Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
De míg nem ír be egy hozzáértõ valami okosat, addig kísérletezek...
Sztem meg van csak nem tudok bemenni.
Ha jól tudom egy villogó e betû egy hegy tetején.
Thx
Elõzö routerben megoldottam a problémám, itt viszont portot kell nyitni, ami már macerás.
Tegnap még router nélkül játszottam, minden stim volt. 😊
nem fogja neked a router külön a játékosokat letiltani
egyszerûen csak nem jönnek be mert teli a réteg vagy ilyesmi... van ilyen
Új routerem van, és ebben már nincs meg az az opció, ami az online játékok csatlakozását a netre, könnyebbé teszi.
Jelenleg most az a szitu mint, amikor elkezdtem játszani.
Szigetre feltudok menni, minden müxik, viszont a playerekhez már nem tudok csatlakozni...
leszarom a HG-t am pont nem érdekel...
All hail the double x!
UI: #90815, #90816, #90817, #90819, #90821, #90822, #90825, #90826 nem idevaló off hsz-ek, delete.
#90866: Majd jövõ karácsonykor lehetsz itt HG, sõt személyesen én fogom kiírni a választást. Remélem addigra lesz már TDU 2 ! <#mf2>#mf2>
All hail the double x!
Na de komolyra véve a szót, megpróbálok ezen is ott lenni.<#vigyor3>#vigyor3>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Egy fasza Cruise-on én is ott lennék!
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Nem hiszem, hogy én alkalmas lennék házigazdának.
http://goo.gl/gd6Zi5
de már írtam h átveszem, csak ki lett törölve a hsz...ban ide vagy oda, elég idáig a keze újéletnek<#conf>#conf>
All hail the double x!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Ebbõl látszik, hogy mennyire vagyok aktív az utóbbi idõben, hogy azt sem tudom ki inaktív. 😄 Bár a topicot azért nagyjából követtem.
http://goo.gl/gd6Zi5
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/