Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ennek a bugatti veyronnak a letöltési linkjét megmondanád?
Elõre is köszi
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Norby társaságában már megmásztam a sárga hegyet, minden csúcson van bookmarkom, de norby eltûnt...
Off: Ki játszik Dirt 2 vel ? Qrwa jó !! 😄

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Köszi mindenkinek<#integet2>#integet2>
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Remélem igaz , már várom.
Régen játszottam 2 ok miatt is.
Egy nem volt hang a win7 felrakása után.
Most valamiért van.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Mind1, a másik valaki betudja linkelni nekem a megapack-ot.
A telepítõ kéne.
Elõre is köszi.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Tegnap viszont 6 órán át próbáltam 1 rõl, 2 re jutni, a vége meg az lett, hogy a net nem jön át a routeren.
Most fõkábel megy a gépembe, így probléma sincs...
Kicsit drágák de az égvilágon semmi probléma nincs vele.
http://goo.gl/gd6Zi5
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
All hail the double x!
Ha kell segítség szólj és elmagyarázom! Nem olyan nehéz. Msn-en vegyél fel. Elküldöm pm-ben az msn azonosítót.
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Eddig rajtad kívül 2 ismerõsömnek volt asus routere, mindkettõ szopott vele.
Segíteni nem tudok mert NETGEAR routerem van.
(Ha te tudnál szájbarágós utasítást adni, annak örülnék.)
DMZ-t ha beállítom, csak belassulnak a folyamatok, a mapon is alig akarnak megjelenni playerek, és ha esetleg betudok egy layerbe csatlakozni, mindenki szakadt, 1 player kivételével.
Virtual Serverben is megnyitottam minden portot, egy player kivételével mindenki szakadt.
Ha nagyon nem megy, akkor:
DMZ-t állíts be a belsõ ipd-re
vagy
Nyisd a Virtual Serverben 1-65536ig a saját ipdre, akkor minden portot kinyit, mondjuk ilyenkor a géped tûzfal nélkül teljesen védtelen lesz.
Egy playert bead normálisan, a többi szakadt.
A faq szerint valami virtual server beállításokat kell létrehozni, ott meg többféle port címet, és ip cimet kell beirni,
foggalmam sincs hogy miket kell a rublikákba fírkálni.
Lassan ott tartok hogy kidobom az új routert a francba, és még1 kábelen be lesz vezetve a net a lakásba... <#falbav>#falbav>

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun