107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • ronaldo86
    hello......az miért van h feltelepítem a megapackot és pl: az Audi RS4 nincs a szalonban vagyis ott van csak nem tudok rámenni h megtudjam venni.....segítsetek pls
  • Maxx
    Sziasztok!

Kis változás lesz majd a faq helyét illetően, mivel az extra.hu megszünteti az ingyenes tárhelyszolgáltatását március végével, elkezdtem lementeni az oldalt, keresgélek új hely után, ha valakinek van ötlete ingyenes szolgáltatóra ahol rendesen működik egy joomla portál dobjon egy privit.
    Más, igyekszem vissza ohaura ahogy tudok, de olyan munkelehetőséget kaptam amit nem szeretnék elbaltázni ezért a hosszú offline üzem, lehet hogy csak ibizára :) érkezem majd vissza, de igyekszem.
    Jó autókázást mindenkinek :)
  • USAMEN POWER
    BRIAN97232 társaságában

• adamfesto
    Próbálj offline profilt csinálni és azzal lépj be, utána újból az online-ra próbálj regisztrálni. Nem biztos de hátha.
  • Norby646
    Szia! De van méghozzá a a tdu-central-ról le is tudod tölteni (most túl van terhelve a szerver úgyhogy később próbálkozz). Amúgy #94185 ebben a hsz-omban képet is raktam be róla...
  • Laaccoo
    Hello!
    GT500 Elanor nincs valakinek? Linket dobjatok PLS
  • USAMEN POWER
    Van egy ismerősöm aki ugyanezzel a problémával küszködöt, még én is próbáltam neki profilt létrehozni sikertelenül, az egyik haverom meg gond nélkül regisztrált. Ilyenkor valószínüleg hogy a gamespy szarakodik, próbálkozni kell.
  • Alkesz85
    Csácsá!
    Ugyanaz a probléma,mint az előttem szóló wollnerd kollégának!
    Nem tudok Online profilt létrehozni.
    Vagy nem jó a név,,mert már használják(???),vagy pedig belép ,tölt és kiírja h faild to connect,please check your network status....
    Vmi megoldást tud vki esetleg?
    Próbáltam a kamu e-mailt ami írva volt a F.A.Q.-ban,de nem segített.
    Ha tudtok vmit,szóljatok...
  • Gibor
    Próbálkozz tovább :D velem is játszott ilyet régen :D
  • wollnerd #94195
    Sziasztok!
    nem tudok online profilnevet választani!
    csatlakozik, megjelenik a következő üzenet: Ezt a nevet használják egy másik jelszóval. Már 10x is próbálkozom a legtitkosabb névig de, ezzel zavar!!!
    Segítsetek!
  • Roger6
    Ajánlok neked egy Apple monitort, 2500 x 1600-as felbontásban.
  • CamelX
    A HDR modot próbáltam eddig, de ott kicsit túlzásnak tartottam a bloom-ot, tweakelni meg nem volt türelmem, esetleg megpróbálhatnád :)

Tropical paradise mod jó lett nagyon ;)
  • Gibor
    Pont most értem haza :D
  • CamelX
    Siker!!! Köszi a gyors segélyt :D
  • Gibor
    Télleg, milyen grafikai módok vannak, textúrákat kilőve amivel tudom a grafikát tweak-elni, sokallom a 100fps-t :D
  • CamelX
    Ááá köszi :) megpróbálom at once :)
  • Gibor
    Töröld a car pack cd kulcsát ööö nem is tudom már honnan mert in7 et használok és ott nem kerestem, xp re meg nem emlékszem. A lényeg valahol van egy cdkey.txt meg egy addon.txt és az addon.txt t kell törölni.
  • [HUN]FaTaL
    Vedd ki a pack serialját.
  • CamelX
    Na, asszem igencsak elbaltáztam ezzel a Carpack megoldással. Origi-re raktam fel nem eredeti carpacket a bolti seriallal, de nem igazán akar felengedni a szerverre :(
  • Norby646
    Tényleg rohadt jó kis összeverődött krúz volt! Én is thx mindenkinek!

Kép:

Aztán itt egy elmaradt kép a kis eleanor-ról:

És most...:

Hegymászás :D

Köszi new ez is adta rendesen! :D
  • bazso29
    Kár hogy le kellett lépnem gyorsan, tényleg jó bulinak tűnt. Jó lenne ha lennének korábban is ilyen partik. (Mondjuk most.)
  • jaddz8
    Elég hasonló két képet csináltunk:

TELJES WEBALBUM ITT
  • USAMEN POWER
    Srácok, kúrva jó volt !!

feat. Jaddz[HUN], [HUN]Mr.Hilter, xXx_RazoRHuN_xX, Laszlo_Gogolak, Marcihusi, Derek985, Norbi931

Továbbá egy fasza hegymászás is volt Norbi társaságában !! (Képek hamarosan...)

Laci bácsi neked meg amit ígértem:

- Először is töltsd le a Tropical Módot. (#94140)
    - Van benne egy "FX" mappa, és egy "CommonWorld.bnk". Kezdjük először az "FX" mappával.
    >>> A tartalmát jelöljed ki (FX.ini, setbush.2DB, setgrass.2DB), és másold ide (Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\FX) a már ott lévőket felül írva.
    >>> Ha ezzel meg vagy, akkor a "CommonWorld.bnk" -t jelöld ki, és másold ide (Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Level\Hawai) a már meglévőt felülírva.
    - Továbbá érdemes még leszedni a "Bnk1.map" -ot ha nincs fent, mert jelentkezhetnek olyan problémák amiket említettél. Bnk1.map link ! (Segítség menüpontban megtalálod, és még pár infót.)

Remélem tudtam segíteni !
  • adamfesto
    Őőőőőőőő, izé, ideje becsajoznod.
  • carloelsa
    Opelos Zöldséges Modja tök jó :D Vitt egy kis változatottságot a TDU ba :D
    Nah melyik a szexi? És a sportos?

Jah a Merciben nincsen Klíma... bukta, nekem van a Focusban xD (persze valóságban van)
  • carloelsa
    Töltsd le az 1.66-os Patchet és kész =) Nem kell azzal killódni :D
  • wollnerd #94178
    Sziasztok!
    A multiplayer javítást nem tudom letölteni!
    megkérdezi, és igen gomb pár perc és a http://www.none.com oldalra lép ahol semmi nyoma nincs a javításnak
    kérem, segítsetek! Köszönöm!
  • USAMEN POWER
    Tökéletes.

Hallod opelos ! A 2 -ds élőlényeket még meg kéne szokjam, de az út, a járdák a városban, a fű, a homok összhangban nagyon odabasz !!
  • Norby646
    Felőlem mehetünk! :D Csak még összedobok magamnak vmi kaját előtte. :) Ha félkor rádcsatlakozok az jó?
  • USAMEN POWER
    Hegymászás ? :D Be raktam bazso modját is.
  • Norby646
    Írtam kommentet a lambos vididre! Pls nézd meg és válaszolj rá! :D
  • USAMEN POWER
    KENNEK43 és Marcihusi társaságában

Pár külföldivel

• carloelsa
    Hmm milyen gaz? Nem látok egy "GAZ" teherszállítót sem xDD Ez amúgy a "titkos" szigeten van.. gondolom azért furcsálsz valamilyen kiálló füvet... :D
  • USAMEN POWER
    Érdekes mert ott a gaz az út szélén. :DD
  • carloelsa
    Igazad van, de van olyan tört verzió, amelyikkel a jó megapack nem működik xDD

Amit fehércsoki kérdezett, arra az a válasz nem jó :D mert akkor még ki sem adta xDD
  • USAMEN POWER
  • USAMEN POWER
    Ezt cáfolnám, vannak megapackok amikkel gond van. Normálisat kell leszedni.
  • carloelsa
    Semmilyet :D De tényleg... :D
  • Fehercsoki
    Szépek a környezet textúrái,milyen modot használsz?
  • carloelsa
    Warez a játékod, szal azért nem ismreri fel a megapackot =)