Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

somdav95
kommunizmus, megkell oldani 😄 semmi se lehetetlen..😊

És ha blokkolja az adatátvitelt akkor is, ha engedélyezve van az átvitel? =)

Én sem hinném, hogy különösebb indok nélkül oda-vissza cserélgetnének neked routert, legalábbis ha én lennék a boltos és bejönne valaki azt mondaná szar a router, mert nem megy vele a TDU kiröhögném az illetõt és elküldeném a picsába.

somdav95
persze, és szerinted visszaveszik 😊 Miközbe szinte hibátlanul mûködik..

SeanJRRussel
Csak emlékeztetõül, a Hawaiian Riders klubban még mindig vanak üres helyek,jelentkezni nálam priviben.<#integet2>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Végre a karácsonyi punnyadás után, az új év elsõ profiknak való cruisea !

Én amondó vagyok, hogy ne szarakodj a jelenlegi routereddel. Most van egy linksys routerem, 12-13 ezer rongy volt és semmi állítgatás nélkül megy a tdu. Az utóbbi 1 héten volt problémám a router mûködésével, de 2, 2 és fél napja faszán mûködik. Lényeg az hogy bekötöd a routert, elindítod a tdu-t és gond nélkül kell mûködjön ! Ha már portforwardolni kell, akkor vidd vissza a routert a boltba.

Törölt felhasználó
Annyit találtam pluszba hogy Camera swap: Alfa GT. Most ez kéne átállítani rá vagy ez van belõve rá és ez nem mûködik???
Törölt felhasználó
Aki ért a camera beállításhoz, illetve akinek megvan a ken blockos subarnyu, az pmben vagy valahogy jelezze már, hogy a belsõ kamerát hogy kel használni, mert nobelre lett irva a kocsi, viszont a kamerája egy kalp kaki és a kormány kozepén bámulom a nagy momo feliratot😄 Így nem lessz az igazi. Segítséget köszi:*
Törölt felhasználó
Igen közben rájöttem hogy nímand vok:S😄
[HUN]FaTaL
A kijelzõt egy másik mappába kell tenni, már amennyiben a külsõ nézetben lévõrõl beszélsz. A belsõ nézeti kijelzõket az xy_I.bnk tartalmazza, a külsõ nézetit pedig az Euro/BNK/Frontend/HiRes/Gauges mappába kell tenni.

http://goo.gl/gd6Zi5

Törölt felhasználó
Routerrel én is pöcsölök állandóan de sajnos érdemleges segítséget nem tudok adni, mert addig baszakszok a routerrel, míg össz nem kapja magát, de hogy hpogy csinálom azt nem tudom.

A moddolt autókban a sima bnk file, ami a kocsihoz van és nincs a nevében a _I azok a fileok tartalmazzák a kijelzõt is. Na mostmár felülírom a sima autót, azttán meg van a kijelzõnek is egy ilyen sima bnk. fileja. Most az a 2 fájl teljesen más. mégis elvileg mindkettõt be kéne másolni. Na most ez hogyis van ilyenkor akkor???<#confused>
somdav95
Jó topicba írsz. De sajnos nem tudok segíteni :/

somdav95
úhbocsi bébi, megint a nõk miatt vitáztam, szóval nemfigyeltem a fórumot :/ majdmáskor

Borzgy
Üdvözletem minden kedves fórumozónak!

Új vagyok itt a fórumon.
Remélem, hogy nem rossz topic-ba írok és itt is segítséget lehet kérni tõletek.
Online szeretnék játszani. A F.A.Q.-t végigolvastam, minden megfelel, ahogy van. Pumuklee oldalán található összes megoldást kipróbáltam, kivéve a router-eset mivel sajnos én még csak 14 éves vagyok és németet tanulok. Tehát az angol tudásom az lent van. És ugyebár annak az oldalnak a megértéséhez kéne angol tudás. (Anyám is németül tud, apám csak 2 hónapig tanult angolt, egyke vagyok tehát bátty, nõvér nem jöhet szóba)
A portos megoldást is próbáltam. Mindenféleképpen próbáltam már beírni (-> egyszerre csak egy, egyszerre csak kettõ, mindhárom stb.). De úgy sem akar csatlakozni. [ Itt egy kiegészítõ kérdés: Jó, ha így írom be a portokat?: TCP:6667->9961->17475
TCP:27000->30000
Próbáltam vesszõvel elválasztva, de úgy sem ment.

Egyszerûen megõrölök, itt görcsölök vagy 1 hónapja, de semmi. (A játék-ot tavaly vettem, akkor még csak single-oztam.) Körbekérdeztem a tdu.hu weboldalon is, de ott nem válaszol senki.
Kérem szépen segítsetek valahogyan! Nagyon megköszönném. Annyira szeretnék Multiplayer-ezni. Hiszen ez a legjobb dolog szinte a játékban. Barátokkal kocsikázni egy jót 😊.

Elõre is köszönöm segítségeteket és további jó padlógázas estét.

Üdvözlettel:Borzgy

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

ladics
most megyek fel akinek van kedve az csatizzon rám somdab számítok rád:]

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Falkon
Német , Usa powa!!!
Japán autó õsellenség. 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Törölt felhasználó
Hát na kinek a pap kinek a paplan. Nekem így is am a japán verdák és a sportgépek jönnek be. Szal ebben a játékban inkább a feeling a jó nem a sok luxus ótó. Meg ezért is cserélgetem le õket😄
Falkon
Látod ez nagy hiba!!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Törölt felhasználó
Há hogy a picsába ne!😄 Az összes autómárka közül, ami jó, csak a mercégeszeket meg az audikat nem csipázom. Bár még az audi bele is fér a keretembe😄 A Merci szalonba am már csak az nincs kicserélve😄 Ja nem az SLR még eredeti😄
Hawaii, Beach, (feat. pár csóró tdu player)

Ennyire nem tetszik az Sl 65 amg, hogy feltétlenül le akarod cserélni akármire ? <#banplz>

Na jó hogy mondod, én a marcira emlékeztem... 😄D

Törölt felhasználó
Valakinek nincs véletlenül valami jó tapasztalata Sl 65 amg merdzsó helyére betehetõ mod-al kapcsolatban? Bármi jöhet, bmw, audi, japán, amerikai, mind1. Csk mert ne mtalálok egy modot se ami erre lenne irva. Kösz!
Az Lsõ kétképen nem a Marci volt velünk hanem a(mesterem <#worship>) MrHilter a kékcunamival

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Marcihusi, Stockbauer, (kávé)Jaddz, és SG Viserion társaságában

Délutáni pihenõ után

Marcihusi és (kávé)Jaddz társaságában

Pro AZaZeLLe és Crash Dreamer társaságában

Feszült hangulatú külföldi cruiseon...

Stockbauer társaságában

Reklám !

Nekem van 8+6 elmaradt képem (ebbõl 4 decemberi), mindjárt kûdök 8-at befelé.

Ádám neked is van JÓpár elmaradt képed számomra ! <#wink><#wave>

somdav95
(L)😄
am meg találtam régi képet *.*

Törölt felhasználó
Hát ha iratnak vele egy szerzõdést, hogy felelõtlen vezetés esetén fizesd ki a kocsit, akkor csaknem fognak ész nélkül menni😄
AM mi is ez???
adamfesto
De másik cikkben meg robotpilótáról írnak...

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

adamfesto
O F F :
Hallottátok hogy az Audi újra indul pikes peak versenyen? És mivel túl veszélyes, így távirányítású autóval mennek...kamera a kocsiban, pilóta a cocpitben. Hatalmas ötlet, mert nem fogja vissza a pilóta a gépet a veszélyérzet miatt.
O F F :

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

ladics
de nem esik és nem töröl xd

somdav<3😄

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

adamfesto
Jaaaa, és amit nem írtak bele: forgatható kormánykerék!
..és ablaktörlõ van benne, csak automata, ha esik töröl.

adamfesto
Ebben már benne van a 2. rész ígérete is...😊

somdav95
+sapiens 😄 psszt 😊

ladics
somdav homo.

ladics
# Részletesen kidolgozott autók és motorkerékpárok. Mûködõ rádió, elektromos ablakemelõ, duda, ablaktörlõk, stb.
az érdekelne😄 me szerintem nincs benne^^

somdav95
basszus, besültem, nemfigyeltem xd nyertél <#nevetes1>

Vagy én vok má hülye <#idiota><#confused>

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

Olvass:
Elérhetõség: A termék nem kapható.

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

somdav95
Sztem má Gold kiadás nincs.
Én a LV Test Drive Unlimited-et 1,5évvel ezelõtt vettem.

okkéjköszönöm!
és bocs ha rossz helyre írtam,csak nem találtam h marad-e a mentés!
somdav95
F.A.Q.
Amúgy cdprojektnek, a régi serial-od leírod és hogy kérnél egy újat, mentés marad.

adamfesto
Nem mondhatod hogy nem segítünk senkinek...
Van olyan jó arc a fórumban aki megvett párat és elküldte azoknak akiknek nem volt - ingyen.
És olyan is volt nem olyan régen hogy feldobott egy null kilóméteres kormányt egy tagnak.
íte is segíts amiben tudsz, és hogy ne csalódj, ne várj el semmit. Písz <#worship>

somdav95
ez nem gold.

Sziasztok!
Lenne egy nagy kérdésem,és remélem nem gáz h ide írom...
No!Megapackos eredtei TDU-m van,és ugye online is szeretném használni a megapackos autókat!
Tudom h vmi e-mailt kéne írni,de azt nem h mi álljon benne és hova kll küldeni.
Plusz,ezáltal elvileg egy új serial-t kapnék,nem?
Csak annyi a kérdés,h a mentésem megmarad-e?v kezdhetem elölrõl?
Elõre is köszi ha vki válaszol...
Múltkor én is ezen törtem az agyam ...........
Nem lehet kapni?de lehet
Nézd nem vok köcsög:
TDU
Pedig mikor nekem kelletett volna senki...<#idiota>

somdav95
cdgalaxisnál multkor még volt.. de most nemtalálom.. Nézz szét mediamarkt/tesco/576ban.

bpeti72
Sehol nem lehet kapni a játékot?

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram