107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • tomi151996
    és hol találom az ige mappát?
  • becsiati
    Ahova telepítetted a játékot, azokba a mappákba van 1 euro mappa, azon túl lenni kell 1 BNK mappának és oda abba a mappába be kell másolni 1 IGE mappát és akkor minden jó lesz, mert az a mappa tartalmazza a versenyhez szükséges dolgokat, nekem is ez volt amikor leállt a szerver!
  • Norby646
    Gondlom nem eredeti. Ha igazam van akkor lehet hogy rossz verziót szedtél le. :/
  • tomi151996
    nem még nincs benne semmi
  • bboyatty
    Nem tettél be modot és a BNK1.map-ot elfelejtetted kicserélni? Akkor szokott hasonló történni.
  • tomi151996
    helló tudnátok nekem segiteni belépek a játékban megveszek egy házat és utána van az első verseny ott nyomok egy entert és nem enged versenyezni mert lefagy mi lehet a gond?
  • Norby646
    Mercedes CL65 AMG ;)
  • becsiati
    Norby PLS! 1 linket rakjál már majd ki! Mert így nehezebb megtalálni HA megtalálom. Köszi előre is.
  • Norby646

Coming soon!
  • Norby646
    Köszi! :)
  • Stockbauer33 #106447
    Komoly vagy Norbi
  • Norby646
    Ez is kész:

Black Edition:

És az egyik beltér változat a sok közül:

A C$ logo a black edition elején Combat $hotgun rövidítése, mivel azt mondta ha csinálok ebből egy black edition változatot akkor be fogja rakni a tdu-ba. Mivel nem szereti a merciket ez nagy szó... :D Amikor mondta kapásból nekvágtam mert rohadt sokat segített már. Így végülis a BE változatot miatta csináltam, de megosztottam midnenkivel, viszont csak neki van C$ logo, ti (ha használjátok) BE logót fogtok látni. :)

Van egy valag beltér változat, tudjátok őket kombinlgatni, ha vmi nem egy akkor szóljatok! A fa textúra jóval sötéttebb a képeken, mivel módosítottam. Ha kell akkor küldöm! ;)
  • becsiati
    Valaki, akinek van Logitech G25, versenykormánya, az az illető feltudna tölteni 1 képet a beállításról, a TDU ba, hogy állnak a csúszkák? Köszi
  • becsiati
    Nagyon állat lesz a kis gép! Már alig várom, hogy elkészüljön!
  • 0Diaz0
    Itt az SG-s LFS topikban,még valóban nemjártam.. ez a része nemérdekel... én carstyling.hu-n lévő LFS topikban vagyok " jelen " , amellett meg haverokkal szoktam bohóckodni.. tehát ezért nem látsz engem :)
  • Norby646
    Mercedes CL65 amg w.i.p. képek:

Alakulgat, de még van vele munka. :)
  • Roger6
    A hiba az Ön készülékében található. Soha nem láttalak a Live for Speed topicban amúgy, de gondolom megvan az oka. A modolhatóságnak köszönhetően sokkal tágabb réteget vonzz be rFactor. Live for Speed-et 4 éve használom, és semmi újdonság nincs benne, azóta szinte full ugyanazok az autók és pályák vannak - hozzátenném, nem sok. rF-re meg a mai napig jelennek meg pályák, autók, mod-ok, különféle telemetriák stb. Ez is elmondja, hogy melyik játékkal foglalkoznak többet. Apropó VW Sirocco?

Szóval ha élvezeti faktorról van szó, rF bőven viszi a pálmát, és mivel a szórakozásért játszunk, ezért nálam ő a nyerő. Múlt héten is egy gyöngyörű hegyi felfutásos pályát adtak ki hozzá, eszméletlen szép, és kőkemény szakasz. Ladával meg Peugeot 207 IRC S2000-el egyből toltam is neki, van benne kihívás szépen.

Na és akkor mégegyszer megkérdezném (mert fikázni tudsz, de válaszolni nem): Kifejeznéd, hogy az irányítása szar az mit is takar?
  • 0Diaz0
    Igazából 2 éve játszok rendszeresen az LFS-el.. de sajnos még nemláttam a grafikáját.. :( SE!

Játszottam mindkettővel.. az LFS 2 éve van fent a gépemen,az Rfactor nemvolt 15percet sem a gépen....
  • bency
    Engem :) De mivel totál noob vagyok kéne segitség ennél annál lehet,játszodtam már de régen és totál elfelejtettem mindent :) Vezetni tudok normálisan,azért nem kell aggódni :D
  • Roger6
    Egy több mint 5 éves játékról beszélünk és szimulátorról. A szimulátorban a grafika nem tartozik a fő szempontok közé, de amúgy teljesen mod függő, hogy mit pakolnak bele a modderek Amúgy te láttad az LFS grafikáját? A legkedveltebb és legsokoldalúbb játék a szimulátorosok körében (igen, LFS-t, GT2-t, GTR-t, Race07-et és iRacing-et is lenyomja játékosállományban).

És kifejeznéd, hogy az irányítása szar az mit is takar? Lehetséges, hogy valamit elrontottál a kormány beállításánál a játékon belül, nem a program a hibás, rajtad kívül mindenki tudja vezetni.

Ha van kedvetek, holnap csinálok egy dedikált szervert egy könnyebb mod-dal, és pályával, és csinálhatunk egy teszt-versenyt. Érdekelne valakit?
  • bency
    Én játszodtam azt is,nagyon jó :) Abban is benne vagyok és tényleg sokkal egyszerübb online játszani.
  • Norby646
    Azért ez egy erős túlzás. Jó a fizikája, bár könnyen megcsúszik a kocsi, ahogy visszaemlékszem. :)
  • 0Diaz0
    Mert az Rfactornak az irányítása,és a grafikája = a sz.rral..
  • tothbalu99
    Off:
    A TDU Central-al mi van?
    On
  • Norby646
    Mondassz valamit! A fizika ott is elég szimulátoros, ráadásul vannak benne hatalmas pályák. Régebben a túra autó modot szedtem le hozzá, volt egy "fílingje"... :)

Más: Jelenlegi projektem a cl65 amg-s merci. Lesz belőle egy "black edition" változat is, valamint természtesen több beltérváltozat és 4-5 felni. ;)
  • Entex
    Nekem ez van: LFS_S2_6B és működik tökéletesen
  • Roger6
    De akkor már miért nem rFactor?

- Fizika hasonló szinten van (mod függő)
    - grafika jobb
    - milliónyi autó letölthető
    - milliónyi pálya letölthető
    - crack-elve lehet online játszani
    - saját dedikált szervert lehet létrehozni
    - nem kell Hamachi
    - IP-re lehet csatlakozni

És van csomó online liga.
  • 0Diaz0
    Jah igen.. és fontos!

EZ A CRACK CSAK ÉS KIZÁRÓLAG LFS "Z28" VERZIÓN MŰKÖDIK! 6B-n NEM!
  • 0Diaz0
    Nincsmit.
  • becsiati
    Itt van az ÚJ SLR mercimről pár kép!

Köszi az oldalt - tothbalu99 - ahova küldtél, nagyon jó kocsik vannak rajta, és még lesznek!
  • Entex
    LFS téma:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Megkaptam a cracket Daiztól, ezúton is.
    Itt lehet letölteni: crck

Használata:
    [20:03] Hussrac': kicsomagolod a cuccot lfs mappájába
    [20:03] Hussrac': crackeled az lfs.exe-t
    [20:03] Hussrac': utána a másik ikont megnyitod
    [20:03] Hussrac': felülre nevet
    [20:03] Hussrac': alulra jelszót irsz
    [20:03] Hussrac': ( teljesen mindegy hogy mit,mert nemkell többször beirni )
    [20:03] Hussrac': utána rámész a gerar-ra
    [20:03] Hussrac': kidob egy ablakot ( hogy vedd meg )
    [20:03] Hussrac': leokéz
    [20:03] Hussrac': od
    [20:03] Hussrac': és jólesz :)
    [20:03] Hussrac': viszont
    [20:04] Hussrac': úgy nemtudsz S2/S1 szerón játszani
    [20:04] Hussrac': hogy szervert választasz
    [20:04] Hussrac': hanem te csinálsz szerót

by Diaz

Win 7 64 biteseknek nem fog egyből menni, egy 1 perces folyamatot is meg kell ejteni a registryben:
    1. registry megnyitása(start - regedit indítása).

2. Kulcs kimásolása innen:
    "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProductId.reg".

3. Ezután új karakterlánc (neve "ProductId" legyen) létrehozása ide:

"HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\"

4. A korábban kimásolt kulcs beillesztése a létrehozott "ProductId"-be

by csana83 LFS off topic

Majd egyeztessünk, hogy kinek mikor jó egy próbafutam erejéig, aztán ha működik a dolog lehet érdemes lenne átköltözni az LFS topikba.
  • [HUN]FaTaL
    Ennyire jó lett a WRC3? Kipróbálom akkor már :D
  • bency
    LFS ben benne vagyok,Norby majd irj egy privátot ha van valami hogy biztos észrevegyem,mert a topikot nem mindig olvasom át:)
  • Norby646
    Meglátjuk! :)

Am köszi! :P Holnap jön a horizon, ráadásul most beszéltem Combat-al és azt mondja dolgozik a srác a szükséges progi frissítésén amivel már át lehet konvertálni a modellek formátmát obj-be, amit már a zmodeler is tud kezelni. :) A rossz ebben csak annyi hogy lehet hogy hetekbe tellik mire kész lesz... :/
  • Entex
    Ha Diaztól megkapjuk a cracket szerintem Hamachin is tolhatnánk.

Btw epic lett a RUF, mint mindig
  • Norby646
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha gondoljátok, lfs-ben tolhatnánk pár kört online! Én is letöltöttem csak, de lehet tolni online, igaz nem emlékszem hogy hogyan... :) Részemről nem vagyok benne egy Fittipaldi, de azért elterelgetek... :P

ON:

Centralon elérhető! ;)
  • Entex
    Ja, meg próbálgatom az alap RWD autóval a driftet de már 4 kuplungot elfüstöltem :D
  • Entex
    Jaja, tudom, már rájöttem, meg Alien is írt privit. De a cracket linkelhetnéd, akár xfiren is, mert most, hogy átgondoltam, nem nagyon fér bele egy 8k forintos kiadás..
  • 0Diaz0
    Jóhírem van Entex... Nemkell megvenni a multihoz az LFS-t.. :))) Itt regisztrálsz, és ezzel DEMO verzióban tudsz menni... Viszont még van egy hackem,azzal pedig tudsz S1-S2 verzióban is csapatni!... :)
  • Muttley
    No. 1 rally - RBR (természetesen autó- graf MOD-okkal ;)
    közvetlenül utána beficcen: WRC 3 (nem vicc - tényleg nagyon eltalálták)