107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • laci 700
    ITT az utólsó (Test Drive Unlimited [MULTI7] No-DVD/Fixed Image > File archive)
  • laci 700
    Nem ez nem jó online-hoz mert ez krekk! Olyat keress hogy mini image!
  • Gibor
    Nem, crackel semmi kép nem fog menni, énis mini image-t használok, nem koptatom a lemezt, gamecopyworld ön van egy mini image amit ha kitömörítesz egy 3.5gb os iso lesz azthiszem, na azzal tökéletesen megy NS-TDU_Maxi-poseden
  • Fehercsoki
    Nagyszerű,el is fogyott a TDU,nem tudtam ma már venni=/(cdgalaxisban)
  • Laaccoo
    sikerült szereznem :D
  • Hoffi
    szerintetek ha ilyet letöltöm elfog indulni?: Test Drive Unlimited v1.66a [MULTI7] No-DVD/Fixed EXE
    Soha nemvolt még ilyen problémám azért vagyok ilyen balfasz ehhez bocsi:D
  • Misi08
    lacoo! Már meg is vetetted?:D Egyébként már nincs több belőle vagy mi? mert az oldalon már szó sincs eladó tdu ról:(
  • Laaccoo
    Hello! Valaki segitene elmagyarázni hogyhogy kell a TDU-t neten jáccani? Megköszönném!
    Sztem gamecopyworld.com-on van mini image!
  • Hoffi
    #95226: Telne rá:Dcsak az a problémám hogy a szüleim nemigazán engedik hogy bármit is vegyek eegy ideig ezután a tv után:S:D!
    de mostanra sikerült elintézni hogy garanciában kicserélik:)
    #95227: már keresek is!:)
    hát sajna ha 8x nem próbáltam akkor egyszerse.Sok DVD-vel CD-vel megpróbáltam és mindig az volt a baj hogy berakom egyszer felpörög az olvasó aztán elhalkul és azután semmi:S meghát ennek a dolognak szerintem az az előzménye hogy reggel mikor felkeltem beraktam a tdu-t ugyanigy felpörgött(máskor is szokta de 3x-rra vagy 4x-erre elszokott indulni) és mikor már ugy felpörgött mint a barom nagy reccsenést hallottam a gépből majd egyből kiszedtem a lemezt de ugy hogy mikor kijött a tálca még forgott rajt a lemez.Majd egy két percig égett szagot eregetett az olvasóm:Dés hát azóta semmit sem ismer fel:((

köszi azért a segítséget
  • laci 700
    Interneten lehet találni Mini Image-t! Nemrég én is találtam valahol de már nem tudom hol. :S Ha nem találsz írj vissza és segítek. Van hogy akár 4-5x is el kell indítani a gamet mert azt írja hogy nem eredeti a lemez de utána elindul...
  • Misi08
    Hoffi! Egy ilyenre sem telne már:erre vagy egy ilyenre. Persze megértem, ha nem csak gondoltam ajánlok valamit hátha meg sem nézted őket, mert gondoltad ugyis TÚL drága
  • Hoffi
    sziasztok!
    olyan gondom van hogy megdöglött a DVD olvasó a gépembe.
    és mivel most vettem meg az új tv-met amit monitorként is használok hát mitne mondjak eléggé kimerítette a zsebeimet.
    és hát ugye most nem tudom elindítani a tdu-t
    ezért valaki tudna linkelni egy iso-t amivel menne a multi is vagy valahogy meglehetne ezt oldani?
    előre is köszi
  • marcihusi
    Scania! Én itt találtam meg amit keresel C:\ProgramData\Test Drive Unlimited\. A programdata rejtett mappa!
  • Misi08
    Scania!! valami ilyesmi nincs neked? c/Users!All Users/Test Drive Unlimited Ott? Bocs ha mondtam egy nagyon nagy hülyeséget:D csak visssza olvastam és valami serial-t akartak itt megtudni gondoltam hátha én leszek a megváltó:)
  • Misi08
    Wollnerd! Grat hozzá biztos jól nézkiNem tudnál ide tolni egy képet, hogy csodálhassuk?
  • HUN BECSEHELY
    [IMG][/IMG]
  • wollnerd #95220
    Helló!
    Köszönöm az infót! letöltöttem egy tutorial videót BNK editorhoz, és meg tudtam csinálni! Most 3 mod van egyszerre a játékban: Winter Mod, éjszakai mód és európai Roadsigns mod!
    Köszi 1x!
  • Fehercsoki
    Nagyszerű csak jusson nekem is:)
  • DJKonya
    Nektek a regeditben melyik serial van megadva alapértelmezettnek?
  • DJKonya
    Ez szép hogy sehogy se találom. Ha rejtve vannak a mappák ha nincsenek. Futtatásban, sehol sem találom...
  • shumika
    Rendeltem 3-mat!! :) biztos ami biztos.
  • Hosszúpuska01
    Hello!!
    Valaki tudna nekem küldeni egy suzuki gsxr1000 K9-es motort a játékba?Előre is köszönöm!!
  • Roger6
    ööö... mert rejtve van?
  • DJKonya
    Nem tudja valaki hogy Windows7 alatt az Addon.txt fájlt hol tudom elérni?
    "c:\document and settings\all users\application data\Test Drive\ Addon.txt" így sehogy se találom. Kereső sem találja.
  • Misi08
    aha köszi az infókat, akkor nem nagyon éri meg nekem megvenni:( inkább néha játszogatok egyedül és ennyi
  • SeanJRRussel
    2megás
  • DJKonya
    Szerintem a BNK Editor megfelelő lesz.
  • wollnerd #95209
    Sziasztok!
    Melyik az a program amivel a BNK fájlokat tudom megnyitni? (mondjuk a CommonWorld.bnk fájlt)
    Azért kérdezem mert nem tudom hogyan instalájam ezt a Roadsigns modot,ami ezen az oldalonvan, ha a winter modot megszeretném hagyni. Nem elégé érthető nekem az útmutatója. A fáljokat el kell elmenteni a fáljba.(gondolom a CommonWorld.bnk fáljba)
    A választ erőre is köszönöm!
    Ui.: az online profilt föladtam. Sehogy se engedi csatlakozni! majd a TDU 2-ben...
  • USAMEN POWER
    1 megás nettel nem néha, hanem folyamatosan laggolni fog. Seannak van 8 megás nete, és mikor már 5 nél többen vagyunk, keményen elkezd laggolni.

#95194 delete.
  • Fehercsoki
    Hát,ha mást nem csinálsz mellé,szerintem simán lehet vele tolni,bár néha laggolni fogsz.
  • Misi08
    nem tudom hogy mi minek a sebessége:D de 1 "megabites" netem van papíron vagy valami ilyesmi:) az elég na:D?
  • Roger6
    Leírásnál ott van - Korosztály: 3+ (találkoztam már olyannal, aki nem fért bele agyilag...)
  • DJKonya
    Sziasztok!
    Most felraktam újra a TDU-t, Magapackot meg a patchet. Kértem új serial-t és így sem enged csatlakozni, van valakinek valami ötlete? esetleg az idők során változott valami amiről nem tudok?
  • [HUN]FaTaL
    Vagy a hálókártyáé. :)
  • Fehercsoki
    Az alighanem a routered/kábel átviteli sebessége:)
  • Misi08
    nekem a netem elég lenne am? csak 100 mbps az elég lenne hogy tolhassam neten normálisan?
  • Misi08
    És csak ez az 1 van belőle vagy sok? Szeretném megvenni. Majd kitalálom
  • Falkon
    Lehet megveszem még1x és ha megint nem lesz akkor eladom jó haszonnal. :)
  • Fehercsoki
    Jó hír azoknak akik még nem szerezték be:újra árulják a TDUt.