Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor nem értem miért nem megy hawernak.<#conf>
Xp-én neki is ment.

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

Simán fut windows 7 alatt is.
adamfesto
OFF:
G-27-et tervez valaki venni a közeljövõben?
Csak egy gyors felmérés esetleges behozatalhoz...

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Hali 1 kérdésem lenne Win7 alatt megy-e az online?

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

Nekem egy D-Link DI-524-es routerem van, ez a leg fapadosabb a D-Link routerek közül ami a WLAN-t is tudja, elég régi darab (régi alatt értsd 2002-es gyártmány) és azon kívül, hogy a laptopon a wireless-t óránként bontja és újracsatlakoztatja (ami szerintem simán betudható annak, hogy be kell barangolja a panellakást a jel) semmi bajom nem volt vele soha a büdös életbe, portokat sem kell nyissak TDU-hoz, nem is dobál ki, semmi ilyesmi nincs. Egyetlen hátránya talán, hogy nem tudja a 100Mb/s fölötti sávszélességet uralni, ami most a UPC-nél megy, tehát majd ha a DIGInet is sávszélt emel ki kell cserélni, de azért azt is hozzá kell tenni, hogy az alaplap hálókártyája se tudja, hisz ki a fasz gondolta volna 2002-ben, hogy ilyen netek lesznek...<#vigyor4> Az akkori árát is mindenképpen megérte, ha jól emlékszem 14ezer párszáz forint volt. Nem az ár a lényeg.

Ha segít, pár márka, amit én személyes tapasztalatból megbízhatónak találtam: D-Link, Cisco, USRobotics, Linksys, TP-Link

[HUN]FaTaL
Nekem egy NETGEAR van, igaz ez nem az olcsóbbik fajta mert gigabit lan van rajta, de soha semmi gond nincs vele.

http://goo.gl/gd6Zi5

A router drivere alatt a Firmware-t értettem, a hálókártyám meg biztos hogy nem szar, mert router nélkül minden faszán megy. (A D-Link routerem bírta olyan 1.5, 2 évig majd 1 hónap router mentes idõszak. Majd Asus router amit megvettem, másnap go vissza a boltba és egy hetes router mentes idõszak.) 1 hónap + 1 hét alatt kiderült volna ha azzal van gond.

[HUN]FaTaL
Routernak nincs drivere. Esetleg a hálókártyád drivere lehet szar, emiatt én azt gondolom hogy nem a routerek szarok hanem a hálókártyád.

A másik probléma. A routerem egy-két napig mûködik faszán, majd leesik a netem teljesítménye, szigeten 8 playerbõl 3 minimum szakadt. Ezt a hibát csak a router driverének rendszeres reinstalja oldja meg.

A 8 E ft-os Asus router szar volt, annak ellenére hogy Hardverekbõl nem gyárt szart. Ok most van egy 13 E -es LinkSys routerem az is szar.

Mennyiért kell routert venni, hogy bírja a torrentezés, és az ftp-s letöltésekbõl keletkezõ adatforgalmat ? (+ az online játékokat) 30-40 rongyért, esetleg 100 ezerért ?? <#levele><#falbav>

Lenne egy problémám. Az utóbbi idõben nagyon sokszor jön elõ fagyás, kékhalál és társai tdu-zás közben. Ez feltétlenül azt jelenti hogy a 8600 gt-m kezdi megadni magát, vagy spontán sûrün túlmelegszik ? Már ott tartok hogy felfáztam, mert állandóan kinyitom a szobaablakot ha tdu-zok. Más játéknál nem fordul elõ, csak a tdu fagy rendszeresen. (Utóbbi fagyás/reset után már a mentésemet se akarta betölteni a játék...)

Egy gyorsan összedobott videó a kisebb pálmákról:

A tied is <#eljen><#nyes>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Grat a képhez <#eljen>.Nagyon jólett.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Szerintem ToMeE gépe nem szeret, vagy fordítva, de így volt azt hiszem Norby-val is. Sajnos elég körülményesre sikerült csinálni ezt a layer dolgot. Remélem a kettõben ezt kijavítják.

#91821, #91822, #91823, #91824, #91833 delete! Nem stim a házszám!

Miller privátban is lerendezhetted volna, am meg van bocsátva.

Roger6
Ne haragudj jaddz, ezt nem értem.Nem tudom, mitõl függ, hogy kitõl tudok egy layeren lenni, szerintem itt valami alapvetõ programozási hiba van...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

ladics
az ott a mercivel az ott én:]
csak nálam supra:

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Basszál rá, valamelyikõtökkel nem tud kommunikálni normálisan, Tomee-t nem engedte mikor mi voltunk layerben, aztán engem nem mikor Tomeeval voltatok layerben, mikor rámugrottatok akkor meg láttalak titeket de te szakadt voltál nálam és nem láttad amit írok. Menjetek, majd legközelebb. Jó gurulást!

Roger6
Na figyelj jaddz, akkor tedd le magad valahova, aztán ToMeE ugrik rád, utána meg én, talán összejön!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Na most egy layer-en vagyok ToMeE-val, próbálkozz jaddz! 20:20-ig várunk, ez mindenkinek szól, aki akar jönni! Remélem összejön jaddz! 😊

Már látlak és Grabo mondta h nem tudsz ránk ugrani, de most én nem tudok rátok ugrani.

ToMeE ott várunk a golfpályánál Grabowszkival, merre vagy?

Szisztok! Lenne két kérdésem: - hogyan tudnám megnyitni a need for speed shiftbõl kiszedett autót a zmodelerrel? - hogyan tudnám átkonvertálni a bff. fájlt bnk. fájl formátumba?
Falkon

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

ladics
ken block subajuáról tud valaki linket nyögni?😄

amugy kb amint megvan a link és bentva a gameba, fennvagyok a szigeten :]

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

[HUN]FaTaL
Tropic mod link nekem is jöhet majd 😊

Hoffi
akkor kelll😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Rarban 4 mega körül várható majd, or teljes commonworlddel akár a 40et is elérheti. <#vigyor0>
Crazy Winter with fun stuffs:

Stipi Stopi egy hely! (ha stoppolhatok<#vigyor>) <#nyes>

Hoffi
na akkor megnyugodtam😊
ha 1 gigánál kevesebb lesz így az egész cucc akkor én is szeretnék felkerülni a listára😊

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Ok, rajta vagy a listán.<#vigyor>
Csinálok majd egy videót a kisebb pálmákkal, csak "licenszelnem kell egy frapsot".

Én mindenképp kérek elérhetõséget hogy honnan lehet letépni mert nagyon teccik ez a mód is <#nyes><#eljen>

Igen, kicsit gagyi, már korábban írtam, hogy sajnos csak 2D-s lapok lesznek, ettõl jobbat nem lehet csinálni. Ha kisebbre veszem a méretüket akkor valamivel jobb, de tökéletes akkor se lesz. Néha elgondolkodok azon, hogy nem kéne kiadni, mert visszalépés lehet a winter mod után, elképzelhetõ, hogy csak PM-ben kérhetõ verzió lesz azoknak akik vállalják a lapok közötti mászkálást. De ki lehet venni a pálmákat, még akkor is ott marad az új út és a szebb fû.

Hoffi: Nem vettem észre fps-csökkenést, ugyanúgy szaggat..<#hehe>

SeanJRRussel
Nem akarlak megbántani,de így a vidi alapján a pluszba berakott növényzet fõleg az út szélén sztem nagyi gagyin néz ki.Olyan mintha papírból lenne kivágva vagy nem is tudom vhogy nem illik a képbe.Lehet h ez másképp néz ki a ha toljuk majd meg gondolom nem egyszerû egy iylet összehozni de hát nah....Amúgy kitartás és grt a módhoz.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

SeanJRRussel
Kapcsold ki a discofényeket!

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

hi
lenne egy olyan gondom,h villog néhány textúra:S vezetek és bevillognak:S
Legújabb catalyst van fent.
Most vettem meg a játékot,telepítés után semmi frissítés és ilyesmi nem történt:S
Hoffi
na ezt kiadod tuti felrakom😄
csak attól félek nagyban csökkenni fog az FPS-em az meg nem lenne nekem:S
egyáltalán nálad járt valamiféle FPS csökkenéssel a tropical mod?
köszi mindenkinek a segitséget😊

orszagtom

TDU Project Paradise nick: ToMeE

Király vagy hallod-e. 😄 <#eljen>

<#eljen> Utólag HSZ-t ugy szerkeszthetsz, ha van VIP jogod ;P

Bármelyiket átírhatod, de szerintem sok az 50, kb. lemegy a nap meg feljön fél perc alatt.<#vigyor0>

Mozgásban a Tropical mod:

(Remélem sikerül linkelni, valaki leírhatná hogyan tudok hsz-t utólag szerkeszteni.)

Ha a nappal, és a délután hamar telik az nem baj, de egy 2, 2.5 órás éjszaka az nagyon jó. Sõt ha úgy be lehetne állítani, hogy a számítógép, vagy a szerver álltal mért VALÓS idõ alapján teljen a játékban is az idõ, az lenne a nagyon király. WOW -ban megoldották.

Hoffi
a sima maciuk módban is átlehet írni az idõ sebességét?😄
és ha az idõ sebességet mondjuk 50re rakom akkor gyorsabban fog menni az idõ igaz?😄
bocs a hülye kérdésekért😊
köszi!

holecsko10
Nem kell regelni. Meny fel az oldalamra és ott le van írva képekkel illusztrálva hogy kell le szedni. Ifolder használata.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Roger6
Köszi, pont ilyet kerestem, már csak valahogy regelni kéne a letöltéshez. 😊

holecsko10

holecsko10
Ez nem jó?

Ваз 2104

Van egy új weather mod a Crazy Winterhez ami Maciuk modjára épül, ugyanaz csak normális a talajon a kontraszt. Ezt még nem próbáltam, de ha ebben is lassan telik az idõ, akkor a weatherdesc.ini-ben a TimeScale-t át kell írni nagyobbra. Az eredeti érték 10.