Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

http://goo.gl/gd6Zi5
A moddolt autókban a sima bnk file, ami a kocsihoz van és nincs a nevében a _I azok a fileok tartalmazzák a kijelzõt is. Na mostmár felülírom a sima autót, azttán meg van a kijelzõnek is egy ilyen sima bnk. fileja. Most az a 2 fájl teljesen más. mégis elvileg mindkettõt be kéne másolni. Na most ez hogyis van ilyenkor akkor???<#confused>#confused>
Új vagyok itt a fórumon.
Remélem, hogy nem rossz topic-ba írok és itt is segítséget lehet kérni tõletek.
Online szeretnék játszani. A F.A.Q.-t végigolvastam, minden megfelel, ahogy van. Pumuklee oldalán található összes megoldást kipróbáltam, kivéve a router-eset mivel sajnos én még csak 14 éves vagyok és németet tanulok. Tehát az angol tudásom az lent van. És ugyebár annak az oldalnak a megértéséhez kéne angol tudás. (Anyám is németül tud, apám csak 2 hónapig tanult angolt, egyke vagyok tehát bátty, nõvér nem jöhet szóba)
A portos megoldást is próbáltam. Mindenféleképpen próbáltam már beírni (-> egyszerre csak egy, egyszerre csak kettõ, mindhárom stb.). De úgy sem akar csatlakozni. [ Itt egy kiegészítõ kérdés: Jó, ha így írom be a portokat?: TCP:6667->9961->17475
TCP:27000->30000
Próbáltam vesszõvel elválasztva, de úgy sem ment.
Egyszerûen megõrölök, itt görcsölök vagy 1 hónapja, de semmi. (A játék-ot tavaly vettem, akkor még csak single-oztam.) Körbekérdeztem a tdu.hu weboldalon is, de ott nem válaszol senki.
Kérem szépen segítsetek valahogyan! Nagyon megköszönném. Annyira szeretnék Multiplayer-ezni. Hiszen ez a legjobb dolog szinte a játékban. Barátokkal kocsikázni egy jót 😊.
Elõre is köszönöm segítségeteket és további jó padlógázas estét.
Üdvözlettel:Borzgy
\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Japán autó õsellenség. 😊
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Ádám neked is van JÓpár elmaradt képed számomra ! <#wink>#wink><#wave>#wave>
AM mi is ez???
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Hallottátok hogy az Audi újra indul pikes peak versenyen? És mivel túl veszélyes, így távirányítású autóval mennek...kamera a kocsiban, pilóta a cocpitben. Hatalmas ötlet, mert nem fogja vissza a pilóta a gépet a veszélyérzet miatt.
O F F :
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
somdav<3😄
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
..és ablaktörlõ van benne, csak automata, ha esik töröl.
az érdekelne😄 me szerintem nincs benne^^
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
Elérhetõség: A termék nem kapható.
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
Én a LV Test Drive Unlimited-et 1,5évvel ezelõtt vettem.
és bocs ha rossz helyre írtam,csak nem találtam h marad-e a mentés!
Van olyan jó arc a fórumban aki megvett párat és elküldte azoknak akiknek nem volt - ingyen.
És olyan is volt nem olyan régen hogy feldobott egy null kilóméteres kormányt egy tagnak.
íte is segíts amiben tudsz, és hogy ne csalódj, ne várj el semmit. Písz <#worship>#worship>
Lenne egy nagy kérdésem,és remélem nem gáz h ide írom...
No!Megapackos eredtei TDU-m van,és ugye online is szeretném használni a megapackos autókat!
Tudom h vmi e-mailt kéne írni,de azt nem h mi álljon benne és hova kll küldeni.
Plusz,ezáltal elvileg egy új serial-t kapnék,nem?
Csak annyi a kérdés,h a mentésem megmarad-e?v kezdhetem elölrõl?
Elõre is köszi ha vki válaszol...
Nem lehet kapni?de lehet
Nézd nem vok köcsög:
TDU
Pedig mikor nekem kelletett volna senki...<#idiota>#idiota>