107666
-
shumika #94285 Nekem van egy bontatlan. Annak idején 2-őt vettem mert kellett egy a barátomnak de ő hamarabb megvette. Érd.:Pü -
HUN BECSEHELY #94284 Hali.Próbáltam keresni neked,de sajna nem találtam.A haveromnak viszont megvan,és ha nem kell neki,akkor elkérem töle neked -
#94283 TDU-t még meglehet vásárolni valahol? Mer eddig is csak a PCdomeban volt de most már ott sincs. Ha lehet magyar bolt :D kösz -
jaddz8 #94282 Milyen építmény az ott az utolsó képen a két hegyecske között? -
Immigrants #94281 Szerintem is egy UFO alakú madár -
USAMEN POWER #94280 Jajah, jó videó ráadásul pont a Koolau alatt megy át. :)) -
USAMEN POWER #94279 Aztaqrwa srácok !! Én látok rosszul korán reggel, vagy a második képen tényleg ufo van ? -
Stockbauer33 #94278 Kicsit csapattam tegnap és az északi egyenesbe belógnak az ágak.Jól meg viccelt 390 körül -
Stockbauer33 #94277 Kicsit módositva de ez az autopálya visz át a szigeten Vagynem? -
USAMEN POWER #94276 Hétfőn Norbyval nekiestünk a zőődségnek (Koolau), itt vannak a képeim:
Koolau Mountain, Hawaii
-
carloelsa #94275 Amúgy így nézett ki (Fittinek tészem ki léginkább)
-
carloelsa #94274 Jejeje meg tudtam csinálni a kipufogót :D
-
jaddz8 #94273 Nekem azt írja a füzet seggén:
"A CD Projekt örök garanciát vállal a játékot hordozó fizikai lemez(ek)re..." -
Gibor #94272 Énis, a lemezt inkább hagyom, nem akarom szétcseszni. -
Szabi1991 #94271 ezért használok még mindig virágbolti verziót képfájlal :D -
Stockbauer33 #94270 A fogkrémet vágtam hogy jó de érdemes bevetni mert így hogy már nemlehet sehol kapni a kis drágaságunkat lemezen vigyáznunk kell rá -
carloelsa #94269 Uncsitesóm ezen beszart xD (infós...) -
USAMEN POWER #94268 -
carloelsa #94267 -
Stockbauer33 #94266 Ajánlom mindenkinek akinek karcos -
carloelsa #94265 Nah mehetünk Terepre ;)
-
USAMEN POWER #94264 Oké, és itt az off lezárva. -
#94263 A nem gyári Xenonokkal az a baj, hogy legtöbbször szarul állítják be és vakít nagyon. -
#94262 Hát akkor büntetik ha bevallod. ha adod a hülyét hogy nem értesz hozzá így vetted, akkor nem tud veled mit csinálni. Havert megállították, azt mondta igy vette, bár tudta hogy nem gyári és a rendőr továbbengedte. Mikor meg ugyanőt megállították és máshogy tették fel a kérdést és azt válaszolta hogy tudja hogy nem gyárilag ilyen, akkor egyből kapta 500es csekket:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezt azért csinálják, mert a gyári xenon elé raknak gyárilag lemosó készüléket. Nem tudom miért nem mind1 a magyar rendőröknek hogy tiszta-e vagy retkes a xenon. Viszont ha veszel 2000ftért egy ablak spriccoló készüléket, levágod a 2 spriccelőnek a fejét és azt egy pillanatragasztóval a lökösre ragasztod ugy hogy a lámpára nézzen, akkor se a rendőr, de megkockáztatom, hogy még a műszakin se fognak érte dumálni. Rendőrök ellen már mindenesetre 150%-al teljesített ez a megoldás:) -
#94261 Tényleg. Ezt én is hallottam.. Nekünk állítható, és sztem majdnem minden kocsiba az.. :)
Ez így van, kínai szart inkább ne vegyen az ember.. "xenon jellegű izzó stb" Nekünk német bi-xenon van, sztem nagyon jó -
Gibor #94260 Műszakin csak akkor engedik át ha zsebbe is van egy kis pénz pluszba, mert elv csakis abba lehet xenon ami gyárilag úgy adja ki a kocsiját, pl egykét bmw... -
#94259 OFF
Nekünk a dobozán van, hogy Mon tiltott, csak zárt pályás blabla".. Műszakin szólnak érte, DE nem kapcsolgatják,és akkor ennyi. Nekünk ez lesz, most megy 1 hónap múlva. xD
Büntetni még nem büntettek meg, és szerintem nem is fognak..
ON -
#94258 Ha automata állítós akkor nem cseszegetnek.
Ha nem állítós akkor igen.
Nekem így mondták. -
#94257 Tudomásom szerint igen, elméletileg még a forgalmit is elvehetik! Nem saját infó, most hívtam fel telefonon egy illetékest! -
Stockbauer33 #94256 Nálunk büntetnek és ki is vetetik.Habár nekem nemjönbe a kamu de vannak elég jó élethűek és jó fényerejüek -
carloelsa #94255 Büntetni nem büntetnek, de hogy átengedik e, azt sajnos nem tudom :S -
#94254 Egy gyors választ valaki légyszi. Utólag beépitett xenon miatt büntetnek? vagy ha nem is büntetnek , de a műszakin nem engedik át? -
Stockbauer33 #94253 Nagyon köszönöm.Erről írtam -
USAMEN POWER #94252 Reklám, delete ! -
#94251 aki egy kicsit is használ TDUPE-t az segítsen rajtam légyszi:D
leírná nekem valaki a Mercedes CLK 55 AMG-nek a rev limiter az RPM-et és a Torque RPM-ét?
köszi előre is -
#94250 Ez az egyik legrégebbi fake TDU2 videó. Természetesen semmi köze hozzá...:) -
Stockbauer33 #94248 csakneked csakmost :D -
carloelsa #94247 EZ animos tényleg, egy trailer is ilyen volt a TDU 1 ben xDD -
USAMEN POWER #94246 Fake, ráadásul a Game Reactor volt olyan szerencsés, hogy pár napja láthatta a játékot működés közben (Infók: TDU 2 topik, TDU Central, Gamereactor.eu), ebből következik hogy a feltöltési dátum már elárulja a videó mivoltát. Meg háth az autó mozgása nem fura ? :D
Amúgy ez egy animációs videó. :) -
#94245 Nem szabad semmire se várni, mert meg fog ölni a kiváncsiság:D Én kb 15 éves koromba leszoktam az ilyenekről hogy várok valamit:D És türelmesebbnek tűnsz is tőle:D Pld névnapomat rendszeresen elfelejtem és szülinapomra is csak azért szoktam néha emlékezni, mert egy héttel előtte van névnapom:S:S