107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • smoke11119
    Azvolt a gond hogy beraktam a tdu radiot a rádiókhoz remélve hogy winamp nélkül a játékon belül tudom majd halgatni de hát nem tetszik neki. :S

Köszi aért a segítséget:)
  • bazso29
    Nekem már nagyon kellett valami változás a TDU-ba, így 4 év után (vagy mennyi..) már elég uncsi tudott lenni. Viszont ma este sokszor nem tudtam volna minimap nélkül hol vagyunk (pedig jobban ismerem a szigetet, mint a tenyerem) és qrvajó volt csapatni. Csak mindenem ki van már a civilekkel meg a laggal..
  • Kisbundi88
    Nah ha már se rally VB-n, se itthon nem látunk ilyet (szeretünk drága FIA és MNASZ) akkor egy kis WRC feeling...
  • Gibor
    Nyisd ki a portokat. www.portforward.com
  • RETROB0Y
    ÜDV

Van 1 kis gondom

Felraktam az original TDUt peccseltem CD-key beirtam hoznám létra az accountod mire feldob egy olyan hibaüzit hogy NEM TUDOTT A TestDrive serverekhez csatlakozni
    ellenőrizzem a netem :S

Se torrent kliens se MSN nem fut a kasperskynél is mgbizhatóra van alapból beállitva

mi a gond??
  • USAMEN POWER
    Qrwa jó lett, viszont részemről nem ez az igazi Hawaii. :)
    De nagyon jó !
  • Kisbundi88
    Anyám, de szép ez a Suzuki...

• Hoffi
    köszönöm:)
  • bazso29
    Stock: Ezek már mamutfák, nem lógnak bele a felüljáróba.
    Toyota: Photoshop és djey's modding tools.
    Hoffi: Ez DK-en a rejtett sziget melletti útszakaszon van, innen indul északra a hosszú egyenes a Robin birtok mellett.
  • Hoffi
    megtudnád mondani hogy ez az útszakasz hol van?:D
    amugy leszedtem az új pálmákat felraktam őket 26-ra egyszerűen gyönyörű lett a táj gratula hozzá:)
    ja a másik kérdésem hogy a múltkor láttam egy tdu-s képet azthiszem innen a fórumról csinálta valaki hogy az országútakon a sima 1x1sávos(nemtom hogy mondják ezt:D) úton nem két záróvonal volt hanem szaggatott
    azt nem tudná valahova feltenni az illető nekem?:)
    Előre is köszönöm szépen:D
  • tdu Toyota
    Ezt hogy csináltad? Milyen programmal?
  • Stockbauer33 #94445
    Zso ezek mamutfák?
  • carloelsa
    Ez de dúúúúúúúúúúúrva xDDD
  • HUN BECSEHELY
    Hali.Próbáld meg azt,hogy leszeded a "Bnk1"-et,és felül irod a tiédel.
  • smoke11119
    Nemtudja valaki hogy miért nem indul el?

Ma délután fölraktam 1.sőre ment minden onlineprofilostol mindenestől most meg első inditásra emulátoral való ütközés aztán meg 2.ra mikor jönne be e afőmenü akkor leáll és vagy bezárom vagy keres a windows megoldást és bezárja természetesen nem talál

Win7 32bitem van
  • bazso29
    Próbáld ki nagyobb fűvel-fával, az az igazi dzsungel:
  • Stockbauer33 #94440
    Na mentem megint .Az északi 1enesbe a a reptérnél normálba kopár a müsor a tropikállal tényleg atom dzsungel.ÓÓÓriási köszönöm neked .A CW is bejött de ez tényleg teljesen máshogy adja a filinget
  • ronaldo86
    kösz szépen....műxik :)
  • smoke11119
    Az jó :D akkor várom a xeket :)
  • Fr3nky21
    Akik ide szoktak irogatni, legtöbben játszanak is.
  • smoke11119
    Hali szokott még valaki online játszani? ha igen akkor dobhatna 1 pmet a xfire címével és gurulhatnánk.:)
  • Laaccoo
    Hello!Gondoltam játszok,de mikor el akarom inditani ezt irja ki:
    Mi lehet a hiba mikor a cd is bennvan???
  • bazso29
    Az a fák árnyéka miatt van, mivel eredetileg kis bokrok lennének így arra is rávetíti az árnyékot, mint a fűre és talajra. Ezzel nem tudok mit tenni, legalább változatosabb.
  • Stockbauer33 #94433
    A városkörül az autopályán fekete beütésűek a lombok de nyílt terepen szépek.Így hogy 26ra tettem komoly dzsungel lett.Nekem bejön
  • bazso29
    Tényleg úgy írtam?.. Remélem nagyobb felbontáson nem túl gagyi.
  • Stockbauer33 #94431
    Nagy-nagy gratula ,Igazad volt a 26-al kegyetlen jó lett .Úgyvan ahogy mondtad (ELLEHET TÉVEDNI )
  • Roger6
    Gyönyörű!
  • bazso29
    Egy kis ízelítő:

• bazso29
    Elkészültek a jobb minőségű pálmák, illetve átírtam az fx.init is, kicsit jobb lett az egész. Akinek bírja a gépe, annak érdemes nagyobbra állítani a fák méretét (pl. 16-ra), beszarás látvány lesz az egész szigeten..
  • USAMEN POWER
    Az a lényeg. :)

#94418:
  • Kisbundi88
    Csinálsz egy szöveges dokumentumot és az ip elé írd ezt http://. Így kell kinézni kb. http://86.101.38.107:9000. Ezután a szöveges dokumentum kiterjesztését átírod m3u-ra. Ezt elindítod a Winampal és akkor kérni fogja a felhasználónevet és a jelszót. Ezt a leírtak szerint kell egybeírni. Én így csináltam.
  • ronaldo86
    és a jelszót hova kell beírni?....mert ha beírom az ip-t bufferel de nem indul...
    Winampban Ctrl+L oda bemásolod az ipcímet aztán indítod
    utána a lybra:startrek vagy a frenky:12345 jelszókat használd mert csak igy műkszik;)
  • Gibor
    Hát én nem jöttem rá hogyan kell hallgatni :S :D az IP-t beírtam tűzrókába de kidobott egy oldalt hogy épp 6an hallgatják stb... Tovább nem jutottam :D
  • Fr3nky21
    Terveink közt szerepel még az Útinform bemondása is Ohau szigetén történt eseményekről.
    De még köszönti a bejelentkező új hallgatókat:D:D:D
  • Gibor
    1. Fut
    2. Igen
    3. Egyszerű, ha kint vagy az utcán összekapcsol 7játékossal, térképen meg rátudsz keresni az online playerekre illetve barátokra
    4. Hát eléggé.
    5. odolni? hmm ha moddolásról van szó akkor a sima alap játék eredeti kulccsal és semmi más.
    6. Nem értem pontosan, eredeti játékhoz mi kellene? :O Feltelepíted és játszol.
  • lybrahu
    asszem nem látszik a kép.....megpróbálom én beszúrni....hátha sikerül

• Fr3nky21
    Ahoj! Mégegyszer bocs, ez az utolsó off. Hivatalosan is megalakultunk!Innentől kezdve ha valami gáz van, akkor keressetek bennünket Pm-ben. Winamposoknak felhívnám a figyelmét, hogy a logint és a pass-t egybe kell beírni. (Pl Frenky:12345) Előfordulhatnak még problémák, még teszt fázisban van a rádió. Lybra részéről inkább Rock orientált, de a legjobb kifejezés a vegyesfelvágott, nagyon jó muzsikákat tol!! Én pedig a Trance, Dance, Diumdisum részét viszem. Üdv!

• RETROB0Y
    ÜDV

A gém megy Windows 7 64biten?

Érdemes felrakni?

A multi konkrétan hogyan is müködik?

Van sok online játékos?

Ha nem akarok semmit odolni akkor mit kell felraknom?

Gondolom eredeti gémhez nem kell semmi nagyon nem?