Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Van egy petíció, ami ha eléri az 1.000 játékost, talán marad a szerver: petíció. Írjátok alá, hátha.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Aha,sose egyjátékosoztam vele így ezt nem tudtam,azt gondoltam hogy állandó szerverkapcsolatot igényel a játék még egyjátékosban is.
Szóval ha valaki törtel játszik az tud vele csak egyjátékosban?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

[HUN]FaTaL
Az egyjátékos mód mûködik, csak új profilt kell csinálnod.

http://goo.gl/gd6Zi5

Le a fene egye meg.De semmi alternatíva vagy legalább annyi szervert hagynának hogy az egyjátékkos mód mûködne vagy szerver nélkül mûködik?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Roger6
Tényleg le akarják állítani a TDU 1 szervereket?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Valami nemstimmelt tegnap mert amég ott volt a NewLife nála is láttam h ment elöttem és átment a civileken(szorta jobbra-ballra õket).Pedig õ nem modolgatja a játékát.De itt az 1be mindenki benyal pár civilt.Ha nem 50nél akkor 450nél 😊Én is megprobálom centizgetni õket de nemmindig sikerül

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Dj Tommy
Jó volt nagyon a tegnapi gurulás<#eljen> , csak ne kaptam volna telibe, az S7-es gyerek civil kocsijait, amit megijesztett<#nevetes1>

Gyuszopapa:
Akkor nincs gond, minden marad a régiben.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

A C/dokumentumokba menti a mentéseket,mert az megvan.

wollnerd
Még csökkentett módban sem tudod indítani rajta a Windows-t? Mert így onnan még ki tudod hozni a mentést...

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Köszi srácok <#eljen>.Holnap este 9kor megint

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Dj Tommy
Ha nincs mentésedrõl biztonsági mentés, akkor sajna igen.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Sziasztok,behalt a vinyóm és ha egy másik vinyóra felteszem a játékot akkor az eddigi dolgaim veszni fognak vagyis újból nulláról kezdem a játékot?

Nemjössz?

Hmmm 😊 egy Maseratti Quattroporte (tudom h van mod) jó lenne a hangjával együtt 😛 Ha tehetném élõben is olyannal járnék, hiába mára már "lassúcska" a többihez képest 😊

TDU nick: WAndrew26[HUN]

http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |

wollnerd
1/5 hete tudjuk...

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Hát srácok ez ma estére nemhiszem h összejön.5en vagyunk magyarok de 4-5 percenként kidobál a layerböl 😞

Van egy rossz hírem.

This is a reminder that the TDU1 server will be shut down later this month. For those still playing, you’ll have two more weeks to play before our servers close on 9/29. Thank you for playing and we encourage you to check out TDU2!

:-(

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

0Diaz0
Hát ,ha meglesz valamikor az új videókártyám, akkor terelhetünk ottis... 😉 Megmarad nekünk legalább a Cinke, a CLK GTR helyett... 😊)) Viszont, az ösztöndíjamból passzolom hogy fogok kijönni.. jelenleg 3 opció van amire mehetne a pénz,de lehet hogy jön még a 4. is ( bár ezt szeretném most majdnem legjobban )...

Amúgy köszi! 😊 Nekedis Tommy 😊 De azért van hova fejlõdnöm 😊

Plusz még a HC-hez is hozzákéne szoknom.. meg jólenne egy kormány is akkor már.. de ez még igencsak a jövõ zenéje. 😊

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Köszike <#eljen>
Dj Tommy
Az Olasz gurulásban benne vagyok. Tegnap is kicsit furán éreztem magam, hogy mindenki HC módban tolja, én meg hc nélkül megyek.
Sajna elõbb nem tudok menni, de ha többieknek elõbb jó, megértem azt is.<#kacsint>

@Norba:
Tudom, hogy te jól mész billel, de ez rám nem mondható el annyira.

Penge88
OFF: Megszereztem a GTR Mustang-ot. Amúgy az Esprit elszállítása hiányzott, legalább közel voltam a Ford szalonhoz, hogy átvegyem a kocsit 😊

Thank God, I\'m a Lada owner!

Lehet elõbb is a találka.Tomi ha vki HC-be jön azt megvárjuk és ilyenkor lassabban megyünk de van pár régi player aki 350-400 al is jól tereli hc-ba de a lényeg h bevárunk mindenkit.Esetleg lehetne ma egy fasza kis olasz krúz.Ferrari-Lambo-Maserati-Pagani(persze ha a többség is úgy gondolja)

#106132 Jóltolod padavan <#taps><#eljen><#papakacsint> sajnos nemsokára már csak a 2 marad ahol terelhetünk.

[HUN]FaTaL
Nem.

0Diaz0
Nyugottan jöhetsz/mehetsz bill.-el Tommy! Énis azzal csapatom, és kérdezd Stockot hogy hogy vezetem az autókat.. 😊 Tehát,nyugi!

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Akkor a TDU 2 -nek a szervere nem fog leállni ugye?<#nemtudom>
Dj Tommy
Ne haragudj, hogy nem köszöntem vissza, akkor már térkép nézetben voltam.
Jó lett volna maradni, de amikor megláttam kikkel gurulsz, azt gondoltam, oda már a billentyûzetes "tudásom" kevés lesz.<#rolleyes>

Viszont arra gondoltam, hogy akinek van kedve gurulni, ma 21:30 körül várom a kráternél lévõ autófestõnél.

MerlinW
Viszont spórolnak egy csomó pénzt (szerverüzemeltetés, üzemeltetõk bére, stb.) Vagy ha ezt nem, berakják azokat a vasakat is TDU2 alá. A lényeg, hogy pénzt spórolnak. Miután már rég nem keresnek pénzt a TDU-val semmi értelme fenntartani több ezer euro-ért a szerverparkot.

[merlinw.org]

Kár h nemugrottál vissza.Fasza kis terelés volt most.Köszöntem de elistüntél.Láttam h a Maru-ékkal gurultál

Kép1

Kép2

Kép3

Kép4

Kép5

Kép6

Kép7

Kép8

Penge88
Hát, elvileg szombatra volt kiírva valami, remélem meg lesz tartva. Mindenesetre ma Atival jót gurultunk. Most is felnézek egy kicsit csak úgy bóklászni.

Thank God, I\'m a Lada owner!

Dj Tommy
Lesz a napokban, közös gurulás?

Muttley
tesztvezetés után :o)

Just do it :)

Norby646
Na az biztos hogy talán ez a legkissebb baja a játéknak, ezt én is így gondolom de ettõl függetlenül lehetne jobb is. Nekem inkább az a bajom hogy ez sem az igazi meg az sem az igazi, és a sok apróság meg az az 1-2 dolog ami nagyon zavar összeadódik és az egésztõl elveszi a kedvem. Személy szerint nagyon vártam a 2-t ahogy sokan mások is, és az elvárás is nagy volt, mert sztem az 1 elég magasra tette a mércét, és ezért van az hogy sok mindennel nem vagyok megelégedve többek között én se.

Most le akartam írni hogy ha legalább a fizika jobb lenne, lehetne úgy elindulni hogy ne ugorjon az autó egybõl 1 métert de közben belegondolok hogy a hangok is nagyon zavarnak, a kamera is zavara hogy belülrõl nézve folyton csavarodik meg dõlöngél a kamera, meg ilyenek és megint oda jutok ahova mindig hogy inkább be se lépek vagy ha mégis akkor 10 perc után kilépek inkább. :/

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

[HUN]FaTaL
Szerintem az autók kidolgozottsága megfelelõ (a beltéri textúrák lehetnének azért jobbak), ez a legkisebb baja a játéknak.

Norby646
Attól hogy eltérõ típusú a 2 játék a modellek között nem kéne ekkora különbségnek lennie. Sztem már az egy jó pont lenne ha jobb lenne a kidolgozottságuk a kocsiknak. Azért raktam be a képeket hogy az autók kidolgozottsgátá legyen mihez viszonyítani. Igazad van abban hogy hülyeség összehasonlítgatni, mert tök másról szól ind2 játék, de te mondtad hogy ne csak 1 dolgot hasonlítsunk akkor össze.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Norby646
Hát sztem sokat nem fog lendíteni ez a tdu 2 helyzetén. Akik egészen eddig a tdu 1-el tolták, nem fognak átállni a tdu 2-re. Akiknek bejött azok már rég azzal tolják és a tdu 1-el már nem, aki meg maradt az 1-ben vagy újra inkább az 1-el kezdett játszani az meg nem fog tdu 2-zni mert nem szereti pontosan ezért maradt az 1 mellett. Tehát önamgában ez a szerverleállás nem hinném hogy sokat növelne a bevételükön bár gondolom nem ez volt a fõ szempont amikro úgydöntöttek hogy lelövi ka tdu 1 szerókat.

[HUN]FaTaL
De ezt nem úgy kell nézni, ugyanis a gépeknek a teljes pályát kell vinnie, lévén a tdu nem zártpályás. Így eleve baromság az összehasonlítás.

Norby646
Amúgy ez Fatal-nak ment ofc. 😊

Jah és az autók mérete azért nem növekedne mert a tdu-ban (tökmnd1 hogy most az 1-et vagy a 2-t nézzük mert ugyanazt az elgondolást alkamazza mind2) a bnk fájlok azért 3 illetve 6mb körüliek mivel textúrákat használnak ahhoz hogy a kocsi bizonyos részei részletesebbnek tûnjenek, mintha le lennéek modellezve. Ez a megoldás viszonylag jó volt 2006-ban de elég szar 2011-ben. Mivel a forza modellekben minden 3d-sen le van modellezve így nincs szükség nagy méretû textúrákra ergo nem növekedik jelentõsen a mérete a bnk-nak. Persze valemennyire igen, de ez végül csak 100-200 max 300kb-ot jelent 1 bnk-nál, így végül a kocsi külseje átlag 3200kb lenne a belseje pedig 4-5000kb, ami mellesleg már kissebb mint az alap tdu-s beltsõ bnk. Azt az 100-200kb többletet a kocsi külsejénél bõven kiegyensúlyozná a kocsi belsejének a bnk-ja és nem nõne a játék mérete úgy hogy sokkal jobb "minõségû" modellek lennének benne.

Egyébként ha az egész játékot hasonlítjuk akkor a tdu 2 még szarabbnak tûnik mint eddig mivel a forza-ban sokkal jobb a grafika, fizika, modellkidolgozottság. És a multiplayer részt sem istenítneém annyira a tdu 2-ben, amikor össze vissza laggol midnenki, a coop-eratív mód felesleges és idétlen szintén a lagg miatt, és olykor-olykor még nincs is szeró. Mind2 pálya jóval nagyobb mint a forza-ban bármelyik, de ezen kívül semmiben sem jobb. A Horizon meg ha jól tudom már a tdu-hoz hasonlóan egy nyitottabb pályával fog rendelkezni aminek a tdu-ban lévõ oahu-hoz megközelítõ mérete lesz.

Attol h lenyomják a szervert még nem fogja senki megvenni a fos 2-t
Norby646
A forza páylák is sokkal részeltesebben ki vannak dolgozva. Ezt nem úgy kell nézni hogy a forza pálya ennyi polygon a tdu meg annyi, mivel a tdu pályája sokkalta nagyobb. Viszont ha 1 akkor darabot kivágnánk a tdu pályájából mint amekkora az egyik forzás páyla akkor mindjárt látszódna a különbség... De a pályával amúgy nincs is különösebb gond a tdu 2-ben szemben az autókkal. Egyébként meg 20-30gb-os és mégnagyobb méretû játékok vannak úgyhogy nem értem ez miért jelent gondot 2011-ben. Ráadásul az autókat tekintve, ahogy én bekonvertálgatom a forza modelleket a tdu-ba úgy a méretük se lesz nagyobb a bnk fájloknak különösebben, tehát ha a 100 akárhány jármûre mind bekonvertálnék 1-1 autót összességében nem lenne sokkal nagyobb a játék mérete. A pályával meg nem kéne szarakodni mert az nagyjából jó úgy ahogy van. Sztem sokkal jobb kidolgozású autóknak kéne lennie a tdu 2-ben mivel a pályát/pályákat aránylag jól eltalálták de a kocsik nem lettek sokkal jobbak mint az 1-ben, holott ez sokat dobhatott volna rajta...

Norby646
Most nézem a fészbúkon a horizon-os modelleket. Van egy olyan érzésem h megnyugodhatunk a fájlok formátumával kapcs.-ban mivel a modellek amik 3-ba és a 4-be is benne voltak tulajdonképpen ugyanazok lesznek. Bár érthetõ is, minek szarakodnának a 3d-s modellekkel amikor azok már többnyire a 3-ban is elég részletesek voltak. Mivel a 4 kapott sok új modelt is, amik tökéletesek lesznek a horizon-ba is, felesleges tovább idõzni meg pénzt költeni a modellekre. Gondolom ha a modellek ugyanazok akkor ugyanazt a rendszert is fogják alkalmazni a fájlok tömörítésére.

[HUN]FaTaL
És a Forza 3-ban is ekkora bejárható terület van, ilyen multiplayerrel? Na ugye. A pálya hány polygonból áll?😊

Szóval, ha már összehasonlítgatunk, akkor az egészet...

Muttley
ebben a listában iszonyat sok a bullshit autó 😊
azaz, h közel ua. az autó 100x
:o)

kicsit szemezgetek, de ha van spec kívánság
ami nincs benne a Forza 4-ben
mondd és már fenn is van fbook-on :o)

és GYERTEK like-olni
sok LÚD, disznót gyõz 😊)

Norby646
Ezek! 😊

Muttley
GT5 modellek?
melyek azok?

tolom menten az arcukba fbook-on 😊

Norby646
Pontosítanék: A modellek formátuma egy dolog, de általában a legnagyobb problémát az okozza hogy a modelleket a textúráikkal meg néhány egyéb fájlal együtt becsomagolják egy akármilyen formátumú fájlba. Ha ez a fájl mondjuk egy zip, akkor azt quick bms segítségével és persze egy zip script-el könnyedén ki lehet csomagolni. De pl a gran turismo 5 esetében ez egy olyan formátum amit senki sem tud megnyitni csak a játék fejlesztõi a saját ehhez készített programukkal. Megjegyzem utóbbi nagyon nagy kár mert rengeteg olyan modell van a gt5-ben amit ha lehetne már rég bekonvertáltam volna mert annyira fav.-ok. 😊

Norby646
A guruk faszán semmit se fognak tudni átkonvertálna ha olyan formátumban lesznek a modellek amiket csak a készitõ tud a saját programjával kicsomagolni/megniytni. De tübbek között én is reménykedek hogy marada a jól bevált forza-s formátum, mert azt meg lehet nyitni. 😊

Norby646
Hát igen, ez elég egyértelmû. Eleve a tdu 2 oldalára írták ki, ráadásul még "invitálnak" is minket a szövegük végén a tdu 2-be. Ráadásul csak úgy mellékesen bedobtak (ha jól emlékszem (zárójelben)) egy linket hogy az atari oldalán meg lehet venni... 😄 Röhej...

Persze elõbb utóbb a tdu 2 nélkül is zárták volna a szerókat, mivel nem kevés pénzt költhettek a szerverek bérlésére ráadásul egy olyan játékért amit már nem is forgalmaztak.

Amúgy ezt a 3 képet tegnap találtam, tulajdonképpen a kocsik részletességét hasonlítja össze zmodeller-ben.

TDU 1:

TDU 2:

Forza 3:

Aki nem értené, a 3d-s modelleket igazából kis háromszögek alkotják, minnél több ilyen háromszögbõl épül fel egy modell annál részeltesebb. Hát mit mondjak...? Sztem túl sok különbség nincs a tdu 1-es és a 2-es kocsik között... A tdu 2-es valamivel kidolgozottabb azért, de sztem közel sincs a forza 3-ashoz ami mellesleg 3 éve jött ki szemben a tdu 2-vel ami tavaly jelent meg. És akkor a Forza 4-ben lévõ SLOD modelleket még nem is mondtam amik egy sime fm4 odellel szemben lemodellezett motorral vannak felszerelve. 😊 Midnenesetre a szint amit a tdu 2 hozott közel sem 2011-es és ezt a játk tartalmának 80%-a alátámasztja.

Muttley
köszönöm 😊
a héten neki is ugrok 😊

MÁS:

G Y E R T E K oltani Forza Horizon-ékat a facebook-on

milyen autókat rakjanak be
amiket f.szául a guruk áttesznek majd a TDU-ba
én elkezdtem
ha teccccc, like-oljátok (hátha pakolnak még bele pár verdát 😊
ha nem teccccc, hagyjátok 😊

0Diaz0
És te erre még csak most jössz rá?

Szerintem mindenkinek leesett már,hogy a tdu1et azért zárják be mert bejött mindenkinek,a tdu2-t meg nemveszi senki,mert rájöttek hogy bugos sz.r az egész,és mindig kis fiszemf.szomért fizetni kell.. és ezt akarják kijátszani,hogy a tdu1et lekapcsolják,a tdu2-t meg elkezdik veszegetni... mi ez ha nem kib.szott nagy profit szerzés?!