Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falkon
Pontosan.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

94mike
Majd legközelebb<#vigyor>

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Falkon
Nem ismerõs.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

94mike
Wolf144

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Falkon
Mi a neved?

94mike
Passz akkor,csak téged mutatott,kb 2 perc volt mire oda értem,ahol voltál.De már a térképensem láttalak😄

Falkon
Lehet , nem igazán figyeltem.
Charger-rel voltam.

94mike
igenigen,a városba vezet az út.lehet akkor,hogy az volt:S én FTC nek olvastam,de közbe csinálltam mindent😄

Falkon
Nekem a nickem : {HUN}Falkon.
És a városba flangáltam.

94mike
Falkon! a nick nekev FTC/Falkon? láttalak a térképen^^ egy hosszú egyenesben álltáll,elindúltam feléd,de mire oda értem sehol nem voltál.El húztál gondolom^^

Minden ház, szalon, tuner, ruhaüzlet és ehhez hasonlóak hómentesek. Ezek vannak a Spots könyvtárban és már nem volt kedvem azokat is megcsinálni, mert rengeteg plusz textúra lett volna. Így is több, mint 3500-at csináltam.<#circling>

Illetve nem vagyok biztos benne, hogy mindnek, de a térkép északnyugati csücskén lévõ pár háznak igen.

Hát a megvehetõ házak kerítésén belülre esõ füvek azok zöldek nálam. (de gondolom ennek oka van)

Tomika001
Akkor megnyugodtam hogy nem mindenkinél laggoltam. 😄

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Tomika nálam okés volt, csak opelos laggolt.

#91281 Ha valamihez hozzászólsz fölöslegesen elõbb nézz utána a dolognak, és utána járjon a szád !

Én mondtam tegnap, hogy rám ne várjatok, mert akad a játék és nem tudok gyorsan menni..
Találtam pár hibás textúrát, ezek ki lettek javítva. Ha találtok sima füves terület, vagy barna havat, akkor légyszi linkeljetek róla képet térképpel együtt. thx.

94mike
Tegnap,mikor fenn voltam (nem veletek) pár embernek szaggatva ment a kocsija:| az enyém jól ment,de az övék:S miért van ez?valaki valami ötlet?
most próbálltam,most fasza:S

Tomika001
Bocs az egyik "t" leugrott! <#wink>

Yeltzin
melleTT

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

Tomika001
Tenger mellet. <#hawaii>

hi! vki nem tudja h mikor lesz kész a gsx-r?
Hát gondolom, mert laggolsz. De nálam nem volt olyan vészes, csak akkor ugráltál amikor megálltunk a hídnál, menet közben inkább csak remegett az autód. A többieknél például Opelos is pattogott össze vissza, meg szakadt volt, nálam teljesen jó volt végig. Szerintem függ ez a neted típusától, a játékszerver hangulatától, layerek telítettségétõl is, de nem hiteles amit mondok, ez csak spekuláció részemrõl.

Tomika001
És miért ugrál van erre megoldás? <#szomoru1>

Hát Stocknál, Newnál, nálam, meg ha jól tudom még valakinél ugráltál, mindenhol elég durván, 10-15 métereket.

Tomika001
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Remélem nem mindenkinél ugrált a kocsim mint az állat. De ha igen akkor nagyon vagy kicsit? <#pardon1>

Tomika001
Én is rajta vagyok. <#vigyor3>

Törölt felhasználó
Nahát hát nem rajta vagyok a másodikon??😄

New, te meg úgy döntöttél megint kitiltatod magad???<#hehe>
Meló miatt én se nagyon cruiseoltam az utóbbi idõben, de pár nap és szünet, talán több idõm lesz tdu-zni.
Habár az én hibám is hogy csak a 100 % osan jó cruiseokon tudok ott maradni. De tudom hogy milyen egy külföldi cruisenak a színvonala és ahhoz viszonyítok. Elõfordul hogy valaki nem pro, de amit a 77 ben leírtam ne vedd magadra !

Törölt felhasználó
Hát bocsi, nem vagyok elég pró, nehéz kormánnyal nyomni... Próbálok fejlõdni, de hozzátok még sokat kell. Meg nem is vok annyira kocka, mert van elég progim, nem is tudom ezelõtt mikor volt idõm elmenni egy crúzra. Jó régen, meg persze más autós játékokat is nyomok, és persze teljesen más vezetési stílus, itt is elõsször alig bírtam a viperrel, de végülis a végére már nem ment rosszul. Azért sajnálom, hogy néhányan nem vagyunk elég ügyesek meg gyorsak😞
Meguntam a cruiset, és a társaságot majd leléptem onnan, ennyi.
Egy ide kiírt cruise legyen élvezhetõ, ne kelljen minden percben megállni, mert km-ekre lemarad valaki. Tudok gurulni egyedül is, és ismerek elég külföldit akiknek a cruiseain részt tudok venni. Amikor én veletek gurultam, (sajnos) volt még két nagy külföldi cruise, amin részt vehettem volna. Kb. ennyi a történet.

Errõl természetesen nem Stockbauer tehet, nekem a személyével semmi gondom nincs. Ilyenek elõfordulnak ha nincs összekovácsolódva egy társaság. Habár most este minden belett pótolva. np.

Törölt felhasználó
hát de te is jó vagy😄 Azt mondod nekem is mennem kell szevasztok, erre elkezd elhúzni elõlünk. Az ucsó adat valami 11 km távolság volt. Jól elhúztál😄 Aztán neked ezek szerint csak a virtuális világ van??😄
Enyhe tévedés. Most lett vége nemrég egy 8/8 layeres cruisenak. Jobb volt mint ami ide ki volt írva délután. 😊 Képek majd lesznek.

Átküldöm neked skype-n a jadznak átment félóra alatt.A CRW az opelos féle weather modal kegyetlen fõleg a tejködbe

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Tomika001
Nem baj van ilyen! <#vigyor3>

SeanJRRussel
Légyszi a torrentes krézi vintert seedeljétek már.Elõre is köszi.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

94mike
Sztem nem,mikor én fennvoltam(30-45 perce kb) alig voltak:S..
mindenki húzott a háza fele...aztán 3 an voltunk.1 motoros,1 autós,meg én..aztán eltüntek valahova,és énis lejöttem.

Törölt felhasználó
16-tól volt. Sztem már alig van fent valaki, ha még vannak eggyáltalán.
Hoffi
mikor lesz a krúz??😄 és hol?😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Hoffi
FPS csökkenés nem jár a móddal?

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Öhömm ez egy kicsit buzis volt xD

Törölt felhasználó
Ja, bocsi, most esik le hogy nem is atikát akartam irni hanem tomikát<#confused><#zavart1>
adamfesto
Kitört a vulkán Honolulu mellett, mindent beborít a vulkanikus hamu...

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Tomika001
Nincs mit máskor is! <#vigyor5>

Semmi gond.Én is köszönöm mindenkinek.LESSZ MÉG JOBB KRÚÚÚÚZOM IS <#violent><#boxer>.Azthiszem változtatnom kell az embereken is ezzel a CRW moddal 1üt mert...........

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Semmi gond, én is köszi a gurulást mindneki.

Törölt felhasználó
Te aztán nagy fej vagy!😄 Mindig mindenre van valami megoldásod😊
Kösz a gyors választ.

[HUN]FaTaL
Játékhiba, gondolom belsõnézetrõl beszélsz.

Megoldás: Alt+tab, feladatkezelõ, folyamatok fül kikeresed a testdriveunlimited.exe-t, jobb klikk, affinitás és csak 1 magot engedélyezel neki. A teljesítmény nem csökken, a hang jó lesz.

http://goo.gl/gd6Zi5

Törölt felhasználó
Ja meg bocsi stock és jaddz, hogy nem tudtam emiatt elkösszönni😞