107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • tothbalu99
    Nagyon jó, várom :)
  • Norby646
    Az lfs-ben nagyon jó a fizika, és egyszerű a játék. Nekem nagyon bejön de a driftelést sokat kell gyakorolni hogy tényleg jól menjen. :) A grid nekem nem jött be, inkább arcade mint szimulátor. Többet nem nagyon ismerek. Engem meg egy jó rally érdekelne, mert a dirt 3 nagyon jó de bennem a fizika elég árkád érzést keltett. :)

És hogy ON is legyen: Holnap sztem kész lesz a ruf ctr2. :)
  • Entex
    Köszi mindenkinek, leszedtem az LFS-t, 134 mega a hivatalos oldalról a demo, most csinálok a gyakorlatokat, ebben végre élvezet kormánnyal menni, TDU-ban sehogy nem tudtam beállítani, itt meg alapból tök jó. A multi még nem megy ugye mert meg kell venni ugye, a drift meg főleg, de eddig nagyon bejön. A másik 2-t is ki fogom próbálni :)
  • bboyatty
    Én a Grid-et tudom ajánlani neked. Abba imádtam a driftet, van zárt pályás is meg freestyle amikor egy ilyen kikőtő szerű helyen lehet ökörködni. Igaz multi kicsit macerás de van topikja sg-n nézz be, tuti kapsz segítséget.
  • Muttley
    próbáld ki a WRC 3-at (idei friss)
    nagyon eltalálták
    olyan érzést kelt benne a drift, mintha élőben nyomnád
  • 0Diaz0
    LFS? :)
  • Entex
    Nem tud valaki olyan játékot amiben multiban tudnék driftelni? TDU2 ugye nem játszik, mert egyrészt accot sem lehet regelni, másrészt driftelni sem lehet.. Nekem meg már hiányoznak a jó kis drift krúzok :) Az sem baj ha zártpályás csak ne ilyen NFS szintű arcade legyen.
  • Norby646
    Az biztos! :P Bár nem tudom hogy lesz-e valaha tdu 3. De ha lesz is, remélem nem atariék törik rajta a fejüket... :D
  • Entex
    OFF, de egy ilyen sebességérzettel nem lenne rossz a következő TDU:
  • becsiati
    1 kis Izomautó krúzolgatás volt nemrégiben...

aztán 1 frontális karambol...

és végül számon kérték a zsaruk...
  • Norby646
    Köszi! :)
  • becsiati
    Sok sikert a konvertálgatáshoz! Várjuk a kocsikat!
  • Norby646
    Mercedes s63-s65 amg w221 (ráncfelvarrott). :)

Muttley: Rajta leszek! ;)
  • Muttley

nagyon várjuk az új autókat :)
  • 0Diaz0
    Mi az álomautód?:)
  • Norby646
    Jó hír: Ma leszedtem a forza horizon demóját, amit sikerült is kicsomagolni. Aztán az autókat is sikerült kicsomagolnom. VÉgül maradt a modellek formátumának konvertálása, hogy zmodeller-el is meg lehessen nyitni de itt már elakadt. A program amit a forza 4-nél ehhez használok nem tudta rendesen megnyitni a horizon-os kocsikat. Hogy ez miért jó hír, arra az a válasz hogy gyakorlatilag csak ezen a programon kell majd változtatni, és a többi része ugyanolyan lesz mint a forza 4-ben. :) Szóval hamarosan jönnek a horizonos kocsik a tdu-ba! :)

VIszont ezt ne terjesszétek, csak itt osztottam ezt meg. A central-on már csak akkor akarom ha megjelent a teljes játék és a fentebb említett program módosított/új változata is, és el tudom kezdeni a kocsik kovertálását a horizonból. Őszinte leszek, szeretnék első lenni... :P Ennek legfőbb oka a kis álomautóm, nem szeretném ha először valami orosz hülyegyerek módjaként jelenne meg, a tőlük megszokott gány módon.
  • becsiati
    Ja és persze a Belsejéről pár kép:

• tothbalu99
    Akkor most én kérnék egy kis segítséget.( Persze privátban.) Hogy lehet egyedi rendszámot csinálni? Válaszokat előre is köszi
  • becsiati
    De a többi sem rossz!
  • becsiati
    Igaz amit most feltöltök képeket az nem R8, DE nagyon jó kocsik vannak fent az oldalon ahova küldtél!
    Itt van az új Enzomról pár kép!

Nagyon jók lettek a képek! Főleg az 1 -ő és az utolsó!
  • becsiati
    KÖSZI
  • Muttley
    jöhet nekem is, plz :)
  • becsiati
    Már csak 100 aláírás kell a petícióhoz! http://www.change.org/petitions/atari-keep-the-tdu1-servers-online
  • becsiati
    Nekem kellene ez az R8 - as! Faxa
  • tothbalu99
    Off:
    Ritka jó R8 modot találtam. Müködtethető hátsó légterelő és a reflektorral együtt működik a hátsó lámpa is. Akit érdekel írjon privátba és küldöm a fájl-t:
    Kép 1Kép 2Kép 3
    On
  • SuSu1992
    hmmm... NOT BAD:D
  • Muttley
    pár nap és kint a Forza Horizon :)
    lesz mit mazsolázni
    és mi majd jól megköszönjük :)
    légy résen :)
  • Norby646
    Az igen. De sok fontos dolog nem, szal mérlegeljetek hogy kinek mennyire éri meg vele szarakodni.
  • becsiati
    A felfedezett utak megmaradnak?
  • Norby646
    Igazából ennek a mentés átalakítós dolognak nem sok értelme van. A stat-od és a pénzed elszáll, csak a progress marad meg illetve a kocsikban lévő km-ek. De az összesített km-nél pl nekem 5,12km-et mutatott, holott az online profilomban 36-37e km van. :/ Asszem inkább használom tovább a fullos offline mentést mint ezt az átalakítottat.
  • becsiati
    Majd valamikor még 1X neki fogok ugrani mert most nincs hozzá türelmem.
  • becsiati
    Hiába csinálok mindent ugyan úgy ahogy írtad, lehet h valahol elbaxtam, de nekem nem megy.
  • Norby646
    Persze hogy működik. Leírhattam volna 3 sorban is de akkor meg biztos lenne aki még nem értené. Így is elképzelhető, amit meg is értek, én se nagyon használtam még a hexeditort. :) Amúgy tévedtem, mert azt hittem hogy a kapcsolódás fajtáját változtatod meg ezzel, de mint kiderült, a játékállásodat írod bele egy másik mentésbe. :) Tehát ezt igazából nem is konvertálásnak nevezném inkább csinálsz róla egy "másolatot" ami már offline profilként fog üzemelni. Na mind1, remélem tudtam segíteni! ;)
  • becsiati
    Norby,, elzsibbadt a szemem mire végig olvastam
    Na de szerintem megcsinálni könnyebb mint leírni. És amúgy műkszik rendesen?
    Amúgy köszi, hogy leírtad, nemsokára én is ki fogom próbálni. Köszi
  • Norby646
    Na a tutorial készítője segített nekem, mostmár működik a dolog! Akkor le is írom hátha érdekel vkit! Szóval...

Először is csinálnod kell egy új offline profilt, (a profil neve lehet ugynaaz mint az online profilodé de akkor előtte másold át a mentéseidet vhova mert kelleni fog, és utána töröld ki a dokumentumokból) vedd meg az első házat, kocsit csináld meg az első versenyt a lényeg az hogy az első feladatokkal végezz! Utána lépj ki, az asztalra másold ki az egész tdu mappát (a dokumentumokból, ahol a mentés van).

Letöltessz és megnyitsz egy hexeditor-t (bármelyik jó csak olyan kell aminek használható még a a licensze, tehát ha volt fent trial ami lejárt akkor szedjetek le másikat!). Ha megnyitottad kell egy olyan lehetőségnek lennie benne hogy "file-compare". Erre kell rámenned. Feljön egy kis ablak ahol van két tallózási lehetőség. A felsőben tallózd ki az online profilodból a playersave-t. (Nekem így volt: C/doc..../Test drive unlimited/savegame/Norbi931/playersave/playersave. Az alsóhoz pedig tallózd be az új offline profilodból ugyan ezt a fájlt, ugyanúgy a sima playersave mappából. Ha megvolt leokézod és betölti egymás alatt a 2t. Felül az online, alul az offline profil van. Az online résznél a legelső szám elé kattintassz és felül valószinűleg a "search" fül-nél kell lennie egy "goto..." menünek. Erre rámész, a rublikába beírod hogy 50 és leokézod. Ekkor a kurzor az 50. karakterhez ugrik. Nem kattintassz sehova csak görgess le az utolsó karakterig, majd nyomjad a shiftet és közben kattints az utolsó karakter mögé. Ekkor az 50. pozíciótól egészen a végig kijelöli a karaktereket. Jobbklikk, copy. Aztán az alsó (offline) résznél ugyanígy kijelölöd az 50. pozicíó után következő karaktereket, és jobbklikk, paste! Ha megvagy akkor elmented (file, save vagy save all). Ezek után az asztalra kimásolt mentésedből (azaz az offline mentésből) és azon belül a sima playersave mappából kimásolod a playersave fájlt, és beilleszted a dokumentumokban lévő offline mentésed playersave illetve playersave2 mappájába egyaránt. Ennyi. Ha nem értetek vmit szóljatok nyugodtan! :)
  • joceruza
  • Norby646
    :) Köszi! Igazából kicsit idegesített hogy ezen mi ennyire szórakoztató, de mind1 végülis. Részemről el vagyok egy fullos offline profillal, ha meg sikerül rájönnöm hogy hogy lehet megvariálni a mentést akkor meg úgyis leírom ide részletesen.

Amúgy örülök h tettszenek a modjaim. Most agyalok a következőn, egyelőre 2 kocsi van a szemem előtt. A cl65 amg és a bmw m5 e28, de lehet vmi tök más lesz. :P Jól kell választani mindig mert volt olyan kocsi amin nagyon utáltam dolgozni. :)
  • joceruza
    Nem puncsolni akarok,de az ilyen az szopja le magát! Rengeteg mododat használom és piszkosul rendes tőled hogy megosztod őket. Egytől-egyig mind remek munka és csak gratulálni tudok. EZEK biztos az anyatejjel együtt szopták azt a mérhetetlen tudást! Ne foglalkozz velük! Pá!
  • Norby646
    Sokan szeretik a modjaimat így 2 gyökér miatt nem akarok mindenkivel kiszúrni. Mind1 inkább nem foglalkozok velük. Innentől kezdve csak ismerőstől kérek help-et ha kell. :)
  • bboyatty
    Hát ez igen nagy parasztságra vall. Nem kell több modot megosztani velük és kész. Vagy rájövünk magunktól vagy csinálunk egy új profilt. Nem kell foglalkozni velük.