Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A végefele az egér bug nem kellett volna, és picit felgyorsítva hardcore techno aláfestéssel lett volna a legfaszább. 😄 De így is elmegy.
Alvás elött. <#hehe>#hehe> Am grt.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
All hail the double x!
Én is felraktam , mentem egy kört, kiléptem , másnap vissza , azóta semmi hang.<#sir>#sir>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun
All hail the double x!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
All hail the double x!
Egyszer ez is eljött volna.
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Mégegyszer gratulálok hozzá, jó lett!<#eljen>#eljen>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Egy kicsit lemaradva de egy hónap után megszületett a lexus cruise videója.
Remélem tetszeni fog most egy kicsit eltértem a szokásos hangulattól de megmaradt a tdu szelleme.
<#gonosz1>#gonosz1><#zavart1>#zavart1>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Csak a javitásukkal elvagyok csúszva, fõleg hogy a kevés idõ mellett a PS is szopatja az embert... <#szomoru2>#szomoru2>
Aztán ezentúl te is feldobsz majd képeket remélem, már ha okés a weboldal amit küldtem.
Jaddz mama: Örülök hogy segítõkész vagy, de ha valaki olyan kérdést tesz fel, ami szájbarágosan, kivesézve le van írva a FAQ -ban, azt küldjétek oda olvasgatni.
Így magatoknak spóroltok meg idõt, és a topik is mentesítve lesz a 100x átrágott témáktól. 😊
UI.: #90659, #90661, #90662, #90696, elõzõ #90698, törölve.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Euro\Bnk\Details mappában:
birds.bnk---->madarak
papers.bnk----> papírok, amik repkednek a levegõben
Én ezeket tudom.
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
http://goo.gl/gd6Zi5
Amúgy nem progi volt, hanem le volt írva melyik file-okat kell törölni, hogy ne legyen bent. Otthon majd elmondom, ha leszel este.
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Szóval ha valaki rábukkanna a neten, és belökné a linket, annak fizetnék egy sört, vagy valami okosságot.
A segítséget elõre is köszönöm!<#worship>#worship>
All hail the double x!
All hail the double x!
Azért is pihentettem eddig a témát, mert kb. ennyi az elõnye.
De most, már azért van más is, és ha még az utakat is kipofoznák... Pff... Akkor már úgy hívnák hogy TDU 1.5 (jójó tudom van 1.67-es pöcs, de itt most az átmenetre céloztam) 😊
www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos