Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
mert leszedtem egy weather modot a tdu centralról azt ami usamen pár oldallal régebben linkelt videójába is van!
és egyfolytában csak egy féle idõ van pedig elég sokat játszottam folyamatosan most
és ez elég idegesítõ
arra gondoltam hogy a weather.ini t modosítom valahol de nem tudom hogy mit kéne:S
valaki erre valamit?😄
elõre is köszi
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Hoffi: Van egy egy olyan rar.zip.mappa nem tom mi ami kb 400 mega, abban vannak az utak,fák... 😄
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Itt van az album a munkafolyamatról.
elinditom a játékot és az fogad hogy a kis térkép havas meg minden de az utak a és a fák lombjai mind zöldek:S
légyszi segítsetek😞
ezeket az új kocsikat hogy lehet beletenni a játékba és honnan lehet leszedni õket?Nem fog vele kidobni a szerver?Régen játszottam vele de pl a S merciért elõvenném😊
Kösi
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)
csak így tovább<#worship>#worship><#eljen>#eljen>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Kár, hogy csak 2D-s képek lesznek, de szerintem 350-nél nem az fogja érdekelni a játékost, hogy milyen béna, hanem az, hogy az úton maradjon, hiszen még az egyenes szakaszt is alig látni.<#vigyor0>#vigyor0> Nagggyon más így a sziget, nekem bejön.
A méret probléma legyen a legkisebb dolog.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
A karaktert és a kormányt még a helyére kell tenni.
És hogy látható legyen a méret probléma:
Falkon: Még a belterében azt az 1-2 dolgot amit kell megcsinálom és küldöm az elsõ BÉTA verziót. Aztán majd meglátod hogy milyen.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

csak az a baj vele hogy az a rohadt modding tool nem mûködik és nemtudom megültetni:'(
meghogy túl sötét a belsõ nézete😄
A tartalma az alapjáték (Test Drive Unlimited), valamint ennek a játéknak a kiegészítõje, azaz a Megapack, amivel elérhetõvé válik 46 új jármû. A csomag ára 1990 Ft, és kapható az 576 áruházakban, PC-Dome Webáruházban, Tescoban, mindenhol, ahol a "Legjobb Választás" címû sorozatot kapni lehet !
(A Megapackot külön is meg lehet vásárolni, de így az ára árfolyamtól függõen 4000 Ft köré esik.)
Probléma ezzel a következõ:
Egyedül azok a Megapack aktivációs kódok hibásak, amelyeket a játékkal együtt lehet megvenni (ezt hívják a TDU Gold kiadásnak). A hibás kód azt eredményezi, hogy nem enged fel téged online !
A Megoldás:
A [email protected] emailre kell írnod egy panaszkodó levelet, amiben feltünteted a Megapack hibás kódját (ugyanis ezt ki fogják vonni a forgalomból), és kérsz egy újat !
Ha már felraktad a Megapackot, de még nem kaptál új kódot, akkor keresd meg az Addon.txt-t (Windows XP -n C:/Documents and Settings/All Users/Application Data/Test Drive Unlimited/Addon.txt), és helyezd át máshova. Így tudsz menni online, de az új kocsikat online használva ki fog dobni a szerver (offline ettõl még lehet velük menni). Ha elküldték az új kódot, tedd vissza a txt-t, és írd át a benne lévõ kódot az újra !
Ha már minden ok, kellemes idõtöltést Hawaii -on !
Most vettem meg a tdut, hogy online is játszhassak, de nem kapcsolódik a szerverhez a játék, ez miért van? (új játékost kezdtem, nem a nemeredetitdus felhasználómat használom, és gamespyon is regeltem)

<#wilting>#wilting>
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Amúgy nem a Föld lett beállítva, hanem az óraidõ, és a naptár. Elcsúszásokat meg korigálják a szökõévek.
OFF: Nem tudjátok hogy hogyan lett pont úgy beállítva a Föld hogy egy nap alatt forduljunk egyet és hogy pont egy év alatt kerüljünk a Nap körül???
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Az elmúlt héten nem voltam itthon, sem úgy egyáltalán netközelben, úgyhogy késve bár, de Boldog Új Évet Kívánok minden TDU playernek!