107666
-
#94244 Hát sajnos igen én már annyira várom. Ha igaz akkor OXM-en Április 8.-án befogják mutatni. -
#94243 Jónak tűnik, de most kajak 9 sec????:S -
#94242 TDU 2 videó.
-
USAMEN POWER #94241 Megvan, de nincs feltelepítve. Csak annyit játszottam am vele, még kipróbáltam, mostanában nincs sok kedvem a zombi gyilokhoz. -
carloelsa #94240 L4D 2-vel tolod? Csak mert egy menetet tolhatnánk... :D -
USAMEN POWER #94239 Párszor meg kell crackelni a Left 4 Deadet online játékra, aztán utána egyértelmű lesz egy tdu megcrackelése. :D -
#94238 Ezek a crekkek annyira lapszintűek pedig, tök egyértelműek, meg van hozzájuk nfo is: Én nem tudom az uj korosztály génhibás-e vagy csak balfasz egytől egyig, de hogy minden játéknál a hszek fele, azzal kérdez hogy hogy kell elindítani.... Bezzeg, mikor5 progi kellet, meg kihuzni az olvasókat, meg minden szarság... Ja és még leirva se volt, hogy mit hogy hova hogyan... Nekünk kellett rájönni mindenre:) -
carloelsa #94237 jah, télleg hát de akinek nem alapvető a crackelés menete, hát az így járt... -
USAMEN POWER #94236 Én értelek téged, viszont te nem engem. "csak a mellékelt..." ezzel nem azt akartam megmagyarázni milyen egy norm crack, hanem azt, hogy a többség kihagyja ezt a lépést crackelésnél, és jön ide panaszkodni. -
carloelsa #94235 Nálam akkor normális a TDU s crack, ha mellékelve vannak a versenyfilek. :D ha nincs, akkor nem normális xD (mert amúgy a crack szó pcn: feltörés... XD és ez által törődik fel, így hívják norm cracnek... ha nem értettél, akkor ez van) :P -
USAMEN POWER #94234 A crack állt. normális, csak a mellékelt versenyfileokat is be kell rakni a helyére. -
#94233 Mercedes E-Coupe-t honnan tudom letolteni?Nem talalom Centralon :S -
#94232 Van eredeti is de most ezt gyorsabb volt felrakni, no de ha a warezos gammel ez a baj akkor megy fel az erdeti. -
carloelsa #94231 Köszönjük hogy a Warezos játék hibáját megosztotta velünk... (amúgy norm crack kell) -
#94230 Azt nem tudja valaki, hogy ha belépek singel playerben egy versenyre miért nem tudok versenyezni. Se ellenfél se semmi. Már rögtön az első versenyen ez fogad. -
#94229 Hogyan töltsem le Zinternetet? ezen az oldalon azt írják:Az egész valamennyivel több, mint 47 milliárd terrabyte (de lehet, hogy elszámoltuk), ezért darabokban tudod letölteni. Az egész be se fér a számítógépem memóriájába! Melyik lenne a Gamespy oldal?
Tudsz egyszerűbbet? Ha igen, adj linket! Köszi: wollnerd -
CamelX #94228
Zinternetet tőccsd le úgy! de ha trükkösen akarod, akkor használd a Gates VS Houdini praktikát, Mr. WallNerd :D:D: ;) -
#94227 Sziasztok!
hiába próbálok online-ra regisztrálni, közelebb járok, de még mindig nem tudok: ÉRVÉNYTELEN NÉV (amikor csatlatlakozik) ÉRVÉNYTELEN JELSZÓ (amikor csatlakozik). Többszöri próbálkozás után azt vettem észre hogy, amikor végre sikerül, ezt kapom: ,,SIKERLEN CSATLAKOZÁS A GAMESPY SZERVERHEZ. KÉREM ELLENŐRIZZE..." MI EZ??? A GAMESPY NEM AKAR ENGEM BEFOGADNI???!!
HIÁBA REGISZTRÁLTAM AZ INTERNETEN BELÜL A GAMESPY OLDALÁRA!!! TÖK IDEGES VAGYOK!!
Nektek is ilyen nehéz a csalatkozás? Hogy állítsam be az internetemet?
Trükköket kérek!
Üdvözlettel: wollnerd (teljes nevem Wollner Domonkos) -
#94226 Hm..én csak szerkeszteni szeretném az autót,egykis optikai tuning...body elemek,szárnys,ilyenek:DD
és nekem csak 3 autóm van:DD
Suzuki,Audi..Golf :D -
CamelX #94225 Én is agyaltam újrakezdéssel így hogy lett Caprack, kicsit uncsi így pénzt szerezni új verdákra hogy van már kb 25 autóm és egyiket se lenne szívem eladni :D multiplayeres pénzkeresés meg 1 vicc azzal a sok csalóval -
#94224 Újra el keztem a játékot:-)
Továbbá,egykis segítség jól jönne:-) az autó fájlait mivel nyisammeg?:|
Mer érdekellne,hogy hol találom a png-jét,ilyenek:D -
Stockbauer33 #94223 Loptam 1-2 mondatot a TDU2 topikban linkelt új játékról.Az utolsó mondatra utalnék .--------Amikor versenyzel nem csak pénzt fogsz nyerni, hanem egyúttal tapasztalat pontokat is kapsz. Ha nem érdekelnek a versenyek, akkor előre haladhatsz a játékban közösségi tevékenységgel is. A rendszerről nem mondhatunk többet, a lényeg, hogy többféle úton lehet tapasztalatot szerezni a játékban. Továbbá annyival egészítenénk ki mindezt, hogy a sorozatosan végrehajtott lenyűgöző mutatványokért is kapunk pénzt, így krúzoláskor is szerezhetünk jutalmakat, de csak akkor ha nem ütközünk a forgalommal, rendőrautóval vagy egy fával.
-
#94222 Én meg fél éve nem játszom úgyhogy passz. :D -
Rodok #94221 Nagy még a pörgés online módban? sok ember játszik a játékkal? driftesek vannak? én legutoljára 2 éve voltam itt, azért kérdezem
köszi -
#94220 1: Azt látod, ami neked van annak az autónak a helyén, nem azt, ami neki.
2: Igen. -
Rodok #94219 Üdv!
pár kérdésemre várnék választ!
1: ha valakivel összeakadok online-ban, akinek valami egyedi moddolt autója van, én azt hogy látom?
2: kapcsolódhatnak olyanok egymáshoz, akiknek eltérő modjaik vannak? pl tropical mod, éjszakai mód stb....
köszi -
#94218 nem, a megapack patchel is elvileg. -
ronaldo86 #94217 nem....először kell Patchelni és utána a megapackot feltelepíteni? -
#94216 Én is! :) -
#94215 ezzel énis megszívtam mikor megvettem:D
felraktam a játékot aztán egyből kerestem a crack-et a cd-n:D
azt végülis rájöttem:D -
balintkaa97 #94214 Értem, köszi
-
USAMEN POWER #94213 Nem problem, hétvége nekem is olyan hogy vagy elmegyek valahova, vagy punnyadok. Amit linkeltem az csak annyi, hogy megpróbáltam megörökíteni hogy merre, és hogy haladtunk a sárga hegyen... remélem hogy az emlékeim nem csaltak. -
#94212 Meg crackelted a játékot.
Nem szabad. -
balintkaa97 #94211 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Visszaolvastam a topicban de nem találtam választ a kérdésemre. Feltettem az 1.66A patch-t és az online játéknál mégis azt írja ki hogy van újabb verzió és hogy töltsem le.
Ha valaki segíteni tudna azt nagyon megköszönném. -
#94210 :) Ok csak az a gond hogy én nemsoká megyek el bulizni és csak hétfőn jövök vissza... De vmikor folytatjuk a hegymászást. Lehet majd hétfőn... attól függ mikor érek haza. :D -
bazso29 #94209 Csináltam egy világosabb utat a tropical modhoz. Szerintem szebb is.
-
USAMEN POWER #94208 Norby, úgy gondolom hogy ez nem maradhat el. (A ződségről képek ma várhatóak !)
-
LazyB #94207 Hali! Most vettem meg a gamet felraktam megadtam neki a serialt majd kéri a gamespy nevet stb megadom de nem megy fel serverre miért? Ja és hogy lehet soloban játszani mert csak a gamespy ablak jön be és ha ott nem tudok bemenne akkor már csak kilépni tudok de én szivesen nyomnám soloban is. Köszönet! -
nyomjadnekkiii #94206 1.66A patch és ennyi,meg tegyél magic mapot és autókat is tudsz beletenni! -
Gibor #94205 Patchelted?