beállítani. Egyértelmű. :D
#94101: Otthoni használatban szerintem számít. Legalábbis nem mindegy (nekem) hogy egy bmp kép elfoglal 3 mb -ot vagy többet, miközben a jpg -ben ugyanaz a minőség esetleg 4-500 kb, egy-két képnél nem számít, de több 1000 kép esetében már jelentős. -
Gegi #94102 Sziasztok Nem tudja valaki hogy működik e a game Win 7 alatt, mert nekem csak a menüig jut?! Vagy le kell tölteni valamit hozzá?
Előre is köszi -
#94101 Én nem mondok ezekre semmit, kiadványszerkesztő grafikusként a legkevésbé sem érdekes, hogy egy kép mekkora helyet foglal el, nálunk a minőség a lényeg. Csak annyi, hogy egyiket sem használjunk nyomdai munkára. -
carloelsa #94100 a JPG kép, pl PS kimentésénél a csúszkát ha lejjebb veszed szarabb lesz... a széleknél, ahol lehet élesíteni, ott szemcsés, kockapixeles lesz -.- nem tudom mi ez a megindulás... Meg nem mindegy, hogy mivel konvertálták... ha lemented, ezt a nagy ?*? pixeles képet, akkor a méreten is látszódik, hogy rontva lett a minőség a jpg kép miatt, hogy kevesebb helyet foglaljon... -
USAMEN POWER #94099 Viszont utána olvastam egy fórumban.
"Én mindenképpen a PNG-t javaslom, legjobb képminőség, de nem nagy fájlmáret. A JPG-ben megfigyeltem, hogy PS-ben 100%-nál alig észrevehetően szemcsésebb, mint 120%-ban (ha az a 10 és 12 a százalékot akarja mutatni). Ha a legjobb minőség kell, PNG, ha legkisebb fáljméret, GIF." -
USAMEN POWER #94098 A bmp, és a png egyenrangú minőségileg még a jpg -vel, viszont nagyobb a méretük. Jpg, jobban le van tömörítve, de ez nem jelent szerintem semmit. Ez a 3 kódolás tudtommal a legjobb, minőségileg jobbról én (sem) tudok. -
#94097 Gondolom azért a lámpa széleiből meg egy két jelből levágtad hogy ez a game reatime képe, tehát 1:1-ben ezt kapjuk. -
#94096 Az mit jelent a számodra hogy ez is jpg? Jobb a gif vagy az ai, eps, tga?
Mit szűrsz le belőle? A mai napig ez a legjobb pixel kódolás! -
#94095 De ez csak vmi concept rajz vagy iylesmi..Ám kicsit poszt apokaliptikus -
#94094 -
USAMEN POWER #94093 Cigány közösségi terület. :D -
carloelsa #94092 Én is először láttam ott. :D -
USAMEN POWER #94091 Ez WTF még nem is láttam !
-
carloelsa #94090 Jah! Főleg úgy, hogy még ez is JPG kép xD -
Stockbauer33 #94089 Nemlessz olyan rossz ez a grafika -
USAMEN POWER #94088 A képen valóban, de remélem hogy a játékban se lesz ! :D -
Stockbauer33 #94087 Nincs padka -
carloelsa #94086 A grafika azért gagyi a képen, mert a kép gagyi. :S Magyarul jpeg kép, ami már rontva lett újra adatátvitelkor... :S pl nézd meg az oldalát, csupa pixeles jpeg hiba... -
USAMEN POWER #94085 Háth a sárga hegység minden csúcsán voltam már, a 2 - megjelenése elött még a ződséget is megkéne mászni, de háth a norby...