107666
-
USAMEN POWER #94634 Köszi király lett ! :D -
#94633 Thx :). -
#94632 Amúgy nem kicsit brutális :D. -
carloelsa #94631 De gyóóó lett :D Jó a kép Usamen :D -
#94630 Küldtem pm-et. Az atari/euro/bnk/frontend/hires mappába másold be a log_in.bnk-t és kész. -
#94629 Így jó lesz?
-
#94628 -
#94627 Egy kis gyüjtemény az elmúlt pár napból.
Remélem mutatja nálatok a képeket, mert amit a múltkor pakoltam fel azt nem látta senki. -
carloelsa #94626 Már láttunk jó néhány ilyet De egy kérdés: Hova tűnt az árnyék? xDD -
#94625 Egy kis Muscle Car
-
smoke11119 #94624 Na végre frissíti a playereket. :) Valamikor összekéne hozni egy gurulást. ^^ -
#94623 sziasztok
valaki megtudná csinálni nekem ebbe a módba hogy köd ne legyen hanem köd helyett is napsütés legyen?
vagy csak aki tudja a megoldást az leírná ide hogy mit kell csinálni?
mert Tropical módnál igen hülyén néz ki mikor köd van:D
fontos lenne!
Előre is köszönöm szépen:) -
#94622 Na még egy a nap végére
-
USAMEN POWER #94621 Ezt a Camaro -t valaki megtudná nekem csinálni háttérnek ? Sajnos nem értek a modding toolshoz.
-
Stockbauer33 #94620 Szép mod felis rántottam -
#94619 Audi S6 Avant
-
#94618 Nissan Skyline R33 -
Gibor #94617 Geccc, sehol sem találom az R33-at. :(:(:( -
BalanceArt #94616 Nálam tegnap óta ragadt be a kép. Azóta mások ott látnak engem ahol tegnap abbahagytam a krúzt egy nagyobb társasággal. Így elég nehéz rátalálni a barátokra, de amúgy ugyanúgy összerak, ha egy layerben vagyunk.
Stockbauer, Szabi: bocs, de nem gondoltam, hogy olyan hosszúra nyúlik... nem értem visszam, már elmentetek. -
HUN BECSEHELY #94615 Én már dolgozom rajta,hogy sokan ki legyenek elégitve.Mert sokan játszanának Online,csak hát ugy az 576-nál nincs,cdgalaxis-nál elfogyott,de én találtam máshol.Amint vissza igazolják,irok ide. -
Stockbauer33 #94614 :F :F :F :F -
shumika #94613 én írtam hogy van egy bontatlan. xD -
#94612 nos ehhez semmi program nem kell!
megkell venni a játékot és menni fog!
Sajnos mostanság a boltokban nemigen kapni
és én most hirtelen a neten se találok olyan helyet ahonnan meglehetne rendelni PC-re
de ha visszaolvasol valaki írta hogy megválna a játékától asziszem:D -
#94611 Ezt kérlek talán még innen tudu letölteni, úgy hogy hálózatban jó legyen.
Stock, ez a szín most nem az én érdemem, a szalonban választottam -
Stockbauer33 #94610 Tegnap éjjel 2kor javultmeg de sztem most is jó mert összerak mberekkel csak egyhelyre ugorjatok és ottmár bekeresi aki a közelbe van -
#94609 Értem, de ez nem csak nálam van így hanem tattix, zsolesz-el is, ja meg magyarokat sem látunk fent. Meg nem frissül a térkép. Mindig ugyan azokat mutatja ugyan ott. -
steve0123 #94608 haki mindenkinek! azt szeretném kérdezni h a képek meg a beirások alapján lehet együtt is kocsikázni! szeretném megkérdezni hogy honan lehet letölteni ezt a programot ahol többen tududnk játszani!! köszönöm segitségeket -
carloelsa #94607 1 órája fent voltam, semmi gond nem volt -
#94606 Más is találkozott ilyennel?
Mi a fene folyik itt nem jó a szerver? Fel enged, de csak ugyan azokat az embereket mutatja ugyanott ahol voltak tegnap és tegnap előtt. Be fagyot volna a szerver?
Ja igen sem club members sem, friends list, all payer között egy darab klub tagot nem látok.Így meg elég nehéz össze hozni egy talit.
-
Stockbauer33 #94605 Jaj te micsinálsz mber? :F :F Honnan a rákból varázsolod ezeket a színeket?Szép ez is -
#94604 cities xl-re kattantam rá kicsit
-
USAMEN POWER #94603 Este leléptél aludni, egy kicsit elhúzodott a 20 perc mi ? :D -
USAMEN POWER #94602 Jó képek ! -
#94601 Bocs mester -
carloelsa #94600 Gyájj ez már ezer éves, máj mutattam -
#94599 Azért van még egy két szépség
-
shumika #94598 értelmes. egy mondatba elmondta hogy jó meg rosz a TDU. xD -
HUN BECSEHELY #94597 Feltettem a heveromnak a játékot,mert eddig nem volt hozzá gépe.
Szűk szavú volt,de rátapintott a lényegre.
"Kibebaszott kurva jó ez a szar" -
Stockbauer33 #94596 Jóvolt nagyon .Habár ha összejön a brigád akkor mindig jó -
HUN BECSEHELY #94595 Ez a szín kellene az 512-es Ferrarira.