Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Friendlist barátom, nagy találmány. 😊

JohnnyNapalm
azért azt ne mondd már hogy felmész a szigetre és véletlenül kapásból ott van 7 magyar játékos egy helyen akikkel játszhatsz

Gondolom akik régen kiírták ide a cruiseokat, beleuntak a dologba, mások meg nem foglalkoznak a témával. Én se foglalkozok a témával, mert állt full layeres csapatásokban veszek részt, vagy egyedül gurulok.

A topiknak az értelme meg szerintem a képek beszúrása esetleg azok véleményezése, ha valakinek a játékkal van valami mûködési problémája annak segítsünk, és egyébb a játékkal, modokkal, és lezajlott cruiseokkal kapcsolatos témák kifejtése. Ehhez jött régen hozzá, hogy ide voltak kiírva a cruiseok, de manapság sokkal több az összeverõdött cruiseok száma, és ilyen esetben jó ha ismersz sok olyan embert, aki szívesen gurul veled, ha összetalálkozol vele a szigeten. 😊

JohnnyNapalm
hát ezt nem értem, régen mindig meg lett beszélve ha van valami krúz...

de így akkor mi értelme a topiknak?

Én már rég nem küzdök ilyen problémával. 😊
Ha megismertél már elég playert a szigeten, magyarok és külföldiek közül egyaránt, akkor ilyen gondod sose lesz.
Ráadásul egy összeverõdött full layeres cruise, mindig jobban sül el, mint egy ide kiírt kresz cruise, vagy akármi.

De ezek a dolgok szerintem könnyen észrevehetõek. A topikba jönnek a képek, van mikor 1-2, van olyan nap mikor rengeteg, cruise kiírás meg egy se. Hogy is van ez ? 😊

JohnnyNapalm
egyelõre én se nyomulok senkivel mert nem írják ki a talikat

SrAta
akkor holnap elsétálok teszkóba és ha tényleg 2kért vesztegetik akkor nemsokára veletek nyomulok (persze csak ha nem zavarok😊)

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Hoffi
tegnap majdnem egész este ott kocsikáztam<#idiota>

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

bency
Hihetetlenul szep....

:) Semmi okosság :P

Na mi van, rászoktatok a Google Earthre ? 😊

#90964 delete.

holecsko10

TDU,ETS2 Nick: holecsko

lybrahu
Még az is elõfordulhat...de az itthon a "TUTI" !

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

Törölt felhasználó
Akkor én is beszállok! Hawaiion??😄
lybrahu
<#nyes><#eljen> Asszem ilyen alapon ma sokan be fognak rúgni!!! Éééll-jeeeen J !! Éééll-jeeen J !! <#taps>

adamfesto
A kocsiban! Akkor igyam a boromat? 😊

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Jóklettek <#eljen>.Danke ich auch <#nevetes2>.Pannácska temeg rakj 1 turbót az Ascarira <#mf2><#beka2>.Ja neked pvirág xanax on <#idiota>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

lybrahu
Én tudom!! <#vigyor2> És azt is hogy a Coldplay - Viva la vida albumát hallgatják a kocsiban!! <#awink> Akkor most nyithatok magamnak 1 üveg bort?! <#conf>

Törölt felhasználó
Egyszerûbb ha cd galaxisból rendeled meg neten...
JohnnyNapalm
electro world, media markt, még tesco is
és 576-ban is elvileg kéne hogy legyen mert ezt nálunk adták így ki "legjobb választás"-ban, úgyhogy még az sincs hogy külföldrõl kéne hozniuk

SrAta
pld hol?
gyõrben az 576nál próbálkoztam....

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

JohnnyNapalm
1990ft-ért megtalálod bármelyik mûszaki áruházban

SrAta
február 9.én megrendelTEM a megapackos cuccot...
Azóta megrendelés beérkezett szal most újra meg fel a warez verzió...-.-
Egy normális játékot sem lehet megvenni????????
Aztmondják majd lesz...
Jah 10 hónapja majd lesz.....
De köszi

Falkon
Szia!
Igen itt olvastad , én kértem meg linkelje be valaki.
Nekem azért kellett mert letöröltem az Xp-t és van hozzá kulcsom.
Ha neked is van akkor innen , ha nincs akkor vedd meg a boltba a megapackkosat.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

SrAta
Sziasztok!
Szerintem itt olvastam valamelyik kommentben de most nem találom...
Honnan lehet leszedni a TDU-hoz a Carpackot?
(Megapack vagy mi a neve.)
Segítsetek légyszi
Köszi
SrAta

JohnnyNapalm
ehez a játékhoz simán

képzeljétek nekem még mindig x szériás radeonom van

bency
Sziasztok!Most akarok venni video kartyat es azt szeretnem kerdezni ez jo lenne?
HIS Radeon HD 4670 IceQ 1GB GDDR3

:) Semmi okosság :P

Johnny 19
Hát ha jobban megnézem akkor egyáltalán nem hasonlit arra a helyre. 😄

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

Johnny 19
Na ki tudja hogy ez hol van? Aki kitalálja az meg ihat egy üveg bort 😄
http://www.youtube.com/watch?v=k4kZCZvig84&feature=player_embedded#

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

JohnnyNapalm
valakinek van kedve ma este menni egy jóízût?

marcihusi
ez lemaradt

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

marcihusi
Tegnap is sikerült gurulni egy nagyon jót!
Hálás köszönet minden résztvevõnek! <#worship><#worship>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

grat, nagyon jó lett <#worship>
van egy csomó hely amit még meg se találtam, pedig elsõ béta óta tolom 😊

Falkon
Köszi.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

csináltam egy angol és magyar nyelvû útmutatót a TDU érdekes helyeirõl ami megmutatja hogy hogy lehet eljutni oda. sokukhoz tartozik térkép és demo kép is.

a helyek 8 fejezetre vannak osztva:
kavicsos telepek
füves udvarok
golfpályák
repterek
világítótornyok
alacsony részletességû terep
bugok
vegyes

a végén pedig van egy leírás a víz alá merüléshez és a bookmarkok használatához. itt érhetõ el:
placeguide.atw.hu

Köszi ADJ egy élmény volt remélem hamarosan megismételjük <#pias><#zavart1>

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun

Nah a fizika patch valami miatt nem mûködik, de a kocsi igen 😊 a lényeg megvan 😄

de az már rég ki van cserélve, nem láttad a módolt verdáimat? de ez nem mûködik :S

pxxl
jah és amugy meg fakkúúú

All hail the double x!

pxxl
elvoltunk azért ketten 😊

All hail the double x!

pxxl
az egy Bnk1.map amit ki kell cserélni az eredetivel, ha moddolt autót akarsz berakni, mert a gyári figyeli a fájl méretet vagy mi, ez viszont nem. de figyelni kell hogy carpackos, vagy nem carpackos a bnk amit letöttesz.

All hail the double x!

Johnny 19
kösz skacok a magányos cruise-t. Azé frankó volt 😄 Jóéjt mindenkinek.

Estét! Valaki pls Segítsen, hogy Djey's magicmappal mit kell csinálni, vagy mi a fene az xD mert letöltöttem EZT és itt irja, hogy mûködjön, elõször meg kell csinálni ezt a magicmapos bigyót, és én nem tudom mit akar, igy amiért feltettem, nem indul a game a magicmapos bigyó nélkül =( meg csomó modellje van ami tök jól ki van dolgozva és ehhez mind kell ez a cucc =((

ejj a vidi link lemaradt -.-'

off: kigyók a fedélzeten-t nézi vki RTL-en ? 😄
elsõ pár percében srác crosmocival száguldozik Oahu-n, de jó is lenne TDU2-ben utánozni.. :-)

w77d
áztámindenit azért egy pici élsimítás nem ártana oda....

<#banplz>

pxxl
uhhh nem kicsit recés

All hail the double x!

Bufee
Kicsit gyönyörködtem a tájban!

Daf XF 105 CB:Bufee

a Dodge Charger mit cserél le?