Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hoffi
szia!
ennek a bugatti veyronnak a letöltési linkjét megmondanád?
Elõre is köszi

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Büntet a tütüd nadon <#eljen><#wow1> Mondtam én.Na meg az én Reventonom is <#nyes>Ja és THX én is a hasítást <#worship>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Törölt felhasználó
Vagy még az is kínya lehet, hogy nem az igazi a kormány softvere és alapból ugy csinál, mintha nyomnád valamelyik pedált. Amíg nem frissítetem nekem is valamelyik játéknál a gázt valamelyiknél meg a féket nyomta folyamatosan. Mondanom sem kell milyen idegesítõ volt...
Egyértelmû. Valószínü, hogy a gázpedál már ki van osztva egy másik feladat elvégzésére a beállításoknál.

Válasszál.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://rapidlibrary.com/index.php?q=Test+Drive+unlimited+megapack&filetype=0

hali, az mért van hogy az irányításnál beállítom hogy a gáz pedál legyen a gáz és azt irja hogy egyszerre csak 1 gombot nyomjak :S
Falkon
#90929 re lécci valaki.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Akkor veled megmászhatnám a zöld hegységet, teljes hosszában. 😄
Norby társaságában már megmásztam a sárga hegyet, minden csúcson van bookmarkom, de norby eltûnt...

Off: Ki játszik Dirt 2 vel ? Qrwa jó !! 😄

marcihusi

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

marcihusi
Tegnapi Cruise az új verdával!

Köszi mindenkinek<#integet2>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Falkon
De jó lenne.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

igencsak meglepõ lenne, ha 1 hivatalos kép nélkül csak úgy megjelenne.. 😄

Falkon
Pletykák szerint mostanában kéne megjelennie a tdu 2-õnek.
Remélem igaz , már várom.

Falkon
Sziasztok!
Régen játszottam 2 ok miatt is.
Egy nem volt hang a win7 felrakása után.
Most valamiért van.<#fejvakaras>
Mind1, a másik valaki betudja linkelni nekem a megapack-ot.
A telepítõ kéne.
Elõre is köszi.

Krúznál lenne értelme! merre megyünk? (balra de jobbra indexelek xD) Kresz Krúznál meg kötelezõ lenne 😄

ja, nagy üldözések közben sokat indexelek 😄

adamfesto
A Cobra11 burning wheels-ben van, sõt még elakadásjelzõ is, sõt még sziréna is meg távirányítású dinamit is...de ott van értelme, itt nincs. 😊

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

[HUN]FaTaL
Egyik se lesz.

http://goo.gl/gd6Zi5

ja és még a Suzuki Swift sem készült el?
hello.....irányjelzõ mod még nincs TDU-ba?
holecsko10
Amióta meguntam az utakat.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Törölt felhasználó
Tehát csúnya vagy??<#idiota><#hehe>
adamfesto
Tehát nem úgy ahogy van hanem fordítva....aha....tista sor.....én meg szép vagyok!

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

w77d
én is egy csomót agyaltam hogy hogy kéne azt értelmezni, aztán rájöttem, hogy fordítva van a nyíl XXD

adamfesto
A vizen van az otthonod??? Jaaaa, halászhajón élsz...😊

Szerintem is ! 😊 Amúgy holecsko mióta mászik hegyet ? <#fejvakaras> Az az én szokásom. 😄

Negyedik kép <#eljen><#eljen><#pias>

holecsko10
Ez még lemaradt.

holecsko10
Tegnapi és a mai képek. Köszönöm a gurulást.

tdu Toyota

Evo 9 cruise? valamikor?

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Az való igaz hogy nem állítgatok mindennap routert...
Tegnap viszont 6 órán át próbáltam 1 rõl, 2 re jutni, a vége meg az lett, hogy a net nem jön át a routeren.
Most fõkábel megy a gépembe, így probléma sincs...

Falkon

kössz! és hol lehet letölteni hozz kocsikat?

Összefoglalva: Boltban

pxxl
pl árkád örsön. ott van 576. de elötte hívd fel õket hogy van-e nekik.

All hail the double x!

w77d
akárhol ahol PC játékokat lehet kapni 😄 én láttam a Media Marktban is sõt a Tescoba is. CD Galaxisban biztos...

pesten merre lehet megvenni a játékot?

[HUN]FaTaL
Mint mondottam nekem semmilyen tapasztalatom nincs vele, mert NETGEAR routerem van és általában azt is adunk el. 😊

Kicsit drágák de az égvilágon semmi probléma nincs vele.

Fitti83
<#eljen><#nyes><#eplus2><#mf2><#vigyor>

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

pxxl
fitti87@..., nem 89, várjá...83? 😛 😄[/sopiler][/sopiler][/sopiler][/sopiler][/sopiler]

All hail the double x!

Fitti83
Részvét??? Annak aki béna és nem tudja beállítani! Ennyi! Nekem a munkahelyen ilyen van és simán beállítottam. Csak ha vki nem ért hozzá, akkor jó hogy nem jó. És ezek miatt vannak leszolva. Sztem nagyon jó kis router!
Ha kell segítség szólj és elmagyarázom! Nem olyan nehéz. Msn-en vegyél fel. Elküldöm pm-ben az msn azonosítót.

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

[HUN]FaTaL
ASUS router, részvét.

Eddig rajtad kívül 2 ismerõsömnek volt asus routere, mindkettõ szopott vele.

Segíteni nem tudok mert NETGEAR routerem van.

Portforward dolog nekem magas, de lehet hogy csak az általad ajánlot weboldalon nem tudok eligazodni. Am routerem tipusa: ASUS RX3041
(Ha te tudnál szájbarágós utasítást adni, annak örülnék.)

DMZ-t ha beállítom, csak belassulnak a folyamatok, a mapon is alig akarnak megjelenni playerek, és ha esetleg betudok egy layerbe csatlakozni, mindenki szakadt, 1 player kivételével.

Virtual Serverben is megnyitottam minden portot, egy player kivételével mindenki szakadt.

adamfesto
Camaronak eltört az elsõ tengelye az uccsó képen!

[HUN]FaTaL
Portforward.com, kikeresed a router típusát és beállítod.

Ha nagyon nem megy, akkor:

DMZ-t állíts be a belsõ ipd-re

vagy

Nyisd a Virtual Serverben 1-65536ig a saját ipdre, akkor minden portot kinyit, mondjuk ilyenkor a géped tûzfal nélkül teljesen védtelen lesz.

Már átforgattam a router összes beállítását, és sehogy se jó !
Egy playert bead normálisan, a többi szakadt.

A faq szerint valami virtual server beállításokat kell létrehozni, ott meg többféle port címet, és ip cimet kell beirni,
foggalmam sincs hogy miket kell a rublikákba fírkálni.

Lassan ott tartok hogy kidobom az új routert a francba, és még1 kábelen be lesz vezetve a net a lakásba... <#falbav>

pxxl
<#idiota><#hehe><#eljen>

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Na látom van megint házigazda.

Igaz, hogy egy alreges flamer, de van. 😄

Az elmúlt napok képei <#wave>

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun

Router beállítások. Aki ért hozzá, elmesélhetné hol, is milyen portot nyissak. 😊