107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • USAMEN POWER
    Trainfield beújított egy kormányt, és pedált, "várja a TDU 2 -t" szlogennel... :D Háth ahol van lé...

• Gibor
    Legkisebb grafikán biztos.
  • bency
    SZIASZTOK

Azt szeretnem kerdezni hogy 2GB DDR2 rammal,Geforce 6600 GT kartyaval,2.4 Dual Core procival fog futni a jatek jol?
  • Gibor
    LINK magic map kell.
  • Mokus1
    Honnan tudom letölteni azt a fájlt amikor ha kicserélem a kocsikat a fájl mérete miatt kell valami fájl amit le kell cserélnem.Remélem érthetően írtam nagyjából:)
  • 94mike
    hazucc.
  • carloelsa
    Nám is, mert újra kicsomagoltam és a 2db-t meg a 3dg,3dm...-t bécsomagoltam rarba :D
  • 94mike
    xDD amit el kültem,tároltad,és vissza külted teee
  • carloelsa
    WTF? Újra kicsomagoltam neked teee :D Mert kérted... :P
  • 94mike
    Amit alakítok,de legelsőnek le töltöttem...
    és amit adtál,aztis én adtam a multkor
  • carloelsa
    Mert én adtam?
  • 94mike
    Az enyém alapmodeljeis ez:DD
  • carloelsa
    Ááááá szívesebben vezettem volna én :D Naggyon gyó hangja van :D
  • USAMEN POWER
    Neked is köszi. :)
  • USAMEN POWER
    Új videó a Germán szépségről: :))

Ezt pedig dozookának: :P

Stock, sry de a cruiseon nem tudtam részt venni.
  • Falkon
    New, boldog szülinapot!
  • carloelsa
    Tudom
  • Kexmesterhun
    a winampos megoldás oké volna, csak a TDU nagyon halk... :S a winampnak kábé üvöltenie kell a leglágyabb track levezetőjénél is, ahoz hogy az enzo ferrari felpörgetve épp csak hallható legyen. (végülis lehalkíthatom a winampot hogy kiegyenlítsem, de akkor ott az msn is... ha kapok egy üzenetet összedől a ház)

szerintem ez is a kib@szott win 7 hibája b@sszameg! esküszöm több a szar ebben mint egy kókány linukszban bill gates is lecidázhatná a saját kis körülmetélt bögyörőjét.
  • [HUN]FaTaL
    Nem kezel többet.
  • Misi08
    héé Just B !!!! Alapvető hiba azért nem megy az első verseny, mert a crack-elésnél mindent másolj a helyére(IGE mappát) ne csak az exe-t. Bocs, hogy feltörésben segítek, de mint már tudjuk nem nagyon lehet megvenni a játékot mársok sikert és ne szóljatok anyukámnak, hogy ilyen rosszat tettem!
  • csoli31
    Nem kezel többet 20-nál. Viszont csinálhatsz 4 mappát, és azokba rakhatsz 20-20 számot. Vagy pedig futtatsz a hátérben egy winamp-ot pld.
  • Kexmesterhun
    azt ki lehet valahogy küszöbölni, hogy limitálva legyen a játékban a rádiódban lévő trackek száma? mert ha belepakolok 160 számot, akkor véletlenül se fog kb 20-nál többet lejátszani
  • Laaccoo
    Hello! Google 1 találat kihozta:
    "Dokumentumok, tdu, ninckneved, és abban egy radio mappát."
    ITT
  • Stockbauer33 #95093
    De rosszvagy
  • carloelsa
    Kell egy pendrivet is olvasó rádió, egy pendrive. A pendrive-ra feltetted a zenéket, bedugod a rádióba és kész :)
  • Mokus1
    Hova kell tenni a saját zenét?Mi az útvonala?
  • shumika
    Hapy birthday too you habby nirth day usamen happy birthday too you a anyád egy borjúú

Usamen SRY csak vicc. xD
  • carloelsa
    Az új Suzuki xD Nem nagyon új, de új... :D
    Ablakok javítva, kipufogó új... =)

• Gibor
    Vedd meg a játékot.
  • Just B
    Sziasztok, volna 1 kis problémám a game-mel? Az elején az autóvásárlás után elküld az első versenyre.Rákattintok a startra, de nem indul el a verseny, csak körbe forog a kép. Mi a teendő?
  • SeanJRRussel
    HAPPY BIRTHDAY NEWSZI
  • carloelsa
    Áhh köszi, akkor értem már, miért nem 1000 a váltószám,ha kiló, meg mega... :D
  • [HUN]FaTaL
    Igazából ezt is tévesen használjuk mert 1 megabájt 1000 kilobájt lenne, a helyes mértékegység a mebibit és kibibit lenne (1024es váltószámokkal) de rosszul terjedt el a köztudatban így megmaradt 1024es váltószámmal megának és kilonak.
    HBD New!
  • Stockbauer33 #95082
    Kedves HG.Istenéltessen sokáig .A tegnap bejelentett Monikashow krúzt átnevezem Istenéltessen krúzra.16.00kor a stadionál.Ha jön a Jadz Tomi a kedvéért rózsaszin Enzoval jövök és HC-be hogy ledöljön a székről milyen béna vok HC-be
  • Kexmesterhun
    na jó... belekezdek:

a bit a legkisebb alapegység. 1 bit takarhat 1-et, vagy nullát. jele: b (kicsi)

-> egy bájt 8 darab bitből áll, és lényegében ez adja a különbséget akkor, amikor az internet szolgáltatód megabitről, te pedig (de inkább a letöltésvezérlőd) megabájtról beszélsz. a bájt jele B (nagy) szóval a lényeg: egy bájtot tehát egy 8 cellás táblaként tudsz elképzelni ahol minden egyes pont helyén valami, vagy semmi áll. a táblán ha pakolgatod az egyeseket meg a nullákat, akkor összesen 256 féleképp tudsz kijönni a buliból...

egy kis váltás bájtról bájtra, ahol a kilo mindig 1024:
    kilobájt (kB) -> 1024 bájt
    Megabájt (MB) -> 1 048 576 bájt
    Gigabájt (GB) -> 1 073 741 824 bájt

ha ennyit tudsz, akkor szerintem ki tudod számolni, hogy milyen számot is kellene látnod a "download" képernyőn.

ja igen, mielőtt csalódások sorozata érne, még ennyit: soha a büdös életben nem fogsz a kiszolgáló feltöltési sebességénél gyorsabban tölteni a gépedre. ezen felül a a hálózati kártyád, routered és a hálózati kábelezés is korlátokat szabhat. és végső soron a processzorod, merevlemezed meg a gépen belüli kábelezés is.

csak egy példa erre: kintről jön befele a házba optikai szálon a net (ami akár terrabitekre is képes) és te az út felére bepakoltál egy 100 megabites routert... teljesen nyilvánvaló, hogy nem fogod tudni kihasználni a béna routereddel, UTP kábeleddel, meg hálózati kártyáddal a 120 megabitet.
    Szerény infós tudásom szerint 8 bit az 1 bájt. Lehet tévedek, már rég tanultam:)
  • carloelsa
    Én keveslem, 31 mbit/s a le és 19 mbit/s fel xÐ Csak viccelődöm :)
  • Kexmesterhun
    annak aki kevesli a sávszél sebességet:

a megabájtot és a megabitet sose keverjétek össze! kapjátok elő az informatika füzetet, le vannak írva benne a váltószámok, meg jobbik esetben az is, hogy hány bit egy bájt.
  • Fehercsoki
    Na újrainstalláltam a játékot,megvan az edonis,valószínűleg valami mod tüntette el.