107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • USAMEN POWER
    Am lesz még a TDU 1 -nek szervere, ha kijön a 2 ? Mert időnként még feljönnék körbenézni Oahu -n is... :D
  • Szabi1991
    én úgytudom hogy egyszer amikor kiadnak egy játékot legyártanak vagy 100.000 példányt és annyi.. max ha nagyobb az érdeklödés re csinálnak még párat..

eddig tartottak a készletek, újat meg nem csinálnak mert hamarosan már a 2. rész jön ki.. :D
  • Fehercsoki
    Miért szüntették be a gyártását?:S
  • Szabi1991
    elméletileg már nem.. de auchan, tesco és társaiban talán fellelhető még 1-2 példány :)
  • Fehercsoki
    Meg lehet még valahol venni a játékot?Azt amiben megapack is van.
  • Misi08
    HUN BECSEHELY! Szóval 5 ezerért nekem adnád?:O tényleg kicsit sok, ha jól értem. Amúgy rosszul gondolom, hogy ennél olcsóbban is megvehetem boltban? Ha hülyeséget írok bocsi, de 5 ezerért amúgy sem venném meg. Azért köszi
  • Mathiasse
    Sziasztok!
    Lenne egy kisebb nagyobb probémám miszerint belépek a játékba és csatlakozok a profilomhoz..aztán bejön egy üzenet, hogy megjelent egy ujabb a verzió a játékból. fent van a patch és a megapack is.
    A játékom eredeti és a megapack is. ( a szépséghiba az hogy elvesztettem a dvd-jét de megvan a cd key és a megapack is letöltve van eredeti key-el) Mi lehet a probléma?
  • nyomjadnekkiii
    jön vki gurulni eggyet 3 fele?
  • HUN BECSEHELY
    Tudom kicsit sok érte,de ez van.
  • Tufa
    :o
  • USAMEN POWER
    Legalább valaki levágta a konkrét szituációt, és innentől mostmár peace legyen.

#94676 - 87 delete.
  • HUN BECSEHELY
    5-ért vettem,ha kell igy is,akkor beszélhetünk.
  • Misi08
    Sziasztok! HUN BECSEHELY! Azt írtad, hogy van egy fölösleges cd-kulcsod, ha jól értettem. Ha megvan még, nekem kellene. Légyszi, ha megvan még írd ide az MSN-ed és felveszlek.
  • Stockbauer33 #94675
    Kösz a cikket--------Na pont ettől féltem habár sokakhoz képest maratontávokat megyünk a mostani szigeten is /////// Ahogyan már korábban is írtuk, lesz törés, ezt szintén megerősítették a franciák. A sziget egyik pontjáról a másikra 20-30 valós perc alatt lehet eljutni, egy teljesen kör megtétele Ibizán körülbelül 40 percünkbe fog telni.
  • USAMEN POWER
    Tudom. #94652, #94663, #94665 - 71 delete.
  • Laaccoo
    Hello! A sok képtelenség után egy kép:
  • carloelsa
    Én nem azt mondtam, hogy csak elvileg... xD
  • USAMEN POWER
    Gíbor: Sajnálom, a siránkozásra már nincs szükség. Ráadásul csak ismétlés, mert nem egyszer volt már cry time a topikban. :DD (A csapból is az folyik milyen volt pepsi idejében, továbbá hogy kinek van problémája velem, az se érdekel.)

Fitti: "De sajnos csak ezek a veszekedések mennek, meg talán 1-2 jó üzenet van." --> Ezt te is tudod szerintem hogy erős túlzás, olvass vissza jópár oldalt, nem nagyon fogsz az állításoddal megeggyezőt találni. Viszont a mondatod másik fele is kérdőjeles részemről, meg háth az ilyen dolgok nem egy személytől függnek.

aradi13: Elég egyszer is leírni, aki tudja a választ válaszolni fog. #94653 delete !

Továbbá a velem kapcsolatos megjegyzéseket, nagy ívben le****om. #94655 - 56, #94659, #94661 delete !

Ezzel a hsz -el viszont nem további vitát akartam nyitni, privátban lehet írni !!
  • daneszbaby
    Végrre lessz index ennek naagyon örülök.
  • MSZATESZ
    igen az még egy lehetőség, hogy tedd újra úgy, hogy nem adsz meg neki kódot az még működhet :P
  • HUN BECSEHELY
    És ha nem adod meg a Serial-t a Megapackhoz akkor mi a helyzet?Nálam ugy jó
  • aradi13
    hellósztok!
    van egy kis baja a TDU-mnak.... feltelepítem a Bonus Pack-et is mellé, beírom a Serialját, de hiába, belépek, és ott vannak az autók, de nem tudom megvenni, csak látom a háttérben.. mit csináljak? előre is kösz
  • Johnny 19
    Ez gondoltam valakit érdekel. Sok újat nem mondanak benne!
    Remélem még nem rakta be senki ezt a hirt.

Ismét új Test Drive Unlimited 2 információk érkeztek: ezúttal a francia Joypad jelentkezett egy előzetessel, melyhez néhány új kép is társult.

Immáron sokadik alakalommal erősítették meg, hogy Ibiza lesz a játék helyszíne, mely az első TDU-ban látható módon lett lemodellezve. Ahogyan a korábbi hírekben is olvashattátok, a játékban lesz napszak-változás, ennek váltakozási ciklusa (vagyis 1 játékbeli nap) körülbelül 2 óra 30 valós perc lesz. Az online együtt tartózkodó játékosok ugyanabban a napszakban fognak autózni. A dinamikus időjárás is része játéknak, így lehetőségünk lesz vezetni kedvencünket napsütéses időben, de viharos időjárásban is. A játékban ezúttal nem csak pénzt, de tapasztalat pontokat is kapunk. Ilyen tapasztalat pontokat négy lehetséges módon szerezhetünk: versennyel, közösségi tevékenységgel (barátok száma, versenyzés más játékosokkal, stb.), felfedezéssel (titkos utak felfedezésével), gyűjtéssel (egyre több autó, ingatlan, stb. vásárlásával). Az első részben sokak hiányolták az indexet: nos van egy jó hírem, a folytatásban már lesz irányjelzés, vagyis indexelhetünk kedvünk szerint.

Ahogyan már korábban is írtuk, lesz törés, ezt szintén megerősítették a franciák. A sziget egyik pontjáról a másikra 20-30 valós perc alatt lehet eljutni, egy teljesen kör megtétele Ibizán körülbelül 40 percünkbe fog telni. A járműveinket személyre szabhatjuk, mindez rendkívül hasonló lesz a Forza 3-ban látottal. Az átalakított járművet később értékesíthetjük is. Akárcsak az első Test Drive Unlimitedben a folytatásban is használhatunk úgy nevezett bookmarkokat vagyis könyvjelzőket, így a térképen megjelölt pontra ugorhatunk egy pillanat alatt. Természetesen, mint a mai legtöbb játék a TDU2-höz is készül majd DLC.

Lesz egyjátékos szerver azoknak, akik nem szeretnének online játszani. Akár készíthetünk is saját szervert, melyen barátainkkal együtt szórakozhatunk, persze csak addig amíg, be nem lépünk például egy boltba. Természetesen kereskedhetünk is majd barátainkkal. A szerverek 8 játékosra lettek méretezve. Versenyezhetünk saját klubunk tagjai ellen, de akár klubok közötti versenyen is részt vehetünk, akárcsak a TDU1-ben. Néhány exkluzív autó, csak bizonyos klubok számára elérhető, a limit egy autó per klub.

Végül tekintsétek meg az eddig hivatalosan is megerősített autók listáját és a magazinról készült új képeket:

* Audi TTS
    * Dodge Charger SRT8
    * Dodge Viper SRT10
    * Gumpert Apollo Sport
    * Pagani Zonda C12S
    * Pagani Zonda Cinque
    * Pagani Zonda F
    * Pagani Zonda Roadster
    * McLaren MP4-12C (klub-exkluzív)
    * Spyker C8 Aileron Coupe
    * Spyker C12 Zagato
    * Spyker Pekin to Paris (SUV)
    * Saleen S5S
    * Saleen S7 Twin Turbo
    * Mercedes SLR 722 S McLaren Roadster
    * Mercedes SLR Z199
  • Stockbauer33 #94651
    Elnézést kérek tőled(tőletek).Talán a frontos idő talán a belőlem kikivánkozó vmi miatt írtam amit írtam.De máskéntkellett vna fogalmaznom és nem így.Még 1x sry.
  • HUN BECSEHELY
    Hali.Szereztem egy CD-kulcsot,ha kell még valakinek irjon,mert feleslegessen nem irogatok össze-vissza
  • marcihusi
    Teljesen igazad van, "a régi szép idők" már úgysem térnek vissza, inkább a jelen helyzetet kellene békésebbé, és kulturáltabbá tenni.
  • Gibor
    A DDS-t hogyan kell exportálni? mert most nemtudom elindítani a TDU-t mert kifagy.
  • Mathiasse
    Hát igen mindenesetre tényleg sok dolog változott a régihez képest.. De szerintem fejezzük be ezt a nosztalgiát meg a vitákat és probáljunk meg normálisan irogatni.
  • marcihusi
    Ez máris egy kézzel fogható magyarázat. Köszönöm szépen
  • Fitti83
    Én azért olvasom még a fórumot, ha nem is szoktam cruise-olni. De sajnos csak ezek a veszekedések mennek, meg talán 1-2 jó üzenet van.
    Annyit megjegyeznék régen nem csak ugyanazok tettek fel képet, hanem sokkal többen. És jó volt jönni nézegetni a képeket. Most talán negyed annyi kép megy fel.
  • marcihusi
    Hát uraim, ez egy nagy vicc amit itt műveltek. Lehet hogy bennem van a hiba, de szerintem ez csak egy játék, és nem is értem mit tudtok görcsölni, meg nosztalgiázni azon hogy, hú de jó volt régen. Én nem voltam régebben, de az az igazság hogy most lehet jókat kocsikázni. Vannak jó arcok és kevésbé jók is, mint ahogy gondolom régebben is voltak.
    Milyen jó hogy ez csak egy játék, és nem találkozom soha a nagy többséggel, mert ott már a Stock egy korábbi üzenete lépne érvénybe, az a bizonyos 1 méteren belüli.
    Azért ezt a mentalitást hagyjátok a játékban fiúk, mert az életben ez nem túl nyerő.
  • Gibor
    Megakarod tudni, lapozz vissza itt van, és legfőképp azért volt jobb, mert nem a hülye veszekedés ment minden faszságon, hanem postolták a krúzról a képeket és mindenki ment játszani... Most meg postolok és már "nyafogok" "nyálgép" vagyok...

Értelmi szint = 0 - zéró

Részemről bevan fejezve, nem vitázok....
  • Stockbauer33 #94642
    Akkor koccol6sz is innen és gondolom a csodakrúzok alatt kiveritek 1másnak.Nem?Vagy csak dupla szmájlik mennek minden idióta kicsúszásnál.Ide 2 rétegjár.1 a nyifinyafi szarevők.2 a nyálgépek iszonyat nagy aggyal .Nyafog itt mindenki húúúúúúú de milyen jóvolt a Pepsi idejébe.Na mivolt akkor?Senki nemírjale.Fent jó arcokkal gurulgatok és próbáltam meg kérdezni hogy mi volt régen azokon az agyonkönnyezett krúzokon?Válasz.Szakitottunk mint az állat és ennyi.Erre megy itt a nyálverés?És ti kritizáltok bárkit?Naneeeeeee
  • Gibor
    Ehez pofa kell barátom, közel nem vitához kapcsolódóan írok egy mondhatni köszönetet erre törlöd. Semmi bajom nem volt eddig veled, nem is a témához kapcsolódóan beírom hogy a régi krózok meg társaság milyen jó volt és élveztem velük a játékot, hátha ráolvasnak és eszükbe jutnak a régi dolog erre te nagy pofával kitörlöd, elmondom neked akkor te még sehol nem voltál, sőőőt kb innen senki már, OpelosHUN egyedül, meg Adamfesto...
  • USAMEN POWER
    Félretéve az indulatokat, az érintettek elgondolkozhatnak a vita tartalmán, mert néhány etikettet nem árt betartani, és elkerülhetőek az ilyen jellegű konfliktusok... Továbbá preferálom ha valaki(k) védi(k) az érdeke(iket), de ha az érdek alapja instabil, ráadásul az illetők ezt jól tudják, akkor fölösleges verni a nyálat. Ez olyan, mint pókerben blöffölni a semmire.

Továbbá a vitát itt lezárom, (előző) #94640 - 74 delete !
  • USAMEN POWER
    Ha önmagában megy a program az még nem jelent semmit, de amint van adatforgalom is az zavarja a játék adatforgalmát. Ezt szakszavakkal max a Fatal tudná elmagyarázni, én viszont ezt tapasztaltam.
  • carloelsa
    Nekem mindig el van indítva a torrent, még sem laggolok, de ha töltök le és fel akkor laggolok, akkor ez hogy is van?
  • USAMEN POWER
    Holecskó ! Zsír volt a színjáték de komolyan azé, mert szóltam hogy laggolsz ? El se hiszlek ombre ! :DD A tdu -nál tök 8 hogy mennyivel töltesz, a torrent zavarja ezt a játékot. Ha valaki nálad laggol, az meg a másik kapcsolati problémáját jelenti nem a sajátodat. Nagy öreg létedre, illene többet tudni erről a játékról... Fail
  • Gibor
    Ebből a képből kérhetek?
    Próbáltam de kihal a TDU-m, jah és én hülye backup ot nem csináltam :S
  • HUN BECSEHELY
    Hali.Haver szerzett egy kormányt a TDU-hoz,csak Drivert nem találunk.

Tipus: ROADSTAR TEC 152

Amugy ezt a linket találtam,de nem jó neki,mert 64bites rendszerhez van,és nem ismeri fel az Alaplapot.
    http://drivers-download-center.org/tag/roadstar-tec-152-driver