107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • carloelsa
    Duccducc :D
  • Fr3nky21
    Dozoo, Fatal Pm ment
  • Falkon
    Nem tudom hogy működik, de Rock 'n Roll és country zenékkel tudom támogatni. Persze ha van rá szűkség.
  • lybrahu
    Rendicsek! Látom már van néhány érdeklődő! Csak bátran!!
    Drum and Bass és Dubstep rovatott vállalom:P:D
  • [HUN]FaTaL
    Trance, Dance

Jöhet a cím :)
  • carloelsa
    Trance, Dance hmmm nyamiii :D
  • Fr3nky21
    Király!Akkor te viszed a Rock, és Alternatív műfajt, egy kis Pop-al megspékelve, énmeg a Trance és a Dance műfajt.

Szóval akit érdekel akkor szóljon, és mennek az elérhetőségek. Ha van rá igény akkor komolyabban fogunk foglalkozni a dolgokkal.
  • Hoffi
    engem érdekelne:)
  • lybrahu
    Köszi Frenky, ez jó ötlet! Ha netán túl nagy az érdeklődés szívesen besegítek. Azt hiszem elég széles skálán mozgok és van is hanganyagom ehhez! Úgyhogy csak hajrá!! Várjuk az érdeklődőket!
  • HUN BECSEHELY
    Köszi szépen Fönök.Az úr legyen veled
  • USAMEN POWER
    Tudom hogy kidobja a kockát, lépjél ki belőle, ne írjál oda semmit.
    Amúgy onlineról beszélek, mi másról. :D
  • HUN BECSEHELY
    amikor felteszem a megapack-ot,akkor kidob egy kockát hogy irjam be a kódót.Próbáltam azt hogy beirtam a teljes játék kódját,de elrontottam az egészet vele.Amugy Online is jó a megapack?
  • USAMEN POWER
    Hagyd a francba a megapack kódot, csak a játéknak a kódját ad meg, a megapack működik kód nélkül is. (Már egy ideje.)
  • USAMEN POWER
    Trainerek, csalások ?? Szerintem a kettő gyökeres elszarása lenne, ha akármilyen csalás kijönne.
    Ez nem arról fog szólni... De még az 1 is hülyeség csalásokkal. Grabo haverom, aki nem rég kezdte ezt a gamet, trainerrel kezdte, pár milliárdal. Pár nap alatt előlről kezdte, mondta nekem hogy így nem lehet élvezni a játékot, én meg mondtam neki hogy jól döntött. Remélem hogy minden csítet, komolyan fog szűrni a szerver, ami várható lesz. Az Atari nagyon jól tudja hogy milyen cheatek jöttek ki az egyhez, na azok alapból nem fognak működni a 2 ben. :) Meg gondolom majd amit a 2 -höz kitalálnak, azok is lesznek szűrve remélem. Minden esetre az első 2-3 év az nyugis lesz.
  • HUN BECSEHELY
    Hali.Sokan kérdezik hogy hol lehet megvenni a játékot,de látom nem járnak sikerrel.
    Sajna kicsit olvastam én is mielött kérdezek.Ujra raktam a játékot,és visszaolvastam a fórumon.Ha van valakinek egy Megapack kódja amivel már nem játszik,azt szivessen megvenném,vagy kölcsön venném cserébe más játék eredeti kódjáért.Pm-be
  • jofer

Szerintem úgy lesz, hogy reggel felkel a nap, és jönnek a különböző napszakok, de nem 24 órán keresztül, hanem a játék lenyomja 2-3 óra alatt az egészet.
  • USAMEN POWER
    Én se WOW -oztam, csak az egyik haverom tolta még pár éve... (Ott európai középidőt számolt a szerver.)
  • USAMEN POWER
    Ha már SUV !! De remélem hogy GMC, és Cadillac lesz benne ! :D Meg a pickupokat még hiányolom... :/
  • carloelsa
    Az izomautó, a mustang =) Én az Európait kedvelem, meg hát azon mit kéne tuningolni? már alapból jó

A wowban nem tudom, hogyan van, nem kockulok/kockultam vele :D de szerintem úgy lesz, hogy az idő normálisan megy a szerveren és az időjárás is :D mint az életben van pl MO. megy az idő, és össze vissza lesz időjárás, valahol szakad, valahol süt a nap :D
  • USAMEN POWER
    (Dozoo) #94318: Ha igazán Ford kedvelő lennél, akkor Mustangot tuningolnál ! :)
    (Dozoo) #94330: Valószínü, ha az NFS World -ben megoldották.

UI.: Ezt a 24 órás napszakváltást nem igazán értem. Úgy lesz mint a WOW -ban, hogy a szerver mér középidőt, és annak megfelelően fog változni az időjárás ? Az lenne a nagyon király !
  • bazso29
    Segítséget szeretnék kérni! Akinek van nagy felbontású pálmafa textúrája(nagyobb, mint 512*1024), vagy tudja honnan lehetne letölteni, az légyszíves írjon már privátot. Működik a nagyobb felbontású kép TDU-ban, de ettől jobbat nem tudok csinálni(még), persze ez se rossz, de még mindig kevés.

• somdav95
    1. sehol
    2. ugyanúgy
  • magzimilian
    hellosztok, szeretnék net-en játszani, lenne 2 kérdésem, akinek van türelme az válaszoljon kösz :)
    1. hol lehet megvenni a játékot? nem találom sehol, úgy tudom van bővített változat is
    2. ha moddolom a játékot (pl új autók) akkor úgyanúgy tudok játszani online, vagy már nem enged a serverre?
  • carloelsa
  • AlieN911
  • Fr3nky21
    Szevasztok! Nemtudom kinek mennyire tetszik az ötlet, elindítottam egy netrádiót, és gondoltam akit netán érdekel az írjon és elküldöm a hozzáférését. Trance, Dance számok szolnak benne, nekem Pl Tdu közben nagyonis bejön. Üdv!
  • shumika
    Van egy G25 eladó olcsóba. Érd.:pü
  • carloelsa
  • AlieN911
    Jaja, elkelne egy G27
  • Gibor
    Az elsőrészt több mint 50ezrem játszották online, legalábbis rankings ba még efölé lehet menni, szóval szerintem ezt még többen is fogják.
  • Stockbauer33 #94335
    Isolate csak lesz a 2be és akkor meg megoldva.De sztem jópár hónapig csak a szigetfelfedezése meg az utak bejárása lesz előnybe.Offroad stb.Talán ami aggasztó az ha a Suv-okal büntet majd az autópályákon a sok marharépa .Na azzal tuti lehet törni a többi verdát.Remélem a kis kedvenceim (R8,Ferrari 458,Nissan GT-R) bennelesznek és mivel nagyobb layer várható(reménykedem min 10-él többen)akkor akár én a 458al meg 10-12 izom 10tonnás :D .A napszakváltás jómókalesz.Éjszakainál úgyis kihullanak majd a bénák.Max lemarad és nézegeti a holdat. Ha lesz 1általán holdacska.Volt olyan hír is régebben hogy lesz szélsőséges időjárás is.Az eső meg a tankolás is jólesz.Gondolom az oroszok a kutaknál garázdálkodnak majd .A lényeg hogy több 10ezer emberkének min 1-1,5 évig tutijátéklesz.Végülpedig már mostantól lehet gyüjteni mindenkinek a kormányokra.Mert az offroad jobbrabalranyillal keménylessz
  • SeanJRRussel
    Iylen kék eget se láttam még...
  • IJIazz
    Az interjúban mondták is, h nem tekerheted majd fel a fára a kocsit, max leesik a lökös meg ilyenek.. nem lesz totálkár
  • SeanJRRussel
    Különben meg úgy is akad majd egy jóképességű aki kidob majd egy money és egyéb trainert...ha megint telelesz mindenki lóvéval nem mind1 h menyire törik a kocsi??? Töröm,hozom a másikat és ennyi....

Különben én se hiszem h olyan nagyon komoly törés lesz benne...
    Sztem nem lessz ez akkora para. Majd mindenki meg fogja unni hogy a kanyarban fáratekeri a verdát és akkor nem leesz észnélküli száguldozás. Am meg ha nem, akkor destruction derbyt csinálunk a TDU2ből
  • carloelsa
    Szerintem lesz olyan okos az Atari, hogy magad állíthatod, mennyire törjön vagy egyáltalán törjön
  • somdav95
    törni fog a kocsi.. sok faszagyerek majd neked megy online módba 350-el.. élvezet lesz krúzokra menni nemmondom..
  • Kyle07
    Hello! Feltettem a Megapack-ot, lett egy új autókereskedés (Saleen, meg Koenigsegg) de más autókereskedést, autót nem telálok sehol. Tudnátok valami tippet adni, hogy mit csináljak hogy jó legyen?
  • carloelsa
    Jah, és amiért törik a kocsi, amikor nekimegy a fának, pont ott fogsz ülni jobb oldalt, és pont a jobb oldalát kapja el a fa a kocsinak