Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A topiknak az értelme meg szerintem a képek beszúrása esetleg azok véleményezése, ha valakinek a játékkal van valami mûködési problémája annak segítsünk, és egyébb a játékkal, modokkal, és lezajlott cruiseokkal kapcsolatos témák kifejtése. Ehhez jött régen hozzá, hogy ide voltak kiírva a cruiseok, de manapság sokkal több az összeverõdött cruiseok száma, és ilyen esetben jó ha ismersz sok olyan embert, aki szívesen gurul veled, ha összetalálkozol vele a szigeten. 😊
de így akkor mi értelme a topiknak?
Ha megismertél már elég playert a szigeten, magyarok és külföldiek közül egyaránt, akkor ilyen gondod sose lesz.
Ráadásul egy összeverõdött full layeres cruise, mindig jobban sül el, mint egy ide kiírt kresz cruise, vagy akármi.
De ezek a dolgok szerintem könnyen észrevehetõek. A topikba jönnek a képek, van mikor 1-2, van olyan nap mikor rengeteg, cruise kiírás meg egy se. Hogy is van ez ? 😊
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

#90964 delete.

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
és 576-ban is elvileg kéne hogy legyen mert ezt nálunk adták így ki "legjobb választás"-ban, úgyhogy még az sincs hogy külföldrõl kéne hozniuk
gyõrben az 576nál próbálkoztam....
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Azóta megrendelés beérkezett szal most újra meg fel a warez verzió...-.-
Egy normális játékot sem lehet megvenni????????
Aztmondják majd lesz...
Jah 10 hónapja majd lesz.....
De köszi
Igen itt olvastad , én kértem meg linkelje be valaki.
Nekem azért kellett mert letöröltem az Xp-t és van hozzá kulcsom.
Ha neked is van akkor innen , ha nincs akkor vedd meg a boltba a megapackkosat.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Szerintem itt olvastam valamelyik kommentben de most nem találom...
Honnan lehet leszedni a TDU-hoz a Carpackot?
(Megapack vagy mi a neve.)
Segítsetek légyszi
Köszi
SrAta
HIS Radeon HD 4670 IceQ 1GB GDDR3
:) Semmi okosság :P

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
http://www.youtube.com/watch?v=k4kZCZvig84&feature=player_embedded#
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Hálás köszönet minden résztvevõnek! <#worship>#worship><#worship>#worship>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
van egy csomó hely amit még meg se találtam, pedig elsõ béta óta tolom 😊
a helyek 8 fejezetre vannak osztva:
kavicsos telepek
füves udvarok
golfpályák
repterek
világítótornyok
alacsony részletességû terep
bugok
vegyes
a végén pedig van egy leírás a víz alá merüléshez és a bookmarkok használatához. itt érhetõ el:
placeguide.atw.hu

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun
All hail the double x!
elsõ pár percében srác crosmocival száguldozik Oahu-n, de jó is lenne TDU2-ben utánozni.. :-)