107666
-
#95237 ITT az utólsó (Test Drive Unlimited [MULTI7] No-DVD/Fixed Image > File archive) -
#95236 Nem ez nem jó online-hoz mert ez krekk! Olyat keress hogy mini image! -
Gibor #95235 Nem, crackel semmi kép nem fog menni, énis mini image-t használok, nem koptatom a lemezt, gamecopyworld ön van egy mini image amit ha kitömörítesz egy 3.5gb os iso lesz azthiszem, na azzal tökéletesen megy NS-TDU_Maxi-poseden -
#95234 Nagyszerű,el is fogyott a TDU,nem tudtam ma már venni=/(cdgalaxisban) -
#95233 sikerült szereznem :D -
#95232 szerintetek ha ilyet letöltöm elfog indulni?: Test Drive Unlimited v1.66a [MULTI7] No-DVD/Fixed EXE
Soha nemvolt még ilyen problémám azért vagyok ilyen balfasz ehhez bocsi:D -
Misi08 #95231 lacoo! Már meg is vetetted?:D Egyébként már nincs több belőle vagy mi? mert az oldalon már szó sincs eladó tdu ról:( -
#95230 Hello! Valaki segitene elmagyarázni hogyhogy kell a TDU-t neten jáccani? Megköszönném! -
#95229 Sztem gamecopyworld.com-on van mini image! -
#95228 #95226: Telne rá:Dcsak az a problémám hogy a szüleim nemigazán engedik hogy bármit is vegyek eegy ideig ezután a tv után:S:D!
de mostanra sikerült elintézni hogy garanciában kicserélik:)
#95227: már keresek is!:)
hát sajna ha 8x nem próbáltam akkor egyszerse.Sok DVD-vel CD-vel megpróbáltam és mindig az volt a baj hogy berakom egyszer felpörög az olvasó aztán elhalkul és azután semmi:S meghát ennek a dolognak szerintem az az előzménye hogy reggel mikor felkeltem beraktam a tdu-t ugyanigy felpörgött(máskor is szokta de 3x-rra vagy 4x-erre elszokott indulni) és mikor már ugy felpörgött mint a barom nagy reccsenést hallottam a gépből majd egyből kiszedtem a lemezt de ugy hogy mikor kijött a tálca még forgott rajt a lemez.Majd egy két percig égett szagot eregetett az olvasóm:Dés hát azóta semmit sem ismer fel:((
köszi azért a segítséget
-
#95227 Interneten lehet találni Mini Image-t! Nemrég én is találtam valahol de már nem tudom hol. :S Ha nem találsz írj vissza és segítek. Van hogy akár 4-5x is el kell indítani a gamet mert azt írja hogy nem eredeti a lemez de utána elindul... -
Misi08 #95226 Hoffi! Egy ilyenre sem telne már:erre vagy egy ilyenre. Persze megértem, ha nem csak gondoltam ajánlok valamit hátha meg sem nézted őket, mert gondoltad ugyis TÚL drága -
#95225 sziasztok!
olyan gondom van hogy megdöglött a DVD olvasó a gépembe.
és mivel most vettem meg az új tv-met amit monitorként is használok hát mitne mondjak eléggé kimerítette a zsebeimet.
és hát ugye most nem tudom elindítani a tdu-t
ezért valaki tudna linkelni egy iso-t amivel menne a multi is vagy valahogy meglehetne ezt oldani?
előre is köszi -
#95224 Scania! Én itt találtam meg amit keresel C:\ProgramData\Test Drive Unlimited\. A programdata rejtett mappa!
-
Misi08 #95223 Scania!! valami ilyesmi nincs neked? c/Users!All Users/Test Drive Unlimited Ott? Bocs ha mondtam egy nagyon nagy hülyeséget:D csak visssza olvastam és valami serial-t akartak itt megtudni gondoltam hátha én leszek a megváltó:) -
Misi08 #95222 Wollnerd! Grat hozzá biztos jól nézkiNem tudnál ide tolni egy képet, hogy csodálhassuk? -
HUN BECSEHELY #95221 [IMG][/IMG] -
#95220 Helló!
Köszönöm az infót! letöltöttem egy tutorial videót BNK editorhoz, és meg tudtam csinálni! Most 3 mod van egyszerre a játékban: Winter Mod, éjszakai mód és európai Roadsigns mod!
Köszi 1x! -
#95219 Nagyszerű csak jusson nekem is:) -
#95218 Nektek a regeditben melyik serial van megadva alapértelmezettnek? -
#95217 Ez szép hogy sehogy se találom. Ha rejtve vannak a mappák ha nincsenek. Futtatásban, sehol sem találom... -
shumika #95216 Rendeltem 3-mat!! :) biztos ami biztos. -
Hosszúpuska01 #95215 Hello!!
Valaki tudna nekem küldeni egy suzuki gsxr1000 K9-es motort a játékba?Előre is köszönöm!! -
#95214 ööö... mert rejtve van? -
#95213 Nem tudja valaki hogy Windows7 alatt az Addon.txt fájlt hol tudom elérni?
"c:\document and settings\all users\application data\Test Drive\ Addon.txt" így sehogy se találom. Kereső sem találja. -
Misi08 #95212 aha köszi az infókat, akkor nem nagyon éri meg nekem megvenni:( inkább néha játszogatok egyedül és ennyi -
#95211 2megás -
#95210 Szerintem a BNK Editor megfelelő lesz. -
#95209 Sziasztok!
Melyik az a program amivel a BNK fájlokat tudom megnyitni? (mondjuk a CommonWorld.bnk fájlt)
Azért kérdezem mert nem tudom hogyan instalájam ezt a Roadsigns modot,ami ezen az oldalonvan, ha a winter modot megszeretném hagyni. Nem elégé érthető nekem az útmutatója. A fáljokat el kell elmenteni a fáljba.(gondolom a CommonWorld.bnk fáljba)
A választ erőre is köszönöm!
Ui.: az online profilt föladtam. Sehogy se engedi csatlakozni! majd a TDU 2-ben... -
USAMEN POWER #95208 1 megás nettel nem néha, hanem folyamatosan laggolni fog. Seannak van 8 megás nete, és mikor már 5 nél többen vagyunk, keményen elkezd laggolni.
#95194 delete. -
#95207 Hát,ha mást nem csinálsz mellé,szerintem simán lehet vele tolni,bár néha laggolni fogsz. -
Misi08 #95206 nem tudom hogy mi minek a sebessége:D de 1 "megabites" netem van papíron vagy valami ilyesmi:) az elég na:D? -
#95205 Leírásnál ott van - Korosztály: 3+ (találkoztam már olyannal, aki nem fért bele agyilag...) -
#95204 Sziasztok!
Most felraktam újra a TDU-t, Magapackot meg a patchet. Kértem új serial-t és így sem enged csatlakozni, van valakinek valami ötlete? esetleg az idők során változott valami amiről nem tudok? -
#95203 Vagy a hálókártyáé. :) -
#95202 Az alighanem a routered/kábel átviteli sebessége:) -
Misi08 #95201 nekem a netem elég lenne am? csak 100 mbps az elég lenne hogy tolhassam neten normálisan? -
Misi08 #95200 És csak ez az 1 van belőle vagy sok? Szeretném megvenni. Majd kitalálom -
#95199 Lehet megveszem még1x és ha megint nem lesz akkor eladom jó haszonnal. :) -
#95198 Jó hír azoknak akik még nem szerezték be:újra árulják a TDUt.