107666
-
USAMEN POWER #95116 Trainfield beújított egy kormányt, és pedált, "várja a TDU 2 -t" szlogennel... :D Háth ahol van lé...
-
Gibor #95115 Legkisebb grafikán biztos. -
#95114 SZIASZTOK
Azt szeretnem kerdezni hogy 2GB DDR2 rammal,Geforce 6600 GT kartyaval,2.4 Dual Core procival fog futni a jatek jol? -
Gibor #95113 LINK magic map kell. -
Mokus1 #95112 Honnan tudom letölteni azt a fájlt amikor ha kicserélem a kocsikat a fájl mérete miatt kell valami fájl amit le kell cserélnem.Remélem érthetően írtam nagyjából:) -
#95111 hazucc. -
carloelsa #95110 Nám is, mert újra kicsomagoltam és a 2db-t meg a 3dg,3dm...-t bécsomagoltam rarba :D -
#95109 xDD amit el kültem,tároltad,és vissza külted teee -
carloelsa #95108 WTF? Újra kicsomagoltam neked teee :D Mert kérted... :P -
#95107 Amit alakítok,de legelsőnek le töltöttem...
és amit adtál,aztis én adtam a multkor -
carloelsa #95106 Mert én adtam? -
#95105 Az enyém alapmodeljeis ez:DD -
carloelsa #95104 Ááááá szívesebben vezettem volna én :D Naggyon gyó hangja van :D -
USAMEN POWER #95103 Neked is köszi. :) -
USAMEN POWER #95102 Új videó a Germán szépségről: :))
Ezt pedig dozookának: :P
Stock, sry de a cruiseon nem tudtam részt venni. -
#95101 New, boldog szülinapot! -
carloelsa #95100 Tudom -
#95099 a winampos megoldás oké volna, csak a TDU nagyon halk... :S a winampnak kábé üvöltenie kell a leglágyabb track levezetőjénél is, ahoz hogy az enzo ferrari felpörgetve épp csak hallható legyen. (végülis lehalkíthatom a winampot hogy kiegyenlítsem, de akkor ott az msn is... ha kapok egy üzenetet összedől a ház)
szerintem ez is a kib@szott win 7 hibája b@sszameg! esküszöm több a szar ebben mint egy kókány linukszban bill gates is lecidázhatná a saját kis körülmetélt bögyörőjét. -
#95098 Nem kezel többet. -
Misi08 #95097 héé Just B !!!! Alapvető hiba azért nem megy az első verseny, mert a crack-elésnél mindent másolj a helyére(IGE mappát) ne csak az exe-t. Bocs, hogy feltörésben segítek, de mint már tudjuk nem nagyon lehet megvenni a játékot mársok sikert és ne szóljatok anyukámnak, hogy ilyen rosszat tettem! -
csoli31 #95096 Nem kezel többet 20-nál. Viszont csinálhatsz 4 mappát, és azokba rakhatsz 20-20 számot. Vagy pedig futtatsz a hátérben egy winamp-ot pld. -
#95095 azt ki lehet valahogy küszöbölni, hogy limitálva legyen a játékban a rádiódban lévő trackek száma? mert ha belepakolok 160 számot, akkor véletlenül se fog kb 20-nál többet lejátszani -
#95094 Hello! Google 1 találat kihozta:
"Dokumentumok, tdu, ninckneved, és abban egy radio mappát."
ITT -
Stockbauer33 #95093 De rosszvagy -
carloelsa #95092 Kell egy pendrivet is olvasó rádió, egy pendrive. A pendrive-ra feltetted a zenéket, bedugod a rádióba és kész :) -
Mokus1 #95091 Hova kell tenni a saját zenét?Mi az útvonala? -
shumika #95090 Hapy birthday too you habby nirth day usamen happy birthday too you a anyád egy borjúú
Usamen SRY csak vicc. xD -
carloelsa #95089 Az új Suzuki xD Nem nagyon új, de új... :D
Ablakok javítva, kipufogó új... =)
-
Gibor #95088 Vedd meg a játékot. -
#95087 Sziasztok, volna 1 kis problémám a game-mel? Az elején az autóvásárlás után elküld az első versenyre.Rákattintok a startra, de nem indul el a verseny, csak körbe forog a kép. Mi a teendő? -
#95086 HAPPY BIRTHDAY NEWSZI -
carloelsa #95085 Áhh köszi, akkor értem már, miért nem 1000 a váltószám,ha kiló, meg mega... :D -
#95084 Igazából ezt is tévesen használjuk mert 1 megabájt 1000 kilobájt lenne, a helyes mértékegység a mebibit és kibibit lenne (1024es váltószámokkal) de rosszul terjedt el a köztudatban így megmaradt 1024es váltószámmal megának és kilonak. -
#95083 HBD New! -
Stockbauer33 #95082 Kedves HG.Istenéltessen sokáig .A tegnap bejelentett Monikashow krúzt átnevezem Istenéltessen krúzra.16.00kor a stadionál.Ha jön a Jadz Tomi a kedvéért rózsaszin Enzoval jövök és HC-be hogy ledöljön a székről milyen béna vok HC-be -
#95081 na jó... belekezdek:
a bit a legkisebb alapegység. 1 bit takarhat 1-et, vagy nullát. jele: b (kicsi)
-> egy bájt 8 darab bitből áll, és lényegében ez adja a különbséget akkor, amikor az internet szolgáltatód megabitről, te pedig (de inkább a letöltésvezérlőd) megabájtról beszélsz. a bájt jele B (nagy) szóval a lényeg: egy bájtot tehát egy 8 cellás táblaként tudsz elképzelni ahol minden egyes pont helyén valami, vagy semmi áll. a táblán ha pakolgatod az egyeseket meg a nullákat, akkor összesen 256 féleképp tudsz kijönni a buliból...
egy kis váltás bájtról bájtra, ahol a kilo mindig 1024:
kilobájt (kB) -> 1024 bájt
Megabájt (MB) -> 1 048 576 bájt
Gigabájt (GB) -> 1 073 741 824 bájt
ha ennyit tudsz, akkor szerintem ki tudod számolni, hogy milyen számot is kellene látnod a "download" képernyőn.
ja igen, mielőtt csalódások sorozata érne, még ennyit: soha a büdös életben nem fogsz a kiszolgáló feltöltési sebességénél gyorsabban tölteni a gépedre. ezen felül a a hálózati kártyád, routered és a hálózati kábelezés is korlátokat szabhat. és végső soron a processzorod, merevlemezed meg a gépen belüli kábelezés is.
csak egy példa erre: kintről jön befele a házba optikai szálon a net (ami akár terrabitekre is képes) és te az út felére bepakoltál egy 100 megabites routert... teljesen nyilvánvaló, hogy nem fogod tudni kihasználni a béna routereddel, UTP kábeleddel, meg hálózati kártyáddal a 120 megabitet. -
#95080 Szerény infós tudásom szerint 8 bit az 1 bájt. Lehet tévedek, már rég tanultam:) -
carloelsa #95079 Én keveslem, 31 mbit/s a le és 19 mbit/s fel xÐ Csak viccelődöm :) -
#95078 annak aki kevesli a sávszél sebességet:
a megabájtot és a megabitet sose keverjétek össze! kapjátok elő az informatika füzetet, le vannak írva benne a váltószámok, meg jobbik esetben az is, hogy hány bit egy bájt. -
#95077 Na újrainstalláltam a játékot,megvan az edonis,valószínűleg valami mod tüntette el.