107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Stockbauer33 #95156
    Mármint ez
  • Stockbauer33 #95155
    Ez mit tud többet mint az én G25-m?
  • Roger6
    270 bőven elég. Nekem 900 fokot fordul a kormányom, mégsem használom, csak ha hülyülök egyet. Ja, a G27 70.000 Ft, a Thurstmaster meg 20 körül van. Azért nem mindenki engedhet meg magának 70.000 Ft-os kormányt... Ja, és ha te azt mondod, hogy a g27 a legjobb, nem hallottál még róla.
  • HEMAXXI
    valaki légyszi hol tudoom átt irni a termékkulcsot?
  • HEMAXXI
    inkább vki azt irja le hogy a kodot hogy tudom átt irni!pls!
  • carloelsa
    Mert talán most tetted fel a tört verziót?
  • HEMAXXI
    csá all tudna vi segiteni nem volt fent tört verzio még sem indul el online mondba miért lehet?
  • USAMEN POWER
    Fatal: Fogyasztás tekintetében mennyivel fogyaszt többet egy Vapor-X HD4850 (1 gb), egy Geforce 8600 Gt -nél (512 mb) ? Fontos lenne a válaszod, mert nem szeretnék új tápot.
  • carloelsa
    Igen, a halkabb működés jöhetne... :D A szekvenciális váltót meg G25-ben hogy kell használni? xD Átteszem, de normálisan és csak egyes, kettes? :D Vagy ahhoz játékban is kéne állítani? :P Amúgy hála, nekem nem szarakszik a hátramenet =) pedig már több mint 1 éves xD
  • USAMEN POWER
    Boldog születésnapot !
  • Falkon
    Halkabb működés , a G27-be nem szarakszik a hátramenet, nincs szekvenciális váltó.
  • carloelsa
    Ümm a G25 és a G27 között mi a különbség? :D

Isten éltessen Fatal papa!
  • Stockbauer33 #95144
    Nekem G25 van szal nempanaszkodom de jo kis kormány az ill ez
  • Stockbauer33 #95143
    Istenéltessen papa
  • Falkon
    Isten éltessen Fatal haverom!
  • SeanJRRussel
    szintén Érdekes,hogy crysis kivételével minden megy maxon 1680*1050ben...és azért nem mai teknológia.
  • shumika
    Ez jó de. Na itt jön a de 270-et fordul.

A G27 a legeslegjobb!!!
  • USAMEN POWER
    Nem rossz, de maradok a videó kártyánál. ;)
  • Stockbauer33 #95138
    Kevesebb pénzért talán ez a legjobb választás Na meg a G25
  • USAMEN POWER
    Én úgy tudom hogy nem sok differencia van a kettő között az áron kívül.
  • [HUN]FaTaL
    3870 rulz :D
  • Stockbauer33 #95135
    Nekem is 1 Sapphir Vapor-X-es
  • carloelsa
    A HD4850 jól szolgál ;) Nekem is az van :D
  • Misi08
    Kösz bazso majd holnap szánok rá időt:) sok sikert neked:D
  • Stockbauer33 #95132
    Erre gondoltam Marci A taxin kivül mind1iket betettem.Az Aston büntet civilként is
  • bazso29
    Nem kell összeilleszteni. Letöltöd az összes fájlt egy mappába, aztán total commanderrel vagy akármivel belépsz a .zip kiterjesztésűbe, ott látsz egy euro mappát, azt áthúzod a tdu könyvtárába-ba és ki van csomagolva az összes, illetve ezzel már "telepítve" is.
    Egyébként napokon belül kész az installprogi hozzá, most tesztelném ha nem döglött volna meg a vga.
  • SeanJRRussel
    Nálunk van egy ilyen RS Focus a srác a VIII evo-ját cserélte le egy ilynre...
  • Misi08
    Jaj és bocs, de csak most ugrott be. Az lenne még a kérdésem hogy a traffic-nak bármelyik kocsit berakhatom? Szóval pl.: letöltöm a bmw 325-ös verdát és ha traffic mappába rakom és átnevezem olyanra, mint ott valamelyik fájl, akkor az ott lesz a forgalomba? Köszi előre is.
  • Misi08
    Bazso!! De letöltöm annak a crazy winter nek az összes fájlját és van egy rar, a többit meg össze kell illeszteni(gondolom) de azzal mit csináljak ha össze illesztettem, mert lesz egy 1.10 gb os fájl aminek még a kiterjesztését sem tudom megállapítani.??:(
  • USAMEN POWER
    Az élet állt. nem úgy alakul, ahogy szeretnénk. :) Szerettem volna, nem jött össze. Nekem a közeljövő kb. olyan, hogy futok valami után kinyújtott kézzel, de nem érem el.
  • bazso29
    Az nem winter mod, az csak egy kiegészítés hozzá béna névvel. Egyetlen winter mod létezik, az 1.5-ös Crazy Winter ami 1.4giga betömörítve.

Usamen: Nekem decemberben mondta, hogy idén eyefinity-re vált, látom dolgozik az ügyön. Sajnálom szegényt.

Ja meg van release az új trafficból.
  • Hoffi
    ja és a 2.0-ást szedtem le!
    bocsi a két hsz-ért!
  • Hoffi
    Sziasztok!
    leszedtem ezt a winter módot de beraktam rendesen mindent ahogy levolt írva a readme-ben és mégis az út melletti fák füvek zöldek maradtak. kivéve a bokrok és az utak voltak csak zöldek.
    Erre van valami megoldás?
    légyszi segítsetek!
    Előre is köszi!
  • USAMEN POWER
    Hasonló a konfigom nekem is, azzal a különbséggel hogy 8600 gt-m van, de még a dirt 2 is lazán futott high grafikán, az ultra high -al már voltak gondok. Közeljövőben lesz egy Ati HD4850 -em, szerintem megint jó leszek egy darabig, csak még nem tudtam félretenni rá.
  • Kexmesterhun
    bency, nekem hasonló a konfigom a videokártyát leszámítva... ha szerzel egy nvidia 8800 körüli videokártyát, akkor a TDU max grafon is futni fog. (szerintem még a dirt is)
  • bency
    Tudom,igazabol most meg szarabb van a gepbe X( De most nincs penzem ujra,de ha veszek egy jo videokarit akkor megy majd akar a Dirt is siman nem?
  • Kexmesterhun
    ilyenkor szokták mondani: a válságért annak okozói fizessenek
  • adamfesto
    ...ahol buzuki hangja szól...laaa la la la lalalala naajnanana
    forevör Delhusza :)
  • adamfesto
    Semmi cocpit, csak úgy az asztalra pillangócsavarozva?? Eeeeejjj-ejj...
  • USAMEN POWER
    Egyetlen egy szépséghiba van a gépedben, méghozzá a videókártya. Cseréld le egy jobbra, mert az a videókari nagyon visszafogja a géped.