107666
-
#106497 Én most próbáltam ki és elég jónak tűnt. De mind1, azért linkeltem mert a suzu biocup meg a seat leon nem tölthető le. -
#106496 Ahogy nézem nem túl jó az értékelése (420 fölöttiek az elfogadhatók). De ha ezzel szeretnétek, legközelebb ezzel nyomunk valamit. -
#106495 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#106494 Ekkora szart... :D Na asszem ezt az nfs-t is kihagyom. -
#106493 Majd meglátom,hogy kap-e egy esélyt nálam az Rfucktor.. kedvfüggő...
Am Norbi, Nincs belsőnézet.. csak külső + lökősnézet. ( M.Wantedbe) -
#106492 Egyelőre az s65 amg-n ügyködök, de a corrado-t nem is terveztem. De már bekonvertálták páran ha jól tudom, legalábbis a Miha biztosan. Nem éppen best quailty de jobb mint a semmi. :) A most wanted-ben van belső nézet? Ha nincs akkor a beltér nincs is rendesen kidolgozva és akkor fölösleges bekonvertálni, pontossabban én nem konvertálok olyan modelleket amiknek nincsen hq belterük.
Roger6: A pannóniaring lejött, a többit nem tudom leszedni. Am lehet hogy béna leszek mert vagy 2 éve nem játszottam az rfactor-al. :D Na mind1 majd meglátjuk. :) Addig körbenézek modok terén... :P -
#106491 Ezesetben rendben:) Nah remélem jó lesz:D -
#106490 Be fogom ide dobni az IP linket, szóval nem lesz gond -
#106489 Jah nekem jó játékon belül is,csak h mindenki találja meg a szervert sikerrel stb:) -
#106488 Játékon belül tudunk csetelni pl, esetleg sg cseten nem tudom lehet-e csoportot létrehozni, mert akkor ott is lehetne. -
#106487 Szerintem lehet setupolni aki akarja :) Valamin kommunikálunk közben? Legalább irásban kéne ha nem is mikrofonon. -
#106486 Okés, akkor letöltések:
- Pannónia-ring: letöltés
- Seat Leon Supercopa: mod
- Suzuki Swift BIO: letöltés
Fél 8-ig edzésen vagyok, utána csinálom a szervert, addig lehet offline gyakorolni. 8-kor 10 perces kvali, majd két 5 körös verseny, fordított sorrenddel a másodikon. Swift elég gyenge, szóval azzal kezdünk, lenyomunk két versenyt, aztán irány Seat.
Fix setup legyen, vagy setupolhatós? -
#106485 Csak kellene linkelni ide,hogy mindenki ugyanazt töltse.
Egy Seat Leon jöhet:) De nekem mindegy,akár egy Swift is :D Pannónián fasza volna:)
-
#106484 Pannóniaring, esetleg Hungaroring? Meg valami könnyebb mod kéne, amit mindenki tud segítségek nélkül vezetni.
Esetleg:
- Seat Leon SuperCup
- ETCC / BTCC / STCC / WTCC
- Subaru WRC
De persze mondhattok más javaslatot is, utánanézek, hogy létezik-e olyan modifikáció. -
#106483 Inkább valami ismertebb körpálya :) Csak szólni kell előtte bőven h milyen modot szedjünk le meg minden.... -
#106482 Amúgy most lesz a szezon utolsó versenye nálunk (1 hét szünettel jön az újabb szezon), és az pont Nordschleife-n tartjuk. -
#106481 Norby 646,
Kérés és kérdés :)
hatalmas köszi, ha a Forza Horizon-ból kiszeded és átkovertálsz TDU verzióba egy VW Corrado cockpit-et
tudsz-e kiszedni autókat, hangokat a friss 2012-es NFS Most Wanted-ból?
azért kérdem, mert pl. 918 Spyder-t is az NFS: HP 2010-ből hozták át és gyönyörű :)
-
#106480 Nordschleife xD -
becsiati #106479 A legújabb szerzeményem - Aston Martin ONE 77
-
#106478 Oks, ma este 8-kor megfelel? Körpályára gondoltatok, vagy valami hegyi felfutásra? -
#106477 Én le is töltöm az rFactort:D Úgyis unatkozom :) -
#106476 Köszi! :DD Jóvanna, értem amúgy. Atty, Bency, Entex, Norba (bár nem tudom hogy rfactor-ban is benne van-e mert úgy vettem észre nincs oda érte :D), te meg én. Ha Norba nem is akar jönni akkoris 5-en lennénk úgy azért már érdemesebb lenne tolni. :) -
#106475 Gondoltam 1 ember kedvéért nem éri meg. Ha lennénk 4-5-en, máris mehetne a dolog. -
becsiati #106474 Köszi -
#106473 Igazság szerint én nem vagyok oda az ilyen tuningért. Tulajdonképpen semmilyen tuingért nem vagyok oda max a gyáriért. :) -
#106472 Képet most nemtaláltam,remélem ez pótolja az igényedet :P
-
tothbalu99 #106471 1 szavazat :) -
#106470 Na mivan azzal az Rfactor-al? :) Jó lenne csapatni 1et vmi hegyes kanyargós túraautó páylán. :P -
#106469 Haha. :D Szép is lenne. Sztem visszakapcsolni már nem fogják, max arra látok 1 lehelletnyi esélyt hogy valamilyen formában 1x még lesz online rész. Bár ezt is inkább a reménykedés "mondattja" velem. -
#106468 Jó látni hogy van aki még tolja offline. :) -
#106467 Ment rá 1 szavazat. Amúgy előnyösebb képet is kirakhatott volna az illető. :D -
becsiati #106466
-
#106465 Off :
Srácok,bocsi de egy kéréssel kell fordulnom hozzátok.! Ha szeretnétek egy kattintással segiteni nekem,akkor a jobb oldali VW Passat-ra tolnátok egy szavazatot? Itt kéne a szavazatot nyomatni!
Nagyon köszönöm szépen! -
tothbalu99 #106464 Ajánlom figyelmedbe: #106139 -
tothbalu99 #106463 Humor Herold... -
#106462 Hali
Na visszakapcsolták már a servereket? :D -
becsiati #106461 Akinek kellenek új felnik a TDU -ba azoknak itt 1 oldal: http://forum.tdu-central.com/threads/22298-O-Z-Team-Dynamics-Oettinger-Rims
-
#106460 C:\....\Documents\Test Drive Unlimited\savegame\"Profilod"\Radio A "Radio" mappán belül csinálsz egy új mappát, ondjuk "rádió 1" és abba a mappába másolod a zenéket (mp3). Utána belépsz, nyomod a + billentyűt és a num 6-ot lassan nyoogatva lépteted a csatornákat amíg a sajátodhoz nem érsz. Ha 2x nyomod mega + akkor vált számot! -
becsiati #106459 A + gomb folyamatosan kell "nyomkodni", így adod neki a hangerőt, a - gombal pedig lefelé veszed.
A zenéket meg nem tudom mert nekem nem működtek amikor bemásoltam. -
#106458 helló azt szeretném kérdezni hogy raktam be zenét ahogy ide le van írva A MyDocuments-ben (vagy Dokumentumokban) a \Test Drive Unlimited\savegame\"gépneved" almappában létre kell hozni egy "Radio" nevű könyvtárat, és azon belül meg egy olyat "amilyen nevet akarsz a rádióadódnak" - ide rakd be az MP3-akat.
és azt szeretném kérdezni hogy melyik billentyűt kell megnyomni hogy működjenek a zenék