107666
-
Maci23 #94164 Hát az hogy hgoyan tudom megcsinálni hogy elfogadja az autopackot,és hogy az új autókkal is tudjak menni,valamint például a Lexus szaolnt is lássam! -
Stockbauer33 #94163 Grat .Megnéztem a dupla lambo videót .Látom te is szerecc tekerni és a zene paaaaaazzaaaar .Végre vki aki harapja a tiktak muzsikát.Szép mod lett. -
#94162 Sajnos 2 rongyért már sehol nem kapod meg. Illetve nem is sajnos... -
carloelsa #94161 Mi a kérdés? -
#94160 -
jaddz8 #94159 linkeld. -
Gibor #94158 Dehogynem. -
#94157 Csak már nem lehet kapni :( -
Gibor #94156 Hmm most értem meg pont 1órás Cruize ról, világító tornynál találkoztam 2némettel aztán mentünk egypár kört :D mind3 an Ferrari-val végig drifteltünk mindent :D -
Gibor #94155 Nekem nincs FPS-el bajom ezért teszek be bármit nyugodt szívvel :D de különben tényleg szép lett, néha kicsit zavaró hogy a +pálmák 2d-sek de nem vészes, és lényegesen szebba környezet így. -
Maci23 #94154 Szaisztok!
Az lenne a kérdésem,hogy fent van a Test Drive Unlimited,leszedtem hozzá a Mega Car pack-ot,és hiába van bennt például a Ferrari szalonba a 612-es látom,de nem tudom megvenni mert átugorja!
A Lexus szalont nem is találom,meg hát a többi plusz kocsit sem sehol!Tört a játékom,nem eredeti,remélem ezért nem szóltok meg!
Előre is köszönöm a választ! -
#94153 Nincs warez ebben a qrva topicban, 2000ft a játék... -
carloelsa #94152 www.crackeldakibszottwarezosjátékodat.pofa.be -
viglasi #94151 Üdv
Olyan problémával fordulnék hozzátok,hogy még a játék elején amikor már meg van a ház és az autó,hogyan tudok tovább játszani?
A versenyhez odaérek enter,de nem megy tovább csak a kamera forog ja és még a gépet sem látom!
Előre is köszi!! -
#94150 na leszedtem beraktam egyszerűen gyönyörű:D
és nekem a pálmák is nagyon tetszenek! -
jaddz8 #94149 vagy lehet pont az volt a baj, hogy véletlenül angol billre váltott. Előfordul, ALT+SHIFT billentyűkombináció visszateszi. -
#94148 Jah tényleg lehet úgy egyszerűbb... :D Nem frissítettem... -
#94147 Ez érdekes... Úgy nem tudod beírni, hogy mondjuk egy txt fájlba beírod az email-ed utána kijelölöd és másolod aztán amikor a játék kéri az email-t akk lenyomod a ctrl+v-t (azaz beilleszted)? -
#94146 válts angol billre és shift+2 -
#94145 Sziasztok!
Most először próbáltam online profilt létrehozni, de nem sikerült:
beírom profilnevet, e-mail címemmel van problémám: nem tudom be gépelni a kukac jelet! Alt Gr+V billentyűt hiába nyomom NEM jelenik a kukac!!!
És ha bármit írom e-mail mezőbe azt mondja ÉRVÉNYTELEN E-MAIL CÍM
Nektek hogy sikerül???
Kérem, segítsetek! Nagyon megköszönném! Nagyon szeretnék online játszani! -
#94144 köszi a gyors választ már töltöm énis:) -
#94143 Szia! Én is beraktam, nekem is rohadtul tetszik és ugyan az fps számot nem néztem meg de sztem nem csökkenti vagy ha mégis akkor is csak minimálisan, de nem hiszem mivel nekem átlag 17-18fps-en fut a játék és ha ebből még vmi elvesz egy kicsit akkor már szaggat...
Ui.: Rohadt szép a tropical mod, érdemes kipróbálni! A plussz pálmafák is nagyon jók mert így sokkal több a zöldség ami feldobja a játékot méghozzá nem kicsit. Opelos megint kitett magáért! -
Gibor #94142 Már töltöm is :D köszi. -
#94141 hát ez nekem ku*ván tetszik:) grat hozzá:)
viszont lenne hozzá egy kérdésem
FPS csökkentő hatása van?:S
mert ha nincs vagy max 2-3 FPS akkor biztosan leszedem:)
grat még1x -
bazso29 #94140
Tölthető a tropical mod. Ne felejtsétek el, a pálmák csúnyák benne, akinek nem tetszik az ki se próbálja, vagy ne rakja be azokat. -
Stockbauer33 #94139 Nemtudtam.Danke .Így jobban teccik -
#94138 Gondolom mert átírja, modding toolsal már régóta át lehet. -
carloelsa #94137 Köszi :D
Stock: Még nem néztem meg, de majd megnézem :D
Sean: ez így igaz :D -
Stockbauer33 #94136 Nézdmeg majd hogy neked is a franko E500 néven van a garázsba?Nemértem miért nem a CLS név maradt? -
#94135 Nem akarok túl sok képet berakni, csak beírom. Nézzétek meg az F700 és F800-as merciket.
Ez a belinkelt meg egyszerűen vonderful bjutiful, ebből a Carlsson a kedvenc változatom. -
Stockbauer33 #94134 Így is van és igazad van (Original Model From: Ken7394 )ő adta a Tool831nek.Nemtom kié az érdem de hogy a tducentral legjobb modja az tuti -
#94133 Tool831 járgányai mindig magasan jobbak a többinél -
#94132 Jó képek!
Newlife! Ha ma este ráérsz és kedved is van, akk szólj hogy mikor és go hegyetmászni! -
carloelsa #94131 Kiegészítés: Most tettem be és nagy döbbenet volt a részletesség, kidolgozottság és maga a verda :D -
carloelsa #94130 Nah ne mondd? Attól még nem biztos, hogy a kedvenced.. :O Még azt is tudom, hogy Norby megcsinálná a tütüt, ha az alap nyitva lenne és a cuccost le tudná szedni másik autóról :D -
#94129 Erről beszélünk már itt egy pát napja...Stock linkelte is a tuning változatát a genfi autókiállításról... -
carloelsa #94128 Ez a Mercedes GYÖNYÖRŰŰŰ
( Vagy csak az én kedvencem? :D )
Ez a kilátás :O
-
Gegi #94127 Köszi a vissza jelzéseket, majd próbálkozom!! -
USAMEN POWER #94126 Nekem van kikkel gurulni, fel megyek a szigetre és 5-6 gamespy barát közül válogathatok. :)
Csak háth aki unatkozik, az tegyen ellene. :) -
nyomjadnekkiii #94125 fene se tudja
olyan 11 körül gurulhatunk
F40-el leszek az audi szalonnál