107666
-
#106457 és hol találom az ige mappát? -
becsiati #106456 Ahova telepítetted a játékot, azokba a mappákba van 1 euro mappa, azon túl lenni kell 1 BNK mappának és oda abba a mappába be kell másolni 1 IGE mappát és akkor minden jó lesz, mert az a mappa tartalmazza a versenyhez szükséges dolgokat, nekem is ez volt amikor leállt a szerver! -
#106455 Gondlom nem eredeti. Ha igazam van akkor lehet hogy rossz verziót szedtél le. :/ -
#106454 nem még nincs benne semmi -
#106453 Nem tettél be modot és a BNK1.map-ot elfelejtetted kicserélni? Akkor szokott hasonló történni. -
#106452 helló tudnátok nekem segiteni belépek a játékban megveszek egy házat és utána van az első verseny ott nyomok egy entert és nem enged versenyezni mert lefagy mi lehet a gond? -
#106451 Mercedes CL65 AMG ;) -
becsiati #106450 Norby PLS! 1 linket rakjál már majd ki! Mert így nehezebb megtalálni HA megtalálom. Köszi előre is. -
Coming soon! -
#106448 Köszi! :) -
Stockbauer33 #106447 Komoly vagy Norbi -
#106446 Ez is kész:
Black Edition:
És az egyik beltér változat a sok közül:
A C$ logo a black edition elején Combat $hotgun rövidítése, mivel azt mondta ha csinálok ebből egy black edition változatot akkor be fogja rakni a tdu-ba. Mivel nem szereti a merciket ez nagy szó... :D Amikor mondta kapásból nekvágtam mert rohadt sokat segített már. Így végülis a BE változatot miatta csináltam, de megosztottam midnenkivel, viszont csak neki van C$ logo, ti (ha használjátok) BE logót fogtok látni. :)
Van egy valag beltér változat, tudjátok őket kombinlgatni, ha vmi nem egy akkor szóljatok! A fa textúra jóval sötéttebb a képeken, mivel módosítottam. Ha kell akkor küldöm! ;) -
becsiati #106445 Valaki, akinek van Logitech G25, versenykormánya, az az illető feltudna tölteni 1 képet a beállításról, a TDU ba, hogy állnak a csúszkák? Köszi
-
becsiati #106444 Nagyon állat lesz a kis gép! Már alig várom, hogy elkészüljön! -
#106443 Itt az SG-s LFS topikban,még valóban nemjártam.. ez a része nemérdekel... én carstyling.hu-n lévő LFS topikban vagyok " jelen " , amellett meg haverokkal szoktam bohóckodni.. tehát ezért nem látsz engem :) -
#106442 Mercedes CL65 amg w.i.p. képek:
Alakulgat, de még van vele munka. :) -
#106441 A hiba az Ön készülékében található. Soha nem láttalak a Live for Speed topicban amúgy, de gondolom megvan az oka. A modolhatóságnak köszönhetően sokkal tágabb réteget vonzz be rFactor. Live for Speed-et 4 éve használom, és semmi újdonság nincs benne, azóta szinte full ugyanazok az autók és pályák vannak - hozzátenném, nem sok. rF-re meg a mai napig jelennek meg pályák, autók, mod-ok, különféle telemetriák stb. Ez is elmondja, hogy melyik játékkal foglalkoznak többet. Apropó VW Sirocco?
Szóval ha élvezeti faktorról van szó, rF bőven viszi a pálmát, és mivel a szórakozásért játszunk, ezért nálam ő a nyerő. Múlt héten is egy gyöngyörű hegyi felfutásos pályát adtak ki hozzá, eszméletlen szép, és kőkemény szakasz. Ladával meg Peugeot 207 IRC S2000-el egyből toltam is neki, van benne kihívás szépen.
Na és akkor mégegyszer megkérdezném (mert fikázni tudsz, de válaszolni nem): Kifejeznéd, hogy az irányítása szar az mit is takar? -
#106440 Igazából 2 éve játszok rendszeresen az LFS-el.. de sajnos még nemláttam a grafikáját.. :( SE!
Játszottam mindkettővel.. az LFS 2 éve van fent a gépemen,az Rfactor nemvolt 15percet sem a gépen.... -
#106439 Engem :) De mivel totál noob vagyok kéne segitség ennél annál lehet,játszodtam már de régen és totál elfelejtettem mindent :) Vezetni tudok normálisan,azért nem kell aggódni :D -
#106438 Egy több mint 5 éves játékról beszélünk és szimulátorról. A szimulátorban a grafika nem tartozik a fő szempontok közé, de amúgy teljesen mod függő, hogy mit pakolnak bele a modderek Amúgy te láttad az LFS grafikáját? A legkedveltebb és legsokoldalúbb játék a szimulátorosok körében (igen, LFS-t, GT2-t, GTR-t, Race07-et és iRacing-et is lenyomja játékosállományban).
És kifejeznéd, hogy az irányítása szar az mit is takar? Lehetséges, hogy valamit elrontottál a kormány beállításánál a játékon belül, nem a program a hibás, rajtad kívül mindenki tudja vezetni.
Ha van kedvetek, holnap csinálok egy dedikált szervert egy könnyebb mod-dal, és pályával, és csinálhatunk egy teszt-versenyt. Érdekelne valakit? -
#106437 Én játszodtam azt is,nagyon jó :) Abban is benne vagyok és tényleg sokkal egyszerübb online játszani. -
#106436 Azért ez egy erős túlzás. Jó a fizikája, bár könnyen megcsúszik a kocsi, ahogy visszaemlékszem. :) -
#106435 Mert az Rfactornak az irányítása,és a grafikája = a sz.rral.. -
tothbalu99 #106434 Off:
A TDU Central-al mi van?
On
-
#106433 Mondassz valamit! A fizika ott is elég szimulátoros, ráadásul vannak benne hatalmas pályák. Régebben a túra autó modot szedtem le hozzá, volt egy "fílingje"... :)
Más: Jelenlegi projektem a cl65 amg-s merci. Lesz belőle egy "black edition" változat is, valamint természtesen több beltérváltozat és 4-5 felni. ;) -
Entex #106432 Nekem ez van: LFS_S2_6B és működik tökéletesen -
#106431 De akkor már miért nem rFactor?
- Fizika hasonló szinten van (mod függő)
- grafika jobb
- milliónyi autó letölthető
- milliónyi pálya letölthető
- crack-elve lehet online játszani
- saját dedikált szervert lehet létrehozni
- nem kell Hamachi
- IP-re lehet csatlakozni
És van csomó online liga. -
#106430 Jah igen.. és fontos!
EZ A CRACK CSAK ÉS KIZÁRÓLAG LFS "Z28" VERZIÓN MŰKÖDIK! 6B-n NEM! -
#106429 Nincsmit. -
becsiati #106428 Itt van az ÚJ SLR mercimről pár kép!
Köszi az oldalt - tothbalu99 - ahova küldtél, nagyon jó kocsik vannak rajta, és még lesznek! -
Entex #106427 LFS téma:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Megkaptam a cracket Daiztól, ezúton is.
Itt lehet letölteni: crck
Használata:
[20:03] Hussrac': kicsomagolod a cuccot lfs mappájába
[20:03] Hussrac': crackeled az lfs.exe-t
[20:03] Hussrac': utána a másik ikont megnyitod
[20:03] Hussrac': felülre nevet
[20:03] Hussrac': alulra jelszót irsz
[20:03] Hussrac': ( teljesen mindegy hogy mit,mert nemkell többször beirni )
[20:03] Hussrac': utána rámész a gerar-ra
[20:03] Hussrac': kidob egy ablakot ( hogy vedd meg )
[20:03] Hussrac': leokéz
[20:03] Hussrac': od
[20:03] Hussrac': és jólesz :)
[20:03] Hussrac': viszont
[20:04] Hussrac': úgy nemtudsz S2/S1 szerón játszani
[20:04] Hussrac': hogy szervert választasz
[20:04] Hussrac': hanem te csinálsz szerót
by Diaz
Win 7 64 biteseknek nem fog egyből menni, egy 1 perces folyamatot is meg kell ejteni a registryben:
1. registry megnyitása(start - regedit indítása).
2. Kulcs kimásolása innen:
"HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProductId.reg".
3. Ezután új karakterlánc (neve "ProductId" legyen) létrehozása ide:
"HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\"
4. A korábban kimásolt kulcs beillesztése a létrehozott "ProductId"-be
by csana83 LFS off topic
Majd egyeztessünk, hogy kinek mikor jó egy próbafutam erejéig, aztán ha működik a dolog lehet érdemes lenne átköltözni az LFS topikba.
-
#106426 Ennyire jó lett a WRC3? Kipróbálom akkor már :D -
#106425 LFS ben benne vagyok,Norby majd irj egy privátot ha van valami hogy biztos észrevegyem,mert a topikot nem mindig olvasom át:) -
#106424 Meglátjuk! :)
Am köszi! :P Holnap jön a horizon, ráadásul most beszéltem Combat-al és azt mondja dolgozik a srác a szükséges progi frissítésén amivel már át lehet konvertálni a modellek formátmát obj-be, amit már a zmodeler is tud kezelni. :) A rossz ebben csak annyi hogy lehet hogy hetekbe tellik mire kész lesz... :/ -
Entex #106423 Ha Diaztól megkapjuk a cracket szerintem Hamachin is tolhatnánk.
Btw epic lett a RUF, mint mindig -
#106422 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha gondoljátok, lfs-ben tolhatnánk pár kört online! Én is letöltöttem csak, de lehet tolni online, igaz nem emlékszem hogy hogyan... :) Részemről nem vagyok benne egy Fittipaldi, de azért elterelgetek... :P
ON:
Centralon elérhető! ;) -
Entex #106421 Ja, meg próbálgatom az alap RWD autóval a driftet de már 4 kuplungot elfüstöltem :D -
Entex #106420 Jaja, tudom, már rájöttem, meg Alien is írt privit. De a cracket linkelhetnéd, akár xfiren is, mert most, hogy átgondoltam, nem nagyon fér bele egy 8k forintos kiadás.. -
#106419 Jóhírem van Entex... Nemkell megvenni a multihoz az LFS-t.. :))) Itt regisztrálsz, és ezzel DEMO verzióban tudsz menni... Viszont még van egy hackem,azzal pedig tudsz S1-S2 verzióban is csapatni!... :) -
#106418 No. 1 rally - RBR (természetesen autó- graf MOD-okkal ;)
közvetlenül utána beficcen: WRC 3 (nem vicc - tényleg nagyon eltalálták)