107666
-
#95197 Nem ugyan az,csak meg van benne az is mint az 1.67ben,és még sok más. -
nyomjadnekkiii #95196 az 1.68A ugyan az mint a 1.67? tehát festeni is lehet vele mindent? AMugy a mocikat mivel tudom festeni???? -
-
USAMEN POWER #95193 Összeállítottam egy ilyet ATi0021 -hszeiből, ebben minden benne van a TDU 2 -ről, legalább nem kell annyit keresgélni. :)) -
USAMEN POWER #95192 Még régebben közölve lett, hogy a torrentes verzió kula. Én meg még valaki a megjelenés után kis idővel, elérhetővé tettünk torrentes verziót e-miatt, de ezek már nem elérhetőek, legalábbis az enyém biztos hogy nem. -
Misi08 #95191 az torrent-el van én is megjártam vele ezért inkább letöltöttem egyenként. Opelos pontosan hiányzik 2 db fájl: Roadpatch.bnk és a Common.bnk -
#95190 nekem meg olyan bajom van hogy letöltöttem de 99.7%-nál leállt a letöltés és nem tudtam folytatni:S
ezt meglehetne oldani hogy folytassa?:S
köszi előre is
-
Misi08 #95189 Opelos! Megcsináltam a winter módot, úgy ahogy kell, de csak a fű lett kicsit színtelen, fehéres és minden más olyan, mint előtte:( De néztem itt, hogy a lecserélendő fájlok listája ott van alul, de a zip-ben nincs benne az összes leírt fájl. Ezért van?:O:( -
#95188 Opelos ezek az új fák nagyon jól sikerültek!Nagyon tetszik a TDUban az újt látvány. -
#95187 rendben köszi a választ!:) -
bazso29 #95186 Nincs kedvem fejleszteni, mert rengeteg apró textúrát kellene festegetnem (a postaládától a kerítésig mindent), de a winter paradise kiegészítés egész hasonlót eredményez, mint ami az 1.7B lenne. Lehet, hogy az 1.7B csak az új fákat fogja tartalmazni és többet nem foglalkozok vele, ebben az esetben kb. 1 hét múlva feltöltöm valahova. -
#95185 Nekem is ez volt,fennt volt egyszerre a blingbling mod,az autó illetve az 1.67d,rakd fel 1.68at és jó lesz! -
Hosszúpuska01 #95184 Hello!!!
Betettem a gameba egy S500 mercit.De amikor elmegyek az audi szalonba akkor eltünik az s6-os audi.Miért van ez?Kérlek segítsetek.Előre is kösszönöm! -
#95183 Lehet hogy csak a szerverrel van valami,néha van ilyen,várj holnapig,és ha akkor is ilyen lesz,akkor kezdj el gondolkozni mit változtattál a gépeden azóta hogy legutoljára működött a TDU. -
#95182 Na most nekem ütött be ez a Gamespy csatlakozási hiba, meg hogy ellenőrizzem az internet beállításaimat. Mi lehet a gáz, van valakinek használható tippje?
XP-t újra raktam meg a TDU-t is. -
#95181 Bazso!:a ceazy winter módhoz kiadtad már az 1.7B-t? mármint tölthető már? ha igen akkor honnan?:D
és ha nem akkor körülbelül mikor lesz kész?:)
ja és grat az egész módhoz nagyon tetszik csak így tovább:)
Előre is köszi! -
#95180 Köszi szépen!Akkor tényleg fölösleges a blingbling! -
bazso29 #95179 Egyébként már tölthető az 1.68A ami több dolgot tartalmaz. -
#95178 Ezeket tartalmazza az 1.67d, és ebben elvileg benne van hogy szabadon fested a verdákat!
What's affected ?
- [1.67] Unlock custom paintshop for car that was locked on
- [1.67] Unlock tuning shop for F40 (until kit3 available)
- [1.67] Car names fixed (example : Enzo Ferrari become Ferrari Enzo, Edonis Edonis become B. Engineering Edonis...)
- [1.67] Nismo 350Z rims fixed
- [1.67] Special body cars (Nismo 3520Z, Saleen ST281, Alfa Romeo GT Sporting Technical Kit, Benz SLK 55 Performance Package) are now sold on car dealer place
- [1.67] Nissan 350Z & Alfa Romeo GT (normal body) are now available for kit3 (without body change)
- [1.67] New logos for addon cars with a long list of brands and model name available for all languages
- [1.67] New traffic management
- [1.67] Fixed brand names + logos
- [1.67] New vehicle names -
#95177 Rendben köszi!Majd megpróbálom nélküle!Egyébként van valami blingblinghez hasonló mód amit viszont szeret?:) -
#95176 Bocs, erre #95174 válaszoltam! -
#95175 A bling-bling modot nem szereti az 1.67d patch, olvasd el még egyszer a patch readme részét. -
#95174 Az miért lehet hogy ha bármilyen fizikát felrakok akkor nem indul el a játék?(Edonishoz és RS4hez próbáltam új fizikát hozzáadni,tdu centralról szedtem mindkettőt)Megapack,1.67d patch,blingbling mod,magic map,tropical paradise mod van csak fennt. -
BalanceArt #95173 Megtisztelő, hogy az én nevem szerepel a címben, bár elég keveset vagyok látható. (Főleg az elején, amikor még nem tudtam, hogy videózol és csak mentem mögötted) Megjegyzem nem is baj, mert te sokkal jobban vezettél. -
HUN BECSEHELY #95172 Szívesen!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Hosszúpuska01 #95171 Kösszi a segítséget sikerült!!! -
#95170 Magic bnk kell.Djey féle Bnk1 fájlt kell leszedned és felülírnod,google kifogja adni. -
Hosszúpuska01 #95169 Hello!
Segítséget szeretnék kérni mert egy S500 mercit szeretnék belerakni a játékba.A kocsit belemásolom ahova kéri azt a két fáljt és mikor bemegyek a szalonba kifagy a játék.Kérlek ha valaki tud segítsem.Előre is kösszi! -
#95168 oklé megvan -
#95167 de nekem ott csak a mentés van
-
USAMEN POWER #95166 HC -ban voltam, és bementem az egyik házamba kocsit váltani. Majd mikor kijöttem, már No HC -ban voltam... Ilyennel találkozott már valaki ? :D Érdekes bug... -
HUN BECSEHELY #95165 Nem kell vissza rakni az XP-t.Én is Windows 7-et használok.
C/Users!All Useres/Test Drive Unlimited
Nekem itt van a kulcs -
USAMEN POWER #95164 Itt a hsz, amiben infók is vannak. -
USAMEN POWER #95163 Derek, ha sűrün olvasnád a fórumot akkor tudnád, hogy én csináltam egy patent fizikát az SL -nek. :)
Innen szedheted ! - továbbá csináltam két videót is, az egyik a hsz alatt, a másik meg picit lentebb. -
USAMEN POWER #95162 Cruise with Balancee
-
#95161 Először is visszarakod a jó öreg XP-t, aztán...blablablablaaaa. -
#95160 Biztos lemaradtam, de azért pöcsöd érjen bokáig, számlád meg a Dunáig! :) -
carloelsa #95159 Users -> All users -> TDU =) -
#95158 légyszi irja le vki hogy windows 7 alatt hogyan tudopm átt irni a termékkulcsot -
carloelsa #95157 Előbb tönkre lehet tenni xD