107666
-
Stockbauer33 #94326 Jaj.Na még az a duplavezetés .Én nézem a térképet az izé meg megy a fának ///Ezen kívül a Test Drive Unlimited 2-be belerakták a SUV típusú járműveket, és mostmár pontos 24 órás nap-éj váltakozást figyelhetünk meg. A játékban helyet kapott a manapság már elmaradhatatlan co-op mód, amelyben míg az egyik játékos az autót vezeti, a másik a navigátor szerepét tölti be, azaz nézi a térképet, és mondja társának, merre kell menni. Az autók mostantól törnek is. -
#94325 nömbaj. -
carloelsa #94324 Nem vót! PacaGS 2010. március 15. 10:31 -
Gibor #94323 vótmá -
#94322 khm... -
#94321 Én az S5-ös audiról szedtem le. De mindjárt elküldöm. -
#94320 ehhez a felnihez tudnál adni egy linket?:D
vagy ez gyárilag bennt van a játékba?:D -
#94319 Na én meg VW, csak hát nekem 4-es golfom van, de az nincs a játékhoz tudomásom szerint. -
carloelsa #94318 Hát nekem ez jön be :D jó hát azért is, mert Ford kedvelő vagyok, meg hát ilyen van a családnak kombiban (régebbi típus) és mert én tuningoltam rá kipufogót :D meg felni,ablak.. :D
-
#94317 Jelenlegi talicska. Nem tudom miért, de szerintem a legszebb Audi.
-
#94316 Itt a honda akinek kell!!!
ittvan
ezt még Misi az ezredes rakta fel nekem a netre mert nemtudtam letölteni
utólag is köszi szépen neki:) -
#94315 Huhh, köszönöm szépen. Én is éppen a srácnak keresem a Hondát, de sajnos sehol nem találom. Vagyis találtam, de az nem ugyan az vagy rosz a link. -
#94314 mail ment:) -
#94313 én odaadnám csak az a baj hogy már agyon van moddolva nekemis
viszont ha még így is kell akkor vegyél fel msn-re és szívesen átküldöm!:) -
#94312 Most én vagyok a balfax, vagy tényleg nem lehet leszedni? Elméletileg törölték a letölthetőséget Nincs kedved megosztani velem? -
USAMEN POWER #94311 Sehogy ! Delete ! -
#94310 Az egyik kedvencem...
-
#94309 http://forum.tdu-central.com/showthread.php?t=17475 -
#94308 Úgy hogy adsz 2000-et a pénztárosnak a teszkóban. NP -
#94307 Itt mennyi kedves ember van... -
#94306 ahhoz nemértek:D -
carloelsa #94305 Zmodelerrel -
#94304 sziasztok
olyan kérdésem lenne hogy azt szeretném megcsinálni hogy van egy BMW M3 E36-osom a játékba de szeretném megcsinálni hogy rárakom a BMW M5 E39-es külsejét mivel nálam az a favorit és a belsejét pedig meghagyni az e36-nak
mert az e39-nek ronda a belseje
és amikor összerakom a kettőt tökjó az egész viszont az a baj hogy belső nézetben a szélvédő feltükrözi az utat. Nem nagyon de eléggé látni lehet és nagyon zavar.
a másik hogy belülről az A oszlop fullra más helyen van ezért mindakettőt mutatja
ezeket valahogy meglehetne oldani?
és ha igen akkor hogyan?
Előre is köszönöm! -
#94303 Valaki küldje már el nekem a DB_US.bnk file-t mert sikerült elcsesznem és nem tudom visszaállítani. A magyarítással sajnos kifagyok.
Ha volna vki olyan kedves akkor ide várnám: [email protected]
-
carloelsa #94302 -
#94301 Héééé :) Ez a HONDA kell!! Tudnál adni 1 linket? :) -
#94300 Hali, a kis lambo-t most csak béreltem. Ezzel szórakozok ha nagy ritkán feltévedek és nem találok senkit.. Csak az autókölcsönzőket hagyom meg a térképen, kibérelek egy autót 10 percre és ez idő alatt el kell érni a következő kölcsönzőt, persze gps-el. Elég jó móka, meg legalább változatos az autópark, nem csak a megszokottal közlekedsz órákig. :-) -
carloelsa #94299 -
#94298 2 hét alatt ennyit gyűjtöttem!
-
carloelsa #94296 SZIAAAAAAAAAAA! :D Jó látni :DDD Első verda amúgy ismerős :D Azzal szaggattam mostanában :P -
#94295 Üdv! A friendlist-em nincs a helyzet magaslatán, így egyedül kóvályogtam kicsit..
-
#94294 tudtommal ilyet még nem csináltak de ha igen akkor engem is érdekelne:) -
#94293 Bocs helyes link:
www.kepmegoszto.com
-
#94292 Hello!Valakinek van egy BMW M3 Cabrionak a legújjabb verzioja? Valaki légyszives linkeljen be egyet.Még 1 rendszámot mivel tudok szerkeszteni?
JA és Porsche Cayenne hangot lehet letölteni? Ja és egy kép a Bmwről ami kellene:
-
#94291 Hm,nekem teccik:DD -
#94290 szia
kurvajó lesz!
de szerintem a szárny nagyon nem való egy ilyen suzukira:S -
USAMEN POWER #94289 #94281: Rossz válasz ! Azt én csempésztem oda, egy ufós képből vágtam ki. :)
#94282: Hoover gát. :P -
#94288 Remélem,akkor fel tuningoljuk:DD -
carloelsa #94287 Ohh de cool, jó hát csak nekem nagy eséllyel, de adok képet
-
#94286 Tudom,hogy nem szeretitek az ilyen képeket,ezer bocsii érte..de jó felé haladok? tudom,hogy még sok hobavan rajta..de mégis,eddig milyen?:|
bocsi még1x!