Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szívmelegítõ videó, majdnem elaludtam a végére. <#eljen>
A végefele az egér bug nem kellett volna, és picit felgyorsítva hardcore techno aláfestéssel lett volna a legfaszább. 😄 De így is elmegy.
Alvás elött. <#hehe> Am grt.

azt hittem, hogy a a pixeles mikulás =D

pxxl
tudom, én csináltam. <#hehe>

All hail the double x!

Jó a logód! 😊

pxxl
FAQ

All hail the double x!

milyen e-mail en??

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Falkon
Reméljük nem. 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

adamfesto
Tényleg jóféle!

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

pxxl
még csak 1x mentem fel, szval lehet h én is így járok <#ijedt><#kuss>

All hail the double x!

Falkon
Jó neked.
Én is felraktam , mentem egy kört, kiléptem , másnap vissza , azóta semmi hang.<#sir>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

pxxl
<#alien><#nyes>

All hail the double x!

adamfesto
Huuu, te is érzed hogy 3 nap múlva el kell érnünk azt a pontot a hegyekben. Mintha valami U.F.O. leszállóhely lenne, és mindenféle kvantumfizikai jelek pörögnek az agyamban...<#alien>

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

pxxl
kiválasztottak vagyunk <#idiota>

All hail the double x!

adamfesto
Hát igen....a grafikusoknak van valami utolérhetetlen technikai ösztönük. <#vigyor2>

sírok sírok <#rinya> Jó lett 😊)

Oké megcsináljuk<#bdead><#nevetes2><#nyes>

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun

pxxl
nah csak hogy elszomorítsam a népet. tegnap (végre) áttértem win7-re. TDU fel, pecs fel, pack fel, savegame a helyére, és csont nélkül megy online-ra <#crazya><#mf1><#ravasz1><#beka3>

All hail the double x!

Roger6
Remélem addigra sikerül feltápolnom magam HC szintre újból, aztán majd csinálok pár balesetet, ami mehet a végére poénnak! <#zavart1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

pxxl
én is csak azt tudom mondani amit a többiek. jó lett, jól van összerakva, de ez inkább egy gyászmenet. sötét, fekete fehér, lassú (akadós). 😞 és ezen én miért nem voltam <#szomoru1>

All hail the double x!

Grab a következõ videó lesz a legpörgõsebb videónk amit eddig csináltam köszi az észrevételeket majd hasznosítom <#ravasz1>

És még ilyen nem volt <#nevetes2>
Egyszer ez is eljött volna.

Pörgött volna a vidi csak nem tudtam tartani a tempót és ezeket sikerült felvenni ezért lett ilyen lapos, a felvett anyagból csak ezt tudtam kihozni <#nevetes1> bocsi és köszi <#szomoru1><#nemtudom><#lookaround>

lybrahu
Jajj de gyászosra sikeredett!! <#vigyor3> Ennél azért vidámabb volt, nem? <#nyes> Na de hagyjunk teret a mûvészi ambícióknak is! Gratula! <#taps>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

Roger6
A videó nagy lett, egy kis megjegyzés, csakis jó szándékból: személy szerint hiányolom az akciót, az elõzéseket, a driftet a vidóból. Túl lassú ez így. Intronak jó lenne, de ahhoz meg túl hosszú, és szóval... unalmas egy idõ után, na. Nem tehetek róla, ezt érzem. Tudom, hogy technikailag nem tudnék hasonlót sem alkotni, éppen ezért minden elismerésem a tiéd, de nekem ez túl vontatott. Driftet, elõzéseket, veszélyt neki, az kell!
Mégegyszer gratulálok hozzá, jó lett!<#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Na, tegnap nem voltam. Köszi a választ, hidd el, rutinos versenyzõ vagyok, 50 fps-el szoktam venni...<#dumcsi>

egy "kis" kihagyás után elsõ utamon egybõl ilyenekkel találkozok.. mennének inkább szobára.. 😄

orszagtom
Ügyes vagy Zsolesz! Gratuláció!

TDU Project Paradise nick: ToMeE

Sziasztok
Egy kicsit lemaradva de egy hónap után megszületett a lexus cruise videója.
Remélem tetszeni fog most egy kicsit eltértem a szokásos hangulattól de megmaradt a tdu szelleme.

<#gonosz1><#zavart1>

Nem kedves HG nemdobálok ide semmilyen képet és nem írok ide többet.Az a pár mber akire kiváncsi vok úgyis elér fent a szigeten vagy a skype-n.Itt kedves HG belettek már balzsamozva a nagytöbbség max az új krézivintermód majd lázbahozza öket.Te meg dobáld 1000 L a képeket <#eljen><#wilting><#email>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Holnap meló után, én is feldobom a tegnap lezajlott cruiseok képeit.
Csak a javitásukkal elvagyok csúszva, fõleg hogy a kevés idõ mellett a PS is szopatja az embert... <#szomoru2>
Aztán ezentúl te is feldobsz majd képeket remélem, már ha okés a weboldal amit küldtem.

Olvasgasd a FAQ -t. TDU Gold téma már 100x át lett beszélve.

Fitti bácsi: FAQ ügyben mindig KisVuk -nak írjatok, mert a szerkesztéséhez nincs jogom. 😊

Jaddz mama: Örülök hogy segítõkész vagy, de ha valaki olyan kérdést tesz fel, ami szájbarágosan, kivesézve le van írva a FAQ -ban, azt küldjétek oda olvasgatni.
Így magatoknak spóroltok meg idõt, és a topik is mentesítve lesz a 100x átrágott témáktól. 😊

UI.: #90659, #90661, #90662, #90696, elõzõ #90698, törölve.

Köszi én is <#eljen>.Az 575 helyett inkább már az Enzo <#nyes> / Oahu Masters <#nevetes1><#nevetes2><#mf2> /

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Fitti83
Akkor leírom. Usamen majd tegyétek be esetleg a FAQ-ba, ha nincs benne.
Euro\Bnk\Details mappában:
birds.bnk---->madarak
papers.bnk----> papírok, amik repkednek a levegõben

Én ezeket tudom.

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

adamfesto
Ha már így vagy ezzel a file eltávolítással akkor meg is oszthatnád velünk, THX! 😊

[HUN]FaTaL
Persze hogy leesik mert annyi FPS-sel megy, mint amennyivel rögzítesz. Állítsd 60 fpsre a rögzítést. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Roger6
Persze leszek! Ha jössz decemberben Gyõrbe, el is intézhetjük a sört! <#nevetes1>

Fitti83
Nah uram akkor meghívhatsz egy sörre! XDD
Amúgy nem progi volt, hanem le volt írva melyik file-okat kell törölni, hogy ne legyen bent. Otthon majd elmondom, ha leszel este.

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Roger6
Régebben (úgy másfél éve) keringett egy file itt a fórumon, ami kiszedte a játékból a felesleges grafikai dolgokat, mint pl. madarak meg repkedõ újságot, asszem a füvet is csúnyította kicsit, és hát ugye ez kis teljesítménynövekedést adott, tehát több fps-e volt az embernek. Nekem FRAPS-ozás közben leesik az fps-em 20 körülire, igazából kipróbálnám ezt a "csúnyítós izét", hátha segít valamit.
Szóval ha valaki rábukkanna a neten, és belökné a linket, annak fizetnék egy sört, vagy valami okosságot.

A segítséget elõre is köszönöm!<#worship>

Nem poénból lett Crazy Winter a neve. 😊

Roger6
Éppen ezért lehet Hawaii-on is hó! Sõt, legyen hóóóó!<#vigyor3>

pxxl
pláne hogy concept még mindig. pontosabban "under active consideration"

All hail the double x!

Roger6
Hawaii-on nem is szokott mondjuk 8 db Four Twelve egymás mellett autókázni...

pxxl
Hawaii-on se esik <#crazya><#beka3>

All hail the double x!

pxxl
Hole csinálta/csinálja. nemtom hol tart a dolog. asszem van vele baj, hogy még mindig jobb kézzel vált vagy mi <#fejvakaras>

All hail the double x!

Bocsi nem akarok elszomorító lenni de nem szokott Hawaion nem szokott hó esni!De ettõl függetlenül király lesz lehet én is használni fogom

somdav95
Apropo, valaki csinált itt jobb kormányos skyline-t az hogy ál ?😮

Igen, de engem az online oldala hidegen hagy.
Azért is pihentettem eddig a témát, mert kb. ennyi az elõnye.
De most, már azért van más is, és ha még az utakat is kipofoznák... Pff... Akkor már úgy hívnák hogy TDU 1.5 (jójó tudom van 1.67-es pöcs, de itt most az átmenetre céloztam) 😊

www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos

Roger6
"Do Not Use Online As You Will Most Likely Get Kicked" - szép, nagy, piros betûkkel van írva...<#hehe>