107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Stockbauer33 #94326
    Jaj.Na még az a duplavezetés .Én nézem a térképet az izé meg megy a fának ///Ezen kívül a Test Drive Unlimited 2-be belerakták a SUV típusú járműveket, és mostmár pontos 24 órás nap-éj váltakozást figyelhetünk meg. A játékban helyet kapott a manapság már elmaradhatatlan co-op mód, amelyben míg az egyik játékos az autót vezeti, a másik a navigátor szerepét tölti be, azaz nézi a térképet, és mondja társának, merre kell menni. Az autók mostantól törnek is.
  • somdav95
    nömbaj.
  • carloelsa
    Nem vót! PacaGS 2010. március 15. 10:31
  • Gibor
    vótmá
  • somdav95
    khm...
  • Kisbundi88
    Én az S5-ös audiról szedtem le. De mindjárt elküldöm.
  • Hoffi
    ehhez a felnihez tudnál adni egy linket?:D
    vagy ez gyárilag bennt van a játékba?:D
  • Kisbundi88
    Na én meg VW, csak hát nekem 4-es golfom van, de az nincs a játékhoz tudomásom szerint.
  • carloelsa
    Hát nekem ez jön be :D jó hát azért is, mert Ford kedvelő vagyok, meg hát ilyen van a családnak kombiban (régebbi típus) és mert én tuningoltam rá kipufogót :D meg felni,ablak.. :D
  • Kisbundi88
    Jelenlegi talicska. Nem tudom miért, de szerintem a legszebb Audi.

• Hoffi
    Itt a honda akinek kell!!!
    ittvan
    ezt még Misi az ezredes rakta fel nekem a netre mert nemtudtam letölteni
    utólag is köszi szépen neki:)
  • Kisbundi88
    Huhh, köszönöm szépen. Én is éppen a srácnak keresem a Hondát, de sajnos sehol nem találom. Vagyis találtam, de az nem ugyan az vagy rosz a link.
  • Hoffi
    mail ment:)
  • Hoffi
    én odaadnám csak az a baj hogy már agyon van moddolva nekemis
    viszont ha még így is kell akkor vegyél fel msn-re és szívesen átküldöm!:)
  • AlieN911
    Most én vagyok a balfax, vagy tényleg nem lehet leszedni? Elméletileg törölték a letölthetőséget Nincs kedved megosztani velem?
  • USAMEN POWER
    Sehogy ! Delete !
  • Kisbundi88
    Az egyik kedvencem...

• Johnny 19
    http://forum.tdu-central.com/showthread.php?t=17475
  • adamfesto
    Úgy hogy adsz 2000-et a pénztárosnak a teszkóban. NP
  • Kisbundi88
    Itt mennyi kedves ember van...
  • Hoffi
    ahhoz nemértek:D
  • carloelsa
    Zmodelerrel
  • Hoffi
    sziasztok
    olyan kérdésem lenne hogy azt szeretném megcsinálni hogy van egy BMW M3 E36-osom a játékba de szeretném megcsinálni hogy rárakom a BMW M5 E39-es külsejét mivel nálam az a favorit és a belsejét pedig meghagyni az e36-nak
    mert az e39-nek ronda a belseje
    és amikor összerakom a kettőt tökjó az egész viszont az a baj hogy belső nézetben a szélvédő feltükrözi az utat. Nem nagyon de eléggé látni lehet és nagyon zavar.
    a másik hogy belülről az A oszlop fullra más helyen van ezért mindakettőt mutatja
    ezeket valahogy meglehetne oldani?
    és ha igen akkor hogyan?
    Előre is köszönöm!
  • Kisbundi88
    Valaki küldje már el nekem a DB_US.bnk file-t mert sikerült elcsesznem és nem tudom visszaállítani. A magyarítással sajnos kifagyok.
    Ha volna vki olyan kedves akkor ide várnám: [email protected]
  • carloelsa
  • AlieN911
    Héééé :) Ez a HONDA kell!! Tudnál adni 1 linket? :)
  • Toyo
    Hali, a kis lambo-t most csak béreltem. Ezzel szórakozok ha nagy ritkán feltévedek és nem találok senkit.. Csak az autókölcsönzőket hagyom meg a térképen, kibérelek egy autót 10 percre és ez idő alatt el kell érni a következő kölcsönzőt, persze gps-el. Elég jó móka, meg legalább változatos az autópark, nem csak a megszokottal közlekedsz órákig. :-)
  • carloelsa
  • Johnny 19
    2 hét alatt ennyit gyűjtöttem!

• carloelsa
    SZIAAAAAAAAAAA! :D Jó látni :DDD Első verda amúgy ismerős :D Azzal szaggattam mostanában :P
  • Toyo
    Üdv! A friendlist-em nincs a helyzet magaslatán, így egyedül kóvályogtam kicsit..

• Hoffi
    tudtommal ilyet még nem csináltak de ha igen akkor engem is érdekelne:)
  • Laaccoo
    Bocs helyes link:

www.kepmegoszto.com
  • Laaccoo
    Hello!Valakinek van egy BMW M3 Cabrionak a legújjabb verzioja? Valaki légyszives linkeljen be egyet.Még 1 rendszámot mivel tudok szerkeszteni?
    JA és Porsche Cayenne hangot lehet letölteni? Ja és egy kép a Bmwről ami kellene:
  • 94mike
    Hm,nekem teccik:DD
  • Hoffi
    szia
    kurvajó lesz!
    de szerintem a szárny nagyon nem való egy ilyen suzukira:S
  • USAMEN POWER
    #94281: Rossz válasz ! Azt én csempésztem oda, egy ufós képből vágtam ki. :)
    #94282: Hoover gát. :P
  • 94mike
    Remélem,akkor fel tuningoljuk:DD
  • carloelsa
    Ohh de cool, jó hát csak nekem nagy eséllyel, de adok képet

• 94mike
    Tudom,hogy nem szeretitek az ilyen képeket,ezer bocsii érte..de jó felé haladok? tudom,hogy még sok hobavan rajta..de mégis,eddig milyen?:|

bocsi még1x!