Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ladics
😄 én sajt vagyok :]

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

ladics
FAQ!!!!!!!!!!!!

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

sziasztok,a megapackot honnan lehet beszerezni?a játékom eredeti.sok olyan autó van amit nem látok a sima tdu-ban.aztán meg hol lehetne tagnak lenni valami klubban?
Roger6
Minden népben van lúzer és jófej egyaránt, általánosítani nem érdemes. Persze nem is mondtad. 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Johnny 19
Ne aggódj, sokan igy kezdtük szerintem.

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

Ezt nem hiszem el felmegyek a szervere,erre mindig mi vár rám:
ruszki ruszki ruszkik a izém má kivan..........<#idiota>

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

Más autó helyére nem szeretném betenni, de köszi az ötletet.
Nagyon jó lett <#eljen><#nyes>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Hogy hogy nincs senki ? Ilyenkor az emberek állt. alszanak, én is mindjárt fekszem mert holnap, illetve ma délutános vagyok.

Nincs senki?<#idiota>

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

Elnézést valóban félreértettelek, azt hittem a szalonra nem tudsz rálépni. Köszönöm Ádi a javítást.

Ha berakod valamelyik autó helyett, használhatod, csak gyér a beltere...

Norby am még mindig nincs elég tudásod a secret car belterének elkészítéséhez ? Valamelyik audi beltere nem lenne rossz !

Jaddz8, adamfesto köszönöm a válaszotokat, akkor nem fogom keresni a secret cart.
Max fizikai módok miatt dob ki a szerver.
A kivett civilek miatt viszont nem basz ki, de aki veled gurul, esetleg mögötted, annak viszont kibassza a biztosítékot ha folyton benyalja a civilek roncsait, amit magad után hagysz.

tcs007
hát azt gondoltam h nem teccik neki ha letöltök közbe😄 de am az a baj h nekem a procim miatt szaggat a játék,azért jobb forgalom nélkül,de hát akk majd viszarakom,igazábol csak azért kérdeztem mert nem az enyém a cd kulcs és nemakarom h a modok vagy a forgalom hiánya miatt kibannolják vagy valami,nemtom hogy megy itt :$

adamfesto
Ne torrentezz játék közben...attól is szaggathat online.
Forgalom nélkül nem tuti az online játék, nekem nem ment.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

adamfesto
Jaddz8 félreértett.
Az autó amit láttál a megapackban van benne. Valószínû egy Corvette.Ha nincs megapackod akkor ilyennek látod a packos autókat...egy narancs-barna metál pontiacnak...alias secret car.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

tcs007
nekem olyan kérdésem lenne,hogy modokkal,meg ezzel a magic mappal lehet-e online játszani? és esetleg ugy hogy kivettem a forgalmat(csak mert igy kevésbé szaggat)

Csak egy lyuk a többi közt? <#wink>

Kukásautón átmész? Biztos? xD Inkább a szemetek közé beparkolsz xD

ladics
én meg átmegyek rajtad ^^.

Az autószalonok/tuningszalonok elérése nem progress (mármint elért játékbeli szint/százalék) kérdése, hanem, hogy elhaladtál-e már mellette a játékban, valaha. Ha ezekbe nem tudsz bemenni, az azt jelenti, hogy még sosem jártál azon az útszakaszon amelyiken az objektum található. Ha találsz a térképeden ilyen szürke, avagy halványított ikonos dolgokat, csak kattints valahova mellé a térképen, a hozzá legközelebb esõ helyre ahol már jártál, (tehát ki van vastagítva az út kékkel a térképen) és gurulj el odáig, mássz bele mindegyik logójáig egészen addig ameddig azt a jellegzetes pittyenést nem hallod a "GPS-tõl".

Remélem tudtam segíteni, mégkielemzõsebben nem tudom leírni.

Majd vegyél új gumikat a Driftek után 😄 Jah és ha véletlen a visszapillantódban feltûnök, akkor állj félre, mert nincs kedvem fékezni xD (nem ám)

Roger6
Hogyne, múltkor ToMeE-val meg Ladiccsal szétkapartuk az utat! 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

hello! Az amcsi autó ker mögötti tduautó csak egy bizonyos szinttõl látható? Mert még csak amatõr vagyok és nem látom, viszont régen meg volt nemeredetiben, akkor sem láttam, pedig akkor két verseny hiányzott a kijátszáshoz offlineban.
És történt veletek már olyan, hogy lefagy a tdu és utána újraíndításkor csíkos lesz a képernyõ?, csak úgy tudtam megjavítani h letöröltem az nvidiát, majd újra fel kellett tennem.
Mi van veled Grabwisky? 😄 HC már megvan? xD

Roger6
Mondjuk a fizikát <#hehe><#eplus2>

Hoffi
live for speed-bõl nem lehet valahogyan autót átkonvertálni tdu-ba?😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

csá! vki nem tudna csinálni e30 m3-ra eredti m3 verseny festést?
üDv. mindenki kb. 1 éve még én is ezen a fórumon voltam, de kicsit abbahagytam a tdu-t úgyérzem kár volt (az volt az oka rossz volt a video kártyám 1 aty hd 3600 volt és 1 hete vettem 1 aty EAH5770 et) ezzel már szemet gyönyörködtetõ lett. Szeretnék újra 1 építõköve lenni
a krúzoknak ha még vannak <#vigyor5><#vigyor5>.
További elmaradt Winter módos, és egyéb képeim Decemberbõl.

A freeweb.hu képtárhelye az utóbbi hetekben haldoklik, így a 2010 -es képeimet új képtárhelyre töltöm fel.

Ajánlom nektek is az oldalt, nagyon jó ! Freeweb is az volt mellékesen...
2009 -es képeimet itt megleshetitek. 😊

ladics
esti kicsi gurulás.:]

WalkBen
Szevasztok! Egyébként a sima fákat is átlehetne moddolni sztem 😊
Régebben már sokat jártam ide, és most hogy egy G25 büszke tulajdonosa lehetek, újra rámtört a TDU láz 😄

Egyszer tök véletlen találkoztam Opelos_HUN-al, és kiderült hogy az egyik legnagyobb modder 😊 Illetve hát ugye neki köszönhetjük a Crazy Winter Modot... Le is szedtem, fel raktam, kicsit módosítottam benne az idõjáráson és nagyon tetszik. (bár még a pálmafák kékeszöld színét átcsinálom sztem)

Én most pár kocsit is beraktam, a Mod Tools-al sikerült átcsinálom a kocsik neveit, de vmiért a Chevrolet SSR megadta magát, és sehogy nem akar mûködni az a kocsi. (Alap vörös-sárga kocsi jön be -elsõ kerekek nélkül- helyette, és nem lehet vezetni sem.) Megnéztem, minden fájl neve jó, esetleg megnézhetné valaki hogy a Bnk mappában, a Vehicules-ben hogy is van a fájlnév. Én úgy tudom hogy "SSR.bnk" és "SSR_I.bnk". Ha nem ezek akkor lehet hogy az a baj.

És nem találok semmi írást róla, hogy próbálta-e már valaki a fizikát módosítani. Téli modba jó lenne ha el lehetne akadni. 😊 Nah BUÉK!

Ööö.. igen, szóval ezek fantom 2D-s fák, tehát átmész rajtuk, viszont az a móka benne, hogy nem látod mit takarnak ki. (Legalábbis az elõzõ dzsungeles mindent kitakart.) Lehet semmit, de lehet egy oszlopot vagy házat és akkor kopp van.<#vigyor0> Nem én helyeztem el õket sajnos, de azért elég vegyesen jelennek meg, észre se veszed ha vezetsz. Illetve ettõl szebbek már nem lesznek, mert kifagy tdu a nagyobb képmérettõl, pedig használom a magic mapot. Ezeken a képeken elég nagyra van véve a pálmák mérete (elõzõvel ilyen volt), csinálok majd kisebb verziót is (vagyis már van).

[HUN]FaTaL
Jobb lett. 😊

Nekik lehet menni vagy szellemfák?😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Falkon
Ezek szellem fák!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Hoffi
és különben ezek a fák hogyvannak?😄
tehát ugyértem nekilehet menni vagy simán átlehet rajtuk menni?😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

az ananász fák vagy mifenék kinézetét cserélte ki, szal nem õ rakta egyvonalba 😊

somdav95
Telepített fa.. 😄D

SeanJRRussel
Azért ez így már faszább.Én még annyit kötekednék,vedd építõ jellegû kritikának,hogy ne egysorba pakold a fákat mert az is hülyén néz ki h látszik h nagyon mesterséges.Vmit vigyél bele cikk cakkba rakd vagy bánom én csak ne egyvonalba mert gáz.Amúgy jó lesz ez,kitartást!

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Mit lehet várni egy olyantól, akinek anyuci megveszi a gamet, és gyorsan játszani akar... De érdekes hogy egyesek hamarabb találják meg a fórumot mint a kézikönyvet, persze a lustaság is erõsen dominál, ha már többet kell olvasni 1-2 mondatnál.

[HUN]FaTaL
Másik lehetõség: Kézikönyv kinyit...

#91857, #91858, #91859 --> Delete.

<#eljen><#wink>

Roger6
Na elmondok valamit öreg. Én sem tudtam eddig a percig, hogyan kell club-ot csinálni, és tudod mit tettem? Belenéztem abba a kurva FAQ-ba, ami ott világít a bannerban pirosan. Utána rányomtam a Gyakran Ismételt Kérdésekre, majd a Club élet menüre. De azért sem mondom el, nézd meg te, a kis kezecskéddel kattints szépen arra a menüre, amit itt az elmúlt hónapokban létrehoztak. Köszönet a fáradozásukért!

[HUN]FaTaL
Simán mûködik.

Puding próbája az evés <#nyes><#wow1><#eljen>Megnézzünk milyen 380-ál meg a Facel Vegával 180-al is <#nevetes2><#taps>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Most olyan kellemes hatást kellt. Nincsen túl nagy bozót, viszont nem is üres a táj.

somdav95
egyre szebb 😊

Kicseréltem a nagyongagyi pálmákat, továbbra is az, de valamivel jobb. Viszont kevésbé dzsungeles. Vélemény?